Doğum yapmış olan anneler buraya....

aman allhımmmm maşalllaaahhhhhhh nekdar tatlı yaaaa tü tü tü gözlere bittim kızımın gözlerine benizo
beceremedim koymayı şu imza nerde bulsam bende koycam kaydirigubbakcemile3

oyyyyyyyy parmak arası terliği bile varr yerim ben onuu maşllllaahhhhhhhhhh.

Sağolun arkidişleropuyorumnanaktan

buluşma nerde oluyor sordum ama cevap veren yok
Canım henülli değil heralde tam konuşulmamış
Düşünce aşamasında
çok şükür yaptım buda benim pyensesim

Tum bebeisleri Allah nazardan kurusun.

Maşşalllaaaahhhhhhh

cnm benim sakın endişe etme birkaç gün arayla yapması daha iyi (2 ayından itibaren tabi
)ete gider yani kilo alırmış bebek benimki 5 günde bir yapıyodu ilk zamanlar fitil kullanıyodum sonra örendimki kilo alıyomuş sütüm yarıyomuş tosun gibi bir kızım var yani normal bi tosuncuk:)ayrıca kakası katı olmıycak dikkat et.muck

canım bence bi gün tut bi dene ama zorlanırsan tutmana gerek yok rabbim emziren anneye zaten müsade vermiş ama tutabiliyorsan ne ala. benim oğlum zaten fazla emmediği için zor olmuyo bana.

slm cnm benim kızımda sabahlara kadar resmen inliyorddu ama ikinci ayında düzene girdi sab diye bir ilaç var onu kullandım dr sabah öğle akşam 5 er damla diyor ama benim yengem almanyada kullananalr günde 10 isteyen 15 damla ben akşamleyin bazen 10 bazen 15 damla verdim ve iki ayda hiçbir sorunum kalmadı ben öle yaptım allah yardım olsun

fikriye, öznur ,aylin bu meleklerde çok tatlılar yaaa. etrafı güzeller ve yakışıklılar bastı allah allah hepsine de maşallah.

arzucum tutma yahu..okadar emıyomuş canmı dayanır..ben oyle hesap olayınada ınanmıyom..allahrızası için bi gariban yavruyu donat bakalım adamda günah kalırmı..

yeni kızlar..öyle bakıyorum gırla muhabbet..bebişleride koymuşsunuz emme kusura bakmayın cici,eylülbebelerinin yanında sizinkiler ıhıhh..pek bi sönük kaldı yanee..en güzel anne ve bebekler bu forumdadaa..siz takılmaya devamedin isterseniz siz bilirsiniz

ben unutmuşum bugun başladıgını..sabah hemen kayfemi içip sigaramı yaktım..benım kocada bilmıyo nasıl ilahıyatçıysa:)eh böyle başa böyle şapka:)tencere kapak olayı:))

kırçiçeğin manolya mı oldu..hımmm.çok fena...koklamaya kıyamıyosun öylemi..hımm..çook fena...başka bişi bu manolyaa...enteresan bişi...nasıl tutturdunuz bilmem emme bu fabrikayı tuttum çok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…