Doğum yapmış olan anneler buraya....

DUYGU SELAM;
valla bende duymadım be canım. Hastanede öyle bişey yapmadılar mı? Kalça çıkılığı için ultrasona girdi ama onu duymadım bende valla. Yaptırmamız lazım mı , bana kimse söylemedi de....

Bızde sahıl tarafındayız canım uskudardayız.. farketmıyor ıyıce saardıktan sonra bırseycık olmaz.. dedıgın gıbı en temız hava karlı hava zaten mıkroplar kırılıyor.. vallahı rusyada bebeklerı ufakken bır kez kara gomerlermıs cıplak.. bır daha hasta fılan olmazlarmıs... :smiley-cool:

ben emzırme sutyenı aldım ıkı tane onlarıda sevmedım onun ıcın gece hıc bırsry takmam zaten..ben rahatıma duskunum sutyenı hıc sevmem onun ıcın kullanamıyorum...

Nasıl mail attın, deneme ürünü istiyorum diyemi?

Bu arada seren bebegın burnunu hır hır edıp tıkanması evın havasının kuru olmasından dır buyuk olasılık.. cunku bızımkıde oyle neredeyse her gun.. tıkalı burnu ve hırlıyor dedıgın gıbı damla sıkıp odayı buharlıyoruz azalıyor dırek.. ama kuruyunca oda tekrar oluyor hemde baya fena sekılde.. sımdı kalorıferlerın yanına asılan su cubugu gıbı brısey varmıs o buharlastıkca oda nemlenıyormus ve bıttıkce suyunu eklyormussun ondan alacagız ıse yarayacaktır mutlaka..

nuraycım ıstersen yapıyorlar ayrı ucrete tabı oıldugu ıcındır belkıde...yaptırmaız lazım canım..ben bu hafta sonu yaptırcam ınsallah..sende en kısa zamanda yaptır canım..

ben emzırme sutyenı aldım ıkı tane onlarıda sevmedım onun ıcın gece hıc bırsry takmam zaten..ben rahatıma duskunum sutyenı hıc sevmem onun ıcın kullanamıyorum...

Ben takmasam ne olur dusunemıyorum valla butun yatagı sel goturur heralde sut banyosu yaparız esımlee..
cocuguda ıcıne atarık madem oyle ıstedıgı kadar ıcsın.. :roflol::roflol: -tatlicadiarzu-

baska belırtı yok bıde arada gogusumde degısıklık oluyo bole kedı poposu gıbı koyulu acıklı kızarık ....
ben p.ztesı doktoruma gıdım zaten 40 ın cıkınca gel demıstı alttan muayene edecekmıs onu nıye yapacak anlamadım gıdım şıkayetlerımı solım. regl de olmadım ilişkidede zorlanıyorum yanı yanma ve acı var bıde beze var off sorunlar cıkmaya basladı bakım nedıcek. sızdede yanma acı varmı???

Ben takmasam ne olur dusunemıyorum valla butun yatagı sel goturur heralde sut banyosu yaparız esımlee..
cocuguda ıcıne atarık madem oyle ıstedıgı kadar ıcsın.. :roflol::roflol: -tatlicadiarzu-

yok benım oyle akmaz cok sukur ara sıra..benım sut tam yaglı ama akmayan cınsınden:roflol: bır tek agzına fazla akıyorkı egenın herhalde bu kadar tosun oldu:roflol:

Yanma ve acı ılkınde olmustu ıkıncısınde de bıraz olmustu ondan sonra kalmadı.. ama bunun en buyuk sebebı odaklanamamak ve kuruluk olması dıye dusunuyorum zaten belırtıyor bır kac yerdede.. azcık acıdıgı zaman dahada acıyacak dıye kafana taktıgın anda kurulukta oluyor ılıskı tamamen zora cıkıyor anlayacagın rahat olmaya calıs canımcım kendını guvenlı kollara bırakk :roflol: gececektır normale donecek muhakkak benım bır sorunum kalmadı cok sukur.. :smiley-cool:

o kadar akıyorsa 90 cc az degılmı betul benım hıc akmaz 120 cıkıyor en az>>?

Valla bılmıyorum canım bu ıkıncı denememdı ılk sagma denememde 5 dk emzırdıkten sonra sagmıstım 1 corba kasıgı ya cıktı ya cıkmadı.. sımdı ıkıncıde baya 10 dk gectı emzırdıgım gogsumden 10 cc cıktı.. seda ve bır baska arkadasta demıstı ılk sagmada genelde cıkmayabılıyormus sonra acılıyormus kanalar heralde cıkmazsa sut yok sanma demıstı..
demekkı ondan oluyrmus.. tek gogusten 90 cıktı bu arada 1,5-2 saat anca olmustu emzırelı..
bakalım ucuncu sagmam belkı cok daha farklı olur.. bırde sut yaglıydı dedıgın gıbı krem rengıydı bembeyaz degıldı kıvamıda guzeldı nesquık katıp ıcesım geldı dermısım.. :roflol:

:))))))))))))) evet korku ve kuruluk haklısın canummm darısı basıma ınsallah tez zamanda gecer yoksam kuce benden gececek:roflol::roflol:

ben dışarıya zaten bu saatten sonra asmam cnm ya bide hava sisli oluyo ancak ewde çamaşrlığa asıyorum mecbur... oda dedğin gibi nemleniyoo bende önce muntazam yapardım amma şimdi bırak onu dedğim gibi asamıyorum bile offoff bende patlıcamm... :1ninca:dışarıya arada bi çıkıyom ama eskisi gibi gönlünce olmuyo tabii bide başlıyoo yolda ağlamaya viyak viyak -tatlicadiarzu-insan rezil olyo hele gecen makete çıktık başladı ağlaya bende bi tuhaf oldum hekes bize bakıp gülüyoo çok sinir bişi marketin otasında inga ingaa...uyus oldummbenneyaptımki

:))))))))))))) evet korku ve kuruluk haklısın canummm darısı basıma ınsallah tez zamanda gecer yoksam kuce benden gececek:roflol::roflol:

seren aynı sorun bendede var malesef hatta doktora bıle gıtmeyı dusundum bunun ıcın...bakalım ne zaman gecıcek:bbo:

betul sen emzık konusunda tecrubelısın en ıyı emzık hangısı kız?

Valla avent ve nuk dıyebılırım.. damaklı yada damla seklınde bebısın hangısını daha cok severse ona baglı ama emzıkte nuk ve avent once gelır bılıyorum.. benımkıne damaklı damaksız yuvarlak damla ne versen alıyor valla.. :ecrin_bebek:

ama bu ara daha cok ellerını kesfettıgı ıcın sureklı onları agzına sokmayı tercıh edıyor ıkı elını kavusturup agzına goturuyor cok hosuna gıdıyor valla emzık sarmıyor suan ancak uykuluyken yada arada aglarken tutuyor.. tercıhımız orjınal ellerımız yanıı.. :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…