Doğum yapmış olan anneler buraya....

Aslicim sızede cok gecmıs olsun Allah korusun tum yavruları ya...

aslıcım sizede geçmiş olsun pamuk helvam
tşkler arkadaşlar Allah'ım bütün çocuklarımızı korusun. :Saruboceq:
Fatmacım Allah rahatlık versin iyi uykular.

yatanlara iyigeceler ... opuyorumnanaktan

betül şanslımıyım acep ama zayıf deilim kız boyum kısa 1.60 ... plates olabilir aslında eylül kalktı offffffffff

eda aslı cok qecmıs olsun cnm ya
yatana rkadaslarım ıyı geceler sızlere
oznurcum valla bende aynı durumdan muzdarıpım zombı gıbıyım basım catlıyorrrr ama yabcak bırsey yok

eda aslı geçmiş olsun...tunahan bu akşam parmağını kesti camdan.kayınvalidenin balkonun camı çatlamış ben de bilmiyorum tunam kucağımda birden değidirdi elini ve kesildi Allahım durmaksızın kan aktı ben zaten mahvoldum ağlamaktan biraz unuttu derken kesik eti koptu bandı da tutmuyo gene ağladı yavrum baya derin kesik şimdi bantladık arabayla tur attırdık da ancak öle uyudu 11 gibi..içim yanıyor resmenn kendimi suçlu hissediyorum...bide herkes ay niye oraya gittin felan en son eşim geldi orda ne işin vardı dedi sokaktayız önümüz fırın ve kalabalık pide sırasında herkes bi bağırdım canım burnuma gelmiş resmen ağla ağlaa çıldırdımm durduramadımkendimiii...odaya çekilip ağlamaya devam ettim..bebeğim parmağını başına koyup koyup ağladııı

ya derya sen anlatırken ıcım cız ettı cnm cok gecmıs olsunnnn.Ama keske bı dr goturseydınız acısına dayanamaz yavrum yaa .bırde uzme kendını neden suclu olasınkı ınsan basına ne gelcegını onceden kestıremıyor ıste.daha kotusu olmamıs tekrardan cok gecmıs olsun :çok üzgünüm:

derya aynen benimde içim cız etti kıyamam yavrum ya sende nekadar üzüldün kimbilir bilerek yapmadınki çok aktifler durduramıyoruz ne yazıkki üzme kendini allah beterinden korusun yavrularımzı bize deil aslında allaha emanetler bide etraftan nie dikkat etmedin yok nie gittin lafları insanı o an çileden çıkarıyor bişey olmayacağını kestirsek hadi evden çıkmayalım evde de oluyor

özlem şimdi uyuttum horluyordu uyanmaz umarım yemek yiip yatacaz ben kaçar yarın grş öpt hepinizi ve meleklerinizi :a015:

oznurcum tmm canım allah kolaylık ve rahatlık versın bende opuyorum senı ve kuzumuuu hayırlı geceler ben facede bı oyun var bıraz ona takılıyım sahruumu yabar yatarım

deryacımm canımm benim çok geçmiş olsun güzelimm. oyy tunahanıma kıyamam yavrumm opuyorumnanaktan. şu dışarıdan kızanlarada çok kızıyorum sanki biz isteyerek yapıyoruz bizim canımız degil.

senağlama
sabahtan beri şoktayım gunaydın kızlar
kızım dustu burnu anlı morardı.ancak anlı hafıf kanlı bı sıslık var buda benı korkutuyor uykusu var ama uyutmamaya calısıorum .ne yabıcaqımı sasırmıs durumdayım allahım bısı olmasın ya

ayy canım geçmiş olsun. çokmu morardı. yüksekten mi düştü.
bizde ipek yataktan düşünce önce şişlik ve morluk oldu alnında sonra bikaç saat içinde şişlik indi morlukta kızarıklığa döndü. sanki çizilmiş gibi.ama ilk halini görünce korkmuştum bende. doktora gittiğimizde doktor kusmuyorsa sürekli uyku durumu yoksa önemli değil demişti. sende iyi izle bakalım canım

deryacım geçmiş olsun canım.
canını sıkma senin ne suçun var. çocuk işte bunlar.
hiç düşmeden bi yanı çizilmeden hasta olmadan büyümüş biri varmıki
üzme kendini.
güzel kuzununda acısı çabuk geçer inşallah

deryacım canım benim inan çok üzüldüm ama geçer annesii sen etrafın dediklerinede bakma canım. zaten bebeklerin yaraları çok çabuk iyileşir çok çok geçmiş olsun canım.

boncuk arkadaşımızzz ismini unutuum canım sanada çok geçmiş olsun eğer yüksekten falan düştüysee doktora götür canım. kuzularımıza nazarmı değiyor nedir. benimkide dün yürüken çok düştüüü ... allah nazarlardan korusun meleklerimizi.

mafoldumbençok geçmiş olsun kuzucuklara:1no2:
görümcemin 7 aylık bebeği bağırsak düğümlenmesinden ameliyat oldu,1 hafta hastanede yatacak annesi gnde 1 saat görebilecek.Allahım beterinden saklasın

deryacım canım çok geçmiş olsun üzme kendını milletin dediğine bakma herkes herşeyı çok biliyo zaten sabah unutmuştur acısını canım çabucak iyilerir inşallahh...
ay canım benım çok geçmiş olsun... nazar mı değıyoı bu bebeklere anlamadım ki...
mafoldumbençok geçmiş olsun kuzucuklara:1no2:
görümcemin 7 aylık bebeği bağırsak düğümlenmesinden ameliyat oldu,1 hafta hastanede yatacak annesi gnde 1 saat görebilecek.Allahım beterinden saklasın
çok geçmiş olsun allahım annesıne sabır ve dayanma gucu versın canım
slm canım senden nbr nası gıdıyo işş......

