Doğum yapmış olan anneler buraya....

aslıcan..sen dert etme..biz burda 3 günlük değilizki..allahın izniyle buluşuruz elbet..kalpler bir..sen seninkiylen konuş tabki ama misal benim için bi adamı boşama sebepleri vardır..bunlardan bir veya birkaçı varsa uzatmadan bak yoluna derim..1-imkanları dahilinde evine bakmıyosa 2-resmen ve kathi olarak ihanet fiilinde bulunmuşsa 3-darp,şiddet ve tecavüz gibi beden ve ruh sağlığını tehdit edicek halleri varsa 4-yalanı atasporu yapmış,haramı helal yapmış,allah korkusu olmayan biriyse yolveeerrr derim...haricinde bi düşün derim ayrıyetten nacizane...

Hay ağzın bal bal bal yesin umutcum ayneennn ama zaten boşanmak için başka ne sebep olabilir ki??

geçimsizlik,illa eşlerden biri haklı biri haksız,biri iyi biri kötü olacak değil.ıki iyi insan da geçinemeyebiliyor bazen ne bileyim frekans tutmuyor ama boşanmak en kolayı,çabalamak,kurtarmaya çalışmak zor.ıki tarafta öz veride bulunup istemeli kurtarmayı tek taraf yetmez bence belki Aslıcık böyle bir durumdadır.en hayırlı kararı verir inşallah.

Fatma keltoş oğlun ne çirkinnn olmuşşşş,ama keller her zaman karizmatiktir demiiii yumru kafasına maşallah.

Son düzenleme:
ahhahh..memlekette adam yok..kızkardeşimden biliyorum hadi kendimi geçtim:)çocuk bela iş..ama dediğimgibi bu olaylar varsa ben alırım çocuğumuda kuantakosta tiriaposta:)kızkardeşim şimdilerde tuluyhan uğurluylan tanıştı ve flört edicekler gibi..ben çok isterim bi sanatçı damat:)bubamıza sivasın yolları türküsünü piyano versiyonunda çalabilir misal:))ama kızkardeşim tısıyo dogal olarak çokmu uçuk olur,sanatçı sonuçta falan diye...çünki biz pekte uçuk yaşamadık aslında..doğamız elvermedi..ben çokşey yaşadım belki ama hep bişilerim iptidai kaldı...hayırlısı olsun nediyim..benımkı gene kahvede..ben bu şartların arasına karıyı bırakıp kaçarcasına zırt pırt kahveye gitmek i de koysammı acep:)

Kız sanatçı manatçı,zengin fakir,yakışıklı,yakışıksız hiiç farketmez adam olsun değer versin,yaşatsın,kıymet bilsin,işini bilsin,korusun,kollasın,destek olsun,
yanında,arkanda olsun bence yeter...

heya kavede valla..arada sokağın başına çık bakem dıyom çıkıyo fıtıklılaz:)hay bende senin ağzını öpembacii:)betüş kızz aradan sokuşturma:)

hıh Umut şimdi içim rahatladı valla kaydirigubbakcemile5kontrol et arada
Betüş uzun dönem mi çıktı eşine?
Hay allah Serabında mı uzun dönem?Ben asker eşiyim ama askerlikle ilgili pek bişey bilmem benimki evde hiç asker değildir,hiç bişey anlatmaz.

yok canım benim benim kısa dönem çıktı allahtan

selammmmmmmmmm bven geldimmmm akşam üstü bizim aysonu kızlarından esen diye bir arkadaş var ilk defa buluştuk evi bana yakındı onunda 4 aylık bi kızı var buluştuk dışarda muhabbet ettik sonra eve eldim ceylini yedirdim yatırdım yemek hazırla ye sofra topla makinaya at derken vss bu saat oldu ancak geldim yorgunum valla bu akşamda sahur olayı varr içim kıpır kıpırdı oruç tutucam diyeee derkennnnnnnnnnnn adetim gecikmişti ya oldummmmmmmmmmm hem sevindim hem üzüldüm :lepi:mafoldumben

valla benim sütüm kesilmese 2 yaşına kadar emzirirdim günde en az 2 defa

kel olduk bacım saçlar sıfıra vuruldu ferah ferah dolaşıyozzkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…