Doğum yapmış olan anneler buraya....

Umutcum,valla senin sınıfın belli 1. sınıf karısın azizimsırnaşık şey

Ben ayçayı memeden kesmek isitiyorum artık..sizde var mı böyle bir çaba?
Zayıflama hapı kullanacam da bir an önce bitse artık şu emzirme işkencesi

serapcım canım benimkide kulak tutuyor bende yatagına yatırıp kendi başına uyumaya alıştırmak istiyorum ama nasıl yapacagım bilmiyorum sen nasıl yapıyorsun.

.

canım zor oluyor
yatağına yatırıyom bende kendi yatağıma yatıyorum. birbirimizi görüyoruz
tabi hemen kalkıyo
o kalkıyo ben yatırıyorum
çok ağlarsa kucağıma alıp biraz salonda oyalıyorum
sonra yine deniyorum
baya uğraştırıyor yani

saol canım
2.5 yıl offff senin işin daha zormuş valla

kızlar ya benim onur hiç pipisini ellemiyo bi gariplik mi var acaba sizinkiler maşallah coşmuş

bizimki de ellemiyordu ama babam almis elini ve tuturmus simdi bezi actigimda eli hemen orda.Bu normal bir durum kizmamak lazim zamanla brakiyorlar zaten.Ama benimki kutu alismis pipi nerde deyince hemen gosteriyor ve bezini cikartmaya calisiyor.:kedi:

mafoldumben feci bir olay yaaasenağlama

niye kesicenki bacım sütün varken takviyeye devam et bence kilo için spor yap diet yap haplar ile sağlığını bozma bence

Ayça da bir battaniyesi var onsuz uyumuyor manyak gibi ağzına alıyor,kokluyor
battaniyeli sapık.Takıntı yaptı çocuk.

Bu arada benimki hala memede uyuyor,memeden kesen var mııııı???

Hicran yeter yaa süt var diye 5 yaşına kadar mı emzirecem??
Emdikçe süt gelirmiş,kesmeden süt de kesilmezmiş zaten.
Çok sıkıldım artık dana kadar oldu hala kucaklarda ben yatıyorum o yanımda falan memelerde zaten memelikten çıktı artık.

vallaa benim hiçbir fikrim yokkkk baciiiiiiiiiii:1ninca:

Dikkatini başka şeye çek ellediği zaman çaktırmadan
bıraktır sen elini çek dedikçe daha çok yapar.kaydirigubbakcemile3

kız niye emzirme işkencesi diyosun yoksam seninkide mi ısırıyo. ben arada bir eğilip bakıyom acaba emzirmeye çalıştığım bahçedeki fino mu diye :roflol:

gülcüm canımbenim eksik olma...bence süper olur eylulbebelerı dogum günü partisi..ama katılım fazla olmalı tabiki:)3 5 kişiyle kalırsak hevesımız kursağımızda kalır..dolayısıyla bu konudakı talepleri beklıyoruz ..oyun grubunuda kurucaz sen bi gelde allahın izniyle..hem yakınızda haftada 1 hem biz buluşalım hem bu yavrular oynaşsız ne iyi olur..üst katımdakının bebesi 3 ay küçük bundan yınede ıstıyorum ama kımse benım gibi evde oturmuyoki karı fırt zırt sokakta valla o çocuğu çuval gibi gezdiriyo:)

Seher ısırdığı da oluyor ama artık genel olarak zor geliyor emzirmek.
Sadece gece alsa iyi gündüz de emiyor.Bana bağımlı hala.Heralde benden başka kesmeyi düşünen yok.

Hicran o resimdeki Ceylin mi anam=?Ne yapmışsııın çocuğaa??

Yaa bak biz bi party diye hazırlık yapalım herkes gelir.kocaman da bir pasta yaptırırız.Palyaço falan ayarlarız.Ama ramazan olması işi karıştırıyor.Ya iftardan sonra beyler bırakacak bizi bir pastaneye falan ne bileim şimdi tahayyül edemedimşakkıdı
Oyun gurubu Süper olur benimki anlıyor sanki nerde çocuk görse kuduruyor.Valla ben de senin komşu gibiyim,hergün 2 posta parkı var Ayçanın napiim eve toplayamam ya çoluk çocuğu.
Böyle kuzenler,yeğenler,kardeşler hep bir arada büyüyen çocuk olamayacak benimki malesef.Mecburen nerde çocuk görsek koşturuyorum yanına ayça oynasın diye.alkisalkisalkis

Gülll canımm hoşgeldinn yazını okudum bir türlü cevap yazamadım ogluşumu uyutup geldim. İyiyim demek adet olmuş idare edip gidiyorum canımm. gerçekten özlettin kız kendini gel sende artıkk. benim tontişte yürümüyor hala adımlıyor sıralıyor emeklemeyi sevdi kerata tembel teneke diyorum yürümüyor diye. emzirme konusunda benimki öyle aman aman emmiyor zaten geceleri sütünü hazırlamadan önce biraz kandırıyorum o kadar sabahlarıda aynen.zaten sütümde çok gelmiyor yakında bırakırız gibi geliyor.
gerçekten zormuş canım yaa bakalım bende işlerimi yoluna koyduktan sonra denemelere başlayayım.

umut canımcımm kızz geçen gün yazdım cevap vermedin görmedin sanırım arkadaşım oyun grubu da ne demiştim. aslında gerçekten hep birlikte toplansak kutlasak çok iyi olur hatta süper olur.
arkadaşlar biliyorum her seferinde buluşmalarda gelecegim demiştim ama ilkinde ogluşum hastalandı gelemedim ateşlenmişti. ikincisinde memlekete yola çıkmıştım. bu buluşmaya gelmeyi çok istiyorum hep sizlerle buluşalım görüşelim istiyorum mesela Gül'e de gitmeyi çok ama çok istiyorum. bu haftaki buluşma ile ilgilide benim evde durumlar çok karışık daha önce de yazdım eşimle artık hiç konuşmuyoruz zorunlu olarak birlikte yemek yiyoruz o kadar bugün evde uykudan uyanmadı daha uyandıgında gündüz gözüyle herşeyi konuşmak istiyorum o yüzden ne olacagım ne bitecegim hiç belli degil güzel arkadaşlarım. bu yazıyı şu yüzden yazmak istedim her seferinde gelecegim diyenlerin mutlaka buluşalım diyenlerin başında geliyorum ama ben gelemiyorum ve üzülüyorum bilmenizi istedim.

Saol yavrum amıınn....

Vıyh.... kız sutun varsa emzır ıste da....
benım eltımın kızı 4 yasına kadar emdı sımdı 5 e gırecek arada hala yokluyomus... :bbo:
(yuh demekten kendımı alamıyorum o ayrı... -tatlicadiarzu-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…