- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.081
bizim kazancımız kredi ödemeye yetmiyor canım yaaa.:1ninca:
eli büyük olanın şeyide büyük olarmış
kızlar ya benim onur hiç pipisini ellemiyo bi gariplik mi var acaba sizinkiler maşallah coşmuş
kızlar ya benim onur hiç pipisini ellemiyo bi gariplik mi var acaba sizinkiler maşallah coşmuş
deryacım bizim evde durumlar biraz karışık güzelim eşimle konuşmuyoruz hiç o yüzden bugün ayrıntılı bir şekilde konuşmayı düşünüyorum gelip gelemeyecegim yarın belli olur.aslııı sen geliyon dimi cumartesiii...üzülme tatlım ben de kısayım 1,57 felanımmmm:teselli:
aytencim üzüldüm canım Allah saglık ve huzur versin gerisi olur gider güzelim.evet sağlık olsun en önemlisi o ne yapalım zaten evimiz yoktu şimdi gene yok değişen bişey yok yani.
serapcım canım benimkide kulak tutuyor bende yatagına yatırıp kendi başına uyumaya alıştırmak istiyorum ama nasıl yapacagım bilmiyorum sen nasıl yapıyorsun.bizimki ise kulak hastası
kulağımı tutmadan uyumuyordu
yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum
yanımda yatırmamaya çalışıyorum artık
şimdide kendi kulağını tutup uyuyor:ecrin_bebek:
bende ürperdim.arzucumm aynen gözlerim doldu okurken çok üzüldüm Allah acil şifalar versin inşallah iyileşirler.offf arzu tüğlerim diken diken oldu allah acil şifa versin böyle haberler beni çok üzüo ya hemen kızım gelio aklıma :gitme::gitme:
ben 60 kıloyla hamıle kaldım..78le doğurdum..3500 doğdu..ama ilk iki ay bi tuhaf oldum bişi yiyemedim..o ara gitti işte .annemlere gittiğimde tartılıyodum.ayda ıkıkez gıderdık..inanamıyodum herseferınde bi 3 5 kılo gitmiş oluyodu..sonrasında rejım yapim dedimpek bişi farketmedi..56da kaldım..idealim 53 oysakii..senelerdir bi veremem o 3 kıloyu..şöyle rahatyüzdüğüm bi yaz geçirseydim verirdim..bebekle annem felan ilgilenicek..ben hergün denız 3 5 saat geçiricem..gece hoplicam zıplıcam..acayıp yarardı..göbeğim göğüslerimçok sarktı çünki..bu kış plates yapıcam yada seneye yazı beklicem..ikinccide kararsızım..yoksa hemen meme kaldırma yaptırırdım valla..bide varis tedavimvar kışa..ha bide diş:)hepten kaporta deişcek yani..
şimdi burda bubası en zengin ama kocası en züğürt benim sanırım:)şinci benim sınıfım ne oluyoo..bubadan 5nci sınıf burjuva kocadan 5nci sınıf meeemur olduguma göre benimbi sınıfım yok..mal sahibii mülkk sahibiii hani bunun ilkk sahiibiii..bırakın sınıfları gelin canlar bir olalımm huuu:)
ulen patik misin nesin döverim senii o olurr şu canana akıl verip durmaaaa, ben bir kerem daha genç bir kızım hattaa ben daha bakireyim bile elime erkek eli değmedi. doğurdun diyeceksiniz siz şimdi bana bende size diyeceğim doğurmadım sezeryan oldum naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?