Doğum yapmış olan anneler buraya....

niye yasaklandı kızzz aaaa sen fırsatını bul bi şekilde bırakma buraları bizleri bacımmlmaz:

bu arada bugün ilk defa kay sütün keçi sütü olanını aldım tunahana uyuturken 200 cc verdim bayıldı valla maşallahh belki bundan sonra hep ondan alırım bilmiyorumm...ama bazen hala aptamil de veriyorum tabiii

o sütü biliyorum canım ama o UHT değilmi ben öle biliyom uht ler pek sağlıklı değil diye biliyom vitamin yönünden pek uygun değillermişş :sm_confused:

özlemcim biz bugün dra gittik dr kilo alımı azalmış dedi vitamin verdi birisi balık yagı canımcım.
güzelim sen kartaldasın hiç umut hastanesine gittinmi biz abdülkerim beye gidiyoruz ve çok memnunum.
duygucum canım çok geçmiş olsun güzelim. inşllah Egemizin birşeyi yoktur canım.
betülcüm bizde sizin gibiyiz. 3-4 kere yapıyor ozan ege yaptıgı zaten hemen belli oluyor evi koku sarmasın diye hemen alıyorum bende. bugün dra sordum ama o konu hakkında birşey söylemedi.
geçen pazar günü iftar vakti sofrayı kurdum eşim yemek yemeyecegini söyledi. oturdum oruçtum o gün orucumu açtım sonrasında ozana yemek yedirdim hep önce ozanın karnını doyurur sonra kendim yerim. ozan doydu sonrasında baktım durmuyor sagolsun babamızda hiç ilgilenmedi bende sinirlenip sofrayı tam kaldıracaktımki ozan egemiz sagolsun pilav dolu tabagı kaşla göz arasında alt ters getir üstüne toplamama kalmadan elleriyle mıncıkla sonra ellerine yüzüne heryerine sür sıkıntıdan oturdum agladım.hemen ozana banyo yaptırdım arkasındanda halı sildim.
kimseler yok gene ayağımı sürtsemmi napsamm =))
ben geldim şekercim ama sen gitmişsin nereye kaçtın canımcım.

merhabalar arkadaşlar ozan egenin bir iki haftadır belinde kızarıklık vardı gittikçe arttı o yüzden bugün drdan randevu alıp gittik. dr bezi alerji yapmış degiştirin dedi ki prima kullanıyorum önceden hiç böyle birşey olmamıştı krem verdi sürün orayıda pamuklu bezle kapatın dedi. alerjik bir bünyesi var dedi ufak ufak sivilcelerimiz çıkmış ama şimdilik birşey yapmayalım artarsa bakarız o zaman dedi,kilo alımımız iyi degilmiş 3 ayda 550 gr almış biz en az 1 kg alsın istiyoruz dedi o yüzden vitamin takviyesi yapalım dedi çinko takviyesi birde balık yagı verdi kilo pek almadıgını biliyordum zaten o yüzden canım sıkıldı biraz. ev temizledim derken günümüzde böylece geçti.

Ay aslıcım ya valla bazen sabır yokladıkları oluyor... canım benım... yınede uzulmeye degmez napalım..
Ama sabır ıste ozellıkle bende de pek yok.. sınırlerım gerılıyor hemen ((

İyi geceler gecekuşları:))
Betül canım bizimki kabız günde bir kez yapıyor o da zorla altını açıyorum öyle yapıyor....
Hicran canım avatardaki biziz canım,koyarım bir ara eriniyomm yüklemeye:))

Bizde borişi bırakıp düğünümüzün olduğu yere gittik yemek yedik geldik....azıcuk nostalji yaptık..:))

ancak fırsat bulabıldım kızlar hasta bebişlere geçmiş olsun...deryacım nuraycım çalışan annelerın en buyuk sorunu yetişememek bende işe başlamak ıstıyorum ama alp ebekacak kımse yok zaten bırakmakta istemıyorum kuzumu hayırlısı olsun hakkımızdaa...,betülcum senın nickin değişmiş  sıkıldınmı diğerınden....

iyigecelr kızlar naıslsınız??? geçmişi okuyamadım kafam yerinde deil çünkü okusamda boşa yani offfff
yarın pendik devlet hastnesine götürecek kızımı ordaki dr. da var bişey derse baltalimanı kemik hastanesine götürmeyi düşünüyorum benim için dua edin kızlar sorun yoktur inşallah kızımda çok kafayı taktım :gitme:

aslı azmı kilo almış hımmm 3 ayda 1 kilo alması gerekir dimi kaç kilo şuan ozan cnm ??

