- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.581
imageshacktan hangi linki kopyaladın böyle çıktı Ayşe?
benım dr dr gezme nedenım kıLosu deqıLkı kızımda bebeklık reflusu yanı dogustan durduk yere boru gıbı cıkarabılıyor. ay oncesıne kadar gunde 4 5 kere boyleydı sonra azaldı sımdı gunde bır cok nadır ıkı kere ben bunada sukur edıyorum.benım derdım asla kılo olmamıstır aksıne kılolu olsun ıstemem sonrasında ugrasmak ıstemem.sen benı yanlıs anladın sanırım
Canım bız gıdemıyoruzda babamız gelemez ılk dogum gunumuzu kutlamak bıle gelmıyo ıcımden.. ne yapıcaz bakalım.. :çok üzgünüm:serap canım
çok şey düşünüyordumda babamız askerde doğum günümüzde yemin törenine denk geliyor
hep birlikte yanına gidicez oralarda artık bi pasta keser kutlarız ne yapalım.
seneye kısmet olursa çok hazırlanıcam bakalım
Betül kız yazlıktayız biz ya
hergün sabah denize giriyor öğlen yemeğini yiyip uyuyor sonra saat 2-3 gibi havuza iniyor
hem bronzlaştı hem de boyu uzadı yüzüyor çocuk bee,su kuşu gibi oldu resmen.
Benden önce atlıyor havuzakaydirigubbakcemile3
seher bak neguzel 9,5 kılo olmuş utku..enson ısmetle aynıydı kılosu dert yanıyoduk ıkımızde..biz 8700de kaldık..ama rota virüs geçirdik ya..ıo bizi perişan etti zaten..neyse dağlık olsun..bide anacım tip meselesi..eşim zayıf deil ama kemıklı adam..ben cocukken dahada zayıftım..eh bızdende tombultosalak bişi çıkmıyo heralde neblim...
hoşgeldin duygu tatil resimlerinden koy da bakalım biraz valla ne şanslısın ya bu kaçıncı tatil sayamıyorum atrtık biz iyiyiz canım onur öksürüyor biraz hala yürümüyor sıralamaya devam
boşver canım 1,5 kilo neki senin için anında verirsin bende diyetteyim buara ramazanda biraz zor gibi ama vercem inşallah
Selamlar Kızlar biz tatilimizi yaptık döndük..Antalya maceramızda böylece sonuçlandı:)Artık evimizdeyiz...Tatil dönüşü tam 1.5 kilo almışım 5 günde şaka gibi gerçekten...Anlıcağınız tekrar rejim günleri başladı...
Ege bol bol yüzdü oynadı zıpladı yalnız bugün sabahtan ıkı kere ishal gitti umarım hemen düzelir...
Ne zamandır bakamıyorum ne var ne yok kuzular nasıl neler yapıyorlar merak edıyorum valla:)
Yürüyen varmı arkadaşlar??
Tatilde Ege bir sürü arkadaş buldu kendine rus ve türkten oluşan arkadaş grupları..Ve bu çocukların içinde öpücük atanlar konuşanlar şaşırdım kaldım..Bizimki gerimi kaldı diyorum sizlerde ne var ne yok anlatın yaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?