Doğum yapmış olan anneler buraya....

aaa herkesin yeri ayrı bacımmm hepinize yetecek kadar sevgi var yüreğimdeŞeniz:1hug:a.s.

evet yaa doğum günü buluşması yapalımm eylül 15 ortak günmü yapsak acep saksıları çalıştıralım valla ama gerçekten kalabalık olalım 3-5 kişiyle götürmeyelim işi bu gün için herşeyi halledelim görüşelim çocuklarda tanışsınlar hem vereliniortak

mmmmmm güzel yemekkk olmuşş ellerine sağlıkk

günaydın kızlar ramazanınız mübarek olsun Allah dayanma gücü versin

Amin canım
allah oruçlarımızı kabul etsin inşallah bize de dayanma gücü versin.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım
ben oruç tutmuyorum yılardır ........
aa neden kız dayanamıyonmuu
günaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar nasılsınız??
amin aminnnnnnnnn canım

valla bende hersene hastalandığımı dolduramıyorum bazen hepsini bazen 2-3 gününü sonra diye diye olmuyor bir türlü ama inşallah bende o günleri telafi edicem birgün..:Saruboceq:

demek denize gidecen heee e girmeyi ver anacım hem cıbıldak cıbıldak olmaz hemde denizde su yutarsın bi şekildefisfisfis

papatyam cnm bişi sorcam acaba diom bende kızımın saçlarını sıfıramı vurdursam sonra vazgeçiom nasıl bi duygu hele bi de düşünüom hala kaydirigubbakcemile3

olur bacım olur insanlık hali ilk günden de uyunur.

papatyam cnm bişi sorcam acaba diom bende kızımın saçlarını sıfıramı vurdursam sonra vazgeçiom nasıl bi duygu hele bi de düşünüom hala kaydirigubbakcemile3

bende önceleri çok istemedim kıyamadım sonra babam bana şey demişti bebeklerin 40 olmadan doğum saçlarını kesmek lazımmış ve gr kadar kıza gümüş erkeğe altın bedeli ödemek lazımmı sadaka olarak ama ben kıyamadım tabii ne biliim işte sonra bazı sorunlarda yaşayınca bi cesaret kestirdim kocişimin bile haberi yoktu akşam eve gelince şok olduuu:1shok:

başta tuhaf geliyor tabii insana hani farlı görünüyor çocuk yani göz alışınca 2-3 gün sonra daha tatlı geliyor insanan ben kızımın bu haline bayılıyorum mesela şimdilerde ilk gün tuhaf ama şekerdi a.s zaten sıfıra vurmuştuk şimdiden uzadılar

yavv kız hicran sen bana ne kadar sık puan veriosun nasıl oluyo buuu bennn ayda bir anca verebiliyorum aynı kişiye puan yaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben

Selamlar herkese...
Ramazan geldi, hoşgeldi.. Evlere huzur, saglık, bereket getırsın ınsallah..

Bugun siftahı yaptık, Allah tamamına erdırsın, oruç tutan herkese kolaylıklar versın....

olur bacım olur insanlık hali ilk günden de uyunur.

off valla eşim dayanır da tuba diretti tutma dedim ama tutacam dedi ona kıyamıyom kızzz
uyunur da e be ilk gün hanii ben hep uyumaz ilk gün sahuru beklerdim ama bu defa bekleyemedim biz bide son gece sahura kadar otururuz aile boyu yenir içilir oturulur öle yani çok eğlenceli olur bide sahurlarda buluşuruk yakın uzak farketmez o zamanlarda tabii genelde anamda buluşlma olurrr bide ilk gün kanundur anamda iftar yapılır bu akşam oraya gitçezz

kız bizim saçımız yoktu ama yine de 1 gr altın parası vermiştik.

yok kızlar çok iyi yüzücüyümdür söylemesi ayıp,su yutmam da hani ağzım oruç
cıbıl cıbıl oramı buramı açmaya çekiniyorum.

Ayça pütürlü yiyor eline elma veya salatalık veriyorum küçük çük ıssırıyor üzüm de kendisi yiyor ama ben ikiye bölüyorum ayırmadan o zaman daha rahat yutuyoır.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…