Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam biz de anneaneme iftara gittik onurla sağolsun ne yemek yedirdi ne bişey içirdi mız mız mız yemeği yeyip apar topar kalktık bi sohbet ettirmedi eee bebekli kadının gezmesi de böyle olur zaten hiç bişey anlamadım yani bu akşamdan

ya sorma cnm ya rahat yüzü yok bize nereye gitsek kaçar gibi çıkıom ay evde düzenleri var başka yerde olmuyor evde kafam rahat... nezaman gitsem biyere eve gelince tövbe çıkmam diorum ama kadın ruhu var gezentiyim dayanamıommm

valla aynı dert bendede var kaan bi yerlere gittiğimizde pek bi mızmız ama ben inatla gezmeye devam ediyorum alışsın yaniii:))))

ben de biraz gezentiyimdir seviyorum napim ya

aylın canım senin yavrunun fotoya uyarı gelmedimi
benim takvim yerine başka bişiy koymama uyarı geldi yassahmış
bende kilo çizelgesi yaptım
sende değiştir istersen

duyguuu canımcımmm hoşgeldinn bende seni sayıkladım nerede bu duygu diye ohh canım arkadaşım ne güzel tatilin keyfini çıkarmışsın sefann olsunn. Egemizde sizde iyisinizdir inşllah güzelim resimlerinizi bekliyoruz. opuyorumnanaktan
Aytencimm canım doğum günün kutluu olsun saglıklı,mutlu ve huzur dolu nice uzun senelere ailenle birlikte canım.

Fatmacımm sorma güzelim bugün niyetlenmiştim iftarda dogru dürüst yemek yiyemedim Ozandan. gezmektede aynı degişik bir ortam olunca hepten herşeyi merak ediyoruz.

herkese iyi gecelerr.

aylın canım senin yavrunun fotoya uyarı gelmedimi
benim takvim yerine başka bişiy koymama uyarı geldi yassahmış
bende kilo çizelgesi yaptım
sende değiştir istersen

takvimin çok güzel olmuş ya çok sevdim bi ara hangi siteden yaptığnı söyleyiver banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…