Doğum yapmış olan anneler buraya....

bak bunu bilmiodum papatyam demek öleymiş ya sanki çok çiykin olcak gibi gelio bana ama saçlarıda tel tel gür olsun isitom hala kararsızım yok yapamıcam heralde şimdi lüle lüle oldu kıyamam yaa kafamçokkarıştı

yavv kız hicran sen bana ne kadar sık puan veriosun nasıl oluyo buuu bennn ayda bir anca verebiliyorum aynı kişiye puan yaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben

bacım hergün puan veriyom ben herkesi deniyom verebildiğime veriyom 5-6 arkadaşta başka konularda var onlarada veriyom denk geliyor işte elini korkak alıştırma sende ver hegün hepimizee tembel gacıııııı 24 saatte 10 tane verebiliyon diye biliyom ben saymadım ama öle bişii sanırım

Gulcum altı forma ustu sorma olaylara gırmıssın kaydirigubbakcemile3 ama bende soylemesı, denızde yada havuz da ınsanın burnundan yada agzından su gırmemesı gıbı bı ıhtımal yok ne yazıkkı bılıyoruz, bu ıhtımalı goze alarak gırdıgınde de su kacarsa istemsız sayılmayacagı ıcın orucu bozması olagan.. CADIARZU

Yınede sen bılırsın arkadasım... bızden soylemesı, bıldıgımızı saklarsak bılgımız ne ıse yarar babında benden tavsıye ossu emıı....

Son düzenleme:

ozmaan kaçmaz kız merak etme bende hiç yutmam hehe :smiley-cool:

ya kızlar ben eline ne versem atıo yere offfff ağzına sürmüo ama oyuncak ver hemen ağzına sokuyor gerçi etrafta yiyecek dışında ne bulsa ağzında inat yapıo inat klava:klava:

böyle buluşmalar çok güzel yaa ramazanın güzelliği ortaya çıkıyo. davetler falan çok hoş ama ben sanırım bu sene davet veremiyecem bi anamları bi kaynanamları çağırırım sadece

Ben saçın kılın,altınla sadakayla ilgisi olduğunu hiç duymamıştım.Niye demediniz biz de verirdik
di lapiska gibi oldu saçlar...

Öylesine verdiğimiz çok oldu ama onlara saydırsın Allah görsün.
Hepimizinkini...

bende eline salatalık veriyom ama korka korka gözümü ayırmıyom üzerinden üzümüde elimle ağzına verip emmesini sağlıyom eline vermiyom öle

seninki erkek zaten aa bu ekekmi diye soru ile karşılaşmazsın :roflol:hemde saçlar sağlıklı olur güçlenirr bi cesaretttt

canım alıntılı cevaplara nasıl oluyo puan

böyle buluşmalar çok güzel yaa ramazanın güzelliği ortaya çıkıyo. davetler falan çok hoş ama ben sanırım bu sene davet veremiyecem bi anamları bi kaynanamları çağırırım sadece

ben hersene tüm aileyi alırım bir kerede ama bayaa yoruluyorum tabii 4 kardeş eşleri ile anne baba baya matrak oluyor ama gerçi biz alışığız böle kalabalık olmaya
ama eskiden daha kalabalık olurduk hala teyze dayı amca özellikle kurban bayramı kahvaltı ve ilk kurban eti anamda olurdu oturacak yer bulamazdık ama zaman değişti artık millet kendi evinde yiyip içip el öpmeye gelirse ne alaaa:teselli:

Merhaba Arkadaslar bende aranıza yenı katıldım aslında pek yenı sayılmam da nıckım yenı .ben agustos annesıyım 1 yasında ela adında bır kızım var ancak agustos annelerınde kımsecıkler kalmamıs bu yuzden bende aranıza katılmaya karar verdım 1 ayla bısı olmaz deqılmı :)) oznur qıııı ne edıosunnn

valla ben kurban işini biliyodum ama bunu unutmuşum büyük kızımada yapmıştık hatırladım ve tubanın bayaa saçı vardı bide kıvırcık lüle lüleydi bi görseniz acayip bişiydi saçlar bağlanack kadar uzundu kafada .

evet ya pembe giydiriom hala soruoalr erkemi die bu sorudanda kurtulurum ama ozmaan sıfıra vurunca bu erkekmi dicekler hayır kız dicem şaka yapıon ERKEK dicekler kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrr bu puan mevzusu ne???

kıs öznurrrr rahat bırak kızııııı o sarısın olacak fıstık gibii hemıdee
zemuszemus

HOŞGELDİN BONCUK a.s.GEL GEL NE OLURSAN OL YİNE GELLLLLLopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…