- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.221
yavv kız hicran sen bana ne kadar sık puan veriosun nasıl oluyo buuu bennn ayda bir anca verebiliyorum aynı kişiye puan yaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben
yok kızlar çok iyi yüzücüyümdür söylemesi ayıp,su yutmam da hani ağzım oruç
cıbıl cıbıl oramı buramı açmaya çekiniyorum.
Ayça pütürlü yiyor eline elma veya salatalık veriyorum küçük çük ıssırıyor üzüm de kendisi yiyor ama ben ikiye bölüyorum ayırmadan o zaman daha rahat yutuyoır.yerimseniben
off valla eşim dayanır da tuba diretti tutma dedim ama tutacam dedi ona kıyamıyom kızzz
uyunur da e be ilk gün hanii ben hep uyumaz ilk gün sahuru beklerdim ama bu defa bekleyemedim biz bide son gece sahura kadar otururuz aile boyu yenir içilir oturulur öle yani çok eğlenceli olur bide sahurlarda buluşuruk yakın uzak farketmez o zamanlarda tabii genelde anamda buluşlma olurrr bide ilk gün kanundur anamda iftar yapılır bu akşam oraya gitçezz
kız bizim saçımız yoktu ama yine de 1 gr altın parası vermiştik.
yok kızlar çok iyi yüzücüyümdür söylemesi ayıp,su yutmam da hani ağzım oruç
cıbıl cıbıl oramı buramı açmaya çekiniyorum.
Ayça pütürlü yiyor eline elma veya salatalık veriyorum küçük çük ıssırıyor üzüm de kendisi yiyor ama ben ikiye bölüyorum ayırmadan o zaman daha rahat yutuyoır.yerimseniben
bak bunu bilmiodum papatyam demek öleymiş ya sanki çok çiykin olcak gibi gelio bana ama saçlarıda tel tel gür olsun isitom hala kararsızım yok yapamıcam heralde şimdi lüle lüle oldu kıyamam yaa kafamçokkarıştı
bacım hergün puan veriyom ben herkesi deniyom verebildiğime veriyom 5-6 arkadaşta başka konularda var onlarada veriyom denk geliyor işte elini korkak alıştırma sende ver hegün hepimizee tembel gacıııııı 24 saatte 10 tane verebiliyon diye biliyom ben saymadım ama öle bişii sanırım
böyle buluşmalar çok güzel yaa ramazanın güzelliği ortaya çıkıyo. davetler falan çok hoş ama ben sanırım bu sene davet veremiyecem bi anamları bi kaynanamları çağırırım sadece
Ben saçın kılın,altınla sadakayla ilgisi olduğunu hiç duymamıştım.Niye demediniz biz de verirdik
di lapiska gibi oldu saçlar...
Öylesine verdiğimiz çok oldu ama onlara saydırsın Allah görsün.
Hepimizinkini...
canım alıntılı cevaplara nasıl oluyo puan
bak bunu bilmiodum papatyam demek öleymiş ya sanki çok çiykin olcak gibi gelio bana ama saçlarıda tel tel gür olsun isitom hala kararsızım yok yapamıcam heralde şimdi lüle lüle oldu kıyamam yaa kafamçokkarıştı
ohaa 13 kişi varrrrrrrrrrr.
Merhaba Arkadaslar bende aranıza yenı katıldım aslında pek yenı sayılmam da nıckım yenı .ben agustos annesıyım 1 yasında ela adında bır kızım var ancak agustos annelerınde kımsecıkler kalmamıs bu yuzden bende aranıza katılmaya karar verdım 1 ayla bısı olmaz deqılmı :)) oznur qıııı ne edıosunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?