- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.201
ohhh yine bir KK buluşması ettin demek aldatıyon bizi sennn..
Aman ne güzel dostlar edinmişsin.Evinde yakınsa samimiyet de iler ne güzel.
yooook ben yapamicam.zor geliyor artık kuzu gibi değil dana gibi oldular.
İyi bari allah kavuştursun.
Bence de ben de diyom doğum günlü buluşma yapalım diye.Bişeyler düşünelim nasıl yaparız deyikaydirigubbakcemile5
Ben de orucum.Allah kabul etsin.Bugün sabah namaza da kalktım,başladım bakalım allah utandırmasın.:Saruboceq:
Hepimize hayırlı ramazanlar,İyi dileklerimiz ,dualarımız bu vesileyle kabul olur inşallah.
yatmadan çok dua ettim Allahım ilk oruç günüm zor geçmesin dedimm...şükür öle de oldu sabahları midem kazınır normalde şu anda çok iyiyimmm...zaten açken sigara da aklıma gelmez hiç...dün eve gittim senin tarifin gibi yapıcaktım ayten sonra değiştirdim biraz şöle yaptım...kıyma pirinç soğan bi diş sarımsak kimyon tuz azıcık zytinyağı hepsini karıştırdım..sonra su kaynattım tencerede içine de küp küp doğranmış patatesleri attım sonra köfteleri de yuvarlak yapıp una bulamadım onları da attm tencereye hepsi pişinceee bi kase yoğurda bi yumurta sarısı ile terbiyeledim...havuç ta konabilirdi ama yoktuuu işte ben buna sulu köfte diyodumm...tunahan bayıldı bayıldı iyi ki aklımıza getirdin kız ayten bu yemeğiii....
günaydın kızlar ramazanınız mübarek olsun Allah dayanma gücü versin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımallah oruçlarımızı kabul etsin inşallah bize de dayanma gücü versin.
aa neden kız dayanamıyonmuuben oruç tutmuyorum yılardır ........
amin aminnnnnnnnn canımgünaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar nasılsınız??
Olsun aytencim,başka ibadetlerle telafi edersin sen de...
Ben de yeni yeni tutmaya başladım.Öyle hastalandığım borçlarımı tutamıyorum sonradan mesela onu da yaparız allah ömür verirse ileride.
Ben de nasıl tutuyom ıhı şimdi denize inelim diyor kardeşim.Kız bikini giyip denize girecem,bu nasıl oruç olacak bilmiyom.:kedi:
öznurrrrr boğarımseni sakın öyle bişi yapayım demepapatyam cnm bişi sorcam acaba diom bende kızımın saçlarını sıfıramı vurdursam sonra vazgeçiom nasıl bi duygu hele bi de düşünüom hala kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN KIZLARRR dün gece ilk sahurdu fakat ben regl oldum dün o nedenle oruçlu değilim ve ilk günen uyuya kaldık iyimi hem eşim hem tuba aç karınla oruç tutacaklar allahtan 1 e kadar oturduk yedik içtik te az da olsa dayanabilecekler off yaa ilk günden uyuya kalınırmıı yaaa
papatyam cnm bişi sorcam acaba diom bende kızımın saçlarını sıfıramı vurdursam sonra vazgeçiom nasıl bi duygu hele bi de düşünüom hala kaydirigubbakcemile3
olur bacım olur insanlık hali ilk günden de uyunur.
bende önceleri çok istemedim kıyamadım sonra babam bana şey demişti bebeklerin 40 olmadan doğum saçlarını kesmek lazımmış ve gr kadar kıza gümüş erkeğe altın bedeli ödemek lazımmı sadaka olarak ama ben kıyamadım tabii ne biliim işte sonra bazı sorunlarda yaşayınca bi cesaret kestirdim kocişimin bile haberi yoktu akşam eve gelince şok olduuu:1shok:
başta tuhaf geliyor tabii insana hani farlı görünüyor çocuk yani göz alışınca 2-3 gün sonra daha tatlı geliyor insanan ben kızımın bu haline bayılıyorum mesela şimdilerde ilk gün tuhaf ama şekerdi a.s zaten sıfıra vurmuştuk şimdiden uzadılar
kaan memeeeeee dioo geliyorum birasdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?