Doğum yapmış olan anneler buraya....

kaanı uyuttum ve geldimm.özlem sende hogeldin bacım öznur resim koyalım arkadaşlar bizden resim istiyolar ama nasıl koyuluyo ben bilmiyom yawwww şimdi dicen armut piş ağzıma düşnaniknanik

rahat bırakıcam özlem de az saçları ya sapsarı lüle lüle olcak ohhhhhhh gözlerde yeşilllll manken yapcam onu kaydirigubbakcemile3

teraziye tıklayıp puan kazanınca noluo kızlar

kurbanı da kestik canım ama bi tanesini. erkek için iki tane akika kurbanı kesiliyo allah kabul etsin dedesi kesti.

evet ya pembe giydiriom hala soruoalr erkemi die bu sorudanda kurtulurum ama ozmaan sıfıra vurunca bu erkekmi dicekler hayır kız dicem şaka yapıon ERKEK dicekler kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrr bu puan mevzusu ne???

mesajlarımızın üzerinde teraziiye benzeyen bişii var sağda köşede gördünmü bacım onu üstünü tıklayınca bi kutu açılıyor o mesaj hakkında bişii 2-3 kelime şettiriyon thanks merci muckkk gibisinden ki ben genelde gülen surat yapıyom =)) bu ara muckkklarım olddu ama kimseler bana iade etmedi öpücüklerimi alındım o ayrı mesele sende dahil tabiiii
neyse bacım sonra o kişinin sağda yeşil kutuların üstünde yazan puanı artıyorrr böleceee anladınmııı hadi ilk denemeyi bende yap bakemmm =))))

aynen öle aylin ARMUT PıŞ AĞZIMA DÜŞ kızlar bu aylin varya hayatta kendi işini yapmaz hep bekler bileri yapsın tembel şeyyyyyy kaydirigubbakcemile3

ya kuşum ben yüklemeye çalıştım resim istenilen boyutta ama kabul etmedi bi türlü şimdi tekrar denim

Canım om-x şurup kullanablrsin ben nurse harveyi bıraktım veya anason çayı içireblrsin.kaka problemi için akşamları yarım çay kaşığı hergün bir hafta boyunca zeytinyağı içir gör bak düzelir.gazınıda çıkarır.karnını midesini ve ayaklarını yazda olsa sıcak tut.faydasını görceksin canım.benim bebeği 4.ayını btrdi maaşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…