Doğum yapmış olan anneler buraya....

Serap canım fotolarınız çok güzel ama kendine haksızlık etme şimdide güzelsin..

Aylincim bizim 8 dişimiz var 1,5 aydırda görünürde bir şey yok 9 dişlerinin altında beyaz şişlikler var dişçiye göstermiştim gerçi önemli bir şey değilmiş ama bizi bayağı bir zorlayacak gibi geliyor..

Betülcüm maşallah bizimkisi sadece 90 cc içiyor yeterlimi acaba diye endişe ettimde gerçi gece hiç beslenmeyen bebişlerde var..

saol canım benim
bizim daha 2 dişimiz var ohooo nerde 9 dişkaydirigubbakcemile2
biz gece hiç beslenmiyoz ama gündüz baya güzel besleniyo
canım biz emzik kullanıyoruz. bıraktırmayı düşündüm ama onsuz uyumuyo
bakalım biraz daha zaman verdim

Saol canım ...
11 aylık,5 Eylülde 1 yaşında olacağız İnşallah:)) adıda Serkan Bora
Senin paşanın ismide Kaan dimi:)

Bu arada boşluğu sormuşsun o senden kaynaklanmıyor sayfanın ilk başında reklam var o yüzden canım.....

canım bende kalamıyorum özellıklede şimdi bu eve yenı taşındık yuksek gırış daha camların demırlerını takdırmadı ev sahıbı yanımda eşimın kardeşi var akşamları gelıyo amma yınede rahat bı uyku uyumadım bu eve geldığımden berı..
annemlerde mesela tek kalsam korkmam hem bildiğim bir yer ınsanları tanıyorum kalkdıkları apt. demırlı falan korkmam ama evımde korkuyorum hemde çokk..
şimdi bide ramazan diye yardım topluyolar bu gun 3-4 defa kapı çaldı açmadım camdan öle baktım yardım için gelmişler tedırgın oldum.....

bende çok korkarım
evde yalnızsam kapıcıya bile açamam kapıyı
gecede hem dış kapıyı hemde yatak odasının kapısını kilitlerim

evet bizim aile öle kendimizi bozmamaya gayret ediyoruz elimizden geldiğince tabii.sende neyseki annenle görüşebiliyorsun bak uzaklarda zordu bunlarr :teselli: allah kavuştursun senide kocişine :1hug:

gene kaynatmışsınızzz....iftara kayınpederdeydik ordan da anneme geçtik biraz...mutfağa bigirdim gene iş hiçbitmiyo hadii baharatlıkları yıkadım tek tek boşaltıp daha da yapsam evde dünyanın işi var valla...yapabildiğimkadar artık....halılarım yıkamaya verilecekk oofff bıktım vallaaa...yapmasan da olmuyooo....kızlar siznasıl yetiştiriyonuz çocuklarla yaa

ceylinde hiç durmayanlardan ama bazen bana iyilik olsun diyemidir nedir hiiiç yormuyor beni yada gittiğimiz ortamı seviyor belkide oynuyor güzel güzel ama kalabalık ortamlarda hırçınlaşıyor ne bana ne ordakilere rahat vermiyor allah kolaylık versin hepimize

zor gerçekten
hemde bebekle bişey yapılmıyo
benim annem yanımda saolsun çok yardım ediyo
1 dk oturmuyo
zaten temizlik hastasıdıryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…