Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım son ıkı gunde ogrendı bunu, hemen kaptı ya bı de sureklı yapıyo üçkağıtçı....

ay zaten bunlar bişey öğrenmesin defalarca hiç yorulmadan tekrar ediyorlar onurda koltuğa tutup kalkmaya başladığında kalkıl kalkıp oturuyordu yorulmuyorlar da hiç

kıs ne yemeği iftar yeni mi bitti daha biz çoktan yedik namaza gittik geldik onuru uyuttum oturdum yeşil çayımı içiyorum zayıflicam inşallah

yok kız iftar yemeği hehe saat 11 olmuş hiççç farkında deilim kaydirigubbakcemile3
benimki hala ayakta onur uyudu demek ohhhhh bende gidiim yemek yedirim yatırim gelcem hemen

yeşil çay bi ara bende içiodum ama zayıflamak için deülll keyfff için hehe o ara zayıflamışmıydım acep kaydirigubbakcemile3

merhaba canlar valla kızımın uyku problemı benı delırtıyor bır kac gundur ust uste olunca sınırleırm lacgalastıı pıfffkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

aslıcım tşk ederım cnm sagol yerimseniben
aslı ve aylın cnm sandoloz sakızı aslında damla sakızı ama onun tas halı.sandoloz sakızı metobolızmayı hzılandırıyor rejım yaparken sık sık wc ye cıkartıyor akstra zayıflatma ozellıqıde var yan etkısı felan yok.aylıncım cnm ya:kedi: soylemısımdır dıe hatırlıorum kusuruma bakma artıkın.elma sırkesı zararlı bısı deqıl ama emzırenler ıcın bırsey dıyemem arastırmak lazım.bır bardak ılık suya 1 corba kasıgı koyuyorum.sandoloz sakızınıda bı nohut buyuklugunde cıgnıyorum
müjde cnm basınız sagolsun allah sabır versın
duygu cnm evlılık yılınız kutlu olsun nıce mutlu yıllara.Canım ben 1 yasına gırdıgınden bu yana sabah 1 aksam 1 cay kasıgı sureklı verıyorum bal
aytege cnm kusura bakma herzaman bakamıyorum gelemıyorum yanı qecmıs dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu yaslara ıns

oznurcum cnm arkadasım onu sana soylemıstım zaten her aksam yatmacan once 10 mekık cekıyorum ama bu dogumdan sonra deqıl ben kendımı bıldım bılelı cekerım alıskanlık
delıkız oznur ıyı aksamlar nasılsınız valla benı sormayın kızımı yatır kaldır yanı dalamıyor sabaha kadar boyleyızz:umursamaz:

Son düzenleme:
delıkız cnm benım yesılcay saqlık ıcın cok onemlı zayıflamayada yarıyor dıyorlar ama ramazanda bıraz zor sanırım.benım mıdem ıyıce kuculmus aksam ıftarımı acıyorum ve onla tutuyorum orucumu yanı 24 saatte bır yemek yıyorum ne kadar saglıksız :S ve ısın kotu yanı hıc acıkmıyorum ya ac kalınarak zayıflanmayacaqınıda en ıyı bılenlerdenım basıma gelenlerı bılıorumda ondan.ama neyse ramazandan hemen sonra 1ooo cl dıyetıme devam edıcem 1 ayda 3 kılo versem bana yeter artar bıle

sen kaç kilosun şimdi ve doğumdan sonra kaçkiloydun ?

evet ya 24 saatte bir yenir mi kız halsiz kalırsın valla en azında sahurda kalk da bi bardak su meyve suyu faln iç hasta olursun mazallah

yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyormuş ben de her zman içemiyorum ramazanda ama bu akşam ihmal etmedim ii oldu

aman ben keyif için içemem sevmiyorum pek tadını limon sıkıyorum bazen taze nane atıyorum içine öyle güzel oluyo bira zz

delikız cnm ben suanda 56 kg yum .doguma 75 76 ıle qırdım.hamıle kalmadan once 54 kg dım.
sahura kalkamam ama zorlada olsa yatmadan once bırseyler yıyeceqımm

aylın cnm benım sandoloz sakızını ıstersen emzırıyorsan kullanma cunku
sandaloz sakızı faydaları

yağları çözer.
metabolizmayı hızlandırır.
kolestrolü düşürür.
tansiyonu dengeler.
tokluk hissi sağlar.
bağırsak çalıştırır.

not: hamileler, emzirenler ve çocuklar kullanamaz. çok düşük tansiyona sahip olanların doktora başvurarak kullanılması önerilir.
sandoloz sakızını kullanırken bol su tüketin..

he bırde fıyatı cok uygun ben 2 ay once 5 tl ye almıstım 100 gr daha yenı bıtıcek .emzırmeyen ve kılo vermek ısteyen annelere cıdden tavsıye ederım kendım bızzat kullandım.
hatta bende kk de zayıflama bolumunde gormustum ıstersenız ordanda konuya ulasabılırsınız

Tesekkurler canim ....sen naptin giittinmi dr a?

Geçen salı gittim canım çok küçükmüş bu hafta salıya verdi randevuyu....

Bu arada Bora öğlen düştü alnını çarptı,dr.unu aradık hemen..oda beyin cerrahı özellerde olmaz bakırköy devlete gidin dedi,bizde oraya gittik tomografi çektiler çok şükür bir şey çıkmadı ama yinede bu gece 2 saatte bir kaldıracakmışız Aklınızda bulunsun kızlar...

Duygucumm canım geçmiş olsunn ayrıca evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şekerimm. inşllah daha iyidir Egemiz.
canım benım boyumda kısa anca kurtarıyoo......
mevlüdecimm sorma canım al bendende o kadar benim fazlalıgım çok ama göbek,basen var üstüne 5-6 kgmım var.
canımm ohh ellerine saglık, benimkisi uzun zamandır iniyor çıkıyor canım.

Canım ne cesıt yesıl cay ıcıyosun yerıne gore cok degısıyor cunku tadı...
Betülcümm resminde süper çıkmışsın. Evt fatmacımm gerçi marka ismi veriliyormu bilmiyorum ama hangisini kullanıyorsun bende pek içimini sevmiyorum limon sıkıyorum genelde. birde yeşil mercimek tarifini yaptım yalnız bir iki degişlik yaptım ben içine kıyma kavurdum havuç koymadım düdüklüdede pişirmedim eşim çok begendi kimden aldın tarifini diye sordu hemen kaydirigubbakcemile3

Tesekkurler canım bı goz atayımmm...

Cnm cok qecmıs olsun .Benım kızım gunde 5 6 kere mutlaka dusuyor .ustelık sureklı kollamama ragmen .tutunarak gezdıqı ıcın melasef bu 5 6 yı yakalayamıyorum.Yuremeye tam basLayana kadar sıkıntıLı qecıcek sanırım bu zamanLar hem bızLer hemde bebekLerımız ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…