- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.401
yazdum ula uşağum yazdım oki oniiii daaaaaaaa
image sitesinden yükledim ama linklerin çıktığı sayfada en üstteki linki koydum onunla oldu yaaaniii
ayrıca haltetmişsin sen onuuu benim minik kuşum dünya değil kainat güzeliiiii maşallahhh
değilmi dünürümm betüllllllllllllllll kız korusana gelininiii cadı kaynana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ne fabrikası kız anlamadımbenfisfisfiskırçiçeğin manolya mı oldu..hımmm.çok fena...koklamaya kıyamıyosun öylemi..hımm..çook fena...başka bişi bu manolyaa...enteresan bişi...nasıl tutturdunuz bilmem emme bu fabrikayı tuttum çok:)
Canım artık o kadar yoğun emzirmiyoruz kikizlar emziriyorsaniz niye uruc tutuyorsunuz canim.Sutunuz hem azalir hem de kalitesini dusurursunuz.Ben kismetise emzirmeye braktiktan sonra borc urucumu tutarim Allah izin verirse
kizlar emziriyorsaniz niye uruc tutuyorsunuz canim.Sutunuz hem azalir hem de kalitesini dusurursunuz.Ben kismetise emzirmeye braktiktan sonra borc urucumu tutarim Allah izin verirse
Deryaa en son dönürüm sendin demiiiikaydirigubbakcemile5
bacıı oruçtan bayıldınmı nettiin nirdesin?
kizlar emziriyorsaniz niye uruc tutuyorsunuz canim.Sutunuz hem azalir hem de kalitesini dusurursunuz.Ben kismetise emzirmeye braktiktan sonra borc urucumu tutarim Allah izin verirse
bak işteeee duyun komşular o kadar çok dünür değiştirdikiii hatun en son dünürüm sendin dimi diye soruyor.
aaaaaa kocaman oldu artik gecen cuma bir yasinda oldu.bu fotorafi da o zaman cekmistik
aaaaaa kocaman oldu artik gecen cuma bir yasinda oldu.bu fotorafi da o zaman cekmistik
bak işteeee duyun komşular o kadar çok dünür değiştirdikiii hatun en son dünürüm sendin dimi diye soruyor.
:roflol::roflol:
eee taliplisi çok ne yapsın
evet herhalde ben burdaki bebeklere abi oluyorum
merhaba canim bebisin cok cok tatli Allah nazardan kurusun.Canim duvarda vazar boncugu yapistirmissin kayittan mi yokda plastik bir boncuk mu.Soruyorum cunku benimki evde bir tane bulmus nerde bulduysa az kalsi yutacakti.Ondan da yaziyorum cok cok dikkat edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?