- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.421
[img=http://img229.imageshack.us/img229/2539/img0069n.jpg]
Çok büyük oluyor Hicran normal boyut nasıl koyabildin???
ssllmm ben geldim..yaww bu resimleri nasssıl koymuşlar yaaavvvvvvvv
kıslarrrrrrrrrrrrrrr bayıldımmmmm bebeişlerinize 41 kere maşallahhhhhhhhhhhh yerim ben onları...
selamlar valla sususzluktan beynim döndü ya 2 saattir uyudum onuru da babaannesine attım uyandım ama salak gibiyim bugün bu oruç beni fena sarstı tutanlara Allah sabırlar versin
yaa lütfen birileri öznura imza nerde söylesin:roflol:
hicraaan ramazan dolayısıyla ben o ceylin zillisini yiyemiyorum iftarı onunla yapacam haberin ola yerimseniben
Yettım gariii benım keltoş gelınıme kım laf edıyomus uleynn fururuuummm delikafadulden :roflol:
Kainat guzelı o kainaaattt... Şeniz
ssllmm ben geldim..yaww bu resimleri nasssıl koymuşlar yaaavvvvvvvv
he ben de sorduydum bak Hicroş cevap vermişssllmm ben geldim..yaww bu resimleri nasssıl koymuşlar yaaavvvvvvvv
Ayten de bunu sormaya çalışıyor ama sorunun muhattabı da dahil kimse anlamıyor ne demeye çalıştığını.:roflol::roflol:fikriye canım bebeğinin öptüğü kim resimdeki
ayarı 320 ye ayarladım bacım resmi imagede hazırlarken
imza yok eskidendi bacımmmmm takvim yeri var sadece
fatma keremin fotolarını göndersene gıı
Ayten de bunu sormaya çalışıyor ama sorunun muhattabı da dahil kimse anlamıyor ne demeye çalıştığını.:roflol::roflol:
resimler çok güzel kızlar bebebkler oraya çok yakışmış ama takvim bölümüne resim koymak daha doğrusu takvim harici bişey koymak yasak yönetimden görürlerse silmenizi isterler
resimler çok güzel kızlar bebebkler oraya çok yakışmış ama takvim bölümüne resim koymak daha doğrusu takvim harici bişey koymak yasak yönetimden görürlerse silmenizi isterler
fikriye canım bebeğinin öptüğü kim resimdeki
Herkes iftar hazırlığına koştu heralde
benim anacığım hazırlıyor mutfakta ben aylak aylak takılıyorum buralarda
Umuuuut kız şuna bi bak kız manolya gibi değil mi benim çiçeğim???*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?