- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.681
selam biz de anneaneme iftara gittik onurla sağolsun ne yemek yedirdi ne bişey içirdi mız mız mız yemeği yeyip apar topar kalktık bi sohbet ettirmedi eee bebekli kadının gezmesi de böyle olur zaten hiç bişey anlamadım yani bu akşamdan
BEN VARIM AYLİN UYGUNMU??? :):)):
özlem 5000 bakımmı kıssssss[/QUO
hanibe yavrum nerdesin aaaa kaçmışsın hemen
selam biz de anneaneme iftara gittik onurla sağolsun ne yemek yedirdi ne bişey içirdi mız mız mız yemeği yeyip apar topar kalktık bi sohbet ettirmedi eee bebekli kadının gezmesi de böyle olur zaten hiç bişey anlamadım yani bu akşamdan
ya sorma cnm ya rahat yüzü yok bize nereye gitsek kaçar gibi çıkıom ay evde düzenleri var başka yerde olmuyor evde kafam rahat... nezaman gitsem biyere eve gelince tövbe çıkmam diorum ama kadın ruhu var gezentiyim dayanamıommm
duyguuu canımcımmm hoşgeldinn bende seni sayıkladım nerede bu duygu diye ohh canım arkadaşım ne güzel tatilin keyfini çıkarmışsın sefann olsunn. Egemizde sizde iyisinizdir inşllah güzelim resimlerinizi bekliyoruz. opuyorumnanaktanSelamlar Kızlar biz tatilimizi yaptık döndük..Antalya maceramızda böylece sonuçlandı:)Artık evimizdeyiz...Tatil dönüşü tam 1.5 kilo almışım 5 günde şaka gibi gerçekten...Anlıcağınız tekrar rejim günleri başladı...
Ege bol bol yüzdü oynadı zıpladı yalnız bugün sabahtan ıkı kere ishal gitti umarım hemen düzelir...
Ne zamandır bakamıyorum ne var ne yok kuzular nasıl neler yapıyorlar merak edıyorum valla:)
Yürüyen varmı arkadaşlar??
Tatilde Ege bir sürü arkadaş buldu kendine rus ve türkten oluşan arkadaş grupları..Ve bu çocukların içinde öpücük atanlar konuşanlar şaşırdım kaldım..Bizimki gerimi kaldı diyorum sizlerde ne var ne yok anlatın yaaopuyorumnanaktan
Aytencimm canım doğum günün kutluu olsun saglıklı,mutlu ve huzur dolu nice uzun senelere ailenle birlikte canım.ayyyyyyyyyyyyyy senağlamasenağlama benim dün doğum günümdü, facebooka bak anlarsınnn kıss, ben telefonumu bulamadım evde dün sabah egenin elindeydi akaşm bir yerlere atmış sabahta bulamadım şarjıda bitmişş. millet doğumgünmü facebooktan kutladı ben işyerinden ararsın diye düşündüm yaa ben işyerinden aramıştım diye hatırlıyorummm yaa valla ben şimdi acayip üzüldüm yaaa senağlamasenağlama
aylın canım senin yavrunun fotoya uyarı gelmedimi
benim takvim yerine başka bişiy koymama uyarı geldi yassahmış
bende kilo çizelgesi yaptım
sende değiştir istersen
takvimin çok güzel olmuş ya çok sevdim bi ara hangi siteden yaptığnı söyleyiver banada
iyi geceler fatmacım. bende yatacak gibi görünüyorum uykum geldi. ama ben halen kendimi aç hissediyorum yemekte istemiyorum ne yapacagım bilmiyorum.kızlar ben bugün erken yatıcem herkese ii geceler öptüm opuyorumnanaktan
aylın canım senin yavrunun fotoya uyarı gelmedimi
benim takvim yerine başka bişiy koymama uyarı geldi yassahmış
bende kilo çizelgesi yaptım
sende değiştir istersen
İyi geceler arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?