- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.101
serapcım canım benimkide kulak tutuyor bende yatagına yatırıp kendi başına uyumaya alıştırmak istiyorum ama nasıl yapacagım bilmiyorum sen nasıl yapıyorsun.
.
Kızlar selamlar maşallah bereketliyiz bugün...Yeni arkadaşlar da gelmiş,hoş gelmişler.
Betül,Serap kocişler askere gitmiş heralde,allah kavuştursun hayırlı tezkereler diyeyim..Ahh ahhh eşim Diyarbakırdaydı tam 2.5 yıl bekledim yolunu.Allah sabır versin bilirim.:gitme:
Aslıcım nasılsın??Şeniz*Buluşma mı var yine yaaa ben de katılmak istiyorum beni de bekleyin haftaya İstanbula dönüyorum.Hatta tüm Eylül bebişleri için ortak bir gün belirleyip doğum günü yapalım ama nasıl??Ramazana denk gelecek,fikri olan var mı acep?CADIARZU
kızlar ya benim onur hiç pipisini ellemiyo bi gariplik mi var acaba sizinkiler maşallah coşmuş
Sarıyer'de 8 aylık hamile kadın tabancayla karnından yaralandı. Tarabya Ferahevler Vatan Caddesi'ndeki binada yatalak bir hastaya bakıcılık yapan Nilgün Oğuz (37) ve eşi Yavuz Oğuz ile baktıkları hastanın kayın biraderi İ.O. arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda İ.O, 8 aylık hamile Nilgün Oğuz'u tabancayla karnından vurdu. Yavuz Oğuz'a da ateş eden, ancak isabet sağlayamayan İ.O, daha sonra kendisini evin bir odasına kilitledi. Yavuz Oğuz'un olayı bildirmesinin ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. İ.O. gözaltına alınırken, Nilgün Oğuz önce İstinye Devlet Hastanesi'ne, oradan da Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayda sıkılan kurşunun anne karnındaki bebeğin bacağına isabet ettiği anlaşılınca operasyonla alınan bebek, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Annenin yoğun bakıma alındığı, bebeğin de sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Oğuz çiftinin 17 yıldır çocukları olmadığı kaydedildi. Bebeğin tedavi gördüğü hastanede gazetecilere açıklama yapan Yavuz Oğuz, vücudunun 6 yerinde yırtık olan bebeğin hayati tehlikesinin sürdüğünü söyledi. Öte yandan, gözaltına alınan İ.O'nun polisteki sorgusu sürüyor. İ.O'nun, Oğuz çiftiyle, 'bakıcılığını yaptıkları yatalak akrabasının evini sahiplenmeye çalıştıkları' iddiasıyla tartıştığı öğrenildi.
Allah şifasını versin üzüldüm yavrrum yaa
kızlar ya benim onur hiç pipisini ellemiyo bi gariplik mi var acaba sizinkiler maşallah coşmuş
Umutcum,valla senin sınıfın belli 1. sınıf karısın azizimsırnaşık şey
Ben ayçayı memeden kesmek isitiyorum artık..sizde var mı böyle bir çaba?
Zayıflama hapı kullanacam da bir an önce bitse artık şu emzirme işkencesi
İyiyim Aytoşcuuum sen nassıın?
Kızlar selamlar maşallah bereketliyiz bugün...Yeni arkadaşlar da gelmiş,hoş gelmişler.
Betül,Serap kocişler askere gitmiş heralde,allah kavuştursun hayırlı tezkereler diyeyim..Ahh ahhh eşim Diyarbakırdaydı tam 2.5 yıl bekledim yolunu.Allah sabır versin bilirim.:gitme:
Aslıcım nasılsın??Şeniz*Buluşma mı var yine yaaa ben de katılmak istiyorum beni de bekleyin haftaya İstanbula dönüyorum.Hatta tüm Eylül bebişleri için ortak bir gün belirleyip doğum günü yapalım ama nasıl??Ramazana denk gelecek,fikri olan var mı acep?CADIARZU
Dikkatini başka şeye çek ellediği zaman çaktırmadanbizimki de ellemiyordu ama babam almis elini ve tuturmus simdi bezi actigimda eli hemen orda.Bu normal bir durum kizmamak lazim zamanla brakiyorlar zaten.Ama benimki kutu alismis pipi nerde deyince hemen gosteriyor ve bezini cikartmaya calisiyor.:kedi:
gülcüm canımbenim eksik olma...bence süper olur eylulbebelerı dogum günü partisi..ama katılım fazla olmalı tabiki:)3 5 kişiyle kalırsak hevesımız kursağımızda kalır..dolayısıyla bu konudakı talepleri beklıyoruz ..oyun grubunuda kurucaz sen bi gelde allahın izniyle..hem yakınızda haftada 1 hem biz buluşalım hem bu yavrular oynaşsız ne iyi olur..üst katımdakının bebesi 3 ay küçük bundan yınede ıstıyorum ama kımse benım gibi evde oturmuyoki karı fırt zırt sokakta valla o çocuğu çuval gibi gezdiriyo:)
Gülll canımm hoşgeldinn yazını okudum bir türlü cevap yazamadım ogluşumu uyutup geldim. İyiyim demek adet olmuş idare edip gidiyorum canımm. gerçekten özlettin kız kendini gel sende artıkk. benim tontişte yürümüyor hala adımlıyor sıralıyor emeklemeyi sevdi kerata tembel teneke diyorum yürümüyor diye. emzirme konusunda benimki öyle aman aman emmiyor zaten geceleri sütünü hazırlamadan önce biraz kandırıyorum o kadar sabahlarıda aynen.zaten sütümde çok gelmiyor yakında bırakırız gibi geliyor.Kızlar selamlar maşallah bereketliyiz bugün...Yeni arkadaşlar da gelmiş,hoş gelmişler.
gerçekten zormuş canım yaa bakalım bende işlerimi yoluna koyduktan sonra denemelere başlayayım.canım zor oluyor
yatağına yatırıyom bende kendi yatağıma yatıyorum. birbirimizi görüyoruz
tabi hemen kalkıyo
o kalkıyo ben yatırıyorum
çok ağlarsa kucağıma alıp biraz salonda oyalıyorum
sonra yine deniyorum
baya uğraştırıyor yani
gülcüm canımbenim eksik olma...bence süper olur eylulbebelerı dogum günü partisi..ama katılım fazla olmalı tabiki:)3 5 kişiyle kalırsak hevesımız kursağımızda kalır..dolayısıyla bu konudakı talepleri beklıyoruz ..oyun grubunuda kurucaz sen bi gelde allahın izniyle..hem yakınızda haftada 1 hem biz buluşalım hem bu yavrular oynaşsız ne iyi olur..üst katımdakının bebesi 3 ay küçük bundan yınede ıstıyorum ama kımse benım gibi evde oturmuyoki karı fırt zırt sokakta valla o çocuğu çuval gibi gezdiriyo:)
Saol yavrum amıınn....Kızlar selamlar maşallah bereketliyiz bugün...Yeni arkadaşlar da gelmiş,hoş gelmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?