Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ule bu oglan delı edecek benı agayıyla bı teptı corba tabagını devırdı hep boyle yapıyo bu aralar yerlerden topluyorum yemeklerı sılıyorum yaaaa sopalıcam vallaa.... klava:

Bı ayagını teper ondan kacırırken elını vurur...

ya bende anlamıyorum ıstee... doktoruna sorayım olmazsa... normalde o da sabahları bı kere yapıyo olmadı ıkı kere...
ama bazı zamanlar boyle oluyo anlam veremıyorum gunde 5 - 6 kere hemde normal yanı az buz degıll...

aynen bacım valla ceylinde öle he kabız oluyor arada minik minik çıkarıyor sonra normale dönüyor ama dediğin gibi en az 5 bez boklu oluyorr:bbo:

Az degıl bacım her seferınde dolu mubarek.. :bbo: mok kokusunu sınıcek artık be evee... :roflol:

ay aklım çıktı zilli bi bağırdı oturma odasında ablasıyla duruyordu ablası tv izliyor oda oyuncaklarla oynuyordu bi bağrış ama nassılll zilli kapıya gitmiş kapıyı kapatmaya çalışıyor bir taraftanda eli kapı eşiğinde tabii elini bastırınca acımışş ay nasıl korktumm tubada oynuyoruz dedi ama tv ye dalınca işte böle oluyorr neyse allahtan bişii yok accık iz olmuş eli ama sıyrık vss yok çok şükür

Tünaydınn
sen boşver cüzdan işini tül işine döntüll işini daha çok beğenirr bide bi yerine adınızın baş harflerini dövme yaptırrr:lepi::jeyyar:

Olmaz kızz yasaklıyım dedim yaa 15 günn :))

Canım bizim dr.umuz yok demişti ama ben kullanmayı düşünüyorum.çünkü bizimki balık tavuk yemiyor..nutrigen şuruptan ben almıştım ama bizimki almadı ağzına öylece duruyor,belki seninki içer.

Canm baltalimanı iyi bir hastane diye biliyorum ama yinede araştırma hastaneleri daha iyi...

Halletmiş şimdi geri dönüyor 14.15 e yine randevu aldık tekrar gidicez yaa bazen şu sisteme isyan edesim geliyorlmaz:

Geçmiş olsun canım,İnşallah ciddi bir şey değildir..

sen onu sopalamaktan bahsediyon ceylin beni sopalıyorr yere yatmıştım bu sabah oda kitaplıktan bişii istedi bende hıııı olmaz dedimm :umursamaz: hanfendi bi geldi çıktı üstüme ehhh ehhh diyor banaaaa:roflol::roflol:

ayrıca bizde çorba meyve muhallebi devrilmesi normal sayılıyor artıkkk o nedenle mama sandalyesinde yedireceksem altına örtü seriyorum yada yerde oturuyorsak altına serip oturtuyorum artık yoksa evi mok götürecek bu arada unuttuğum zamanlar olmuyor değil tabii üşeniyorum cadı döküncede leke çıkarıcısına başvuruyoruzzz:roflol:

yok bizde dolu olmuyor herseferinde az az ama yinede fazla yaniii bukadar fazlası ulen bnların yedikleri hep mok mu oluyor neeekaydirigubbakcemile3

hmmmm nettin o iş hlloldumu yoksa ondanmı benim haberim yoktaa kusura bakma atlamışım sanırım:kedi:

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar...
Bu arada Betül çıktınmı?Sen geçenlerde yayla çorbası vermişmiydin Aslana??
Bende yaptım bugünde bu çorbadaki pirinçleri ezmek gerekiyormu kızlar yoksa normalmi vereyim??Acil cevap...

ben ezmeden verdim canım valla daha dün verdim hemde öğk möğk yaptı 2-3 defa ama alışması lazım neticede nerdeyse 1 yaşına girecek accık pütürlü geçsin boğazdan değilmi yaa ben ekmekte veriom parça parça ama ağzında erimeyecek yutamayacağı şeyler vermiyom

kızlar benım kı gunde 1 defa yapıyo kahvaltıdan sonra
dunden berıde hıç yapmadı 2 gundur de uyumuyo hiç onun sıkıntısı var sanırım.
ben sureklı kayısı ve zeytın yagı verıyorum dr şimdilik böle bakalım dedı bayramdan sonra tekrar gıdıcez dr bende butungun yapsın dıye beklıyorum valla.....
bu arada dün eşim geldı...darısı eşi yanında olmayanların basına allahım sızlerıde tez zamanda kavuştursun.....

gözün aydın canım allah ayırmasın kimsyi kocişinden

bizimkide kabızdı baya geçen haftalarda ama 2 gündür ishal gibi oluyor günde bir kezz neden bilmiyom ama bi ishal gibi çıkarıyor bir normal ben ruşeymli ekmek veriyom bu ara kahvaltı ve çorbada 1 dilim yiyor sanırım o normale çevirdi ama çok yapıyor bu defada

tuba çağırıyorr annneee ceylin altına yapmış kokuyor diyorr sabah 10 da 1 bez moklu şimdi 2.bez moklu ve saat daha 2 bakalım hayırlısı nolcek kaydirigubbakcemile3çomak hazırla olayı gibi oldu çok andık galibaa:roflol::roflol:

Duygu konustuk sımdı msn den...

Hıcrancım
bızde onu konustuk evet artık hep agız kıvamında seyler yıyolar yanı alıssınlar..
Bende dun ezogelın verdım annem yapmıstı.. ıcınde pırınc, bulgur, mercımek var.. hıc blendardan gecırmedım yedı valla guzelce nanelı fılan ya bıde sevdı sıpa.....
verıyorum bende artık blendar kullanmııyorum 2-3 aydır.. zaten gına gelmıstı :)))

hmmmm nettin o iş hlloldumu yoksa ondanmı benim haberim yoktaa kusura bakma atlamışım sanırım:kedi:

Evttt canım hallettima.s,birazdanda dışarı çıkacağımm,bir şeyler bakayımm..

Borada günde 1 kez yada 2 günde 1 yapıyor..Kabızlık sorunumuz hat safhada garibimm öyle zorlanıyorki yaparken suratı kıpkırmızı oluyorr...

benim oglum bir hafta yapmamisti doktor aktiviya ver dedi bir aktiviya verdim ve hersey duzeldi sonraki birkac gun azar azar iyidirdim bidaha da olmadi.Sik sik kabiz olan bebekler kefir de verebilirsiniz o da iyi geliyor.Tabiki icerse ben bile zor iciyorum.

bende yapıyom blendırsız artık alışsınlar eett zate dişlerde geliyor yavaş yavaş bi düzen oluşur yoksa zor oluyor alışmaları yemiyorlar hatta bazı çocuklar allah korusun valla benim yeğen öle mesela accıkk boğazını tırmalicaz bişi olsun kusuyor hemen 5 yaşında ama hala aynı götürmedik dr bırakmadılar sorunmu var diye ama bişiide yok çok şükür alışkanlık demiş dr biri

aktivyamıııı allah allah dr veri demekk ee seninki kaç aylıktı yaşındamı ben takviminden bşii anlayamadım da kusura bakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…