- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.161
gülcüm canımbenim eksik olma...bence süper olur eylulbebelerı dogum günü partisi..ama katılım fazla olmalı tabiki:)3 5 kişiyle kalırsak hevesımız kursağımızda kalır..dolayısıyla bu konudakı talepleri beklıyoruz ..oyun grubunuda kurucaz sen bi gelde allahın izniyle..hem yakınızda haftada 1 hem biz buluşalım hem bu yavrular oynaşsız ne iyi olur..üst katımdakının bebesi 3 ay küçük bundan yınede ıstıyorum ama kımse benım gibi evde oturmuyoki karı fırt zırt sokakta valla o çocuğu çuval gibi gezdiriyo:)
demek sadece 4 yaşına kadar emzirmiş ben 10 yaşına kadar emzirecem :dilcikar: lülülülülülü
][/QUOTE]
KELLıK MODASI FIRTINA GıBı ESıYOR ARAMIZDA HEPSı DAZLAK OLDU kaydirigubbakcemile3
EYLÜL DAZLARLARI BUNLARRRRRRRRRRR SICAK SICAKKKKKKKKKKKKKKK:nazar::nazar::nazar::nazar:
hadigözxün aydıınnn hicoşşş olsunnn ortasında olacağına başında olman daha iyi olmuş bencee
Gül canımcımm ne güzel yazmışsınn yazdıklarından olsun başka birşey istemem. arkadaşlarr hepinize tek tek teşekkür ederim umutcum,serapcım,gülcümm,deryacım durumları sonra size ayrıntılı anlatırım şekerlerim. Allah'ımdan tek dilegim herkese önce saglık versin sonra herşeyin hayırlısını versin.Kız sanatçı manatçı,zengin fakir,yakışıklı,yakışıksız hiiç farketmez adam olsun değer versin,yaşatsın,kıymet bilsin,işini bilsin,korusun,kollasın,destek olsun,
yanında,arkanda olsun bence yeter...
yeni incileriniz hayırlı olsun güzelimm. bizim alt 4 üst 4 şimdi onların yanlarına birer tane daha geliyor olacak 8 dişimizz. zemuszemusbu arada kızlarr sölemeyi unuttum ceylinin üst dişi göründüüüüüüüüüüüüüü:lepi::lepi:alttan 2 üstten bir var artık incilerimiz diziliyor çok şükür
ohhh yine bir KK buluşması ettin demek aldatıyon bizi sennn..selammmmmmmmmm bven geldimmmm akşam üstü bizim aysonu kızlarından esen diye bir arkadaş var ilk defa buluştuk evi bana yakındı onunda 4 aylık bi kızı var buluştuk dışarda muhabbet ettik sonra eve eldim ceylini yedirdim yatırdım yemek hazırla ye sofra topla makinaya at derken vss bu saat oldu ancak geldim yorgunum valla bu akşamda sahur olayı varr içim kıpır kıpırdı oruç tutucam diyeee derkennnnnnnnnnnn adetim gecikmişti ya oldummmmmmmmmmm hem sevindim hem üzüldüm :lepi:mafoldumben
yooook ben yapamicam.zor geliyor artık kuzu gibi değil dana gibi oldular.valla benim sütüm kesilmese 2 yaşına kadar emzirirdim günde en az 2 defa
İyi bari allah kavuştursun.yok canım benim benim kısa dönem çıktı allahtan
Bence de ben de diyom doğum günlü buluşma yapalım diye.Bişeyler düşünelim nasıl yaparız deyikaydirigubbakcemile5ay evet toplu düğün gibi doğum günü valla toplaşır beraberce ortaklaşa süpper bir parti yapardık ne hoşşş olurrr iyide ramazan olayı nolcekkk hadi doğum günlerini aynı güne denk getirikte :uhm: ama olur yaa olmadı bayram sonrası olurrr bişekilde ayarlanır yaa ramazan da olsa
evet oruçum aytenimmmm....
:roflol::roflol::roflol:
böle olurdun herhaldeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?