Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ondan olabılır yogurt fazla kaynayınca kesılıyor dedıgım gıbı.. 1-2 dk tıkırdatınca tamam...

Dualarla bırlıkte dıyosun :roflol: kaydirigubbakcemile3

Valla dua ediyorum yaaa bazen diyorum Allahım irademe hakim olayım diye:)))
Birde kaynatmadan fazla deneyim bakalım ne olcak..
Ben kaçayım biraz ütüm var yapayım..sonrada biraz süsleneyim ne de olsa evlilik yıldönümümüz salmayım kendimi daha 4 yılda:)))
Görüşürüzopuyorumnanaktan

Hehe... :) Guzel gecer ınsallah....
Gorusuruzz...
:a015:

a.s.GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER NASILSINIZ BAKİMMMMM a.s.

Özlem kıs sen mekik çektin galiba ya rejimle koşturmayla erimio göbek yada ben eritemiom
mekik çekmeye başlasam ii olacak hadi çektim diyelim beni yerden kim kaldıracak kaydirigubbakcemile3

slm aylin, serap, mevlüde .......... opuyorumnanaktan

AYTEN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARAAAA SAĞLIKLA İNŞALLAHHH opuyorumnanaktan

MÜJDE daha önce sölemiştim cnm benim tekrar sölim allah rahmet eylesin başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah :Saruboceq:

BETÜL hakikaten çok hoş çıkmıssın bacım özel bi formul varsa bizede de bari vereliniortak

DUYGU cum evlilik yıldönmünüz kutlu olsun cnm allah ömür boyu ağız tadı versin maaşallah ege ateşlenmiş geçmiş olsun cnm ya dediğin doğru hava değişimidişler vs. herşey üstüste yavrularda napsın çıkardıkları dişi büyük insan çıkaramazmış allah onlara sabır verio walla onların dayandığı ateşe bizler dayanamayız allah korusun bütün yavruları :Saruboceq:

kızlar başladık gene kilo muhabbetlerine ben de az yiyorum valla 3 kilo verdim ramazan öncesi eşim bile farketti inceldin diyor 3 kiloda 5 kilo versem ne diyecek kimbilir

betülcüm avatarın çok güzel maşallah sana

duygucum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara canım

aytencım ben yogurtlu soguk çorbalarıda sevıyorum mesele kırık mısır var belkı betül bilir memleketleımız yakın nede olsa onu güzelce pişiriyorum az suda sonra güzelce ayran yapıp içine katıyorum bıde nane koyuyorum yazın çok ıyı oluyo yıne aynı sekılde bol nanelı bugday yapıyorum soğuk soguk oda aynı bugdayı haşlıyosun ayran koyuyosun yazın ben çok yaparım....
fatma canım ne güzel eşin farketmış benımkıde dun netten sen zayıfladınmı deye sordu bende 50 de kaldım 2 kilom kaldı onu verirsem düğünumdekı kıloma dönucem ama benım sorunum göbek hafif bi göbeğim var onuda sporla ınşallah halletcem....

kız 50 kilo da kilo mu benimkinin yanında ben evlendiğimde 55 - 56 falandım ama şimdi 62 kiloyum 60 lı kiloları hiç görmemiştim çok tuhaf hissediyorum kendimi böyle mafoldumben

BETÜL hakikaten çok hoş çıkmıssın bacım özel bi formul varsa bizede de bari vereliniortak

betülcüm avatarın çok güzel maşallah sana

Çok tesekkurler kızlar valla utandırıyorsunuz hee... :kedi:
O sızın guzellıgınııız.... Şeniz

Oznur canım ozel bı formulum yok zayıflamak ıcın yapılan seyler hep bılındık..
Ramazanda kendımı tutabılıyorum artık bunu farkettım.. dun sadece bı tabak sebze yemegı, ceyrek pide, ve salata yedım mesela...
yemekten bıraz sonra bı nescafe yarım mısır.... bol su bu kadar... :)
normalde ramazanda yemekten cok sonrasında yatana kadar hala tıkınırdım gunduz yıyemıyorum dıyee... :kedi: :mymeka:

Canım o corbaları bılıyorum evet ama genelde sıcak ıcıyoruz soguk olarak ıcmedık hıc yanı annem cok sık yapmaz ama buralarda da yapılır evet, lezzetlı de olur bende cok severım yogurtlu ve nanelı corbaları... mhh.. zemuszemus

Son düzenleme:
İyi pazarlar Arkadaşlar
Cvplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...
Duygucum egeye geçmiş olsun..diş çok yüksek ateş yapmazmış dr.umuz demişti kırık bir ateş yaparmış acaba üşütmüş olabilir mi? Birde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Ağustos ayı bayağı bereketli bir aymış yaa:) doğum günleri, yıldönümler.....
Bizimde bu ayın 26 sında yıldönümümüz var,28 indede doğumgünüm 5 Eylülde de paşamın doğum günü...arka arkaya hepsi
Müjde canım başınız sağ olsun,Allah mekanını cennet etsin Amcanın...

Amma yazışmışsınız kızlar
betülcüm aslan birdenmı kanepelere çıkmaya başladı,yoksa çabası varmıydı.Başka kanepeye çıkan bebek varmı?
yayla çorbası:
1 kase yoğurt
1 yumurta
2 kaşık un(silme)
2-3 kaşık pirinç(isteğe bağlı)
pirinçleri yıka tencereye koy,diğer malzemeleri çırp yada telle karıştır
tencereye 6 bardak su koy,karıştırdığın malzemeleride tencereye ekler ve karıştıra karıştıra pişir,kaynadıktan sonra 5-10 dakika daha kaynasın.
biraz margaririni erit,nane ve pul biberde ekle(isteğe bağlı)biraz karıştır ve çorbanın üzerine dök
çok severler çorbamı,afiyet olsunnn

ay masallah muhabbet bol ... Biz bu aksam evimizdeyiz serra cildirdi kadinla bahceye gonderdim kocisle oturuyoruz gerci oda oruc malum kendinde degil :) iftari beklioruz vallaaa

Tesekkurler canim ....sen naptin giittinmi dr a?

Canım son ıkı gunde ogrendı bunu, hemen kaptı ya bı de sureklı yapıyo üçkağıtçı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…