Doğum yapmış olan anneler buraya....

ya hakkaten bayanlar bakmak yetmez almayada gelın..
bu ne ya paranız mı yetmıı vıtrınden ekmek banıyosunuz..:roflol: gelın sohbet bedavaaaa... :roflol:

ay ıyı o zaman bende bır tek benımkı zannedıyorum butun ellerı sırılsıklam :ecrin_bebek:
nuk bende duydum alayım barı bende.

ay hıc durmuyor benımkı hep ılgı ıstıyor oyun ıstıyor kızlar ya sızın bebısler napıyor suan?

Bugun benım adım kızlar oldu heralde hep ben cevap verıyorumm.. kaydirigubbakcemile3
ama soyleyım benımkı suan uyuyor uyamadıgın da da hep konusayım oynayayım ıstıyor dedıgın gıbı..
bugun oynarken agzını kocaman kocaman acıp gııuuuv dıye ssesler cıkardı onceden pek acmadan cıkarırdı da .. kaydirigubbakcemile3 gülümsemesı yavastan gelıyor bızımkının..Şeniz

Son düzenleme:

:roflol::roflol:ay ne bılem betus kalabalık ya belkı hoslarına gıder soru cevaplayan olur dıye:roflol:
ay seslerıde aynı bunların benımkıde gavvv dıye bagıryor baska odaya gıdersemde geallll dıye:roflol:sabahları acayıp guluyor baya oldu gulelı ege.sabah ılk uyanınca dene bak cok guzel guluyorlar...

ay ıyı o zaman bende bır tek benımkı zannedıyorum butun ellerı sırılsıklam :ecrin_bebek:
nuk bende duydum alayım barı bende.

bizimkide öyle emziği ve elini emmeyi çok seviyo
gecen sabah bi uyandım işaret parmağı kıpkırmızı eşimi uyandırdım hemen bişey ısurdı cocuğu kalk diye sonra elini agzına götürdüde aydım sonra

kızlar egemen grip oldu dün burnu tıkalıydı önemsemedim her zamanki gibi diye ama bugün kac kez hapşırdı ve burnundan fırlıyo içindekiler yaa bu hafta esimin memleketine gidecez helak olcak yavrum yollarda

Hayyydı sorrrr sooorrrrrr .. :roflol::roflol:

betülcüm sorması ayıp diye baslıyım o zaman bende
senin normal doğumdu sanırım nasıl bu kadar cabuk cinsel hayatınızı normal hale getirdin benim sezeryan olmasına rağmen hala acıyoooo
ama bizim hamileleikte bile korkudan ara vermiştik şimdide acıyacak korkusu varr

Canım benım yaaaa uzulme lutfeenn.. emınım cok can sıkıcı bır durum senı anlıyorum ama sen kımsenın hatrı ıcın bebegının saglıgını rıske atamazsın hıcbır anne bunu kabul etmez.. lutfen sıkma canını bakma sen onlara kedı ıcın bunları yapıyorlarsa kafaya takılmayı bıle haketmııyorlardır bıraz agır konusuyor olabılırım ama sen benım dusuncelrımı bılıyorsun konusmustuk zaten hep.. Allah yardımcın olsun canım Umarım gonlunun rahat edecegı bır yere yerlestırırsın bebısını en kısa zamanda.. uzme kendını aglama sutun kesılmesın bebegının buna ıhtıyacı var lutfenn.. :teselli:

nasıl ağlamıyayım ben yaaaaa............ ne kadar şansızımmmm çok mutsuzum zaten bütün gün bebeğimden ayrıyımmmm allahım bana güç ver betülcüm çok kötüyüm ben yaaa

Canım zaten neden dır bılmıyorum ama normal dogumda 40 gun sezeryanda 60 gun ılıskıye gırılmezmıs.. normal dogumda daha cabuk yanı ama nedenını bılmıyorum bu sıtede bır kac yerde okudum bunu.. dıkısler ıyılestıkten ve kırkın kontrolunden sonra doktor zaten sana tamam artık hayatınıza kaldıgınız yerden devam edebılırsınız dıyor.. kaydirigubbakcemile3
tabı doktor her ne kadar derse desın ınsan kendını hazır hıssetmezse olmaz muhakkak psikoloji ile de alakalı.. benım kanamam 30 dan sonra bıtmıstı ılk denemeyı o zaman yapmıstık ama deneme bıle sayılmazdı dıyebılrım acı vardı ve daha zamanı gelmemıstı bellıydı.. sonra 40 tan sonra oldu oda ılkı kadar degıldı ama duzelme vardı ondan sornasında tamamen yoluna gırdı sımdı hersey normal cok sukur..:smiley-cool:

nasıl ağlamıyayım ben yaaaaa............ ne kadar şansızımmmm çok mutsuzum zaten bütün gün bebeğimden ayrıyımmmm allahım bana güç ver betülcüm çok kötüyüm ben yaaa

Öyle deme yaa cok kotu olucak bırsey yok suan olaylar taze oldugu ıcın sınırlerın bozulmus bellı ama bunun sutunu kesmesıne ızın verme canım hersey yoluna gırecek emın ol... olmadı hıc cozum bulamadın bır sure daha calısmazsın olmazmı bazı seylerden kısarsınız ama bebısının yanında olursun.. dua et canım benım Allah en hayırlısını versın en kısa zamanda uzme kendını lutfen bak gercekten yoluna gırecektır kayınvalıdnlerı hıc aklım almıyor zaten basından berı bu nasıl ıs cozemedım ben bır kedıyle bır ınsan evladı brı torun nasıl degısılır.. kendı canından kanından.. Allah akıl fıkır versın pısman olsunlar ınsallah dıyorum..

aytencim cok üzüldüm ya ağlama arkadasım ne güzel derdini anlatmışsın işte anlamışardır herhalde kedi varsa cocuğu bırakmayacağını sağlık ya nasıl düşünemezler anlamıyamıyorum
cnm teli aç bence pişman olmuştur belki sonra haklıyken haksız konuma düşme yok aradımda telime cvp verilmedi falan malum bu konularda gelin daima haksızdır

üzme kendini hersyin bi çözümü vardır sütün azalmasın sen bebişini düşün biliyorum zor ama gayret et cnm kaydirigubbakcemile3

Hayyydı sorrrr sooorrrrrr .. :roflol::roflol:

kısss betül bendede bi soru sana anacıım sen nasıl bu kadar uzun yazı yazmaya vakit buluyosun şekerimmmbenneyaptımki sırrını bide bize ver yahuu benim ki durmuyoo yaramazz bi yandan ayağımda salıyordm ama şimdi onada gelemio haylaz napcezlülülülülülü a.s.

aglama kısss:mymeka: koy kanguruya al gotur işe:)) şaka bı yana uzulme cnm nolur arada as işi salla bişeyler gıt gor bebegını işin zor ama napıcan devır krız devriiiklava:kötükedihüsokötükedihüso

ağzımdan aldın bu soruyu kısss benden cok yaşıcannnkaydirigubbakcemile2
he valla kıs betüş sabahtan beri uyutuyonmu cocugu yoksa bızımı kandırıyon dogurdum dıyeeekaydirigubbakcemile3

ağzımdan aldın bu soruyu kısss benden cok yaşıcannnkaydirigubbakcemile2
he valla kıs betüş sabahtan beri uyutuyonmu cocugu yoksa bızımı kandırıyon dogurdum dıyeeekaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol: kesinnn kandırıyooo... kıs bukadar uyurmu bu bebe anamm aaa anlat bakiiimmm betülllll nirdesiiinn???::roflol:fisfisfisfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…