- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.721
serap ben 60 kg dım evlendiğimde şimdide 85 kiiloyummmmafoldumben
Serap canım fotolarınız çok güzel ama kendine haksızlık etme şimdide güzelsin..
Aylincim bizim 8 dişimiz var 1,5 aydırda görünürde bir şey yok 9 dişlerinin altında beyaz şişlikler var dişçiye göstermiştim gerçi önemli bir şey değilmiş ama bizi bayağı bir zorlayacak gibi geliyor..
Betülcüm maşallah bizimkisi sadece 90 cc içiyor yeterlimi acaba diye endişe ettimde gerçi gece hiç beslenmeyen bebişlerde var..
Mevlüdecimm sen tekmi kalıyorsun?
Bende taktımm galiba bu konuya serapada sormuştumm:) evlerinize girip hırsızlık yapmayı düşünüyorumda:)
Ben eşim olmayınca kalamıyorumm tedirgin oluyorum o yüzden soruyorum...
canım bende kalamıyorum özellıklede şimdi bu eve yenı taşındık yuksek gırış daha camların demırlerını takdırmadı ev sahıbı yanımda eşimın kardeşi var akşamları gelıyo amma yınede rahat bı uyku uyumadım bu eve geldığımden berı..
annemlerde mesela tek kalsam korkmam hem bildiğim bir yer ınsanları tanıyorum kalkdıkları apt. demırlı falan korkmam ama evımde korkuyorum hemde çokk..
şimdi bide ramazan diye yardım topluyolar bu gun 3-4 defa kapı çaldı açmadım camdan öle baktım yardım için gelmişler tedırgın oldum.....
hicrancım benim ki klavyeye bayılıyo illa basıcak kardeşim sırf bu yüzden iş yerinden klavye getirdi oynasın diye ama şımarık beyenmiyo ekran yok diye
ne güzel canım isftarda kalabalıksınız bende tekım iftarda yarın sabah erkenden anneme gidicem vallaa eltımın kızı gelıcek dıye geldım evıme gelen gıden yok bı başımada ne sahur oluyo ne ıftar üzüldüğümle kalıyorum allahtan esım salıya gelıyo da hiçdeğilse beraber olucaz....
selam biz de anneaneme iftara gittik onurla sağolsun ne yemek yedirdi ne bişey içirdi mız mız mız yemeği yeyip apar topar kalktık bi sohbet ettirmedi eee bebekli kadının gezmesi de böyle olur zaten hiç bişey anlamadım yani bu akşamdan
gene kaynatmışsınızzz....iftara kayınpederdeydik ordan da anneme geçtik biraz...mutfağa bigirdim gene iş hiçbitmiyo hadii baharatlıkları yıkadım tek tek boşaltıp daha da yapsam evde dünyanın işi var valla...yapabildiğimkadar artık....halılarım yıkamaya verilecekk oofff bıktım vallaaa...yapmasan da olmuyooo....kızlar siznasıl yetiştiriyonuz çocuklarla yaa
benim canım ama 4 sene evvelki halim 55-52 filandım orda
şimdi 74 üm.
işte o halime dönebilmek içim koydum o fotoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?