Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay evet toplu düğün gibi doğum günü valla toplaşır beraberce ortaklaşa süpper bir parti yapardık ne hoşşş olurrr iyide ramazan olayı nolcekkk hadi doğum günlerini aynı güne denk getirikte :uhm: ama olur yaa olmadı bayram sonrası olurrr bişekilde ayarlanır yaa ramazan da olsa

hadigözxün aydıınnn hicoşşş olsunnn ortasında olacağına başında olman daha iyi olmuş bencee

SAĞOL CANIM artık sonu başı biyerinde zaten fire verecektik ama nebiliim hazırlanmıştım yarın tutucam diye ondan üzüldüm geçen sene malum hamişlik nedeninden tutamadım önceki senede ben migren nedeni ile 10 gün tutamamıştım inşallah bu sene bi sıkıntı olmaz

bu arada kızlarr sölemeyi unuttum ceylinin üst dişi göründüüüüüüüüüüüüüü:lepi::lepi: alttan 2 üstten bir var artık incilerimiz diziliyor çok şükür

Gül canımcımm ne güzel yazmışsınn yazdıklarından olsun başka birşey istemem. arkadaşlarr hepinize tek tek teşekkür ederim umutcum,serapcım,gülcümm,deryacım durumları sonra size ayrıntılı anlatırım şekerlerim. Allah'ımdan tek dilegim herkese önce saglık versin sonra herşeyin hayırlısını versin.
bu arada kızlarr sölemeyi unuttum ceylinin üst dişi göründüüüüüüüüüüüüüü:lepi::lepi: alttan 2 üstten bir var artık incilerimiz diziliyor çok şükür
yeni incileriniz hayırlı olsun güzelimm. bizim alt 4 üst 4 şimdi onların yanlarına birer tane daha geliyor olacak 8 dişimizz. zemuszemus
bu arada Fatmacım canımm Onurumuz pek şekerr maşallah keltoşluk yakışmış.
bu saatte uyku tutmadı sahurda yapacagız uyusam mı uyumasam beklesemmi bilmiyorum ama dayanamam herhalde o kadar. herkese Allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar. opuyorumnanaktan

HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR.

ohhh yine bir KK buluşması ettin demek aldatıyon bizi sennn..
Aman ne güzel dostlar edinmişsin.Evinde yakınsa samimiyet de iler ne güzel.

valla benim sütüm kesilmese 2 yaşına kadar emzirirdim günde en az 2 defa
yooook ben yapamicam.zor geliyor artık kuzu gibi değil dana gibi oldular.
yok canım benim benim kısa dönem çıktı allahtan
İyi bari allah kavuştursun.
Bence de ben de diyom doğum günlü buluşma yapalım diye.Bişeyler düşünelim nasıl yaparız deyikaydirigubbakcemile5
evet oruçum aytenimmmm....

Ben de orucum.Allah kabul etsin.Bugün sabah namaza da kalktım,başladım bakalım allah utandırmasın.:Saruboceq:

Hepimize hayırlı ramazanlar,İyi dileklerimiz ,dualarımız bu vesileyle kabul olur inşallah.

ohh gülcüm allah kabul etsin.

tüm oruç tutan arkadaşlarrr allah kabul etsin.

ramazan şerifleriniz hayırlara vesile olsunnn
..

deryacım allah sabır versin tostsuz bir günnn zor olsa gerekkk

Son düzenleme:
yatmadan çok dua ettim Allahım ilk oruç günüm zor geçmesin dedimm...şükür öle de oldu sabahları midem kazınır normalde şu anda çok iyiyimmm...zaten açken sigara da aklıma gelmez hiç...dün eve gittim senin tarifin gibi yapıcaktım ayten sonra değiştirdim biraz şöle yaptım...kıyma pirinç soğan bi diş sarımsak kimyon tuz azıcık zytinyağı hepsini karıştırdım..sonra su kaynattım tencerede içine de küp küp doğranmış patatesleri attım sonra köfteleri de yuvarlak yapıp una bulamadım onları da attm tencereye hepsi pişinceee bi kase yoğurda bi yumurta sarısı ile terbiyeledim...havuç ta konabilirdi ama yoktuuu işte ben buna sulu köfte diyodumm...tunahan bayıldı bayıldı iyi ki aklımıza getirdin kız ayten bu yemeğiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…