Doğum yapmış olan anneler buraya....

bizim kazancımız kredi ödemeye yetmiyor canım yaaa.:1ninca:

sağlık olsun canım benim
allah güzel gönlüne göre versin inşallah
bizimde bir maaşımız tamamen oraya borca gidiyor
diğeriyle idare ediyoruz.
şimdi eşimde askerde tek maaş bakalım nedicem
gerçi kayınvaldemler yardım edeceklermiş
bakalım artık

kızlar ya bu ne hız maşallah size bi dedim iş yapim geldimki coşmuşsunuzzzz opuyorumnanaktan

anam sizin işleri kim yapıo ben yetiştiremiom ... cadı hiç durmuyorki ben evi süpürüyorum o da sağolsun ban ayardım edio elektirk süpürgesini kapatıyor ben açıom o kapatıo bide ceeee dio allahım ben temizlik derdinde o oyun derdinde sonra eline bez almış yerleri silio benden görmüş kuzum çokkk hamarat hahahah

neyse işlerim bitti sizle sohbet edim biraz yemek yapcam daha

Sarıyer'de 8 aylık hamile kadın tabancayla karnından yaralandı. Tarabya Ferahevler Vatan Caddesi'ndeki binada yatalak bir hastaya bakıcılık yapan Nilgün Oğuz (37) ve eşi Yavuz Oğuz ile baktıkları hastanın kayın biraderi ı.O. arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda ı.O, 8 aylık hamile Nilgün Oğuz'u tabancayla karnından vurdu. Yavuz Oğuz'a da ateş eden, ancak isabet sağlayamayan ı.O, daha sonra kendisini evin bir odasına kilitledi. Yavuz Oğuz'un olayı bildirmesinin ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. ı.O. gözaltına alınırken, Nilgün Oğuz önce ıstinye Devlet Hastanesi'ne, oradan da Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayda sıkılan kurşunun anne karnındaki bebeğin bacağına isabet ettiği anlaşılınca operasyonla alınan bebek, ıstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Annenin yoğun bakıma alındığı, bebeğin de sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Oğuz çiftinin 17 yıldır çocukları olmadığı kaydedildi. Bebeğin tedavi gördüğü hastanede gazetecilere açıklama yapan Yavuz Oğuz, vücudunun 6 yerinde yırtık olan bebeğin hayati tehlikesinin sürdüğünü söyledi. Öte yandan, gözaltına alınan ı.O'nun polisteki sorgusu sürüyor. ı.O'nun, Oğuz çiftiyle, 'bakıcılığını yaptıkları yatalak akrabasının evini sahiplenmeye çalıştıkları' iddiasıyla tartıştığı öğrenildi.

Allah şifasını versin üzüldüm yavrrum yaa

hem kredi için biraz birikmiş para da olması lazımmm ah ayten bizim ne zaman evimiz olacak yaawww....zaten ben istanbuldan ev almaktan geçtim anaammmm alamayız ki çok pahalııı....anca şöle silivri felan olur o da istanbul sözde iştee

kızlar bizde krediyle alcaz herhalde evi ama birkaç yıl sonra şimdi peşinatını biriktirmeye çalışıyoruz şimdiki evimizde kayınpederimin çıkın diyen falan yok ama ben yerini sevmiyorum

aslııı sen geliyon dimi cumartesiii...üzülme tatlım ben de kısayım 1,57 felanımmmm:teselli:
deryacım bizim evde durumlar biraz karışık güzelim eşimle konuşmuyoruz hiç o yüzden bugün ayrıntılı bir şekilde konuşmayı düşünüyorum gelip gelemeyecegim yarın belli olur.
evet sağlık olsun en önemlisi o ne yapalım zaten evimiz yoktu şimdi gene yok değişen bişey yok yani.
aytencim üzüldüm canım Allah saglık ve huzur versin gerisi olur gider güzelim.
serapcım canım benimkide kulak tutuyor bende yatagına yatırıp kendi başına uyumaya alıştırmak istiyorum ama nasıl yapacagım bilmiyorum sen nasıl yapıyorsun.
offf arzu tüğlerim diken diken oldu allah acil şifa versin böyle haberler beni çok üzüo ya hemen kızım gelio aklıma :gitme::gitme:
bende ürperdim.arzucumm aynen gözlerim doldu okurken çok üzüldüm Allah acil şifalar versin inşallah iyileşirler.

10,000 bakıma gircen yaniiii:roflol::roflol:

valla benimde ihtiyacım var hemde senden daha fazla=((

Kızlar selamlar maşallah bereketliyiz bugün...Yeni arkadaşlar da gelmiş,hoş gelmişler.

Betül,Serap kocişler askere gitmiş heralde,allah kavuştursun hayırlı tezkereler diyeyim..Ahh ahhh eşim Diyarbakırdaydı tam 2.5 yıl bekledim yolunu.Allah sabır versin bilirim.:gitme:

Aslıcım nasılsın??Şeniz*Buluşma mı var yine yaaa ben de katılmak istiyorum beni de bekleyin haftaya ıstanbula dönüyorum.Hatta tüm Eylül bebişleri için ortak bir gün belirleyip doğum günü yapalım ama nasıl??Ramazana denk gelecek,fikri olan var mı acep?CADIARZU

:roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

:roflol::roflol: çok yşa emüüüüüüüüüüüüü:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…