Doğum yapmış olan anneler buraya....

seLam arkadasLar baya bır dokturmusunuz ne quzeL
benım kızım yıne herzaman oldugu qıbı huzursuzlugu ustundeydım sımdı anca uyudu barı bende az daha beklıyımde sahurumu yapıyım
Arkadaslar uzulmeyın umarım hepınız en kısa zamanda verırsınız kılolarınızı.bende 23 kıLo aldım suanda 2 kılo fazLam var.sıze tavsıyem ac karnına sabah aksam elma sırkelı su ve sandoLoz sakızı .Ben 3 aydır yabıyorum ve 3 ayda toplamda 8 kılo verdım.Allahıma cok sukur darısı arkadaslarım sızın basınıza ıns.
tatlı bebeklerınızı opuyor herkese hayırlı sahurLar dıLıyorummm

tşk ederım .Amin
Bızede 1 yastan sonra duzelır dedıler.ama bızım dr hatası oldu bırazda drlar oncelerı kılo alımı ıyı dıye hıc bırsey vermedıler yapmadılar.ıyıce ılerledıgı zamandada sureklı kusmasından oturu akcıgerlerı mıkrop kaptı bronsıt oldu.sımdı eskısıne nazaran baya azaldı hamd olsun rabbıme

herkes gitmiş özlem sendemi gittin kızzz :):)

kızlar kilo demişsiniz en son 60 dım arkadaşta tartıldım 57 olmuşum eylül emeklio die hele bi yürüsün 40 kilo olurum ben kaydirigubbakcemile3
ama o göbek nie gitmio yaaaaa :gitme:

qunaydın cnm :)sositososito
oznurcum he bende qıtmısım vaLLa ooo cnm bak quzeL vermıssın vaLLa qobek nıe qıtmıyor bıLemıOrum.Normalde benım qıttı hıc yok denecek kadar az Ama bı bardak su ıcsem yada usutsem qorme qıtsınnnn.Sanırım bu sezeryanlıLarın kaderı Cnm benım
:umursamaz:

aytencim doğum günün kutlu olsun canım daha doğrusu geçmiş doğum günün. dün benim de doğum günümdü misafirler falan hiç giremedim buraya zaten kardeşim de bilgisayara el koydu ver diyorum vermiyo anca gördüm yazını canım opuyorumnanaktan

aşkolllll emii özlem 3 aydır yapıyosunda bana nie bişe demedin kıssssklavaeki bu elma sirkeli su emzirenlerde içebiliomu bacım sakıncası olmasın hee bide bu sandoloz sakızı ne kıss hiç duymadım nerde bulabilirm

gunaydin kizlarr Derya yla msglastim hepinize tek tek haber veremedim cmt gunu icin ama heralde soylemistir zaten.. Cok cok mahcup oldum hepinize gerci benim istegim icinde olan birsey degildi ama boyle durumlarda malum illa bi muddet gidip gozukmek lazim ki inanilmaz yorgunluk oldu... Tel leriniz olmadigi icin netten haber vercektim fakat net te problemli bende o yuzden nolur kusuruma bakmayin ... Bu haftasonu yada birsonrakinde mutlaka toplasalim..evimde agirlamaktan cok mutlu olucam hepinizi... Gorusuruz insallah

Edacım canım bizim 8 tane dişimiz var ve onların yanına birer tane daha gelecek şuan hepsi biranda çıkacakmış gibi görünüyor 2 aydır kızarıklar ateşte yaptı hatta ama bir türlü gelemediler gelirlerse 12 tane dişimiz olacak. Devam maması sütle yapılıyormu bilmiyorum canım ben suyla yapıyorum oda pınarın sütü olmadıgında 180-200 cc falan içiyor. geceleride azda olsa sütümden içiyor sonrasında süt takviyesi yapıyorum yine. genelde benimkide yarım litre falan içiyor. biz emzik kullanmıyoruz canım kendi kendi bıraktı çok fazla emmedi.
canım çok geçmiş olsun inşllah daha iyidir minik kuzu. Özlem sandoloz sakızı ne kızz söylesene bizede.

Müjdecim canım tekrar başınız sagolsun güzelim. arayacaktım ama müsait olmayabilirsin diye rahatsız etmek istemedim. kendine dikkat et canım.

herkese güzel pazarlar dilerimm.

Son düzenleme:
bizimde 8 tane dişimiz var 9. henüz görünürde yok

müjdecim başınız sağolsun Allah sizlere sabırlar versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…