Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm canım naber adın neydi daha öncede sormuş olabilirim kusura bakma yeniyimya zor olcak isimleri akılda tutmam
ismim mevlüde canım bebişimın adıda alp berk

Selamlarr herkesee....

Canım en ıyısı az ıcıyor dıye dusunme ben azaltarak gece beslenmesını tamamen bıtırmeye calısıyorum.... Artık 1 yasına geldıler gece kalkmamaları gerekıyor bana gore.. a.s
tesekkurler aslicimm brkleniyordu kanser hastasiydi..
Canım basınız sagolsun tekrar Allah yakınlarına sabır versın..

Selamlar arkadaşlar iyi pazarlar herkese...
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4 yıl oluyor hayırlısıyla...
Ege dünden beri ateşli yine ne zaman tatile gitsek geliyoruz diş çıkarıyor hayret edilcek birşey valla...3 tatilde 3.dişimiz geldi...
şuan biraz düştü ama gece 39 lardaydı yine...
Bugün ne yapcaz bilmiyorum tatilden yeni geldik zaten valizleri aç çamaşır yıka yıka bitmiyor eşim akşam ne yapalım diyor ama ben bir şey yapcak halde değilim bir pasta alıp kessek yeter herhalde çocuk zaten ateşli dışarı çıkılmaz bu halde sanırım:sinifsinif:
Edacım Egenin 6 dişi var şuanda ama 2 tane daha patlamış onun ateşi var sanırım...
Ben hiç devam maması vermediğim için bilemiyorum canım gece boyuncada sürekli emiyor...Bir tek gece yatarken gece tahılı verıyorum onuda en fazla 100 cc içiyor cunku biz hala gun içinde 3 4 kere emiyoruz gecede 3 saatte bir en geç...
Emzikte hiç kullanmadık canım onun için bilemiyorum...

Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldinizopuyorumnanaktan
Kızlar ben yavaş yavaş bal vermeye başladım Egeye...çay kaşığı kadar bir kaç kez verdim...Artık şında yaşlarına geldiler nede olsa..Başka veren varmı?Bu arada doktorumuz bize kan damlasını 1 yaşında bırakıcaksınız demişti hatta 1 hafta önce bırakcaksınız sonra kan tahliline geliceksiniz bakıcaz demişti önümüzdeki hafta ben bırakayımmı şimdi acaba??

betül, duygu, seher, aslı, ve dğer arkıdeşlerm hepicğnze teşşekkür ederim. doğum günmü kutladığınız için

betülcüm avatarındaki resim pek güzel maşallahh nazar değmesn çıtır annemize...

duygucum geçmş olsun canım inşallah dişler fazla ateş yapmadan çabucak çıkar...

müjdecm başın sağolsun canımm allah geride kalNLARA SAĞLIK VERSN

kızlar yaa bana yoğurt çorbası tarfleriniz beklyorum en acilinden. öptüm hepinzii...

sağol Ayten inşallah..

O senın guzellıgın canım benım....

Yoğurt corbası ; yagda unu kavur, uzerıne bıraz su ekle, bı kapta yogurdu cırp terbıyelerek ekle..
bı kapta yag ve nane kızdır hafif.. corbayı ıkı tasım kaynattıktan sonra yaglı naneyı ekle ıkı kaynat kapat.. CADIARZU
bu pirincsiz zaten pirinc olunca yayla oluyo corba...

Betül yüzün baya incelmiş sanki çok güzel çıkmış foto gerçekten..Kilo vermişsin sanırım demi?

Evet canım bıraz daha verdım tesekkur ederım, ama buraya gelelı kılo almaya baslamısım ama farketmeden o yuzden hemen frenledım..
Daha da vermem lazım bıtmedı ramazanı hafıf gecıryorum sanırım ıse yarayacak bakalım...

Annenin yemekleri tabi almazmı insan özlemişindir:)
Aman bende şu tatilde nasıl yağlıysa yemekler şaka gibi 1.5 2 kg alıp gelmişim yaa offf hayatımız kilo vermeye çalışmakla geçiyor:sinifsinif:Şimdi yine diyetteyimdelikafadulden

Evet aynen oyle.. hayatımız kılo vermek ve almaktan ıbaret valla...
Bazıları varya ıstedıklerını ıstedıklerı saatlerde yıyolar hala cıta gıbıler aklım ermıyo ben nıye onlardan degılım yaa dıyorum.. :sinifsinif:

Annemın yemekleri, bazı gezıler de yapıyoruz burda, ordu da yayla ya cıkmıstık gecen, ayıptır soylemesı kuzu cevırmısler gelde yeme nası yemezsın guzel guzel yemekler mangallar pıknıkler.... :sinifsinif:
Allahtan ramazana gırdık... :)) kurtulduk...

Betül ben bir kere yoğurt çorbası yaptım kesildi yoğurt yaa soğuk diyemi acaba?

Yogurdu terbıyelerek koymak gerekıyo yanı cırptıktan sonra bırer kasık kaynayan corba suyundan ekleyerek ılıtıyorsun sonra corbayı karıstırıyorsun bı yandan yogurdu ınce ınce dokuyorsun..
bırde yogurdu cok kaynatınca kesılıyo ıkı tasım kaynatınca kapatmak gerekıyo... hem besın degerlerıde gıdıyo cok kaynayınca...

Aynen valla en çok yiyipte kilo almayan insanları kıskanıyorum zatenkaydirigubbakcemile3
Offff yenmezmiii kuzu çevirme demek ayyy valla dibim düştü öyle birşey yemeyeli kuyuda falan yaparlar hani 2 3 sene olmuştur en az:bbo:

Bende öyle yaptım bir kaseye kaynayan çorbadan biraz adım ılıttım yoğurdu ama çorbanın kaynamamasımı gerekiyordu yoksabenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…