- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.781
ismim mevlüde canım bebişimın adıda alp berkslm canım naber adın neydi daha öncede sormuş olabilirim kusura bakma yeniyimya zor olcak isimleri akılda tutmam
bizimde 8 tane dişimiz var 9. henüz görünürde yok
fatmacım bizimde 8.dişimiz göründü bu gunlerde zaten hafif bi ateş durumu var sanırım diğerleride yakında çıkar...
müjdecim sıkma canını buluşma yaparız yıne tekrar başın sağolsun canım
Canım en ıyısı az ıcıyor dıye dusunme ben azaltarak gece beslenmesını tamamen bıtırmeye calısıyorum.... Artık 1 yasına geldıler gece kalkmamaları gerekıyor bana gore.. a.sSerap canım fotolarınız çok güzel ama kendine haksızlık etme şimdide güzelsin..
Aylincim bizim 8 dişimiz var 1,5 aydırda görünürde bir şey yok 9 dişlerinin altında beyaz şişlikler var dişçiye göstermiştim gerçi önemli bir şey değilmiş ama bizi bayağı bir zorlayacak gibi geliyor..
Betülcüm maşallah bizimkisi sadece 90 cc içiyor yeterlimi acaba diye endişe ettimde gerçi gece hiç beslenmeyen bebişlerde var..
Canım basınız sagolsun tekrar Allah yakınlarına sabır versın..tesekkurler aslicimm brkleniyordu kanser hastasiydi..
Edacım Egenin 6 dişi var şuanda ama 2 tane daha patlamış onun ateşi var sanırım...İyi geceler Arkadaşlar...
Doğum gününüz kutlu olsun Arkadaşlar..
Yavrularınızla birlikte nice nice mutlu senelere girersiniz İnşallah....
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:)) benim adımda eda yerimseniben
Bu arada sizlere bir kaç sorum olacak:) çok şaşırmadınız sanırım
9. dişi çıkartan bebişlerimiz varmı?
Bu devam maması sütle yapılabiliyor mu?
Gece boyunca kaç cc veriyorsunuz? Betül canım sen bir ara yarım litre süt içiyor demiştin galiba...
Emziği bıraktırmayı düşünen varmı?
Bu arada Müjdecim başınız sağolsun canım...
Çok teşekkürler canım..sagol duygucum sizinde evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice senelere insallah
Geçmiş olsun Duygu kolayca cıkarsın ıns...
betül, duygu, seher, aslı, ve dğer arkıdeşlerm hepicğnze teşşekkür ederim. doğum günmü kutladığınız için
betülcüm avatarındaki resim pek güzel maşallahh nazar değmesn çıtır annemize...
duygucum geçmş olsun canım inşallah dişler fazla ateş yapmadan çabucak çıkar...
müjdecm başın sağolsun canımm allah geride kalNLARA SAĞLIK VERSN
kızlar yaa bana yoğurt çorbası tarfleriniz beklyorum en acilinden. öptüm hepinzii...
betül, duygu, seher, aslı, ve dğer arkıdeşlerm hepicğnze teşşekkür ederim. doğum günmü kutladığınız için
betülcüm avatarındaki resim pek güzel maşallahh nazar değmesn çıtır annemize...
duygucum geçmş olsun canım inşallah dişler fazla ateş yapmadan çabucak çıkar...
müjdecm başın sağolsun canımm allah geride kalNLARA SAĞLIK VERSN
kızlar yaa bana yoğurt çorbası tarfleriniz beklyorum en acilinden. öptüm hepinzii...
Betül yüzün baya incelmiş sanki çok güzel çıkmış foto gerçekten..Kilo vermişsin sanırım demi?
Evet canım bıraz daha verdım tesekkur ederım, ama buraya gelelı kılo almaya baslamısım ama farketmeden o yuzden hemen frenledım..
Daha da vermem lazım bıtmedıramazanı hafıf gecıryorum sanırım ıse yarayacak bakalım...
Annenin yemekleri tabi almazmı insan özlemişindir:)
Aman bende şu tatilde nasıl yağlıysa yemekler şaka gibi 1.5 2 kg alıp gelmişim yaa offf hayatımız kilo vermeye çalışmakla geçiyor:sinifsinif:Şimdi yine diyetteyimdelikafadulden
Betül ben bir kere yoğurt çorbası yaptım kesildi yoğurt yaa soğuk diyemi acaba?
Evet aynen oyle.. hayatımız kılo vermek ve almaktan ıbaret valla...
Bazıları varya ıstedıklerını ıstedıklerı saatlerde yıyolar hala cıta gıbıler aklım ermıyo ben nıye onlardan degılım yaa dıyorum.. :sinifsinif:
Annemın yemekleri, bazı gezıler de yapıyoruz burda, ordu da yayla ya cıkmıstık gecen, ayıptır soylemesı kuzu cevırmısler gelde yeme nası yemezsın guzel guzel yemekler mangallar pıknıkler.... :sinifsinif:
Allahtan ramazana gırdık... :)) kurtulduk...
Yogurdu terbıyelerek koymak gerekıyo yanı cırptıktan sonra bırer kasık kaynayan corba suyundan ekleyerek ılıtıyorsun sonra corbayı karıstırıyorsun bı yandan yogurdu ınce ınce dokuyorsun..
bırde yogurdu cok kaynatınca kesılıyo ıkı tasım kaynatınca kapatmak gerekıyo... hem besın degerlerıde gıdıyo cok kaynayınca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?