Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım bence bi gün tut bi dene ama zorlanırsan tutmana gerek yok rabbim emziren anneye zaten müsade vermiş ama tutabiliyorsan ne ala. benim oğlum zaten fazla emmediği için zor olmuyo bana.

teşkr ederim kızlar yorumlarınız için umutcum sanada tşkr ederimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Benımde anacım hazırlıyo sofrayı.. bırazdan gıder ucundan tutarın artık... kaydirigubbakcemile

Oruc zor gelmedı Allahtan.. sadece uyku coktu bıraz aksam ustu o kadar... bı de dakka bası aklıma abur cubur gelıyo zaten basım onunla beladadır hep...
:mymeka:

manolyakii ne manollyaa...sağlıkla gel bebeğim...kırçiçeğim..manolyam...fabrika sizsiniz:)eşin ve sen yani:)ayça çok ballı annesi..herkezın yavrusu tüm yavrular öyle..ama ben gördüm ya bikezde olsa..daha güzelini tatlısını henuz görmedim canlıcanlı:)bide çok hareketli..deişik bişi..görünce bendebundan istiyom demekten alamıyo insan kendini:)

Merhaba Arkadaslar .Sözde ev temızlıyCem dedım Dayanamadım Yıne Esyaların yerını degıstırdım.Ancak sanırım dıkıslerımde bı sorun olustu anormal derece bır agrı var umarım qeCer .

mommy Canım 41 Kere masaLLah Allah BaqısLasın Cok tatlı ..
Oruc tutan ve Acıcak OLan arkadasLarım Allah Kabul etsın Hayırlı ıftarLar..

cnm hepsi birbirinden güzel hicranın kızıda bi içim su ben çirkin derken takıldım kendisine o da bilio şaka yaptığımı sönük kaldı derken ???? her bebek güzeldir çirkin çocuk ben tanımıyorum takılmaya devam edin siz bilirsiniz derken anlamadım cnm açarmısın????

kızlar çok tşk. ederim bütün bebekler çok güzeller pardon çirkinler diim de nazzar değmesin

Bır de bugun 10 kere parmak yalamısımdır yanı ne pis huyum varmıs haberım yok elıme bulasan herbıseyı yalıyorum... :roflol:

al benden de o kadar utkuya yemek yediriyorum elime bulaşanı yalıyorum hem de kaç kere böyle giderse ramazanda doğru dürüst bi oruç tutamıcam hepsi kazalı olacak mafoldumben

hangi bebek çirkin olabilirki bu nasıl bir itham anlam veremedim bu kadar sıcak karşılayan arkadaşların arasında pürüz çıkaranlarda olcağını bilmeliydik öznur benim çok keyfim kaçtı canım acaip sıkıldı hiç kimse benim çocucuğuma bu şekilde bir yorum yapamazz bence bütün bebekler birbirnden güzell hepsine maşallah

of yemek yedim ağırlık çöktü oruç tutanların orucunu allah kabul etsinn

ee napıonuz kızlar

Amın oznur hepımızın ınsallah.. ben bıraz hafıf yemeye dıkkat ettım.. belkıde sımdıye kadar olan tum ramazanların arasında karnımın davul gıbı sısıp, bocek gıbı ters devrılmedıgım tek aksamdır... kaydirigubbakcemile3 boyle cok rahat oluyomus... a.s

şirkette net kopup durdu resimleri kaçırmışımhepsiiii harikaaaa maşallah hepsine tek tekkk...fatmacım en çok yiyen ben ama bugün hiçzorlanmadım yaa çok şükürr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…