Doğum yapmış olan anneler buraya....

Evet mevludecım ıkımızın kı de askere gıttı...
betülcüm allahım sağ salım eşinı sana kavuştursunn.....
yok canım yaa
şişkoyum biraz
kilolarımla uğraşıyom
sizin durumlar nasıl kızlar

serap kıs resımde kilo gözükmuyo varda bızmı göremıyok seker benımde vermem gereken 2 kılom var ramazandan sonra inşallah vericem

iftarda tek başımaydım oğluşumda uyuyodu sakın sakın yedım yemegımı sonra efkarlandım attım kendımı sokaklara oğluşumla öle bi gezındık dönduk eve şimdi eşimın kardeşi var yanımda ama sahura kalkmıyo o tutmuyo da zaten gene ben tekım yarın anneme gıtcektım gidemıyorum uffff bu gece içesım var ama ne yaparsın ramazan bari bi cigara verenım olsaa.....

İyi geceler Arkadaşlar...
Doğum gününüz kutlu olsun Arkadaşlar..
Yavrularınızla birlikte nice nice mutlu senelere girersiniz İnşallah....

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:)) benim adımda eda yerimseniben

Bu arada sizlere bir kaç sorum olacak:) çok şaşırmadınız sanırım
9. dişi çıkartan bebişlerimiz varmı?
Bu devam maması sütle yapılabiliyor mu?
Gece boyunca kaç cc veriyorsunuz? Betül canım sen bir ara yarım litre süt içiyor demiştin galiba...
Emziği bıraktırmayı düşünen varmı?

Mevlüdecimm sen tekmi kalıyorsun?
Bende taktımm galiba bu konuya serapada sormuştumm:) evlerinize girip hırsızlık yapmayı düşünüyorumda:)
Ben eşim olmayınca kalamıyorumm tedirgin oluyorum o yüzden soruyorum...

merhaba eda hoşbulduk canım benim oğlumun 6 tane dişi var ve 4 aydırda çıkmıyor seninkinin 9.mu geldi maşallah hangileri çıktı?ben gece sadece emziriyorum canım

ıyi geceler canım... evet yarım lıtre ıcıyordu toplamda gece..
ama artık azaltmaya basladım gece cok beslendıgı ıcın gunduz az yemeye basladı dıye.. sımdı de pek bı farkı yok ama 300 cc ıcıyor toplamda 2 kere yanı 150 ser...
emırmeyı daha cok gunduzlere bıraktım ben ve gece yatarken, sabah kalktıgında...

valla aynen canım bende 2002 de evlendim nerde eski aylin bende eski halime dönmek istiyorum yaaamafoldumben

sen kaç kilosun
kaç kilo aldın evlenince

valla ben benim eşimin yeme düzenine fena uydum
gece 2 ye 3e kadar oturur yer içerdik
ben yemiycem diyincede ısrar ederdi
oda 12 kilo adı evlendikten sonra
ipoşumda hafif tombiş sayılır
tam baskül ailesi yani kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…