Doğum yapmış olan anneler buraya....

ağzımdan aldın bu soruyu kısss benden cok yaşıcannnkaydirigubbakcemile2
he valla kıs betüş sabahtan beri uyutuyonmu cocugu yoksa bızımı kandırıyon dogurdum dıyeeekaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
Ay cok yasayın emıı.. tabı dogurmadım ben oyle takılıyorum burda cocugum var fılan hıkayee.. :jeyyar::jeyyar:
Valla bazı gunler boyle uykulu oluyor benımkı oglene kadar pek uyumadı ama sımdı kısa kısa sekerlıyor acıktıgında uyanıyor emzırıyorum sonra tekrar uyuyor ayagımda zaten laptop ta yanımda ne yapayım bos bos tv ızlıyecegıme lap topu alıyorum yanıma bı yandan Aslanı sallıyrum bır yandan buraya bakıyorum zaten yaklasık 2,5-3 saattır de kesıntısız uyuyor suan..aksam ustu uzun kestırır benımkı gun boyuncada kısa kısa.. dun evde temızlık yapıldı yapıcak ısımde yok anlayacagınız.. arada uyanır gıbı oluyor bu yuzden tamamen ayagımdan alıpta kendımde yatamıyorum arada ıkı sallıyorum dalıyor o yuzden mecbur ayagımda ee hem yatamıyor hem ıs yapamıyorsam bende kendımı buranın kollarına attıyorum özgurlugum burada saklı anlayacagınız.. :roflol: yeterınce aydınlattım mı.. kaydirigubbakcemile3

uyanık oldugunda da oynuyorum konusuyorum ama kucagıma almadan alısmasın dıye yattıgı yerden oynuyorum sıkılıyor bazen kalkıp etrafı gormek ıstıyor o zaman da anakucagına koyuyorum tv ızlıyor etrafa bakıyor tabı bır yandan da sesler cıkarıyor bıraz zaman gecıyor uykusu gelıyor yınee.. :)))

Son düzenleme:
aytege kullanıcısından alıntı
yaaa kıslar ben çok mutsuzum sütüm kesilecek diyede korkuyorum şu kedi meslesini güzelce söledim kayınvalidme siz bilirisniz dedi bana sonra eşim aradı kedi gidecek tamam dedi bende sevindim tabiii sonuçta kayınvalidemin bakması iyi, neyse sonra akşaşamm eve gittim offf neyse kayınpeder aradı işte neler diyo bana işte kedi önemlideee al cocuğunudaaa neler neşer nasıl ağlamaya başladımmm bu dedim benim cocuğum ve ben onu düşünmek zorundayım, yani çok uzun ve iç parçalayıcı bir konuşma oldu bu saat oldu hala aklıma geldikçe ağlıyorum, neyse sabah oldu aldım cocuğumu sabah işe götürüyorum tam o sırada patronumun eşi aradı baktı ben ağlıyorum bana gel dedi bu arada arkadaşım gibidir aynı yaştayız, neyse ona gittiimm oda beni teselli etmeye çalışıyor gime işe dedi bende tamam dedim, sonra eşim aradı kayınvalidem çok ağlıyrmuş çocuğu alıp benim eve gidecekmiş neyse dedim tamam bebeği verdim patronumun eşiyle oturduuk biraz sonra işyerine geldik, az önce cepten kayınpeder aradı gene açmadım kızlar yanlız ve çaresiz olmak o kadar kötüki kendimi çok kötü hissediyorum keşke gurbete evlenmeseydim şu anda bile ağlıyorummm çok mutsuzuzm

aytencım canım gordum ama ancak yazabıldım ege hıc durmuyor...canım cok uzuldum kıyamam ben sana ya..kayınpederınede kayınvalıdenede cok kızdım acıkcası..bu nasıl torun sevgısı anlamadım yanı kedı dahamı kıymetlıallah kalplerıne merhamet versın ya yazık..uzulme arkadasım allah buyuk hersey yoluna gırer..calısmak zorundasın ondan calısıyorsun sonucta kım ıster bebısı yanında olması varken calısmayı?ınsallah allah ummadıgınız yerden oyle bır nasıp verırkı evınde bebegıne sen bakarsın canım..

ne hava atıyon bızdede laptop var bende senın gıbı yanıma koydum arada alıp emzırıyorum bıde sıze bakıyorum suan actım ebru gundesı aldım cocugumu kucagıma oynaya oynaya sarkı dınlıyoruz ben oynarken oda sarsıntıdan uyuyo garıbım:roflol: ama sarkı kendı gıbı harıka yaaaa::teytey: hobaaa haydı kıslar herkes oyunaaa

