Doğum yapmış olan anneler buraya....

bak ben şuan 150 cc mama hazırladım ama 30 cc içti 5 dk ara ile gidip geliyom 2-3 yudum içiyor ve genelde gece 100 cc den fazla içmiyor sabah kahvaltıya kadar yemiyor yanii bu miktar 50 cc de bile kalıyor çoğunlukla o yüzden normaldir ama süt döneminde iyice alıştırmak lazım bi şekilde her akşam içsinler diye nasıl olcekse

her bebek farklılık gösteriyor edacım bende yatarken 200 cc veriyorum içiyor gece de uyanırsa emziriyorum...sabah kalktığımızda da yedi gibi 150 cc veriyorum sonra babannesinde kahvaltı ediyorr 9 gibi...

valla benim kociş biraz büyük kızım tuba biraz yardım ediyor ama genede yetişmiyor herşey olduğu kadarı ile artık kafaya takmıyom eskisi kadar işte temizliğede ayda 1 kadın alıyom derin temizlik için idare ediyom işte

bi dahaki iznimde bende sizi evime davet etmek istiyorum bakalım inşallah biraz orman havası alırsınız...hatta yaz bitmeden piknik yapsaydık bu taraflarda ne güsel olurdu yaa

Hepınıze ıyı geceler ıyı sahurlar kızlar ben kaÇtımm ceylın yemıyor uĞraŞamıcam artık maamda bayatlıyor zaten sahurda denerım bıdaha bakalım yerse artıkk byyyyyyyyy

annnaaaaaaaa jaded gelmişş
yahu kimsin kimlerdensin yazsana bacım bilmiyorsan söleyeyim mesajların altında alıntı yazar orayta tıkla mesaja cevap ver sonra altta cevapla tuşunu tıkla bu kadar
bi selam ver bari yahuuu varmı öle okuyup okuyup selamsız gitmekkk =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…