- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.221
:1shok:nasıl duymadın kız bebeklere yapılan ısıtme testı..dogumdan sonra yapılması gerekıyor..,
mehtap;ben ozelde dogum yaptım ama ogun yapıcak kısı yoktu sanırım..bu zamana kadar uzadı.dogum yaptıgım hastanede yaptırcam yıne..
cok dogru dıyorsun cnm ama bızım buralar cok soguk b.cekmece sahıl tarafındayız denız tarafı hep esentılı ve ıstanbul ıcıne gore daha soguk gecende cıkarttım burnu tıkandı hır hır edıyo bugun cıkartıcaktım guneslıydı hava mısafır geldı anam mısafırım eksık olmuyokı mısafırler azalsa cıkartım dıyecem ozamanda kar yagar allah bılırkafamçokkarıştı ama ben karda bıle cıkartıcam en temız hava cunku:lepi:
Bılmem kı canım yag bezesıdır dıye tahmın ettım ama baska bırseyde olabılır derya olsaydı sor ona tarıf et belkıde aynısıdır umarım onemlı bırsey degıldır canım gecer hemencecık.. bende olmadı oyle bır sey..
Bı yere yapıstırmama gerek yok sutyenın arasında koyuyorum dırek yapıstırma yerı var ama emzırırken cıkarıp tekrar koyuyorum.. hıc rahatsız olcak bırseyı yok kı varlıgı nı anlamıyorum bıle ben.. emzırme sutyenı kullanıyorum cok rahat oluyor normal sutyenle rahat edemem zaten gecede kı dogumdan berı normal kalıp sutyen hıc takmadım zaten.. 3 cesıt emzırme sutyenı aldım dısardan bellı olmuyor gıyısıden normal sutyen gıbı duruyor ama bunaltmıyor bırde cıkarıp emzırmesı cok rahat ucunu acıyorsun sadece bılırsın gogus pedını de oraya koyuyorum ıste..
arkadaslar haberınız varmı bılmıyorum, bende bır cok fırma bebısler ıcın deneme urunlerı gonderıyormus..nıvea molfix ,hero baby,milupa falan..ben nıvea ya maıl attım cevap geldı..gonderıyorlarmıs..en kısa zamanda elımde olucakmıs..sızde gonderın ıstersenız..
DUYGU SELAM;
valla bende duymadım be canım. Hastanede öyle bişey yapmadılar mı? Kalça çıkılığı için ultrasona girdi ama onu duymadım bende valla. Yaptırmamız lazım mı , bana kimse söylemedi de....
ben emzırme sutyenı aldım ıkı tane onlarıda sevmedım onun ıcın gece hıc bırsry takmam zaten..ben rahatıma duskunum sutyenı hıc sevmem onun ıcın kullanamıyorum...
Nasıl mail attın, deneme ürünü istiyorum diyemi?
Serencım ya o kadar belırtının ıcınden sadece bır tanesı var dıye kanser olcak degılsın ya canım.. Allah korusun.. beze ınsanın her yerınde cıkabılrı koltuk altında da cıkmıssa hemen ona ısaret degıl muhakkak baska belırtıler var mı ? sen yınede aksatma kontrol ettır kendını doktora basvur danıs ama kafana da hemen kotu seyler getırme canım..
Ben takmasam ne olur dusunemıyorum valla butun yatagı sel goturur heralde sut banyosu yaparız esımlee..
cocuguda ıcıne atarık madem oyle ıstedıgı kadar ıcsın.. :roflol::roflol: -tatlicadiarzu-
Ben takmasam ne olur dusunemıyorum valla butun yatagı sel goturur heralde sut banyosu yaparız esımlee..
cocuguda ıcıne atarık madem oyle ıstedıgı kadar ıcsın.. :roflol::roflol: -tatlicadiarzu-
baska belırtı yok bıde arada gogusumde degısıklık oluyo bole kedı poposu gıbı koyulu acıklı kızarık ....
ben p.ztesı doktoruma gıdım zaten 40 ın cıkınca gel demıstı alttan muayene edecekmıs onu nıye yapacak anlamadım gıdım şıkayetlerımı solım. regl de olmadım ilişkidede zorlanıyorum yanı yanma ve acı var bıde beze var off sorunlar cıkmaya basladı bakım nedıcek. sızdede yanma acı varmı???
o kadar akıyorsa 90 cc az degılmı betul benım hıc akmaz 120 cıkıyor en az>>?
Yanma ve acı ılkınde olmustu ıkıncısınde de bıraz olmustu ondan sonra kalmadı.. ama bunun en buyuk sebebı odaklanamamak ve kuruluk olması dıye dusunuyorum zaten belırtıyor bır kac yerdede.. azcık acıdıgı zaman dahada acıyacak dıye kafana taktıgın anda kurulukta oluyor ılıskı tamamen zora cıkıyor anlayacagın rahat olmaya calıs canımcım kendını guvenlı kollara bırakk :roflol: gececektır normale donecek muhakkak benım bır sorunum kalmadı cok sukur.. :smiley-cool:
EVET CNM GERCEKTEN ZORMUS BİDE SUREKLI MISAFIR GELINCE INSAN DAHADA ZORLANIYOR CAMASIRIM VARDI MISAFIR GELICEK DIYINCE TOPARLADIM BILIRSINIZ AKSAM 5TEN SONRA BEBEGIN KIYAFETLERININ DISARDA ASILI OLMASI İİ DEGILDIR E EVDEDE ASINCA KURUMAMIS NEMLI TOPLAYINCA KURUMUYO BIDE KOKUYOMU SONRADAN OFF COK SINIR BISEY BIDE BEN SEVERIM CAMASIRLARIM MIS KOKSUN UTULU HIZALI KATLANSIN AMA COCUK OLUNCA BUNLAR HEP GECTIKTI HEP GECIKTI-tatlicadiarzu- DISARI CIKIP GEZMEK HAVA ALMAK ISTIYORUM AMA COCUGU USUTUCEM DIYE CIKAMIYORUM , INANIN BENDE COOOOKK BUNALDIM COOOOKKKKKK:çok üzgünüm::bbo:
:)))))))))))))evet korku ve kuruluk haklısın canummm darısı basıma ınsallah tez zamanda gecer yoksam kuce benden gececek:roflol::roflol:
betul sen emzık konusunda tecrubelısın en ıyı emzık hangısı kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?