boncuk arkadaşımızzz ismini unutuum canım sanada çok geçmiş olsun eğer yüksekten falan düştüysee doktora götür canım. kuzularımıza nazarmı değiyor nedir. benimkide dün yürüken çok düştüüü ... allah nazarlardan korusun meleklerimizi.[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

ayten canım maşallah senınkı yuruyomu bizim orda böle yururken süreklı düşen çocuga bıde yenı yuruyene ayagına bı sımıt geçiriyolar sonra bi erkek çocugu gelıyo hızla o sımıdı çekıp koparıyo alıp kaçıyo bide bozuk para veriyolar o çeken çocuga ne manaysa bende anlamadım güya hızlı olcekmişş....

Allaha şükür yazabildim.....
Yeni açıldı, pasif durumdaymışım giremiyodum. Mail falan attım. İlk buraya kayıtlanırken eski iş yeri adresim gözüküyomuuş. Ee malum olarak oradan çıkınca o mail adresi kapalı gözüküyor. Mailinizi aktif edin yada bildirin diyordu. Dün attım mesaj ama açılmadı. Şimdi deneyince girdim ama bi ara ne güzel olan biteni yazdım dolu dolu ama bu seferde açılmadı kitlendi , gitti bütün yazdıklarım......

Doğum günü yaptık kızım a. Çok da istediğim gibi olmadı. Eşimin surat asması falan , yaptığı hareketler uyuz etti... Bu arada annem ,babam,ananem, ağbimler geldi hep... Süsledik hep balonlarla, resmini de pastaya koydurdum. Akşam havai fişek de attık pek güzeldi....

Bu arada, kızımın cumartesi yaptırdığımız sonuçlarında ne yazıkki anemi taşıyıcısı olduğu çıktı. Cuma günü kendi doktoruna götürdüm ve doktorda güzel bi dille anlattı. Başka bi doktora gitsek kan kontrolü yaparken düşük deyip de demir ilacı verip, devamlı demir ilacı da karaciğere falan dokunuyomuş anlattı bişeyler.. Ama bu testle taşıyıcı olduğu belli oldu ve ileride kan testi düşük çıktığında diyecekmişiz ki taşıyıcı olduğu için bu değer normal diye...
Eşinin de taşıyıcı olmaması lazım. En büyü ksorun bu. İnşallah karşısına taşıyıcı olmayan hayırlı bi insan çıkar kuzumun... ÇOk üzüldüm, çok sıkıldım ama herşey Allah'tan.
Doktor daha dişleride mi çıkmadı dedi. Babasının da geç çıkmış dedim.
Doktor da bütün kötü şeyler de hep babadan geliyor canım dedi. Eve geldim dedim eşime uyuz oldu. Birilerinin yanında da dedim. İyi şeyler senden kötüler benden zaten diyo, uyuz oldu. Ohhh olsun. ama kızım iyi olsun ....

Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz.... Deryacım geçmiş olsun canım. Geçen bizede oluyodu anlattığın. Bi el attı ama Allah korudu bizimkini de bende sonra farkettim. Neren bileceksin ki sen de... Boşer sıkma canını. Sende ver cevabını..... Erkek mileeti böyle işte ...
Bizde de saçma sapan şeyler. Annemin gelip ayın 5inden sonra duruya bakması lazım. Eşim bi ay biay dedi ya. Annem doğum günü için gelip gönderirken dedim iki hafta sonra gelirsin diye, annemin arkasından bizimki başladı. Ona niye sormuyomuşum, bayram sonu gelseymiş. Annesi biraz fazla baksınmış.... Ben işe başlamadan bi kere böyle dediğim de benimle kavga etmişti bi kere.....
O yüzden bende annem gelsin istiyorum ama kadıncağız da yeni gitti. Kış için bişeyler yapacak.. Off Allahım ya.... Of demek istemiyorum ama, affet sen beni....
Hele ki ramazan da o kadar zorlanmaya başladım ki... Gece 9-10 gibi duruyu yatırıyom, 1-2 gibi uyanıyor, sonra 3-4.30 arası sahur hazırlıyom ve 5-6 gibi duru bi daha uyanıyor ve 7de de en son işe kalkıyom. İlk iki gün iş yerinde uyuyacaktım, gözlerim yanıyor uykusuzluktan, bari beni düşünüp annen gelse desin ya.....
Cumartesi gecesi ben kalkıp hazırlayayım dedi. SAati kurdum çalınca kalk dedim , o da uyumuş bende. Bi açtım gözümü 15 dakka var. bi su içip yattık sağolsun. İş başa düşüyor ve anam ağlamaya başladı.
45 kiloya düşaccem ben bu gidişle.... Zaten işe başlayınca vücut topladı kendini koşturmaktan. Artık eski pantolanlarıma girebiliyorum. Tabii göbek kaldı. Biraz dar olarak oturuyorum .Şu anda 65-66 kiloyum. Zaten 62 ile hamile kalmıştım.Ama biraz daha gitse iyi olacak..
Hasta olan bebişler varsa geçmiş olsun arkadaşlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…