- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.841
valla çeşidini bilmiyorum çeykurun sallama çayı işte
Duygucumm canım geçmiş olsunn ayrıca evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şekerimm. inşllah daha iyidir Egemiz.
mevlüdecimm sorma canım al bendende o kadar benim fazlalıgım çok ama göbek,basen var üstüne 5-6 kgmım var.
canımm ohh ellerine saglık, benimkisi uzun zamandır iniyor çıkıyor canım.
Betülcümm resminde süper çıkmışsın. Evt fatmacımm gerçi marka ismi veriliyormu bilmiyorum ama hangisini kullanıyorsun bende pek içimini sevmiyorum limon sıkıyorum genelde. birde yeşil mercimek tarifini yaptım yalnız bir iki degişlik yaptım ben içine kıyma kavurdum havuç koymadım düdüklüdede pişirmedim eşim çok begendi kimden aldın tarifini diye sordu hemen kaydirigubbakcemile3
betul aradasımızın dedıqı gıbı cnm cok cesıdı var.En ıyısı aktarda satılan bu kurutulmus yaprak halınde var suya atıp cay gıbı demlıyorsun yapraklar acılıp kocaman oluyor.Sallamada ıyıdır herhalde bılemıyorumCADIARZU
Evet kesınlıkle ben oylesını ıctım hep zaten sallamaların pek verımlı oldugunu dusunmuyorum ben.. :1no2:
O yapraklar cok ıyı oluyo tavsıye ederım hatta ben seker koymadan bıraz lımon sıkıp ıcıyordum..
Eger canım sekerlı ısterse bı ıkı damla bal yada pekmez damlatıyordum...
üzüldümm canım neyse bizde emzirmeyi bırakınca başlarızz o zaman ne yapalım yerimsenibenhe bırde fıyatı cok uygun ben 2 ay once 5 tl ye almıstım 100 gr daha yenı bıtıcek .emzırmeyen ve kılo vermek ısteyen annelere cıdden tavsıye ederım kendım bızzat kullandım.
hatta bende kk de zayıflama bolumunde gormustum ıstersenız ordanda konuya ulasabılırsınız
Edacım geçmiş olsun güzelim. Ozan'ın kaç kere düştügünün sayısını bilmiyorum daha iki hafta önce memleketteyken gözümün önünde düştü ve ben birşey yapamadım halende kendimi affetmiyorum bu yüzden eski dikiş makinalarını belki bilirsiniz altında demir çevirme yeri var çekyattan makinenin örtüsünü ellemeye çalıştı bir kere tuttuk ikincisinde yetişir diye mi düşündüm bilmiyorum birden yere düştügünü gördüm ama aklımdan halen çıkmıyor gözünün alt ve üst kapagında doku zedelenmesinden dolayı kanama oldu ben gözüne birşey oldu diye çıldırdım resmen kafasında da iki yer şiş alnıda öyle hemen acile gittik röntgen falan çekildi Allah'ıma çok şükür hiçbirşey olmadı şimdi dikkatim artık bin kat arttı resmen ama olacak oldumu birşey yapamıyoruz oluyor yinede. senağlamaGeçen salı gittim canım çok küçükmüş bu hafta salıya verdi randevuyu....
Bu arada Bora öğlen düştü alnını çarptı,dr.unu aradık hemen..oda beyin cerrahı özellerde olmaz bakırköy devlete gidin dedi,bizde oraya gittik tomografi çektiler çok şükür bir şey çıkmadı ama yinede bu gece 2 saatte bir kaldıracakmışız Aklınızda bulunsun kızlar...
üzüldümm canım neyse bizde emzirmeyi bırakınca başlarızz o zaman ne yapalım yerimseniben
Edacım geçmiş olsun güzelim. Ozan'ın kaç kere düştügünün sayısını bilmiyorum daha iki hafta önce memleketteyken gözümün önünde düştü ve ben birşey yapamadım halende kendimi affetmiyorum bu yüzden eski dikiş makinalarını belki bilirsiniz altında demir çevirme yeri var çekyattan makinenin örtüsünü ellemeye çalıştı bir kere tuttuk ikincisinde yetişir diye mi düşündüm bilmiyorum birden yere düştügünü gördüm ama aklımdan halen çıkmıyor gözünün alt ve üst kapagında doku zedelenmesinden dolayı kanama oldu ben gözüne birşey oldu diye çıldırdım resmen kafasında da iki yer şiş alnıda öyle hemen acile gittik röntgen falan çekildi Allah'ıma çok şükür hiçbirşey olmadı şimdi dikkatim artık bin kat arttı resmen ama olacak oldumu birşey yapamıyoruz oluyor yinede. senağlama
Cnm cok qecmıs olsun .Benım kızım gunde 5 6 kere mutlaka dusuyor .ustelık sureklı kollamama ragmen .tutunarak gezdıqı ıcın melasef bu 5 6 yı yakalayamıyorum.Yuremeye tam basLayana kadar sıkıntıLı qecıcek sanırım bu zamanLar hem bızLer hemde bebekLerımız ıcın
edacım çok geçmiş olsun önemli bişey olmadığın a sevindim
üzüldümm canım neyse bizde emzirmeyi bırakınca başlarızz o zaman ne yapalım yerimseniben
Edacım geçmiş olsun güzelim. Ozan'ın kaç kere düştügünün sayısını bilmiyorum daha iki hafta önce memleketteyken gözümün önünde düştü ve ben birşey yapamadım halende kendimi affetmiyorum bu yüzden eski dikiş makinalarını belki bilirsiniz altında demir çevirme yeri var çekyattan makinenin örtüsünü ellemeye çalıştı bir kere tuttuk ikincisinde yetişir diye mi düşündüm bilmiyorum birden yere düştügünü gördüm ama aklımdan halen çıkmıyor gözünün alt ve üst kapagında doku zedelenmesinden dolayı kanama oldu ben gözüne birşey oldu diye çıldırdım resmen kafasında da iki yer şiş alnıda öyle hemen acile gittik röntgen falan çekildi Allah'ıma çok şükür hiçbirşey olmadı şimdi dikkatim artık bin kat arttı resmen ama olacak oldumu birşey yapamıyoruz oluyor yinede. senağlama
Eda canım gecmıs olsun....
aslı size de çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız her an dikkatli olmalıyız artık çok harketlendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?