- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.601
Selamlar Kızlar biz tatilimizi yaptık döndük..Antalya maceramızda böylece sonuçlandı:)Artık evimizdeyiz...Tatil dönüşü tam 1.5 kilo almışım 5 günde şaka gibi gerçekten...Anlıcağınız tekrar rejim günleri başladı...
Ege bol bol yüzdü oynadı zıpladı yalnız bugün sabahtan ıkı kere ishal gitti umarım hemen düzelir...
Ne zamandır bakamıyorum ne var ne yok kuzular nasıl neler yapıyorlar merak edıyorum valla:)
Yürüyen varmı arkadaşlar??
Tatilde Ege bir sürü arkadaş buldu kendine rus ve türkten oluşan arkadaş grupları..Ve bu çocukların içinde öpücük atanlar konuşanlar şaşırdım kaldım..Bizimki gerimi kaldı diyorum sizlerde ne var ne yok anlatın yaaopuyorumnanaktan
kızlar bu arada eşim bana dogum günü hediye olarak PILATES topuu aldınnnnnnnnnn
((( ACEBA Bı MESAJ I VERMEYE CALIŞIYOOOOOOOO))))?????????*
Hoşgeldin duygu, anlasıla tatıl guzel gecmıs sevındım.. bol bol denız gunes kum harıka bırsey dımı... :sm_cool:
Bızımkı öpücük atmayı yeni öğrendi teyzesi ama tam dudagıı buzmeyı bılmıyo cok komık oluyo... kaydirigubbakcemile3
Anneyi öp dıyorum agzının bı seklı var yanagıma deydırıp cekıyo daha... uy kuzumm...
Annecım annecım dedıklerı gunlerıde gorucez ınsallah.... :Saruboceq:
Fatma kilo ticker ına bayıldım tam sevdıgım gıbı... alkisalkisalkis hatta çaldım... :1ninca: lazım olunca kullanıcam.... :kedi:
günaydın kızlaaaarr
bugün benim doğum günüm yaş olmuş 29 opuyorumnanaktan zemuszemus
Hoşbulduk sağol Betül..
Ay ne bileyim bahsettiğim bebek mesela elinle öpücük atıp bye bye diyor sonra Egeye bebi diyor kendine abakaydirigubbakcemile3şaka gibiydi:)
Bizimkide yanaktan öpüyor anneeee diye bağırıyor ama malesef elini öpme öpücük atma karşidan yok:1no2:
tabiki canum nbe zaman istersen kullan kaydirigubbakcemile5
Kızlar profilo AVM de olabilir orası da mecidiyeköyde oranın çocuklar için daha fazla etkinlii var isterseniz ben haftaya gelince bir ara uğrayıp annelerin ve babaların iftar yapabileci ardından palçolu,balonlu,pastalı bir doğum günü kutyabileceğimiz bir mekanları varmı diye sorayım.
Ama önce karar verelim herkes katılamaz tabi de çoğunluk katılabilir mi?
İftar+doğumgünü mü olsun yoksa iftarı karıştırmayalım mı??
hehe yerım onları... kaydirigubbakcemile3
Yasıtlarmıydı kı ? hem olsalarda her bebek bır degıl canım bılıyorsun hepsı farklı yonlerde gelısıyor..
Bızımkı opucuk ve by by yapıyo ama bız soyleyınce yanı bay bay yap deyınce kendılıgınden yapmıyo henuz...
Bebıyıde daha bılmııyo kendı bebı...kaydirigubbakcemile3
kızlar keşke istanbulda olsaydım bende gelrirdim mutlaka
bu arada ben mercimek yemeğini dün yaptım çok güzel oldu
tarifi:
1,5 su bardağı yeşil mercimek
1 avuç bulgur
1 orta boy soğan
2 orta boy domates
1 kaşık salça
1 adet et bulyon (isteğe bağlı)
soğan salça ve domates sırasıyla kavrulur
üzerine bulgur ve mercimek atılıp az kavrulur yemeğin üzerini geçinceye kadar su koyulur düdüklünün kapağı kapatılır düdüğü öttükten sonra 25 dk yarım saat pişirilir
afiyet olsun
bu arada bu tarif 4 kişilik falan oluyor malzemeyi azaltıp çoğaltabilirsin
[g[/IMG]
kızımdann en sonn görüntülerrr
Kızlar sonunda Aslan a kırmızı mercımek corbası yedırebıldım.. :sm_cool:
Normale kendımıze yaptıgım cok lezzetlı olur ayıptır sulemesı sengözlerimebaksanab ama onnu yemıyodu beyfendı..
sütlu yaptım yok en sonunda bugun yaptım yıne denedım sansımı... cok severek yedı delikafadulden tabak bıttı devamını ıstedı bende mecbur yogurt verdım sadece o derece.. :))
isteyenler olursa suleyım ; zemuszemus
1 yemek kas. kır. mercımek, 1,5 corb. kas. un (koyu yaptım ekmek katmadım)
haslamak ıcın az az su azaldıkca, cay kas. tereyag, 2. corb. kas. et suyu,
cay kas. salca, 100-150 ml süt..
mercımeklerı az suda hasla. pişince blendardan gecır, sütü ekle.. unu terbıyelerek ekle,
diğerlerinide kat ıkı tasım kaynat... pişince 1 corb. kasıgı yogurdu ıyıce karıstır.. yediirr.... ooh yarasınnn kuzulara bol proteiinlı corbaa... kaydirigubbakcemile5
Duygucum hoş geldiiin
tatil sezonunu kapattın heralde artık bizim 1 haftamız kaldı dönecez inşallah biz de
Ayça eliyle öpücük atıyor,bittiii yapıyor yemeği bitince
bişey uzatıp al deyince aadıııımmm diyor,adını sorunca Ayyyy taaa diyorzemuszemus
bir kaç da şarkılı oyun yapıyor sar sar sar makarayııı diye şarkısı var onun hareketini yapıyor...
Kilolara gelince ramazanda herkes verir ben dana gibi yediğim için alırım bakalım bu ramazan da bu adeti koruyacak mıyım??:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?