- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.441
ben tutmuyorum canım o yüzden benim yorumum sağlığın el vermiyosa tutma olur onun yerineee 1 ayda ihtiyacı olan birnin karnını günlük ne kadar para doyuruyosa onu*30 yapıp verecekmisşin mesela 10*30= 300 tl ihtiyacı olan birine verirsen oluyomuş sanırım.
canım bence bi gün tut bi dene ama zorlanırsan tutmana gerek yok rabbim emziren anneye zaten müsade vermiş ama tutabiliyorsan ne ala. benim oğlum zaten fazla emmediği için zor olmuyo bana.
kızlaaarrr müjdeye gidemiyoz haberiniz varmııı??mesaj atmışbanaa...
arzucum tutma yahu..okadar emıyomuş canmı dayanır..ben oyle hesap olayınada ınanmıyom..allahrızası için bi gariban yavruyu donat bakalım adamda günah kalırmı..
yeni kızlar..öyle bakıyorum gırla muhabbet..bebişleride koymuşsunuz emme kusura bakmayın cici,eylülbebelerinin yanında sizinkiler ıhıhh..pek bi sönük kaldı yanee..en güzel anne ve bebekler bu forumdadaa..siz takılmaya devamedin isterseniz siz bilirsiniz
Bır de bugun 10 kere parmak yalamısımdır yanı ne pis huyum varmıs haberım yok elıme bulasan herbıseyı yalıyorum... :roflol:
cnm hepsi birbirinden güzel hicranın kızıda bi içim su ben çirkin derken takıldım kendisine o da bilio şaka yaptığımı sönük kaldı derken ???? her bebek güzeldir çirkin çocuk ben tanımıyorum takılmaya devam edin siz bilirsiniz derken anlamadım cnm açarmısın????
kızlar çok tşk. ederim bütün bebekler çok güzeller pardon çirkinler diim de nazzar değmesin
sehercim müjdenin amcası vefat etmişş...o nedenlee...
of yemek yedim ağırlık çöktü oruç tutanların orucunu allah kabul etsinn
ee napıonuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?