- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.861
Aslicim sızede cok gecmıs olsun Allah korusun tum yavruları ya...
eda aslı çok geçmiş olsun cnm ya bu düşmeden çok korkuyorum eylül de çok düşüo hatta tay tay duran çocuk 2 ay önce düştükten sonra bıraktı acaip korktu sürekli peşindeyim sandalyeler tutunup itio off şimdide yürüteçe binip iniyor napacam bilmiyorum koyuyorum yürüteçe balıklama şağıya iniyor sonra tekrar çıkıp binio koltuklara çıkıyor offff en zor zamanlar dikkat etsekde akacak kan maalesef yerinde durmuyor
özlem walla bu akşiam eylüle de bişi oldu saat 10 da 40 dk salladım 2 dk sonra uyandı demin yarım saat salladım şimdi gene uyandı yatağında söylenio almıyorum sonra dalıyor kendiliğinden yoruldum aama yawwwwwwwww kafamçokkarıştı
betül ben daha rejim yapmadım düşünüom ama ammaaa öle hehe gerçi pek yemek yemiom ve sürekli hareket kilom kalmadı 57 im şuan 58le hamile kaldım 67 le doğum yaptım bende şuanki tek sorun göbek eski kıyafetlerimin hepsi oluo kotlarımı giyiom göbek pırttt die dışarda benim spora ihtiyacım var üşeniom ama :umursamaz:
b
tşkler arkadaşlar Allah'ım bütün çocuklarımızı korusun. :Saruboceq:aslıcım sizede geçmiş olsun pamuk helvam
eda aslı geçmiş olsun...tunahan bu akşam parmağını kesti camdan.kayınvalidenin balkonun camı çatlamış ben de bilmiyorum tunam kucağımda birden değidirdi elini ve kesildi Allahım durmaksızın kan aktı ben zaten mahvoldum ağlamaktan biraz unuttu derken kesik eti koptu bandı da tutmuyo gene ağladı yavrum baya derin kesik şimdi bantladık arabayla tur attırdık da ancak öle uyudu 11 gibi..içim yanıyor resmenn kendimi suçlu hissediyorum...bide herkes ay niye oraya gittin felan en son eşim geldi orda ne işin vardı dedi sokaktayız önümüz fırın ve kalabalık pide sırasında herkes bi bağırdım canım burnuma gelmiş resmen ağla ağlaa çıldırdımm durduramadımkendimiii...odaya çekilip ağlamaya devam ettim..bebeğim parmağını başına koyup koyup ağladııı
senağlama
sabahtan beri şoktayım gunaydın kızlar
kızım dustu burnu anlı morardı.ancak anlı hafıf kanlı bı sıslık var buda benı korkutuyor uykusu var ama uyutmamaya calısıorum .ne yabıcaqımı sasırmıs durumdayım allahım bısı olmasın ya
eda aslı geçmiş olsun...tunahan bu akşam parmağını kesti camdan.kayınvalidenin balkonun camı çatlamış ben de bilmiyorum tunam kucağımda birden değidirdi elini ve kesildi Allahım durmaksızın kan aktı ben zaten mahvoldum ağlamaktan biraz unuttu derken kesik eti koptu bandı da tutmuyo gene ağladı yavrum baya derin kesik şimdi bantladık arabayla tur attırdık da ancak öle uyudu 11 gibi..içim yanıyor resmenn kendimi suçlu hissediyorum...bide herkes ay niye oraya gittin felan en son eşim geldi orda ne işin vardı dedi sokaktayız önümüz fırın ve kalabalık pide sırasında herkes bi bağırdım canım burnuma gelmiş resmen ağla ağlaa çıldırdımm durduramadımkendimiii...odaya çekilip ağlamaya devam ettim..bebeğim parmağını başına koyup koyup ağladııı
deryacım canım çok geçmiş olsun üzme kendını milletin dediğine bakma herkes herşeyı çok biliyo zaten sabah unutmuştur acısını canım çabucak iyilerir inşallahh...eda aslı geçmiş olsun...tunahan bu akşam parmağını kesti camdan.kayınvalidenin balkonun camı çatlamış ben de bilmiyorum tunam kucağımda birden değidirdi elini ve kesildi Allahım durmaksızın kan aktı ben zaten mahvoldum ağlamaktan biraz unuttu derken kesik eti koptu bandı da tutmuyo gene ağladı yavrum baya derin kesik şimdi bantladık arabayla tur attırdık da ancak öle uyudu 11 gibi..içim yanıyor resmenn kendimi suçlu hissediyorum...bide herkes ay niye oraya gittin felan en son eşim geldi orda ne işin vardı dedi sokaktayız önümüz fırın ve kalabalık pide sırasında herkes bi bağırdım canım burnuma gelmiş resmen ağla ağlaa çıldırdımm durduramadımkendimiii...odaya çekilip ağlamaya devam ettim..bebeğim parmağını başına koyup koyup ağladııı
ay canım benım çok geçmiş olsun... nazar mı değıyoı bu bebeklere anlamadım ki...senağlama
sabahtan beri şoktayım gunaydın kızlar
kızım dustu burnu anlı morardı.ancak anlı hafıf kanlı bı sıslık var buda benı korkutuyor uykusu var ama uyutmamaya calısıorum .ne yabıcaqımı sasırmıs durumdayım allahım bısı olmasın ya
çok geçmiş olsun allahım annesıne sabır ve dayanma gucu versın canımmafoldumbençok geçmiş olsun kuzucuklara:1no2:
görümcemin 7 aylık bebeği bağırsak düğümlenmesinden ameliyat oldu,1 hafta hastanede yatacak annesi gnde 1 saat görebilecek.Allahım beterinden saklasın
slm canım senden nbr nası gıdıyo işş......Selammmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?