Doğum yapmış olan anneler buraya....

hoş geldin safalar etirdin tatil kızı
kiloyu verirsin sen merak etme bacımmm

Hay masallah onlara duygu konusmaları da pek seker oluyor zaten bu arada kızlar daha bıcı bıcı oluyorlar cabuk konusuyorlar o da dogru...
Bu arada yeşil mercımegı ben verıyorum.. gaz problemı yasamıyoruz canım..

Gül bak benım yontemı dene sısmezsın anacım dun ne kadar rahattıımm var ya ılk defa bu kadar ramazan sonra bı aksam catlamadım... :sm_cool:

ayşe seher doğum gününüz kutlu olsun
bir ömür sağlık mutluluk sevgi sizinle olsun

duygu hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile3

gül maşallah ayça çok hoş olmuş bronzlaşmış gerçekten
tam fıstık olmuş

sehercim seninde doğum günün sanırım nice mutlu yaşlar canım:)
Kızlar bu arada oruç tutuyormusunuz?Ben tutmadım henüz emzirdiğim için kötü olurum diye düşünüyorum ama siz napıyorsunuz??

Duygu oruç tutuyorum artık yoğun emzirmiyorum hatta bırakmayı düşünüyorum,dün konuşmuştuk burda..
Bir de ne gazı bacım yaa 1 yaşında çocukta ben herşeyi veriyorum artık.Benim kızım biberon almıyor ahh alsa tam bırakacam memeden artık.

Betül senin yöntem bacı yürüyüş mü_Yemekten sonra dün yürüyüş yaptım tabi dondurma yedim geldim eve o ayrı..

Biraz yemek olaylarına göz atiimm belki el de atarim hanii... kaydirigubbakcemile3 arada yoklarım hazırlıklı olun ona göre...delikafadulden

Yok bacım yuruyus degil... az ve oz yemen... ıkı cesıt yemek bıle olsa ıkısınden bırer kepce, az ekmek salata...
hepsınden once 1 bardak ta su... cok su da ınsanı sısırıyo... yemekten yarım sat sonrada az sekerlı bı cay oohhh...
:sm_cool:

duyguuuuuuuuuuuuuuuu niye uğramadın çok darıldım sana

Ayten dalgamı geçiyorsun benimle??Cuma günü akşama kadar telefonun kapalıydı...Ve benim cuma dönüceğimide biliyordun...sana söylemiştim...sende beni arayabilirdin...Bir açıp sesli mesajlarını falan dinle istersen esas ben sana çok darıldım...Neyse...

Valla Ege meme delisi biliyorsun son gaz emmeye devam sen de 5 kere ben diyim 7 8 kere.hele gece en az 2 3 kere emiyor...
Canım yaşla alakalı değilki..Ben bile yeşil mercimek yiyince renie içmeden kendime gelemem bu yaşta..sarı mercimek bile Egeyi hem kabız hemde gaz yapıyor gece uykudan uyandırıyor...Ondan korkuyorum açıkcası yeşilden...

ayyyyyyyyyyyyyy senağlamasenağlama benim dün doğum günümdü, facebooka bak anlarsınnn kıss, ben telefonumu bulamadım evde dün sabah egenin elindeydi akaşm bir yerlere atmış sabahta bulamadım şarjıda bitmişş. millet doğumgünmü facebooktan kutladı ben işyerinden ararsın diye düşündüm yaa ben işyerinden aramıştım diye hatırlıyorummm yaa valla ben şimdi acayip üzüldüm yaaa senağlamasenağlama

Yok beni hiç aramadın işyerinden...antalya merkezde baya oyalandım belki açarsın telefonunu diye...Dedim ya ben hiç birşeye değilde en çok eşimi zar zor ben nerde beklicem ben ne yapcam derken yalvar yakar ikna edip Antalyaya gelip seni bulamamak morarttı diyim...neyse dedim ya olan oldu sorun değil...

hey allahım yaaaa vallaaa ben bu telefonu sabah bulamadım dedğim gibi, ama inan çok üzüldüm gelicek olupta benim yüzümden buluşamamıza hattaa çok sinir oldum şimdiii.......anasını satem telefonun aksi gibi şarjı bitmiş sabah ara ara bulamadım açık olsaydı hiç değilse çaldırı sesinden bulrudum ege paşa çamaşır makinasının arkasına koymuş mafoldumbenmafoldumben zatten facebookta profilime gir anlarsın. offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff senağlamasenağlama yanlız bırakın beni canım çok sıkıldıı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…