- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.761
ay jadedmisin nesin ksura bakmaa ama çok gıcıksın be yaaw
haklısın arkadaşım..kusurabakma..geçmişi okumadan zırt dıye atlamışım..var ama nispet yapanda..çok geçmiş olsun yavruna..bizdede bikaç arkadışımızda vardı..şükür geçti..1yaşından sonra kendiliğinden geçmiyomuymuş?arkadaşlarımız 6 8 ayda atlattılar darısı başına..allah dermansız dert vermesin cümlemize...
betülcüm cezamı alırım..tek ayak üstündede duramam artık bacaklarımçok ağrıyo:)kendi düşen ağlamaz betülcüm..alırsam aliim napiimm.şakkıdı
aşkolllll emii özlem 3 aydır yapıyosunda bana nie bişe demedin kıssssseLam arkadasLar baya bır dokturmusunuz ne quzeL
benım kızım yıne herzaman oldugu qıbı huzursuzlugu ustundeydım sımdı anca uyudu barı bende az daha beklıyımde sahurumu yapıyım
Arkadaslar uzulmeyın umarım hepınız en kısa zamanda verırsınız kılolarınızı.bende 23 kıLo aldım suanda 2 kılo fazLam var.sıze tavsıyem ac karnına sabah aksam elma sırkelı su ve sandoLoz sakızı .Ben 3 aydır yabıyorum ve 3 ayda toplamda 8 kılo verdım.Allahıma cok sukur darısı arkadaslarım sızın basınıza ıns.
tatlı bebeklerınızı opuyor herkese hayırlı sahurLar dıLıyorummm
slm kızlar......
aylin burdada gelinlikli fotolarım var
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/300514-buda-masalimiz.html
Edacım canım bizim 8 tane dişimiz var ve onların yanına birer tane daha gelecek şuan hepsi biranda çıkacakmış gibi görünüyor 2 aydır kızarıklar ateşte yaptı hatta ama bir türlü gelemediler gelirlerse 12 tane dişimiz olacak. Devam maması sütle yapılıyormu bilmiyorum canım ben suyla yapıyorum oda pınarın sütü olmadıgında 180-200 cc falan içiyor. geceleride azda olsa sütümden içiyor sonrasında süt takviyesi yapıyorum yine. genelde benimkide yarım litre falan içiyor. biz emzik kullanmıyoruz canım kendi kendi bıraktı çok fazla emmedi.ıyi geceler Arkadaşlar...
Doğum gününüz kutlu olsun Arkadaşlar..
Yavrularınızla birlikte nice nice mutlu senelere girersiniz ınşallah....
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:)) benim adımda eda yerimseniben
Bu arada sizlere bir kaç sorum olacak:) çok şaşırmadınız sanırım
9. dişi çıkartan bebişlerimiz varmı?
Bu devam maması sütle yapılabiliyor mu?
Gece boyunca kaç cc veriyorsunuz? Betül canım sen bir ara yarım litre süt içiyor demiştin galiba...
Emziği bıraktırmayı düşünen varmı?
canım çok geçmiş olsun inşllah daha iyidir minik kuzu. Özlem sandoloz sakızı ne kızz söylesene bizede.tşk ederım .Amin
Bızede 1 yastan sonra duzelır dedıler.ama bızım dr hatası oldu bırazda drlar oncelerı kılo alımı ıyı dıye hıc bırsey vermedıler yapmadılar.ıyıce ılerledıgı zamandada sureklı kusmasından oturu akcıgerlerı mıkrop kaptı bronsıt oldu.sımdı eskısıne nazaran baya azaldı hamd olsun rabbıme
gunaydin kizlarr Derya yla msglastim hepinize tek tek haber veremedim cmt gunu icin ama heralde soylemistir zaten.. Cok cok mahcup oldum hepinize gerci benim istegim icinde olan birsey degildi ama boyle durumlarda malum illa bi muddet gidip gozukmek lazim ki inanilmaz yorgunluk oldu... Tel leriniz olmadigi icin netten haber vercektim fakat net te problemli bende o yuzden nolur kusuruma bakmayin ... Bu haftasonu yada birsonrakinde mutlaka toplasalim..evimde agirlamaktan cok mutlu olucam hepinizi... Gorusuruz insallah
tesekkurler aslicimm brkleniyordu kanser hastasiydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?