- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.101
Selamlar herkse;
Hasta olanlara allah acil şifa versin. Bizim de kaka olayımzı günde 3-4 kere falan. Şu kavanozlardan yerse de dah yeşil gibi bazen çıkıyor. bide pirinç ununa fındık, badem ve ceviz çekmiştim ondan ekliyoz, o zaman da kakasında resmen çıkıyo sanki onlar :teytey:
Valla benimde canım çok sıkkın kızlar. ıçim sıkılıyor. Kolumun ağrısı için fizik tedavi çıktı ama binbir lafla yöneticim izin verdi bide sinirlerimi bozdu , ağladım. Asabımı bozdu. Ne kadar olmuş da gireli de, personel şefini arayıp ne kadar izin almışım onu sordu... Napayım yani gitmeyeyim mi , zaten öğle arasında gidecem diyorum ki....
Eşim de yöneticiye söylemeden zaten laf sokmuştu, ona da alındım. Oda izin vermezde falan dedi. Ben dün ağrıyor çok offf dedim yattığım da, sende çok söyleniyorsun dedi. Gücüme gitti. ıkide birde duru kalkıyor geceleri zaten, bide sahura kalkıyom 3-4.30 arası, sonra duru bi daha uyanıyor ve 7de de işe gidiyom dedim. Zevkimdem oflamıyom heralde dedim. Hayat kalitem düştü, kambur yürüyorum dedim. Harbiden ama hiç bişeye yetişemiyom. Zaten geç çıkıyoz, eve gel duruyu uyut ve bende yatıyom hemen. Bide eşim bu niye burada, şurayı bi toparlasana diyor arada sinir oluyorum... SAnki çok zamanım var....
Sabah da ben de izin alayım da maaşımdan keserler gelir götürür tekrar giderim , hayat kaliten düştü ya diyo... ıyice canımı sıktı, patronda tuz limon oldu sonra.
ıyice asabım bozuldu, saati bekliyom eve gitmek için. Şimdi bu akşam kesin yine didişiriz. Bide duruyu al yemek ye orada, geç geliyoz sonra evede.....
Offff ya.... olmuyor ya.... Yetişemiyorum artık ya......
ya kızlar sızınkıler gunde kac kere kaka yapıyo ??? ben artık mok gormekten bıktım yaa :bbo:gunde 5 kere yapıyo
bu cocuk anlamııyorum kı nıyee ıshalde degıl.. cok da yedırmıyorum 4-5 saate bır... valla butun gun mok temızlıyorum heeee....:mymeka:
Göözdeee denızz kac kere yapıyooo ??
aaaaa ama bu erkeklerde heee çok oluyorlarrrklava: seninkide yanii he evde işte çalışş çocukla uğraş hemde laf işitt ay kusura bakma yangına körükle gitmek gibi oldu ama ay evde otur baksın o sana madem yawww allah allahhh yöneticinde klava: hayret bişii raporlu belgeli sağlık sorunun var kaytarmıyonki yanii sağlık bu bugün sana yarın onaa ahh almasın yaniii klava:
sende çalışma güzelim yaa ihtiyacın oksa yani daha doğrusu acil ihtiyacın yoksa eşin çeksinn bakalım geçinmek nasılmış anlasın hem ev hem iş kendisi yapsın bakalımm ya seninkide çoğu erkek gibi biraz düşüncesizmiş yanii bu erkekler neden böyle hey allahımm ay damarıma bastlar şimdi hee benimkde arada yapıyor bölleee şeyler furasım gliyorrr valla .ayol biraz empati yahuuu çok şymi istiyozzz nuraycım kusura bakma anacım kocişin mocişin ama senin duyguların önemli canım sağlığın önemli yanii dayanamadım işte laf çıktı parmaklardann =)
Tünaydınn
Olmaz kızz yasaklıyım dedim yaa 15 günn :))
Canım bizim dr.umuz yok demişti ama ben kullanmayı düşünüyorum.çünkü bizimki balık tavuk yemiyor..nutrigen şuruptan ben almıştım ama bizimki almadı ağzına öylece duruyor,belki seninki içer.
Canm baltalimanı iyi bir hastane diye biliyorum ama yinede araştırma hastaneleri daha iyi...
..[/B]
Yok be güzelim. Bunlar alana kadar , aldıktan sonra gevşeyiveriyorlar.... Valla çocuk gibi oluyor bazen, çok canım sıkılıyor. Doğum gününü de unutmadım ama barıştık işte o zaman da... Valla kaçmak gitmek istiyorum bi yerlere...
Çalışmam lazım, biraz kendimizi toparlamamız lazım... Evde kalsam da laf , dedikodu daha çok duyuyorum.... Valla bilmiyorum ne yapacam. Hele şu ramazan da o kadar çok yoruluyorum ki anlatamam. Allahın gücüne gitmesin dee.
Ya sabırrr ya SAbırrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?