- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.661
hey allahım yaaaa vallaaa ben bu telefonu sabah bulamadım dedğim gibi, ama inan çok üzüldüm gelicek olupta benim yüzümden buluşamamıza hattaa çok sinir oldum şimdiii.......anasını satem telefonun aksi gibi şarjı bitmiş sabah ara ara bulamadım açık olsaydı hiç değilse çaldırı sesinden bulrudum ege paşa çamaşır makinasının arkasına koymuş mafoldumbenmafoldumben zatten facebookta profilime gir anlarsın. offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff senağlamasenağlama yanlız bırakın beni canım çok sıkıldıı.
herkeslere selamlar hayırlı ramazanlar bizde yazlıktan yeni geldik geçen hafta anca yazmaya fırsat buldum çok güzel bir tatil geçirdik ecrin hiç sudan çıkmak istemedi hele sabahın köründe saat 9.30-10.00 dedik mi denizde üşümüyo da zilli bide güzel yüzüyo sanki ana karnından yüzme bilerek çıkmış maşallah kızıma bıraksak kendi gidecek neredeyse
erkekler hep böle geçen eylül çıkmış sehpaya düşersin kızım dio uzaktan bi düştü gümmmmm bide nedese beğenirsin DÜŞERSİN DEDİM AMA allahım ya madem allahın sevilen kulusun düşeceğini önceden tahmin edebiliosun tutsana be adamÇok üzgünüm çoook
herkeslere selamlar hayırlı ramazanlar bizde yazlıktan yeni geldik geçen hafta anca yazmaya fırsat buldum çok güzel bir tatil geçirdik ecrin hiç sudan çıkmak istemedi hele sabahın köründe saat 9.30-10.00 dedik mi denizde üşümüyo da zilli bide güzel yüzüyo sanki ana karnından yüzme bilerek çıkmış maşallah kızıma bıraksak kendi gidecek neredeyse
bende bu akşam hamiş olan kardeşimi yemeğe çağırdım az önce aradım ayıptır sölemesi kadayıf istemişti canı bende yaptım ona buakşam gelsin yesin diye işte neyseki yemek yeterliii brn hep elibol yaparımm
serapcım allah tez zamanda sağ salım kavuştursun sanada beklerkrn kolaylık versın allhım.....
Selam arkadaşlar..Ramazanınız mübarek olsun bi girip yazmak nasip olmadı bana da neyse umarım keyifler yerindedir...Bu ara da oğluşum artık yürüyor...
eşi askere giden arkadaşlar allah kavuştursun ..bu ara ev kazalarında en tehlikeli dönemlermiş çok dikkat etmek lazım..ayten canım doğum günün kutlu olsun
Evet mevludecım ıkımızın kı de askere gıttı...gnydn64 canım ısmını unuttum balık hafızalıyım benm balık
senın esinle betüşün esimi askare gıtmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?