Doğum yapmış olan anneler buraya....

duyguuuuuuuuuuuuuu kısssssssssss sen şimdi antalyaya gelince ayşeye gitcende onu arıycanda beni aramayacakmısınnnn mafoldumben

Günaydın arkadaşlar herkes iyidir umarım Egenin ishali hala kesilmedi ara ara devam ediyor...Dün akşamda bir ara yine ateşi çıktı 11.30 da doktordan randevu aldık gidicez bakalım ne olcak umarım birşey yoktur dua edin bizim için öpüyorum hepinizi...

Eşim öldür allah bir daha sana getirirmi acaba Ayten 2 saat Antalya sıcağında gezdikten ve karısı ısrarla dönersek ayıp olur dedikten sonra.......

Geçmiş olsun bu egecik her dişi böyle rahatsızlarak cıkarıyor ya yazık yavrucuga...
Iyılesır ıns annesı.... :teselli:

Ya sorma Betül yaaa azılardan ne olcaz merak edıyorum Allah beterinden saklasın görüşürüz kızlar hoşçakalın....

ultrasonda anlamışlar canım,şu an yoğun bakımda,durumu iyi,birkaç gün sonra çıkacak hastaneden

geçmiş olsun canım,umarım bişeyi yoktur.ben ssk hastanelerinden çok memnunum,çok kibar ve ilgililer.sigortam olmadığı zaman özel hastaneler mahfetti beni.boşu boşuna
2 kez ameliyat bile ettiler.zaten dikkat ettiyseniz skandalların çoğu özel hastanelerde oluyor

dün burnu akıyordu bugün nerdeyse geçti:)çabuk atlatıyo rahatsızlıkları,babası gibi sağlam olsun kereta..

hayırlı haberlerini bekliyoruz,geçmiş olsun tostosumuza

günaydın herkese

öznür canım sen o doktorun hareketinden sonra başhekimeniye gitmedim ben olsam ortalığı ayağa veriridim vallaaa, hem içini ferah utut yoktur bişeyiii allah dermansız dert vermesin yeterkii.

ayten ya inan aklıma gelmedi beynim durdu desem yeridir bende ortalığı ayağa veren tipim nasıl düşünemedim ya offfffff durdu kız beynim durdu walla ... mafoldumben yarın dr.a gidiyorum bugün araştırmaya numara alamadım sağolsun aylin allah binlerce kez razı olsun numara aldı yarına özlem sende gece 3 e kadar kahrımı çektin başını ağrıttım iyiki varsınız yaaa ama kafam hala takılı düşünüp duruyorum yarın olsun hemen ya nevar ne yok bilim :gitme:

duygu ege hatsalanmış cnm geçmiş olsun offfff ne bu karabulut çocukalrda allahım korusun ya dünden beri çok hassasım hastalık konusunda ...

gunaydın arkadaslar hasta olan kuzucuklara acıl sıfalar dıLıyorum.
oznurcum sorun deqıl be tatlım ne demek ben 5 te yatabıldım ama saat 5 e kadar ela bı uyudu bı uyandı saat 8 dede kesın kalkıs yabtık 3 saatlık uykuylayım beynım catlıyor ama napalım yınede ıdare etmeye calısıyorum.

Ben geldim kızlar sormayın Egeyi götürdük doktora sskda bir sorun çıktı anlamadık baktıramadık şimdi eşim ssk genel müdürlüğüne gitti gelince tekrar gidicez yaa offf acayip sinirim bozulduBugün 3 kez kakasını yaptı yavrum böyle giderse kiloda vercek ya

neden sorun çıktı dı duygucum yaaa, isalmi oldu 3 kere kaksını yaptı demişsin.a.s.

Evet 3 kere yaptı kakasını..Bilmiyorum ssk yok diye göründü eşim gitti şimdi ssk bölge müdürlüğüne halletti kağıt vermişler sistemden tekrar güncellemişler allahın cezaları adam oruçlu ağzıyla ağustos sıcağında kaç saattir uğraşıyor yaa nasıl canım sıkıldı

Halletmiş şimdi geri dönüyor 14.15 e yine randevu aldık tekrar gidicez yaa bazen şu sisteme isyan edesim geliyorlmaz:

Duygu Aslan da bagırsak ve kan enfeksıyonu kaptıgı zaman gunde 8-9 kere ıshal sekılde kaka yapıyordu..
Dişle ıkısı bı araya gelmıstı bıde.. ılaclarla toparlamıstı 2-3 gunde.. 1 gunden bısey olmaz merak etme..

ya kızlar sızınkıler gunde kac kere kaka yapıyo ??? ben artık mok gormekten bıktım yaa :bbo:gunde 5 kere yapıyo
bu cocuk anlamııyorum kı nıyee ıshalde degıl.. cok da yedırmıyorum 4-5 saate bır... valla butun gun mok temızlıyorum heeee....:mymeka:

Göözdeee denızz kac kere yapıyooo ??

Sizede geçmiş olsun Betül bakalım inşallah kotu bırsey cıkmaz...
Ege kakasını her sabah kahvaltıdan sonra bır kere yapıyor canım 5 kere cok degılmı yaa ben smdı 3 kere yapıyor dıye bıle panık oldum ama??

aynen bacım valla ceylinde öle he kabız oluyor arada minik minik çıkarıyor sonra normale dönüyor ama dediğin gibi en az 5 bez boklu oluyorr:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…