Doğum yapmış olan anneler buraya....

aslıcım bende havuç koymuyorum zaten ii yapmışsın koymamakla kaydirigubbakcemile5 afiyet olsun canım

Evet kesınlıkle ben oylesını ıctım hep zaten sallamaların pek verımlı oldugunu dusunmuyorum ben.. :1no2:
O yapraklar cok ıyı oluyo tavsıye ederım hatta ben seker koymadan bıraz lımon sıkıp ıcıyordum..
Eger canım sekerlı ısterse bı ıkı damla bal yada pekmez damlatıyordum...

ben zaten tatlandırmıyorum ama o yapraklı olaı da denemek lazım madem daha faydalıymış tabi ki ii olur benim için de

üzüldümm canım neyse bizde emzirmeyi bırakınca başlarızz o zaman ne yapalım yerimseniben
Edacım geçmiş olsun güzelim. Ozan'ın kaç kere düştügünün sayısını bilmiyorum daha iki hafta önce memleketteyken gözümün önünde düştü ve ben birşey yapamadım halende kendimi affetmiyorum bu yüzden eski dikiş makinalarını belki bilirsiniz altında demir çevirme yeri var çekyattan makinenin örtüsünü ellemeye çalıştı bir kere tuttuk ikincisinde yetişir diye mi düşündüm bilmiyorum birden yere düştügünü gördüm ama aklımdan halen çıkmıyor gözünün alt ve üst kapagında doku zedelenmesinden dolayı kanama oldu ben gözüne birşey oldu diye çıldırdım resmen kafasında da iki yer şiş alnıda öyle hemen acile gittik röntgen falan çekildi Allah'ıma çok şükür hiçbirşey olmadı şimdi dikkatim artık bin kat arttı resmen ama olacak oldumu birşey yapamıyoruz oluyor yinede. senağlama

aslı size de çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız her an dikkatli olmalıyız artık çok harketlendiler

edacım çok geçmiş olsun önemli bişey olmadığın a sevindim

Canım çok haklısın insan kendini çok suçluyor bu gibi durumlarda..daha öncede düşmüştü benim yanımdayken,bugünde babası yanındaydı filme dalmış..hastaneye gidene kadar eşim kendinde değildi içi içini yedi...
Bir daha film izlemeyeceğim dedi ama şimdi film taktı dvd ye:)))

Eda canım gecmıs olsun....

Teşekkür ederimm Arkadaşlar,Allahım tüm bebekleri korusun...

aslı size de çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız her an dikkatli olmalıyız artık çok harketlendiler

evt çok haklısın fatmacımm. duygu canımm sen facebookunu kapattınmı. tlfla msj yazacaktım rahatsız etmeyeyim dedim faceyi açtım ordada ismini bulamadım. Egecik nasıl oldu ateşi düşmüştür inşllah.

eda aslı çok geçmiş olsun cnm ya bu düşmeden çok korkuyorum eylül de çok düşüo hatta tay tay duran çocuk 2 ay önce düştükten sonra bıraktı acaip korktu sürekli peşindeyim sandalyeler tutunup itio off şimdide yürüteçe binip iniyor napacam bilmiyorum koyuyorum yürüteçe balıklama şağıya iniyor sonra tekrar çıkıp binio koltuklara çıkıyor offff en zor zamanlar dikkat etsekde akacak kan maalesef yerinde durmuyor

özlem walla bu akşiam eylüle de bişi oldu saat 10 da 40 dk salladım 2 dk sonra uyandı demin yarım saat salladım şimdi gene uyandı yatağında söylenio almıyorum sonra dalıyor kendiliğinden yoruldum aama yawwwwwwwww kafamçokkarıştı

betül ben daha rejim yapmadım düşünüom ama ammaaa öle hehe gerçi pek yemek yemiom ve sürekli hareket kilom kalmadı 57 im şuan 58le hamile kaldım 67 le doğum yaptım bende şuanki tek sorun göbek eski kıyafetlerimin hepsi oluo kotlarımı giyiom göbek pırttt die dışarda benim spora ihtiyacım var üşeniom ama :umursamaz:

b

Oznur evet cok sanslısın ama ısın sadece spora bakıyor.. usenecek bırsey yok gunde 20-30 dk nı ayır platese yada baska bı spora faydasını gorursun... zayıf vucutta daha cabuk etkısı oluyor.. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…