Doğum yapmış olan anneler buraya....

AYTENNNNNNNNNNN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNN CANıKOMMM

[

oh oh maşallah bende çok özeniyorum kızımla denize girmeyi
busene olmadı artık seneye inşallah

:roflol::roflol::roflol: O DEVİREBİLECEĞİNE İHTİMAL VERMEDİ AMA BİŞEY UNUTTU SÖZ KONUUS CEYLİN OLUNCA İMKANSIZ BİŞEY YOKTURR:roflol:

ooooooooooo kimler gelmiş efendim hoş geldinizzzz

bende bu akşam hamiş olan kardeşimi yemeğe çağırdım az önce aradım ayıptır sölemesi kadayıf istemişti canı bende yaptım ona buakşam gelsin yesin diye işte neyseki yemek yeterliii brn hep elibol yaparımm

hoşbulukkkk herkesin bebişleri başlamış bişeyler konuşmaya ne güzel benim ki de nerdesin deyince burdaaa diyo başka bişeyi sorunca nerde diye ordaaa diyo çok şekerler yaa bişey istediğinde de verdeneeee diyo zilli yaaa

hicrancım benim ki klavyeye bayılıyo illa basıcak kardeşim sırf bu yüzden iş yerinden klavye getirdi oynasın diye ama şımarık beyenmiyo ekran yok diye

ne güzel canım isftarda kalabalıksınız bende tekım iftarda yarın sabah erkenden anneme gidicem vallaa eltımın kızı gelıcek dıye geldım evıme gelen gıden yok bı başımada ne sahur oluyo ne ıftar üzüldüğümle kalıyorum allahtan esım salıya gelıyo da hiçdeğilse beraber olucaz....

Selam arkadaşlar..Ramazanınız mübarek olsun bi girip yazmak nasip olmadı bana da neyse umarım keyifler yerindedir...Bu ara da oğluşum artık yürüyor...
eşi askere giden arkadaşlar allah kavuştursun ..bu ara ev kazalarında en tehlikeli dönemlermiş çok dikkat etmek lazım..ayten canım doğum günün kutlu olsun

ben geldimm kıslarrr temizliğe giriştim şükür bitti amma döktürmüşsünüz ama okuyamadım çok yoruldum biz oğluşumla babamlara iftara gidiyoruz akşam görüşürüz öpüyorum minnoşları ve siziiii

öznurcum benim ev sahibim yetiştiriyo bende apartmanda oturuyorum ama beykoz u bilir misin bilmem yeşilliktir hep bahçeler boldur o yüzden..ben anlamam amahiç bahçe işlerinden maalesef saksıda yetiştirmek de iyi bi fikirbence....duygucumhoşgeldinnnnn bu aradaa

saol canım

iyi aksamLar arkadasLar
eve sımdı qeldım OyLe bı Canım sıkkındı gıdıyım barı kuafore dedım .Gecmıse bı ara bakarım sımdı ıftar ıcın sofra hazırLamam laZım hayırLı ıftarLar sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…