Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım çok geçmiş olsun evet bende yemediği için sana kilosu az geliyor diey dr a gidiyorsunuz sandım yoksa 11 kilo gayet ii benim oğlum da ağustos doğumlu 10,6 kg yanlış anlaşılma olmasın yani kötü bi niyetim yoktu vereliniortak

Betül kız yazlıktayız biz ya
hergün sabah denize giriyor öğlen yemeğini yiyip uyuyor sonra saat 2-3 gibi havuza iniyor
hem bronzlaştı hem de boyu uzadı yüzüyor çocuk bee,su kuşu gibi oldu resmen.

Benden önce atlıyor havuzakaydirigubbakcemile3

Kızlar sonunda Aslan a kırmızı mercımek corbası yedırebıldım.. :sm_cool:
Normale kendımıze yaptıgım cok lezzetlı olur ayıptır sulemesı sengözlerimebaksanab ama onnu yemıyodu beyfendı..
sütlu yaptım yok en sonunda bugun yaptım yıne denedım sansımı... cok severek yedı delikafadulden tabak bıttı devamını ıstedı bende mecbur yogurt verdım sadece o derece.. :))

isteyenler olursa suleyım ; zemuszemus

1 yemek kas. kır. mercımek, 1,5 corb. kas. un (koyu yaptım ekmek katmadım)
haslamak ıcın az az su azaldıkca, cay kas. tereyag, 2. corb. kas. et suyu,
cay kas. salca, 100-150 ml süt..

mercımeklerı az suda hasla. pişince blendardan gecır, sütü ekle.. unu terbıyelerek ekle,
diğerlerinide kat ıkı tasım kaynat... pişince 1 corb. kasıgı yogurdu ıyıce karıstır.. yediirr.... ooh yarasınnn kuzulara bol proteiinlı corbaa... kaydirigubbakcemile5

Canım bız gıdemıyoruzda babamız gelemez ılk dogum gunumuzu kutlamak bıle gelmıyo ıcımden.. ne yapıcaz bakalım.. :çok üzgünüm:

Aah ah bızımkıde gırıyordu cıp cıp evdeyken.. neyse seneye yaza ınsallahh..
oh yarası ayçoşa sulak sulak boyuda uzar tabıı...

Selamlar Kızlar biz tatilimizi yaptık döndük..Antalya maceramızda böylece sonuçlandı:)Artık evimizdeyiz...Tatil dönüşü tam 1.5 kilo almışım 5 günde şaka gibi gerçekten...Anlıcağınız tekrar rejim günleri başladı...
Ege bol bol yüzdü oynadı zıpladı yalnız bugün sabahtan ıkı kere ishal gitti umarım hemen düzelir...
Ne zamandır bakamıyorum ne var ne yok kuzular nasıl neler yapıyorlar merak edıyorum valla:)
Yürüyen varmı arkadaşlar??
Tatilde Ege bir sürü arkadaş buldu kendine rus ve türkten oluşan arkadaş grupları..Ve bu çocukların içinde öpücük atanlar konuşanlar şaşırdım kaldım..Bizimki gerimi kaldı diyorum sizlerde ne var ne yok anlatın yaaopuyorumnanaktan

umutcum şimdi öyle böyle yiyor ama benim derdim yürüyünce . o zaman kalkıp kaçacak eminim. :mymeka:

hoşgeldin duygu tatil resimlerinden koy da bakalım biraz valla ne şanslısın ya bu kaçıncı tatil sayamıyorum atrtık biz iyiyiz canım onur öksürüyor biraz hala yürümüyor sıralamaya devam

boşver canım 1,5 kilo neki senin için anında verirsin bende diyetteyim buara ramazanda biraz zor gibi ama vercem inşallah

Bu arada Ayşecim doğum günün kutlu olsun canım Antalyaya kadar geldim senin orda olduğunu unuttum özür dilerim canım yaa zaten Aytenin gazabına uğradım zaten Cuma günü dönerken bana mutlaka uğra dedi eşime yalvar yakar ikna ettim ve Ayten bütün gün telefonun kapalıydı cuma günü...Bana gelen arkadaşlarım oldu ama benim ilk deneyimim olucaktı oda hüsranla sonuçlandı..Umarım Ayten iyisindir herşey yolundadır...
Ama en acısıda eşimin burası sanal alem kendini bu kadar kaptırma demesi oldu...Umarım birgün onun bu inancını tekrar kırarım...mafoldumben

Hoşbulduk canım çok güzel fotoğraflar çekildik ama hala eşimin kardeşinin bilgisayarını kullanıyoruz Asus sayesinde 1 ay geçti hala yok bilgisayar:sinifsinif:bir gelsin hepsinini koyucam zaten:)
Sorma fatmacım 1.5 kilo alınca bile kocaman göbeğim çıktı ya umarım verebilirim..Seninde diyetin hayırlı olsun canım...

hoşgeldin duygucum desene tatil sana yaradı kaydirigubbakcemile3

ege paşaya da geçmiş olsun canım

kızz niye geri kalsın her bebeğin önceliği farklı. mesela ege aceleci çıktı yürüdü herifçioğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…