- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.121
Yuhh yani Betül o ne öyle yaa koca çocuğu haldır haldır emzir hiç estetik değil valla.
Ben en fazla yılbaşına kadar zaman veriyorum sonrasında bırakıcam artık.
Aslıcım ne konuşacan,ne olacak canım.Mutsuz musun?Hakkında hayırlısı olsun ne diyelim detayları bilemiyoruz.
Saol yavrum amıınn....
Vıyh.... kız sutun varsa emzır ıste da....
benım eltımın kızı 4 yasına kadar emdı sımdı 5 e gırecek arada hala yokluyomus... :bbo:
(yuh demekten kendımı alamıyorum o ayrı... -tatlicadiarzu-)
demek sadece 4 yaşına kadar emzirmiş ben 10 yaşına kadar emzirecem :dilcikar: lülülülülülü
en de buna benzeyen yaparim benimki yogurt seviyor ve biskuvi tahil mamalari ancak yogurtla beraber yidirebiliyorum.sevmedigi bir sey olunca hemen yogurtla karistiriyorum ve zamanla yogurt miktari aziltip yeni yemeyi sevdiriyorum.
Doğum yapan arkadaşlar...eminimki herkes çok kısıtlı zamanalrda giriyor...burada toplanırsak vakit kaybetmeden yazışır,dertleşir,sorunlarımızı paylaşırız...herkese iyi paylaşımlar diliyorum....
allah nazarlardan kem gözlerden esirgesin meleğini :)
çok tatlı maşallahhhhhh
arkadaşlar biliyorum her seferinde buluşmalarda gelecegim demiştim ama ilkinde ogluşum hastalandı gelemedim ateşlenmişti. ikincisinde memlekete yola çıkmıştım. bu buluşmaya gelmeyi çok istiyorum hep sizlerle buluşalım görüşelim istiyorum mesela Gül'e de gitmeyi çok ama çok istiyorum. bu haftaki buluşma ile ilgilide benim evde durumlar çok karışık daha önce de yazdım eşimle artık hiç konuşmuyoruz zorunlu olarak birlikte yemek yiyoruz o kadar bugün evde uykudan uyanmadı daha uyandıgında gündüz gözüyle herşeyi konuşmak istiyorum o yüzden ne olacagım ne bitecegim hiç belli degil güzel arkadaşlarım. bu yazıyı şu yüzden yazmak istedim her seferinde gelecegim diyenlerin mutlaka buluşalım diyenlerin başında geliyorum ama ben gelemiyorum ve üzülüyorum bilmenizi istedim.
canımbenim...onurumuzun güzelliğine güzellik katılmıış...dahada yahşi olmuşş bu yavv..maşallah suphanallah...ben kestirmicem..herşeyini babasından almış..şükür bendeki saç deil kedi tüyü..ama babasının bi dolu saçı var..belli benimkininde gür olucak...ben uzun azcık kızgibi zıpır tipler varya öyle olsun istiyomda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?