Doğum yapmış olan anneler buraya....

Yettım gariii benım keltoş gelınıme kım laf edıyomus uleynn fururuuummm delikafadulden :roflol:

Kainat guzelı o kainaaattt... Şeniz

kizlar emziriyorsaniz niye uruc tutuyorsunuz canim.Sutunuz hem azalir hem de kalitesini dusurursunuz.Ben kismetise emzirmeye braktiktan sonra borc urucumu tutarim Allah izin verirse

kırçiçeğin manolya mı oldu..hımmm.çok fena...koklamaya kıyamıyosun öylemi..hımm..çook fena...başka bişi bu manolyaa...enteresan bişi...nasıl tutturdunuz bilmem emme bu fabrikayı tuttum çok:)
Ne fabrikası kız anlamadımbenfisfisfis
Manolyam mis kokulu,koklamaya kıyamam...opuyorumnanaktan
İnsan anne olunca hep güzel kokular duyuyor sanki,aklına hep güzellikler geliyor
ondan böyle şeyler yazıyorum ben kızımı doğduğundan beri hep çiçeklere benzettim bu dönem manolyaya benzetiyorum.
kizlar emziriyorsaniz niye uruc tutuyorsunuz canim.Sutunuz hem azalir hem de kalitesini dusurursunuz.Ben kismetise emzirmeye braktiktan sonra borc urucumu tutarim Allah izin verirse
Canım artık o kadar yoğun emzirmiyoruz ki
sen bilirsin gene de ama,çocuk sadece anne sütüyle besleniyor olsa tutmazdım ben de ama artık çoğunlukla ek gıda alıyorlar.sengözlerimebaksanab

Deryaa en son dönürüm sendin demiiiikaydirigubbakcemile5
bacıı oruçtan bayıldınmı nettiin nirdesin?

olsun Fikriyecim açıkçası ayça kendiliğinden bırakırsa çok memnun olacam
o yüzden takmıyorum süt azalırsa bırakır belki.

canım bende çok yoğun emzirmiyorum
günde 2 kere filan oda sabah gece yatarken
çok etkilemez herhalde
sanırım sen daha sık emziriyorsun sen tutma o zaman canım bol bol emsin kuzu

bak işteeee duyun komşular o kadar çok dünür değiştirdikiii hatun en son dünürüm sendin dimi diye soruyor.

gonuşme len:mymeka:

be dönür değiştirmedim valla kızımı isteyen çoktu da kime verdiydim diye hatırlayamadım bir anda...:dilcikar:cııınııımmm

plastik canım daha doğrusu slikon nazar boncuğu doğduğundna beri duvarda ama ceylin onlara yetişemiyor zaten koparamaz duvada sağlam duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…