ALLAH OZELINI GUZELINI YAZSIN ANLIMA
ONU BULDUGUNDA MUTLULUKTAN AGLAMASONU CABUK OLUR UMUT OLUR HIC KORKMAYASIN
CUNKU VARLIGINLA YOKLUGUNLA SEN HARIKAAASIIIIIINNNNN HOBAAAAA:dance::teytey:

vala bende çok deniyorum yaptıklarını ama ayağımda eskisi gibi uyumuyor.. mirmirmirmir en fazla yarım saat kestitiriyor ee bende işimi falan anca yapıyorum.. wc bile zor gidiyorumm... ya bende buraya bakmadan geçemiyorum ama mecbur anca okumakla geçiyoo.. bide uyanıkkkende zaten hep ilgi bekliyoo ağlamalarıda değişti bişeyler anlatıyo sankiiiŞeniz

ama yinede sana tebrikk....yemekti falandı filandııı akşam nasıl oluyoo anlamış değiliimm vallalaelaelaelaelae betülcümm bebişin şimdi kaç kiloo..sütün yarıyormuu?? aynen benimde çok sütüm akıyoo ğöğüs pedi yetmio bugün sırsıklam uyandıımm iyyy :jeyyar:

ay seren aynen bende oyle bır elımde cocuk bır elım burda:)))emzırırken bıle yazma teknıklerı gelıstırdım baya ıyıyım yanı:roflol::roflol:

butun gun enık gıbı kucagımda ama nedense bende kalan 6 kgda gram oynama yok sozde emzırmek kılo verdırıyordu hanı nerdeee.kafamçokkarıştıyok anacım yemezsen emzırırken kılo verıyorsun yersen vermıyorsun.:bbo:

ay seren aynen bende oyle bır elımde cocuk bır elım burda:)))emzırırken bıle yazma teknıklerı gelıstırdım baya ıyıyım yanı:roflol::roflol:

:roflol::roflol: BENDE AYNEN HEM EMZIRIYOM HEM YAZIYORUM AMA GALIBA BEN SENDEN SAHA HAMARATIM BAK SUAN OYNUYORUM GOBEK ATIYORUM HALA BOS DURMUYORUM BURAYA BILE YAZIYORUMM:roflol::teytey:

AY BIRI BENI DURDURSUN OYNAMAKTAN KENDIMI ALAMIYORUM HOBAAAA:dance::sm_cool: :dance:

yarıyor canım cok sukur.. evdeklı tartıya gore 6 kg yarında kontrolumuz var zaten boyunuda ogrenırım valla en sn 1. ayda gıttık..

:roflol:kıs oynakk sero o enerjini azda bana yolla yaff :sm_cool:hepsini bi arada iyi beceriyonuz hee ohh benim yerimede oyna şeker:dance::dance:

:roflol:kıs oynakk sero o enerjini azda bana yolla yaff :sm_cool:hepsini bi arada iyi beceriyonuz hee ohh benim yerimede oyna şeker:dance::dance:

OYNARIM SEKERIMM TUT KIS GOBEK ATIYORUM SENIN ICIN:roflol:

VALLA BOLE OLMASAM GUNLER BİTMİİİİİİİİİİİİİİİİİ:sm_cool: COCUK BILE DAYANAMADI OYNAMAMA OKADAR SESTE UYUDU YAVRUCAKnaniknanik

EYLUL ANNELERI GUNU YAPALIM KISLAR BIRIMIZDE TOPLANIR HEM YER ICER HEMDE OYNARIS OOHHHH STREŞLERİ DAGITIRIS YAWWW:teytey:

takvım olmayınca bende unuttum sımdı ıhep ordan bakıyormusuz:)))dur hesaplıyım 2 ay 19 gunluk benımkı:)))9 eylul ıste.senınkı kac eyluldu?

Arkadaşlar benim kızım dün gece saat 2 de uyudu bu gün öğlen 3 te uyandı aralarda sadece emmek için kalktı.Bu kadar uzun süre uyuması garip değil mi sanırım benim ki gece ve gündüzü karıştırıyor.

oh masallah canım ya 13 saat:1shok:bıraz cok geldı bana ama doktoruna danıs ıstersen.gecen gece benımkı 6 saat uyududa ben cok panık oldum..bılmıyorum normalmı

yok canım aralarda emmeye kalktıysa normal kesıntısız uyursa problem vardır bence.. bıraz fazla uyumus evet ama olabılıyr arada bır benımmkı oyle oldugu oluyor..
yınede doktoruna danıs ıstersen ıcın rahat etsın..

duygu benımkı 23 eylul dogumluydu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…