- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.621
Selamlar Kızlar biz tatilimizi yaptık döndük..Antalya maceramızda böylece sonuçlandı:)Artık evimizdeyiz...Tatil dönüşü tam 1.5 kilo almışım 5 günde şaka gibi gerçekten...Anlıcağınız tekrar rejim günleri başladı...
Ege bol bol yüzdü oynadı zıpladı yalnız bugün sabahtan ıkı kere ishal gitti umarım hemen düzelir...
Ne zamandır bakamıyorum ne var ne yok kuzular nasıl neler yapıyorlar merak edıyorum valla:)
Yürüyen varmı arkadaşlar??
Tatilde Ege bir sürü arkadaş buldu kendine rus ve türkten oluşan arkadaş grupları..Ve bu çocukların içinde öpücük atanlar konuşanlar şaşırdım kaldım..Bizimki gerimi kaldı diyorum sizlerde ne var ne yok anlatın yaaopuyorumnanaktan
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARKADAŞIMMMopuyorumnanaktana.s.
[/URL][/IMG]
HOşgeldın Dönürüm, sana da ıyı hafta sonlarıı... o kemçuğunu yerım gelınımın...
ceylin mutfaktaki su damacanasını devirmiş babasının gözü önünde oda bırak kızım cızz diyor halaa heryer göl oldu ben kaçtımmmm
Duygu oruç tutuyorum artık yoğun emzirmiyorum hatta bırakmayı düşünüyorum,dün konuşmuştuk burda..
Bir de ne gazı bacım yaa 1 yaşında çocukta ben herşeyi veriyorum artık.Benim kızım biberon almıyor ahh alsa tam bırakacam memeden artık.
Betül senin yöntem bacı yürüyüş mü_Yemekten sonra dün yürüyüş yaptım tabi dondurma yedim geldim eve o ayrı..
duyguuuuuuuuuuuuuuuu niye uğramadın çok darıldım sana
Duygu oruç tutuyorum artık yoğun emzirmiyorum hatta bırakmayı düşünüyorum,dün konuşmuştuk burda..
Bir de ne gazı bacım yaa 1 yaşında çocukta ben herşeyi veriyorum artık.Benim kızım biberon almıyor ahh alsa tam bırakacam memeden artık.
Betül senin yöntem bacı yürüyüş mü_Yemekten sonra dün yürüyüş yaptım tabi dondurma yedim geldim eve o ayrı..
Ayten dalgamı geçiyorsun benimle??Cuma günü akşama kadar telefonun kapalıydı...Ve benim cuma dönüceğimide biliyordun...sana söylemiştim...sende beni arayabilirdin...Bir açıp sesli mesajlarını falan dinle istersen esas ben sana çok darıldım...Neyse...
ayyyyyyyyyyyyyy senağlamasenağlama benim dün doğum günümdü, facebooka bak anlarsınnn kıss, ben telefonumu bulamadım evde dün sabah egenin elindeydi akaşm bir yerlere atmış sabahta bulamadım şarjıda bitmişş. millet doğumgünmü facebooktan kutladı ben işyerinden ararsın diye düşündüm yaa ben işyerinden aramıştım diye hatırlıyorummm yaa valla ben şimdi acayip üzüldüm yaaa senağlamasenağlama
Yok beni hiç aramadın işyerinden...antalya merkezde baya oyalandım belki açarsın telefonunu diye...Dedim ya ben hiç birşeye değilde en çok eşimi zar zor ben nerde beklicem ben ne yapcam derken yalvar yakar ikna edip Antalyaya gelip seni bulamamak morarttı diyim...neyse dedim ya olan oldu sorun değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?