Doğum yapmış olan anneler buraya....

Herkese iyi Ramazanlar,Allah kolaylık versin oruçlu Arkadaşlarımıza..

Bugün bende oruçluyum İnşallah dayanabilirim,öğün atladığımda mideme felaket bir ağrı giriyor....

Aslıcım üzülme sakın herşey olacağına varır, en önemli şeye sahipsin zaten Allah sana evlat vermiş gerisi boş...
Amma da muhabbet etmişsiniz unuttum walla yazacaklarımı neyse biraz ortalığı toplayayım..

taktın puana öznur hahahahahahaha
aylincim ben hoşgeldininizi puan olarak göndermiştim size ama siz görmediniz sanırım. hoşgeldiniz tekrarr..
aylin papatyam tşk canlarım hoşbuLdummmmmm opuyorumnanaktan
hoşgeldinn özlemm.
çok şükür koydum resim ya avatar resmi diceme profil resmi diom tühhhhhh bana zemuszemus
öznur kız o kadar yazıyoruz hiç pas vermiyon ne oluyor bakem.

Günaydınnn hanımlarrr. hayırlı ramazanlar ve cumalar.Allah oruç tutan herkesin oruçlarını kabul etsin. ben o kadar heyecanlıydım sahura kalkacagım diye sen kalkamadım ve çok üzgünüm kalktıgımda ezan okunuyordu.

Aslı HoşbuLdum Canım Sağol.Evet ArkadasLar Oruçlu ArkadaşLarımızın Orucunu KabuL etsin.Ben RegLiyim Buqun Bu yuzden Tutamadım Gerci Buqun Son Gunu HayırLısı ıLe Yarın Ins hihoyyyt

AsLıcım UzuLme SaqLık Olsun Hayırlısı ıLe Sende Yarın Tutarsın

ay ay ay Oznurcumm Utanırmısta şakkıdı

benimde aynı bende bugün oruçlu değilim

kız aslı yazdım sana kaç kere görmedin sen sanırım aaa aşkolsun kuşum hatta dedim buraya takılıon nie haber vermion bize delikafadulden
ben o msjına cevap verdim şekercim neysem boşverr tekrar hoşgeldiniz. ben geçen sene hem agustos anneleri hem eylül annelerindeydim.buraya devamm.

aslıcım hoşbulduk ayy göememişim canım :)))) naber ozan ege nasıl yürüyomu kısss
yokk şekercim nerde tembel teneke bizimki yürümüyor halen.
öznur aylin ve boncuk bacılar resim yok geliorum giorum yok olmaz amaaaaaaa:mymeka:
aytencimmm müsait oldugun bir zaman bana şu kırpma işlemini tekrar anlatabilirmisin resim yüklemek istiyorum ama olmuyor. birde video ekleyebiliyormuyuz buraya biliyormusunuz. video konusunda aslında Öznur ustadır kızz burdada nereye yükleniyor bulda yükleyelim birşeyler.

aslanım ayten sende olmasan inanmıcak bana bakmıo eskiye sonra iftira atıo

özlem pek utanmam ama utanacapğım tuttu

bu yazıuyı ben yazcaktım aylin şifresini verdim resim koydum ona o açık kalmış ondan yazmışım hahahaha sıyırdımmmm

aslı ozaman ben görmedim kuşum

aslıııı kıs üzülme sanırım eylül anneleri bebeklerinden en büyük kaan 13 aylığız ama hala yürümüo tembel oğluşum duuu bakalım daha ege yaşına bile girmedi

Benım de aynı sekılde.. gastrıt ve reflum saolsun 3-4 saatten fazla ac kalınca mıdem baslıyor agrımaya o ağrıyı ıyı bılırsın....
Sabah mıde agrısıyla uyandım nedense eyvah dedım butnu gun boyle mı olacak cok sukur gectı...

Sen kendını zorlama... rahatsızlıgın bı yana baska seylerde var malum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…