Doğum yapmış olan anneler buraya....

Hoşgeldin duygu, anlasıla tatıl guzel gecmıs sevındım.. bol bol denız gunes kum harıka bırsey dımı... :sm_cool:
Bızımkı öpücük atmayı yeni öğrendi teyzesi ama tam dudagıı buzmeyı bılmıyo cok komık oluyo... kaydirigubbakcemile3
Anneyi öp dıyorum agzının bı seklı var yanagıma deydırıp cekıyo daha... uy kuzumm...
Annecım annecım dedıklerı gunlerıde gorucez ınsallah.... :Saruboceq:

kızlar bu arada eşim bana dogum günü hediye olarak PILATES topuu aldınnnnnnnnnn
((( ACEBA Bı MESAJ I VERMEYE CALIŞIYOOOOOOOO))))?????????*

AYŞEEE doğum gününmüydü bacım doğum günün kutlu olsunnnn

[/URL][/IMG]
kocişin demekki kilo vermeni istiyorrrkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Hoşbulduk sağol Betül..
Ay ne bileyim bahsettiğim bebek mesela elinle öpücük atıp bye bye diyor sonra Egeye bebi diyor kendine abakaydirigubbakcemile3şaka gibiydi:)
Bizimkide yanaktan öpüyor anneeee diye bağırıyor ama malesef elini öpme öpücük atma karşidan yok:1no2:

Doğum gunu olan arkadaslar sanırım ben kacırdım yanılmıyorsam Ayse ve Seher sızsınız..

Allah sevdıklerınızle saglıklı guzel bı omur nasıp etsın ınsallah, dogum gununuz kutlu olsunn...
Şeniz​

Bu çiçeklerde bendeennn....
a.s.a.s.​

Son düzenleme:

hehe yerım onları... kaydirigubbakcemile3
Yasıtlarmıydı kı ? hem olsalarda her bebek bır degıl canım bılıyorsun hepsı farklı yonlerde gelısıyor..
Bızımkı opucuk ve by by yapıyo ama bız soyleyınce yanı bay bay yap deyınce kendılıgınden yapmıyo henuz...
Bebıyıde daha bılmııyo kendı bebı... kaydirigubbakcemile3

gül, ayşe pek de tatlı çıkmış bıdışlar.

gül ayçayı ne etmişler öyle kokoşa çevirmişler bebeyi kaydirigubbakcemile3

olabülürrrrrrrr

Evet canım yaşıt yani araları 1 ay daha doğrusu mesela bir agustos doğumluydu çok şeker ad Ela:)Egeye bebiii bebiii diye bağırıyor onu işaret ediyor sonra kendini işaret edip aba diyor:)))
Bilgisayar gelsin resimlerini koycam hpsinin:)
Rus arkadaşınına dı Yorgi araları bir gün adı Ege dedim başladı bağırmaya Egeee egee diyekaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Duygucum hoş geldiiin
tatil sezonunu kapattın heralde artık bizim 1 haftamız kaldı dönecez inşallah biz de
Ayça eliyle öpücük atıyor,bittiii yapıyor yemeği bitince
bişey uzatıp al deyince aadıııımmm diyor,adını sorunca Ayyyy taaa diyorzemuszemus
bir kaç da şarkılı oyun yapıyor sar sar sar makarayııı diye şarkısı var onun hareketini yapıyor...

Kilolara gelince ramazanda herkes verir ben dana gibi yediğim için alırım bakalım bu ramazan da bu adeti koruyacak mıyım??:umursamaz:

yeşil mercimek vermeye başladınızmı arkadaşlar demin sanki okudummu Fatmacım senmi verdin bende istiyorum vermek ama gazdan korkuyorum..
Bu arada otelin bana en büyük katkısı Ege tamamen pürelerden kurtuldu normal domatesle peynirle bizim gibi kahvaltı yapmaya alıştı 5 günde....külahta dondurmayı yaladı yedi:)eline rahat rahat herşyi verip yedirdim alıştı çok şükür:kaydirigubbakcemile5

ohhhh eline sağlıkkk iyi besle damadımı heeealkisalkisalkisalkisalkisalkis

Hoşbulduk canım bizim kapandı gibi gözüküyor ama bellimi olur bakalım:)
Demek bu kızlarda birşey var boşuna demiyorlar kadınlar sırf çene diye:)Kızlar erken konuşurmuş bunları yapanda kızdı tatilde erkeklerde tık yok:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…