- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.821
bu akşam da kimseler yazmıyo BoNCuK_, Oznurgok napıyosunuz kızlarr
Canım son ıkı gunde ogrendı bunu, hemen kaptı ya bı de sureklı yapıyo üçkağıtçı....
iyi cnm sen nasılsın??? anca geldim yemek yedik offf çok iş var :gitme:
kıs ne yemeği iftar yeni mi bitti daha biz çoktan yedik namaza gittik geldik onuru uyuttum oturdum yeşil çayımı içiyorum zayıflicam inşallah
delıkız cnm benım yesılcay saqlık ıcın cok onemlı zayıflamayada yarıyor dıyorlar ama ramazanda bıraz zor sanırım.benım mıdem ıyıce kuculmus aksam ıftarımı acıyorum ve onla tutuyorum orucumu yanı 24 saatte bır yemek yıyorum ne kadar saglıksız :S ve ısın kotu yanı hıc acıkmıyorum ya ac kalınarak zayıflanmayacaqınıda en ıyı bılenlerdenım basıma gelenlerı bılıorumda ondan.ama neyse ramazandan hemen sonra 1ooo cl dıyetıme devam edıcem 1 ayda 3 kılo versem bana yeter artar bıle
delıkız cnm benım yesılcay saqlık ıcın cok onemlı zayıflamayada yarıyor dıyorlar ama ramazanda bıraz zor sanırım.benım mıdem ıyıce kuculmus aksam ıftarımı acıyorum ve onla tutuyorum orucumu yanı 24 saatte bır yemek yıyorum ne kadar saglıksız :S ve ısın kotu yanı hıc acıkmıyorum ya ac kalınarak zayıflanmayacaqınıda en ıyı bılenlerdenım basıma gelenlerı bılıorumda ondan.ama neyse ramazandan hemen sonra 1ooo cl dıyetıme devam edıcem 1 ayda 3 kılo versem bana yeter artar bıle
yok kız iftar yemeği hehe saat 11 olmuş hiççç farkında deilim kaydirigubbakcemile3
benimki hala ayakta onur uyudu demek ohhhhh bende gidiim yemek yedirim yatırim gelcem hemen
yeşil çay bi ara bende içiodum ama zayıflamak için deülll keyfff için hehe o ara zayıflamışmıydım acep kaydirigubbakcemile3
aman ben keyif için içemem sevmiyorum pek tadını limon sıkıyorum bazen taze nane atıyorum içine öyle güzel oluyo bira zz
Tesekkurler canim ....sen naptin giittinmi dr a?
Duygucumm canım geçmiş olsunn ayrıca evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şekerimm. inşllah daha iyidir Egemiz.Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldinizopuyorumnanaktan
Kızlar ben yavaş yavaş bal vermeye başladım Egeye...çay kaşığı kadar bir kaç kez verdim...Artık şında yaşlarına geldiler nede olsa..Başka veren varmı?Bu arada doktorumuz bize kan damlasını 1 yaşında bırakıcaksınız demişti hatta 1 hafta önce bırakcaksınız sonra kan tahliline geliceksiniz bakıcaz demişti önümüzdeki hafta ben bırakayımmı şimdi acaba??
mevlüdecimm sorma canım al bendende o kadar benim fazlalıgım çok ama göbek,basen var üstüne 5-6 kgmım var.canım benım boyumda kısa anca kurtarıyoo......
canımm ohh ellerine saglık, benimkisi uzun zamandır iniyor çıkıyor canım.Amma yazışmışsınız kızlar
betülcüm aslan birdenmı kanepelere çıkmaya başladı,yoksa çabası varmıydı.Başka kanepeye çıkan bebek varmı?
yayla çorbası:
1 kase yoğurt
1 yumurta
2 kaşık un(silme)
2-3 kaşık pirinç(isteğe bağlı)
pirinçleri yıka tencereye koy,diğer malzemeleri çırp yada telle karıştır
tencereye 6 bardak su koy,karıştırdığın malzemeleride tencereye ekler ve karıştıra karıştıra pişir,kaynadıktan sonra 5-10 dakika daha kaynasın.
biraz margaririni erit,nane ve pul biberde ekle(isteğe bağlı)biraz karıştır ve çorbanın üzerine dök
çok severler çorbamı,afiyet olsunnn
Betülcümm resminde süper çıkmışsın. Evt fatmacımm gerçi marka ismi veriliyormu bilmiyorum ama hangisini kullanıyorsun bende pek içimini sevmiyorum limon sıkıyorum genelde. birde yeşil mercimek tarifini yaptım yalnız bir iki degişlik yaptım ben içine kıyma kavurdum havuç koymadım düdüklüdede pişirmedim eşim çok begendi kimden aldın tarifini diye sordu hemen kaydirigubbakcemile3
Canım ne cesıt yesıl cay ıcıyosun yerıne gore cok degısıyor cunku tadı...
he bırde fıyatı cok uygun ben 2 ay once 5 tl ye almıstım 100 gr daha yenı bıtıcek .emzırmeyen ve kılo vermek ısteyen annelere cıdden tavsıye ederım kendım bızzat kullandım.
hatta bende kk de zayıflama bolumunde gormustum ıstersenız ordanda konuya ulasabılırsınız
Canım ne cesıt yesıl cay ıcıyosun yerıne gore cok degısıyor cunku tadı...
Geçen salı gittim canım çok küçükmüş bu hafta salıya verdi randevuyu....
Bu arada Bora öğlen düştü alnını çarptı,dr.unu aradık hemen..oda beyin cerrahı özellerde olmaz bakırköy devlete gidin dedi,bizde oraya gittik tomografi çektiler çok şükür bir şey çıkmadı ama yinede bu gece 2 saatte bir kaldıracakmışız Aklınızda bulunsun kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?