Doğum yapmış olan anneler buraya....

amanıııınnn onur da keloğlan olmuş ooooh sayfayı keloğlanlar bastı. kııız keloğlanların anneleri kabaklarını öpüverin benim namıma olma mı opuyorumnanaktan

Sen tutmuyon mu ayten bacısı??
Bu sıcaklarda valla çok zor olur heralde,günlerde uzun anasını satayım,ama ben böyle düşününce,güneşin altınde bedennen çalışan işçileri düşünüyorum.
Asıl onların işi zor ben evde yata yata oruç tutuyorum.:kedi:

ben oruç tutmuyorum yılardır ........

evet egede baylıyo bebeklerin damak tadına uygun sanırım cokacimcoook

Nasıl kıydınız o bebek saçlara yaaa
asla kestirmem,kazıtmak şöyle dursun.Babası beni gebertir zaten.

Olsun aytencim,başka ibadetlerle telafi edersin sen de...
Ben de yeni yeni tutmaya başladım.Öyle hastalandığım borçlarımı tutamıyorum sonradan mesela onu da yaparız allah ömür verirse ileride.

Ben de nasıl tutuyom ıhı şimdi denize inelim diyor kardeşim.Kız bikini giyip denize girecem,bu nasıl oruç olacak bilmiyom.:kedi:

deryacım benimde aklıma geldi bu yemek sen blender yapıpmı veriosun yoksa yaptığın şekilde yiyomu??

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı olur dimi kız öle bikinili oruç :roflol::roflol::roflol:

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı olur dimi kız öle bikinili oruç :roflol::roflol::roflol:
ayy ne bilim kız ben allah kabul etsin yazlıkta da denize havuza girmeden hiç zaman geçmez Ayça da istiyor aşşağıya inmeyihihoyyythemen çocuğun üstüne atıyom yalnız.
girmesem mi?Daha sezonu kapatmayı planlamamıştım.

waallaa yavru kuş herşeyin yeri ayrıdır derler ben o mantıktayım oruç başkaaa bikini giymek başka yaza denk gelmesi zor oldu dimi tutma kendini at denizee aman dikkat et su falan kaçmasın sengözlerimebaksanab

ÖZNURCUM ÇATALLA ezdm sadece yedirirken....gülll gazetede okudum ağzına su kaıp boğazından aşağıya inmedikten sonraa oruç bozulmazmış ama sakata girermiş benden sölemesiii...

deryacım benimki zorla yiyor pütürlüleri yavaş yavaş ufak pütürlüden başladım şimdi orta pütürlüdeyim kaydirigubbakcemile3 daha çatalla ezmeye geçemedim hemen öğürüyor offf bi su bi yemek veriom çok zor ya

canım yaa benimki de pütürlüleri yiyemiyo ben bi türlü alıştıramadım yemeklerden geçtim eline salatalık falan veriyorum onu bile yutarken öğürüyo ve malesef kusuyo korkumdan veremiyorumda nasıl öğrenecek bilemiyorum CADIARZU

sehercim bigün mutlaka yicekler amma biz ölmezsek hehe ya çoğu çocuk öyle üzülmüom pek ama hergün pütürlü miktarını arttırıyorum çok tıkanır yada öğürürse hemen 1 çay kaşığı su veriom öle öle alıştı benimki birden pütürlü vermedim yani yavaş yavaş

GÜNAYDIN KIZLARRR dün gece ilk sahurdu fakat ben regl oldum dün o nedenle oruçlu değilim ve ilk günen uyuya kaldık iyimi hem eşim hem tuba aç karınla oruç tutacaklar allahtan 1 e kadar oturduk yedik içtik te az da olsa dayanabilecekler off yaa ilk günden uyuya kalınırmıı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…