Doğum yapmış olan anneler buraya....

haklısın arkadaşım..kusurabakma..geçmişi okumadan zırt dıye atlamışım..var ama nispet yapanda..çok geçmiş olsun yavruna..bizdede bikaç arkadışımızda vardı..şükür geçti..1yaşından sonra kendiliğinden geçmiyomuymuş?arkadaşlarımız 6 8 ayda atlattılar darısı başına..allah dermansız dert vermesin cümlemize...

betülcüm cezamı alırım..tek ayak üstündede duramam artık bacaklarımçok ağrıyo:)kendi düşen ağlamaz betülcüm..alırsam aliim napiimm.şakkıdı

duygucum hoşgeldin..ben kıyaslamamaya çalışıyorum yoksam çatlarım:)benımkı ayakta adımatıyo ama güm..atti dell anne baaba hadihadi diyoo..nekadarı bilinçli bilemem..çakçak yapıyo biip burun burnunu gösteriyoo,babası ee cııss diyince ayakları yere vurup kafayı arkaya atıp yavru ayılar nasıl bayılır bize gösteriyoo:)dakka durmuyo..yemek yerken anca tv karşısında oda luli tv olcek ona bakarken bikaç dkkam var ne tıkıştırırsamo ara yedırıyorumakabınde ev gezıyos..bazen mızıklanıyo bana gelıyo bı bakıyorum amacı kucagımda yada etrafımdakı bi nesneye ulaşmakmış:)üçkaatçı yani bide boyuna bakmadan..nebulsa indiriyo...atti diyince gözleri faltaşı oluyo oan benı tamamen unutup babaya yalakalık yapıyo..giderkende ardına bile bakmıyo valla:)

selam ayyy pc açık amaaa okuyup yazabilene aşk olsunnn...tuniş bidakka durmuyıooo yemekti ev işiydiii ay ne zor yaaa...akşam kayınvalideme gidicz geröçi iftaraa kayınpederim gene döktürmüştür karadeniz pidelerini felann..cokacimcoook.bahçeden taze fasulye topladım bide domatess zeytinyağlı yaptım...akşam arkadaşlar vardı 2 de gittilerr...sabah yedide tuniş ujyandı ama 9 a kadar ooynadı ben yattımen son dokuzda biuyumuşuz 12 de kalktık ohh bee şimdi elinde benim telll deya deyaaa geeell geelll barıyoooo:1shok:

aytencimmm ayşecimnm sanırımikinizin de doğumgünübide seherin sanırımmmm hepinizin doğum günü kutlu olsunnn...nice niceee yaşlaraa inşallah bebeişlerinizlee eşlerinizlee

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım kızıma çorba yaptım geldim ...

bulgurlu sebze çorbası : bulgur az prinç ıspanak semiz otu ve kıyma ohhhhh bayılarak yer umarım şimdide iftara hazırlık yapim börek yapacam kahvaltı gibi yapıyoruz iftarı biz hafif oluyor çünkü siz neler yapıyosunuz herkes kaçmış iftar yaklaşıo die

derya bahçede sebzemi yetiştiriyosun ay ne güzel en büyük hayalim ama maalesef apartmanda oturuyorum ama eccik bahçe yapar insan ohhh taze taze kızıma çorbalık sebzelerden yetiştirirdim bak kafama soktun şimdi saksıdamı yetiştirsem zemuszemus olurmu kıs acep sen bilirsin

patik cnm dünde çıkıştın acaba dedim bizdemi sorun var insanlık hali bazen böyle yanlış anlaşılmalar oluyor burda hepimizin ortak paylaşımı var dünyalar güzeli çocukları onlar için füzel paylaşımlar diliyorum ilerde onlarada gösteririz bu sayfaları inşallah

öpt kızlar hepinizi Şeniz

alpberk de baba gel gel dede anne nıne dıyo anneme bana canı ısterse anne dıyo ıstemesse abla mutfaga gıdınce gaga mama dıyo dokulmedık çekmece kalmadı tv de onun parmak ızlerı tutunup kalkıyo biri tutsun yurüyeyım ıstıyo ama emeklemek daha kolayına gelıyo..
elını kafasına vuruyo baş baş dıyo ozaman anlıyoruz dısarı gıtmek ıstıyo yada hadı baş baş dıyoruz hemen elını kafasına vuruyo umut un dedıgı gıbı ulaşmak ıstedığı seyler ıcın aracı kullanıyo alpde benı bide artık ıyıce yakama yapışmaya başladı acıkınca üstumdekını gekıyo sureklı... tam bi şebek oldu vallaaa

ceylin mutfaktaki su damacanasını devirmiş babasının gözü önünde oda bırak kızım cızz diyor halaa heryer göl oldu ben kaçtımmmm

erkekler hep böle geçen eylül çıkmış sehpaya düşersin kızım dio uzaktan bi düştü gümmmmm bide nedese beğenirsin DÜŞERSİN DEDİM AMA allahım ya madem allahın sevilen kulusun düşeceğini önceden tahmin edebiliosun tutsana be adam Çok üzgünüm çoook

betül çok saol cnm tarif için yarın hemen uygulucam benim minik cadı sit içmediği için sütle yapılan çorbalara atlıom hemen :):) cokacimcoook

gül aklıma iyi getirdin eski oyunlardan neler var die hep düşünürdüm hiç makara aklıma gelmedi öğretim hemen kızıma
unutulması çocukluk oyunlarımız onlarda yaşatsın ... bu arada maşallah diim ayça çok tatlı gözler falan yakıyor yane oğlum yokki alim hihi

duygu tatilden gelmişisn cnm hoşgeldin nasıl geçti???

delikız mercimek yemeği tarifin için teşekkürler onuda yapacam çok saol

duygu nasıl alıştırdın cnm eline verip yedirmeye ben eline ne versem kaldırıp atıo ya deli olcam çok özeniom yok yok yok..
4 aylık bizle kahvaltı yapardı ne versem yerdi hemde çiğneyerek diş yok tabi damaklarıyla ama şimdi neversem tükürüo ama başkası verse yiyo
garezi bana bu cadının

%100 erkek olmasın o lülülülülülülülülülülülü

öznur olabilir canım bilemeyız
öznur benımkıde herseyı elıyle yıyo (çok görmemek lazım çocuga arapların arasında kaldı nede olsa )hatta çorbayı bıle mıncıklamak ıstıyo bazen kasığı sokuyo ama ağzına götüremıyo daha çok dökmekle meşgul oluyo

hehe araplardan kapmış dion yani bende bi arap bulim yanına götirim belki yer
varsa gönder kız buralara

kızlar alp berk e bu gun ilk defa kraker verdım öle güzel yıyokı tabibende yanındayım bide bana yedırmek ıstıyo yaa kıamam ben oğluşuma aşkıtom benım ....

herkeslere selamlar hayırlı ramazanlar bizde yazlıktan yeni geldik geçen hafta anca yazmaya fırsat buldum çok güzel bir tatil geçirdik ecrin hiç sudan çıkmak istemedi hele sabahın köründe saat 9.30-10.00 dedik mi denizde üşümüyo da zilli bide güzel yüzüyo sanki ana karnından yüzme bilerek çıkmış maşallah kızıma bıraksak kendi gidecek neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…