- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.061
Günaydın arkadaşlar herkes iyidir umarım Egenin ishali hala kesilmedi ara ara devam ediyor...Dün akşamda bir ara yine ateşi çıktı 11.30 da doktordan randevu aldık gidicez bakalım ne olcak umarım birşey yoktur dua edin bizim için öpüyorum hepinizi...
Ya sorma Betül yaaa azılardan ne olcaz merak edıyorum Allah beterinden saklasın görüşürüz kızlar hoşçakalın....
ultrasonda anlamışlar canım,şu an yoğun bakımda,durumu iyi,birkaç gün sonra çıkacak hastanedentekrardan ıyı aksamLar arkadasLar qecmısı anca okuyabıLdım.
arkadaslar tşk ederım hepınıze aytege tşk ederım cnm saol evetgoturduk drcok sukur bısı cıkmadı.dedıqın qıbı allah korusun yavrularımızı
mavılı cnm cok qecmıs osun allah acıl sıfalar versın.Sorun neydı yanı nasıl anladılar bagırsak duqumlemesını
tanger caım bısı anlamadım bıraz daha acarmısın :))):kedi:
nunu cnm beeqının yası kutlu olsun nıce mutlu senelere ıns.sıkma canını seneye daha ıyısını yaparsın.ayrıca cok gecmıs olsu allah acıl sıfalar versın umaım herseyyolunda qıder
karcıcek cok gecmıs olsun cnm
oznurcum saqol cnm bıldıgın gıbı ıste ela hıc durmuyor .
aylın cnm ya uzuldum alla gaz ayrı bır derttt
duyqu cnm hayırlı olsun egenın dışlerıı
aslı cnm heyecanını anlıyorum sukur bız atlattık hadı bakalım hayırlısı
papatyam bu aralar sankı herkeste aynı sorun var acaba mevsım degısıklıgındenmı benım kızımda nerdeyse 1 hafta olcak hıc bırsey yemıor desm yerıdır.2 gun daha beklıyıp dr goturcem acaba bırseymı var tek ıctıgı suuu
butun doqum gunu olan annelerbebekler ve evlılık yıldonumu olan arkadaslarımın bu guzel gunlerını kutluyorum.hasta olan bebeklere acıl sıfalar dlıyorummm
geçmiş olsun canım,umarım bişeyi yoktur.ben ssk hastanelerinden çok memnunum,çok kibar ve ilgililer.sigortam olmadığı zaman özel hastaneler mahfetti beni.boşu boşunaiyigeceler kızlar 2 gündür giremedim nasılsınız ??? geçmişide okumadım bakıp gelcem hemen
MORALİM ÇOK BOZUK ASLINDA senağlama
bugün dr.a götürdüm eylülü 3 aylıkken kalçada gelişim bozukluğu vardı kemik tam oturmamıştı 3 bez bağladık sonra film çekildi 3 dr. da geçti demişti sonra içim rahat etmedi bugün tekrar gittim ssk doktoruna adam muayene etti sorun yok dedi sonra bi kalça filmi istedi hemen çektirdim sonra odasına gittim baktı filme eski dr. u görsün dedi nasıl yani dedim eski dr. u burda yok 2 haftalık tatilde bi sorun varsa söleyin tedavisine başlayalım hemen dedim ... adam ısrarla eski dr. u görsün dio zıvanadan çıktım dedim dr. bey adam gibi bakın şu filme cvp verin dalgamı geçiyosunuz siz die bi bağırdım adam öylece kaldı hala eski dr. una götür dio o da ssk da başka bi dr. 2 hafta sonra gelir bekleyin dedi allahhhh bende attımı şalterler bana bakın dedim eğer bu çocukta sorun olsun ve ben tedavide geç kalim sonu çokk kötü olacak ona göre hemen bişey söyleyin diince araştırma hastanesine götürün ozaman dedi.... dr. bey bişimi var dedim cvp yok kapıyı çarptım çıktım az öncede sağlık bakanlığına şikayet dilekçesi yazdım ...... bu nasıl bir insanlık adam bişey görüo ama 2 hafta beklememi sölüyor çıldırdım resmen hala kafam yerinde deil perş. günü araştırmaya gidecem inşallah bişey çıkmaz :Saruboceq:
dün burnu akıyordu bugün nerdeyse geçti:)çabuk atlatıyo rahatsızlıkları,babası gibi sağlam olsun kereta..ooo herkescikler gelmişş hanımlarr hoşgeldinizz ne yapmak lazım acaba yarında buralarda olmanız için bilmem artıkım.
Emelcim canım biraz önce unutmuşum çok çok geçmiş olsun Mert beyimize.
Öznur canım benim iyi yapmışsın şikayet etmekte güya bide hipokrat yemini ediyorlar. bak bende çok kızdım. bencede ihmal etmeyin güzelim.
hayırlı haberlerini bekliyoruz,geçmiş olsun tostosumuzaGünaydın arkadaşlar herkes iyidir umarım Egenin ishali hala kesilmedi ara ara devam ediyor...Dün akşamda bir ara yine ateşi çıktı 11.30 da doktordan randevu aldık gidicez bakalım ne olcak umarım birşey yoktur dua edin bizim için öpüyorum hepinizi...
öznür canım sen o doktorun hareketinden sonra başhekimeniye gitmedim ben olsam ortalığı ayağa veriridim vallaaa, hem içini ferah utut yoktur bişeyiii allah dermansız dert vermesin yeterkii.
Ben geldim kızlar sormayın Egeyi götürdük doktora sskda bir sorun çıktı anlamadık baktıramadık şimdi eşim ssk genel müdürlüğüne gitti gelince tekrar gidicez yaa offf acayip sinirim bozulduBugün 3 kez kakasını yaptı yavrum böyle giderse kiloda vercek ya
ya kızlar sızınkıler gunde kac kere kaka yapıyo ??? ben artık mok gormekten bıktım yaa :bbo:gunde 5 kere yapıyo
bu cocuk anlamııyorum kı nıyee ıshalde degıl.. cok da yedırmıyorum 4-5 saate bır... valla butun gun mok temızlıyorum heeee....:mymeka:
Göözdeee denızz kac kere yapıyooo ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?