- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.181
Sen tutmuyon mu ayten bacısı??
Bu sıcaklarda valla çok zor olur heralde,günlerde uzun anasını satayım,ama ben böyle düşününce,güneşin altınde bedennen çalışan işçileri düşünüyorum.
Asıl onların işi zor ben evde yata yata oruç tutuyorum.:kedi:
yatmadan çok dua ettim Allahım ilk oruç günüm zor geçmesin dedimm...şükür öle de oldu sabahları midem kazınır normalde şu anda çok iyiyimmm...zaten açken sigara da aklıma gelmez hiç...dün eve gittim senin tarifin gibi yapıcaktım ayten sonra değiştirdim biraz şöle yaptım...kıyma pirinç soğan bi diş sarımsak kimyon tuz azıcık zytinyağı hepsini karıştırdım..sonra su kaynattım tencerede içine de küp küp doğranmış patatesleri attım sonra köfteleri de yuvarlak yapıp una bulamadım onları da attm tencereye hepsi pişinceee bi kase yoğurda bi yumurta sarısı ile terbiyeledim...havuç ta konabilirdi ama yoktuuu işte ben buna sulu köfte diyodumm...tunahan bayıldı bayıldı iyi ki aklımıza getirdin kız ayten bu yemeğiii....
yatmadan çok dua ettim Allahım ilk oruç günüm zor geçmesin dedimm...şükür öle de oldu sabahları midem kazınır normalde şu anda çok iyiyimmm...zaten açken sigara da aklıma gelmez hiç...dün eve gittim senin tarifin gibi yapıcaktım ayten sonra değiştirdim biraz şöle yaptım...kıyma pirinç soğan bi diş sarımsak kimyon tuz azıcık zytinyağı hepsini karıştırdım..sonra su kaynattım tencerede içine de küp küp doğranmış patatesleri attım sonra köfteleri de yuvarlak yapıp una bulamadım onları da attm tencereye hepsi pişinceee bi kase yoğurda bi yumurta sarısı ile terbiyeledim...havuç ta konabilirdi ama yoktuuu işte ben buna sulu köfte diyodumm...tunahan bayıldı bayıldı iyi ki aklımıza getirdin kız ayten bu yemeğiii....
Olsun aytencim,başka ibadetlerle telafi edersin sen de...
Ben de yeni yeni tutmaya başladım.Öyle hastalandığım borçlarımı tutamıyorum sonradan mesela onu da yaparız allah ömür verirse ileride.
Ben de nasıl tutuyom ıhı şimdi denize inelim diyor kardeşim.Kız bikini giyip denize girecem,bu nasıl oruç olacak bilmiyom.:kedi:
ayy ne bilim kız ben allah kabul etsin yazlıkta da denize havuza girmeden hiç zaman geçmez Ayça da istiyor aşşağıya inmeyihihoyyythemen çocuğun üstüne atıyom yalnız.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı olur dimi kız öle bikinili oruç :roflol::roflol::roflol:
deryacım benimki zorla yiyor pütürlüleri yavaş yavaş ufak pütürlüden başladım şimdi orta pütürlüdeyim kaydirigubbakcemile3 daha çatalla ezmeye geçemedim hemen öğürüyor offf bi su bi yemek veriom çok zor ya
canım yaa benimki de pütürlüleri yiyemiyo ben bi türlü alıştıramadım yemeklerden geçtim eline salatalık falan veriyorum onu bile yutarken öğürüyo ve malesef kusuyo korkumdan veremiyorumda nasıl öğrenecek bilemiyorum CADIARZU
günaydın hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?