Doğum yapmış olan anneler buraya....

Yuhh yani Betül o ne öyle yaa koca çocuğu haldır haldır emzir hiç estetik değil valla.
Ben en fazla yılbaşına kadar zaman veriyorum sonrasında bırakıcam artık.

Aslıcım ne konuşacan,ne olacak canım.Mutsuz musun?Hakkında hayırlısı olsun ne diyelim detayları bilemiyoruz.

Hemde ne estetık sorma... zaten kadının ılıgını kurutmuslar bı derı bı kemık..
ustune bırde gogusler yamulunca..... kafamçokkarıştı

demek sadece 4 yaşına kadar emzirmiş ben 10 yaşına kadar emzirecem :dilcikar: lülülülülülü

ben gider. kavun tarlasına ırgat olacam. naparsın işte hayat şartları zor ben de eşime böyle destek olacam. geçim bu keçi değil ki dağa salıversen kaydirigubbakcemile3

ah keske benimki de emseydi ben halapompayla sayip veriyorum emzirmek zordur kesin ama sayip vermek hic de kolay degil.Mmmy hic merak etme canim bebek uyudukce sut aziliyor ve kendi kendi emeye brakiyor.Biraz daha dayan.Ama tabiki cok zorlanirsan memeden kesmek senn hakin

ay kızlar ya güldürdünüz beni onur emmeyi yaşına girince kendiliğinden bıraktı önce hep ısırdı hatta kanattı sonra da emzirmek istediğimde kucağımda dahi durmadı ben de üstüne gitmedim şimdi unuttu hiç istemiyor

kızlar bebişlerinize bir tarifte benden :)
benim oğlum 7 aylıkken başladı bunu yemeye halada yaparım arada bayılıyor :)
önceki sayfalarda varmı bilmiyorum ama yoksa diye yazıcam miktarı siz ayarlayın ben göz kararı yapıyordum
yoğurdu günlük mayalıyordum kapaklı bir kasede
diğer tarafta herhangi bir muhallebi pirinçunuda olabilir arımamada artık bebeğiniz ne yiyorsa bu ikisini ayrı ayrı hazırladınız
yoğurda istediğiniz meysim meyvesi mümkünse cam rendede yada robottan geçirin nasıl isterseniz
sonra yoğurtla meyveyi iyice karıştırın,yaptığınız muhallebiyide yoğurda ekleyin
bizim meyveli yoğurdumuzdu :)
halada severek yer :)

en de buna benzeyen yaparim benimki yogurt seviyor ve biskuvi tahil mamalari ancak yogurtla beraber yidirebiliyorum.sevmedigi bir sey olunca hemen yogurtla karistiriyorum ve zamanla yogurt miktari aziltip yeni yemeyi sevdiriyorum.

en de buna benzeyen yaparim benimki yogurt seviyor ve biskuvi tahil mamalari ancak yogurtla beraber yidirebiliyorum.sevmedigi bir sey olunca hemen yogurtla karistiriyorum ve zamanla yogurt miktari aziltip yeni yemeyi sevdiriyorum.

bende aynı şekilde yapardım ama sadece yoğurtla değil,sevdiği her ne varsa yeni tadıcağı şeye uygun onunla karıştırıyorum güzel fikkir bencede
böylece mideside buna hazırlanmış oluyor

Doğum yapan arkadaşlar...eminimki herkes çok kısıtlı zamanalrda giriyor...burada toplanırsak vakit kaybetmeden yazışır,dertleşir,sorunlarımızı paylaşırız...herkese iyi paylaşımlar diliyorum....

canim durunun dogum gunu ne zaman di.dogum gunun kutlamak istiyorum.kocaman kocaman saglikli neseli bir cocuk olsun.

Ben emme işi için ilk hedefı 1 yas olarak koymustum..
Çok şükür 1 yasını bulduk... bundan sonrası ne kadar gıderse dert etmem....
Alacagını aldı cok sukur.. ama 1,5 yastan fazlada dusunmem yanı ya ne bılım.. CADIARZU

Son düzenleme:

canım benim mutlu olmanı diliyorum allahtan
inşallah dertlerin sıkıntıların geçer hayırlısıyla:Saruboceq:

canımbenim...onurumuzun güzelliğine güzellik katılmıış...dahada yahşi olmuşş bu yavv..maşallah suphanallah...ben kestirmicem..herşeyini babasından almış..şükür bendeki saç deil kedi tüyü..ama babasının bi dolu saçı var..belli benimkininde gür olucak...ben uzun azcık kızgibi zıpır tipler varya öyle olsun istiyomda:)

bende öyle çok seviyorum.
ilk bebeklik saçlarını uzatacaktım bende amaaa nerde
uzamayı bırak 1 sene oldu saç yokkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…