Aslı canım,geçmiş olsun...Ben bazen kakasını çişini yaptıktan sonra altını bezlemiyorum azıcık hava alsın diye...ayrıca arada bakıyorum bezin lastik kısımları iz yapmış hemen kremliyorumki ilerlemesin sonra zaten geçiyor...gerçi sizinki alerjik bir durummuşş...
Kilo alımıda düzelir umarım,ben ozanın iştahsız olduğunu bilmiyordumm vitamin iyi gelir inşallah..Gerçi Allahım büyük hastalık vermesinde bunlar atlatılır canım..benimkiside yemek konusunda beni mahvediyor...
Dr multivitamin olarak ne önerdi?

degısıklık olsun dedm canım evet... ıyı gelıyo :)

ay aslı kusra bakma şimdi gördüm geçmiş olsun cnm alerji olmuş ozan ya bezin yapması bana anlamsız geldi ama ,,, hermzan kullandığın ve iyi bez bende doğduğundan beri kullanıyorum hiç sorun olmadı ki eylülde beyaz tenli ve hassas hatta bebekken dalin kullandım die heryeri kıpkırmızı olmuştu dr. sebamed önerdi çok memnun kaldım ... yada çişi belinemi gelio bezini kontrol ettinmi ??

öznur canım üzülme bişeyi yoktur inşallah
yarın haber vermeyi unutma

Ay aslıcım ya valla bazen sabır yokladıkları oluyor... canım benım... yınede uzulmeye degmez napalım..
Ama sabır ıste ozellıkle bende de pek yok.. sınırlerım gerılıyor hemen ((
canım evt haklısın o anlık olup geçti zaten her dk gözünün içine bakıyorum yine ne yaramazlık yapacak diye.
güzelim en az 1 kg alması gerekiyormuş bir 550 gr almışız şuan 9.250. canım araştırma hastanesine gidecektin ne oldu.
tşkler canım. ben öyle yapmak istiyorum ama sürekli kremliyorumda ama yinede oldu nasıl oldugunu anlamadan canım. bizimki dedigin gibi birazda alerjik. aslında ozanın yemek yemesi iyi tabi günden güne degişiyor bazen çok güzel yiyor bazen yemiyor mesela kahvaltıyı zor yaptırıyorum. ama tek düşündügüm saglıgı yerinde olsun başka birşey istemiyorum kuzumun. vitamin olarak çinko ile balık yagı verdi canım.bugün bile ben yanı başındayım emekle pozisyonundaydı ve yerle mesafesi o kadarr kısaydıki bir eli kaydı kolu altta kaldı dedim koluna birşey oldu ki dibindeydim nasıl oldugunu anlamadım ama bir baktımki dudagı kanıyor sanırım dişi geldi yavrum biraz çıglık çıglıga bagırdı sonra sustu kuzum. o yüzden Allah'ım bebişlerimize saglık versin bütün kazalar,kötülüklerden korusun.

sağol serap'cım inşallah güzel haberlerle gelirim dua ediorum hep :Saruboceq:

betüllllllll sen çok yaşa emi değişik olmuş nickin güle güle kullan alkisalkisalkis alkisalkisalkis

aslı düştümü ay kıyamam ona offff düşme haberleri duyuyom hep üzülüom yaaa
eylülden kilolu sanıodum ozanı maaşalla ama zayıf deil annesi toparlar en kısa zamanda ben minadex kullandım çok memnun kaldım başlıcam tekrar boyu kaç ozanın ???

tşkler canımcım.öznurcum bende anlamadım neden oldugunu ben sıcaklara bagladım ama. ben çişini bile çok doldurmadan alırım sanmıyorum beline geldigini güzelim. bizde beyaz tenliyiz biliyorsun. ama bazen kakası geçebiliyor hemen almama ragmen o kadar çok yapıyor o arttırdı galiba.

kilosu öyle zayıf falan degil canım sadece dr az almış dedi yoksa yemesi falan iyi.boyu iyi uzamış 73 cm olmuş. boy ve kilo egrisini gösterdi. boyu yukarı dogru gitmiş kilo ise biraz düz olmaya yönelmiş o kadar.toparlayacagına inanıyorum canımcım. birde ozan çok düşüyor ne kadar üstüne düşsemde gün içinde iş yapmayıp sırf onunla ilgilensemde yine olacak oldumu oluyor bende çok üzülüyorum düşünce ama ne yapsamda engelleyemiyorum engelleyememde sanırım bu yüzden kendimi bile çok suçluyorum herşey anlık oluyor.

aslı eğer asitli bi meyve yiyorsa kakası yakmış olabilir bu ara hangi meyveleri verdin bi düşün cnm kakası
beline gelior çünkü bi yapıolar maaşallah :):) o yapmış olabilir cnm

eylül şuan 81 cm 11 kilo civarı baş çevresi : 47 cm şuan maşşalh diim ikisinede üst seviyede ama yemesi düzeldi buluştuğumuz zaman biliosun yemiodu hiç 3 aylık emmeyi bıraktı çok çektirdi bana çokkkkkkk çok şükür düzeldi ama bittim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…