- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.081
Halletmiş şimdi geri dönüyor 14.15 e yine randevu aldık tekrar gidicez yaa bazen şu sisteme isyan edesim geliyorlmaz:
ya bende anlamıyorum ıstee... doktoruna sorayım olmazsa... normalde o da sabahları bı kere yapıyo olmadı ıkı kere...Sizede geçmiş olsun Betül bakalım inşallah kotu bırsey cıkmaz...
Ege kakasını her sabah kahvaltıdan sonra bır kere yapıyor canım 5 kere cok degılmı yaa ben smdı 3 kere yapıyor dıye bıle panık oldum ama??
aynen bacım valla ceylinde öle he kabız oluyor arada minik minik çıkarıyor sonra normale dönüyor ama dediğin gibi en az 5 bez boklu oluyorr:bbo:
sen boşver cüzdan işini tül işine döntüll işini daha çok beğenirr bide bi yerine adınızın baş harflerini dövme yaptırrr:lepi::jeyyar:
arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum aranıza bebegıne balık yagı veren varmı ??
gecenlerde bı arkadasımla konustk banada o soyledı aklıma geldı benmde dr gecen bana balık yemedıgı ıcın nutrıgenı verebıleceqımı soylemıstı.haftada ıkı kere balık yemelerı gerekıyormus oda en az malesef benım ımkansız olduqu ıcın sanırım bır muddet ara ara da olsa vermelıyım ama hangısı daha ıyıdır buna bır karar veremedım
DIONYSOS cnm eylülde kalça çıkığı yok çok şükür 3 aylıkkekn ulturasona girdi kadın şüpheli dedi 15 gün sonra çağırdı gittik yok bişey dedi sonra ben farkettim havaya kaldırdığımızda tek bacağı havada tek bacağı aşağıda kalıodu götürdüm hemen özele dr. dedi evet var ama çok ufak bişey kemik kaynamamış tam kalçada bendede varmış genetik yaniama bende bi sorun teşkil etmedi ozamnalar şimdiki gibi detaylı tıp yoktu annem dedi bişey olmadı yani sonra 3 bez kullandık 4 ay kadar tamamen düzelmiş dei 3 ayrı dr. da hatta marmariste annemin orda bile dr. a götürdüm herşey normal dedi bu adam nie böle dedi anlamadım
walla aslı şikayet ettim çünkü bu ssk nın doktorları berbatlar hiç ilgi alaka yok ağızlarından lafı cımbızla alıoz nekadar acı
hicran serap sağolun kızlar aynen dediğiniz gibi offfff düzelmez bu durum böyle gelmiş böle gidio maalesef... baltalimanını bugün aylinde dedi bana napsam acaba araştırmayamı gitsem baltalimanınamı çok kararsız kaldım CADIARZU
özlem aylin canım arkadaşlarım çok sağolun içimde kötü bi his yok inaşşalah bişi çıkmaz :Saruboceq::Saruboceq:
Halletmiş şimdi geri dönüyor 14.15 e yine randevu aldık tekrar gidicez yaa bazen şu sisteme isyan edesim geliyorlmaz:
Ule bu oglan delı edecek benı agayıyla bı teptı corba tabagını devırdı hep boyle yapıyo bu aralar yerlerden topluyorum yemeklerı sılıyorum yaaaa sopalıcam vallaa....klava:
Bı ayagını teper ondan kacırırken elını vurur...
ya bende anlamıyorum ıstee... doktoruna sorayım olmazsa... normalde o da sabahları bı kere yapıyo olmadı ıkı kere...
ama bazı zamanlar boyle oluyo anlam veremıyorum gunde 5 - 6 kere hemde normal yanı az buz degıll...
Az degıl bacım her seferınde dolu mubarek.. :bbo: mok kokusunu sınıcek artık be evee... :roflol:
Tünaydınn
Olmaz kızz yasaklıyım dedim yaa 15 günn :))
Canım bizim dr.umuz yok demişti ama ben kullanmayı düşünüyorum.çünkü bizimki balık tavuk yemiyor..nutrigen şuruptan ben almıştım ama bizimki almadı ağzına öylece duruyor,belki seninki içer.
Canm baltalimanı iyi bir hastane diye biliyorum ama yinede araştırma hastaneleri daha iyi...
Geçmiş olsun canım,İnşallah ciddi bir şey değildir..
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar...
Bu arada Betül çıktınmı?Sen geçenlerde yayla çorbası vermişmiydin Aslana??
Bende yaptım bugünde bu çorbadaki pirinçleri ezmek gerekiyormu kızlar yoksa normalmi vereyim??Acil cevap...
kızlar benım kı gunde 1 defa yapıyo kahvaltıdan sonra
dunden berıde hıç yapmadı 2 gundur de uyumuyo hiç onun sıkıntısı var sanırım.
ben sureklı kayısı ve zeytın yagı verıyorum dr şimdilik böle bakalım dedı bayramdan sonra tekrar gıdıcez dr bende butungun yapsın dıye beklıyorum valla.....
bu arada dün eşim geldı...darısı eşi yanında olmayanların basına allahım sızlerıde tez zamanda kavuştursun.....
hmmmm nettin o iş hlloldumu yoksa ondanmı benim haberim yoktaa kusura bakma atlamışım sanırım:kedi:
kızlar benım kı gunde 1 defa yapıyo kahvaltıdan sonra
dunden berıde hıç yapmadı 2 gundur de uyumuyo hiç onun sıkıntısı var sanırım.
ben sureklı kayısı ve zeytın yagı verıyorum dr şimdilik böle bakalım dedı bayramdan sonra tekrar gıdıcez dr bende butungun yapsın dıye beklıyorum valla.....
bu arada dün eşim geldı...darısı eşi yanında olmayanların basına allahım sızlerıde tez zamanda kavuştursun.....
Duygu konustuk sımdı msn den...
Hıcrancım
bızde onu konustuk evet artık hep agız kıvamında seyler yıyolar yanı alıssınlar..
Bende dun ezogelın verdım annem yapmıstı.. ıcınde pırınc, bulgur, mercımek var.. hıc blendardan gecırmedım yedı valla guzelce nanelı fılan ya bıde sevdı sıpa.....
verıyorum bende artık blendar kullanmııyorum 2-3 aydır.. zaten gına gelmıstı :)))
benim oglum bir hafta yapmamisti doktor aktiviya ver dedi bir aktiviya verdim ve hersey duzeldi sonraki birkac gun azar azar iyidirdim bidaha da olmadi.Sik sik kabiz olan bebekler kefir de verebilirsiniz o da iyi geliyor.Tabiki icerse ben bile zor iciyorum.
Gözünaydın mevlüdeciimm,Bir daha ayrılmayacaksınız değil mi? temelli geldi galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?