- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.261
çok şükür koydum resim ya avatar resmi diceme profil resmi diom tühhhhhh bana zemuszemus
eferim eferim
pekde güzelmişsin maşallah
aylincim ben hoşgeldininizi puan olarak göndermiştim size ama siz görmediniz sanırım. hoşgeldiniz tekrarr..taktın puana öznur hahahahahahaha
hoşgeldinn özlemm.aylin papatyam tşk canlarım hoşbuLdummmmmm opuyorumnanaktan
öznur kız o kadar yazıyoruz hiç pas vermiyon ne oluyor bakem.çok şükür koydum resim ya avatar resmi diceme profil resmi diom tühhhhhh bana zemuszemus
kız aslı yazdım sana kaç kere görmedin sen sanırım aaa aşkolsun kuşum hatta dedim buraya takılıon nie haber vermion bize delikafadulden
Aslı HoşbuLdum Canım Sağol.Evet ArkadasLar Oruçlu ArkadaşLarımızın Orucunu KabuL etsin.Ben RegLiyim Buqun Bu yuzden Tutamadım Gerci Buqun Son Gunu HayırLısı ıLe Yarın Ins hihoyyyt
AsLıcım UzuLme SaqLık Olsun Hayırlısı ıLe Sende Yarın Tutarsın
ay ay ay Oznurcumm Utanırmısta şakkıdı
öznur aylin ve boncuk bacılar resim yok geliorum giorum yok olmaz amaaaaaaa:mymeka:
ben o msjına cevap verdim şekercim neysem boşverr tekrar hoşgeldiniz. ben geçen sene hem agustos anneleri hem eylül annelerindeydim.buraya devamm.kız aslı yazdım sana kaç kere görmedin sen sanırım aaa aşkolsun kuşum hatta dedim buraya takılıon nie haber vermion bize delikafadulden
Aslı HoşbuLdum Canım Sağol.Evet ArkadasLar Oruçlu ArkadaşLarımızın Orucunu KabuL etsin.Ben RegLiyim Buqun Bu yuzden Tutamadım Gerci Buqun Son Gunu HayırLısı ıLe Yarın Ins hihoyyyt
AsLıcım UzuLme SaqLık Olsun Hayırlısı ıLe Sende Yarın Tutarsın
öyle yapacagım inşllah canım.
ay ay ay Oznurcumm Utanırmısta şakkıdı
yokk şekercim nerde tembel teneke bizimki yürümüyor halen.aslıcım hoşbulduk ayy göememişim canım :)))) naber ozan ege nasıl yürüyomu kısss
aytencimmm müsait oldugun bir zaman bana şu kırpma işlemini tekrar anlatabilirmisin resim yüklemek istiyorum ama olmuyor. birde video ekleyebiliyormuyuz buraya biliyormusunuz. video konusunda aslında Öznur ustadır kızz burdada nereye yükleniyor bulda yükleyelim birşeyler.öznur aylin ve boncuk bacılar resim yok geliorum giorum yok olmaz amaaaaaaa:mymeka:
aslıııı kıs üzülme sanırım eylül anneleri bebeklerinden en büyük kaan 13 aylığız ama hala yürümüo tembel oğluşum duuu bakalım daha ege yaşına bile girmediben o msjına cevap verdim şekercim neysem boşverr tekrar hoşgeldiniz. ben geçen sene hem agustos anneleri hem eylül annelerindeydim.buraya devamm.
yokk şekercim nerde tembel teneke bizimki yürümüyor halen.
aytencimmm müsait oldugun bir zaman bana şu kırpma işlemini tekrar anlatabilirmisin resim yüklemek istiyorum ama olmuyor. birde video ekleyebiliyormuyuz buraya biliyormusunuz. video konusunda aslında Öznur ustadır kızz burdada nereye yükleniyor bulda yükleyelim birşeyler.
Herkese iyi Ramazanlar,Allah kolaylık versin oruçlu Arkadaşlarımıza..
Bugün bende oruçluyum ınşallah dayanabilirim,öğün atladığımda mideme felaket bir ağrı giriyor....
Aslıcım üzülme sakın herşey olacağına varır, en önemli şeye sahipsin zaten Allah sana evlat vermiş gerisi boş...
Amma da muhabbet etmişsiniz unuttum walla yazacaklarımı neyse biraz ortalığı toplayayım..
kısss koydukyaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?