Doğum yapmış olan anneler buraya....

dogum gÜnÜmÜ kutlayan tÜm arkadaŞlara teŞekkÜr ederımmmmmmm
bu arada aramıza yenıı annıŞler gelmıŞŞ ben yenı gÖrÜyomm hepsıı hoŞgelmıŞŞ aramızaaaaaaaaa

canım sen neden geziyorsun dr dr anlamadım bu kilo sana az mı geliyor yani

benım dr dr gezme nedenım kıLosu deqıLkı kızımda bebeklık reflusu yanı dogustan durduk yere boru gıbı cıkarabılıyor. ay oncesıne kadar gunde 4 5 kere boyleydı sonra azaldı sımdı gunde bır cok nadır ıkı kere ben bunada sukur edıyorum.benım derdım asla kılo olmamıstır aksıne kılolu olsun ıstemem sonrasında ugrasmak ıstemem.sen benı yanlıs anladın sanırım

hakketen ya..11kilonun nesiaz..yada nispetmi yapıyosun anlamadımki..maşallahı var..

arkadaşlar neden boyle bırden parlıyorsunuz anlamıyorumkı kılosu az dedıqım bı yer varda benmı kacırdım acaba .burda guzel paylasımlar ıcın beraberız neden nıspet yapayım uzuldum valla neyse ya bır daha bu tur konulara gırmem .

canım benimki süt içmiyor sadece muhallebilerine katıyorum. biberon kullanmıyoruz. zaten de kansızlığımız var.

Alıntı:
SeherUtku kullanıcısından alıntı Mesajı göster
canım allah sana da kolaylık versin ben de senin gibi hala daha kusma derdiyle uğraşıyorum. çok doktorlar gezdik hepsi de gelişimi iyi dediler fazla önemsemediler kilosu 9,5 kg 75 cm de boyu seninki ne kadar

cnm benım senı cok ıyı anLıOrum bende cok gezdım dr dr halada gezıoruz
benım kızım agustos doqumlu kılosu 11 boyu 80 cm cnm

bu soruya ıstınaden kılosunu yazmıstım ben.
yoksa dr dr gezme nedenım gecmısı okursanız bı sayfa oncesı yanı kusma nedenıdır .ama bu laf bana cok garıp geldı bırden.hangı anne nıspet olsun dıye konusurkı hıc bır anne baska bır bebegın kotu olmasını ıstermı yada.

sehercim dedim ya saqLık oLsun onemlı oLan saqLıkLarı .Ben daha oncede beLırttıqım gıbı cok kustuqu ıcın besLenmesınde eksıklık olurda hastaLanır dıye korkuyordum. Ceken bıLır Senı anLıyorum.Ben cok gecelerı saat 4 5 te kucaqımda yavrum kusa kusa hastane dr aradıqımı bıLırım.yanı bu yuzden sukredıyorum baya bır azaldı ama gercekten arkadasLarım bılır cok cektım .Rabbım hıc annenınde basına vermesın zor bır oLay .

doğum gününüz kutlu olsun ayşecim

umut kız sen buluşmaya gitmedinmi

eline sağlık fatmacım hnmmm güzel bir tariff

boncuk geçmiş olsun canım bizde bir ara çok kusuyorduk Allah sabırlık versin ne yapacağımı şaşırırdım gerçekten zor geçmiş olsun

yemiyor benimkide yemiyor Allahtan emiiyoor
bir ara yağız evi nasıl dağıtıyor onu resimleyip koyacam üşenmeden inanamazsınız harp var gibi:)))))))))

ben çokta uğraşmıyorum yemeyince sanırım oda var çok zorlayınca heçç yemiyor

ama umutun tariflerine hayranım maşallah neleri yediriyorsun yemesede çok ilgi gösteriyosun tebrikler şekerimm

Boncuk valla ilk okuyuşta ben de arkadaşlar gibi anladım 11 kilo niye doktora götürüyorki dedim
ama yanlış anlaşılmış demekki sen de şimdi anlatmış oldun çok basit mevzular gerilmeyelim şu mübarek günlerde.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…