- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.241
Valla avent ve nuk dıyebılırım.. damaklı yada damla seklınde bebısın hangısını daha cok severse ona baglı ama emzıkte nuk ve avent once gelır bılıyorum.. benımkıne damaklı damaksız yuvarlak damla ne versen alıyor valla.. :ecrin_bebek:
ama bu ara daha cok ellerını kesfettıgı ıcın sureklı onları agzına sokmayı tercıh edıyor ıkı elını kavusturup agzına goturuyor cok hosuna gıdıyor valla emzık sarmıyor suan ancak uykuluyken yada arada aglarken tutuyor.. tercıhımız orjınal ellerımız yanıı.. :ecrin_bebek:
kızlar odimetri testı yaptırdınızmı?bız hala yaptırmadık.bu hafta gıtmeyı dusunuyoruz ınsallah...
Bugun benım adım kızlar oldu heralde hep ben cevap verıyorumm.. kaydirigubbakcemile3
ama soyleyım benımkı suan uyuyor uyamadıgın da da hep konusayım oynayayım ıstıyor dedıgın gıbı..
bugun oynarken agzını kocaman kocaman acıp gııuuuv dıye ssesler cıkardı onceden pek acmadan cıkarırdı da .. kaydirigubbakcemile3 gülümsemesı yavastan gelıyor bızımkının..Şeniz
ay ıyı o zaman bende bır tek benımkı zannedıyorum butun ellerı sırılsıklam :ecrin_bebek:
nuk bende duydum alayım barı bende.
Hayyydı sorrrr sooorrrrrr .. :roflol::roflol:
yaaa kıslar ben çok mutsuzum sütüm kesilecek diyede korkuyorum şu kedi meslesini güzelce söledim kayınvalidme siz bilirisniz dedi bana sonra eşim aradı kedi gidecek tamam dedi bende sevindim tabiii sonuçta kayınvalidemin bakması iyi, neyse sonra akşaşamm eve gittim offf neyse kayınpeder aradı işte neler diyo bana işte kedi önemlideee al cocuğunudaaa neler neşer nasıl ağlamaya başladımmm bu dedim benim cocuğum ve ben onu düşünmek zorundayım, yani çok uzun ve iç parçalayıcı bir konuşma oldu bu saat oldu hala aklıma geldikçe ağlıyorum, neyse sabah oldu aldım cocuğumu sabah işe götürüyorum tam o sırada patronumun eşi aradı baktı ben ağlıyorum bana gel dedi bu arada arkadaşım gibidir aynı yaştayız, neyse ona gittiimm oda beni teselli etmeye çalışıyor gime işe dedi bende tamam dedim, sonra eşim aradı kayınvalidem çok ağlıyrmuş çocuğu alıp benim eve gidecekmiş neyse dedim tamam bebeği verdim patronumun eşiyle oturduuk biraz sonra işyerine geldik, az önce cepten kayınpeder aradı gene açmadım kızlar yanlız ve çaresiz olmak o kadar kötüki kendimi çok kötü hissediyorum keşke gurbete evlenmeseydim şu anda bile ağlıyorummm çok mutsuzuzm.
Canım benım yaaaa uzulme lutfeenn.. emınım cok can sıkıcı bır durum senı anlıyorum ama sen kımsenın hatrı ıcın bebegının saglıgını rıske atamazsın hıcbır anne bunu kabul etmez.. lutfen sıkma canını bakma sen onlara kedı ıcın bunları yapıyorlarsa kafaya takılmayı bıle haketmııyorlardır bıraz agır konusuyor olabılırım ama sen benım dusuncelrımı bılıyorsun konusmustuk zaten hep.. Allah yardımcın olsun canım Umarım gonlunun rahat edecegı bır yere yerlestırırsın bebısını en kısa zamanda.. uzme kendını aglama sutun kesılmesın bebegının buna ıhtıyacı var lutfenn.. :teselli:
betülcüm sorması ayıp diye baslıyım o zaman bende
senin normal doğumdu sanırım nasıl bu kadar cabuk cinsel hayatınızı normal hale getirdin benim sezeryan olmasına rağmen hala acıyoooo
ama bizim hamileleikte bile korkudan ara vermiştik şimdide acıyacak korkusu varr
nasıl ağlamıyayım ben yaaaaa............ ne kadar şansızımmmm çok mutsuzum zaten bütün gün bebeğimden ayrıyımmmm allahım bana güç ver betülcüm çok kötüyüm ben yaaa
Hayyydı sorrrr sooorrrrrr .. :roflol::roflol:
ay hıc durmuyor benımkı hep ılgı ıstıyor oyun ıstıyor kızlar ya sızın bebısler napıyor suan?
nasıl ağlamıyayım ben yaaaaa............ ne kadar şansızımmmm çok mutsuzum zaten bütün gün bebeğimden ayrıyımmmm allahım bana güç ver betülcüm çok kötüyüm ben yaaa
kısss betül bendede bi soru sana anacıım sen nasıl bu kadar uzun yazı yazmaya vakit buluyosun şekerimmmbenneyaptımki sırrını bide bize ver yahuu benim ki durmuyoo yaramazz bi yandan ayağımda salıyordm ama şimdi onada gelemio haylaz napcezlülülülülülü a.s.
ağzımdan aldın bu soruyu kısss benden cok yaşıcannnkaydirigubbakcemile2
he valla kıs betüş sabahtan beri uyutuyonmu cocugu yoksa bızımı kandırıyon dogurdum dıyeeekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?