- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.121
selam kızlar....benim de moralimçok bozuk...kk ya giremiyorum artık yasaklandı...sinir oluyorum bütün gün can sıkıntısından ölüyorum...bu arada başka iş arıyorum işyerinde bazı cahil kafalı insanlarla uğraşmaktan bunaldım artık...nuraycım seni en iyi ben anlıyorum anlattığın biçok şeyi bende yaşıyorum çünkü...zor oluyor gerçekten ama maalesef bende işten çıkamam durumumuz buna müsait değil...ah bir evim olsaydııı bıktım valla bıktımmm...kızlar buluşma felan olursa beni haberdar edin...akşamları evdev bakmaya vakit bulursam bakarım zaten...hepinizi öpüyorumm
bu arada bugün ilk defa kay sütün keçi sütü olanını aldım tunahana uyuturken 200 cc verdim bayıldı valla maşallahh belki bundan sonra hep ondan alırım bilmiyorumm...ama bazen hala aptamil de veriyorum tabiii
özlemcim biz bugün dra gittik dr kilo alımı azalmış dedi vitamin verdi birisi balık yagı canımcım.arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum aranıza bebegıne balık yagı veren varmı ??
gecenlerde bı arkadasımla konustk banada o soyledı aklıma geldı benmde dr gecen bana balık yemedıgı ıcın nutrıgenı verebıleceqımı soylemıstı.haftada ıkı kere balık yemelerı gerekıyormus oda en az malesef benım ımkansız olduqu ıcın sanırım bır muddet ara ara da olsa vermelıyım ama hangısı daha ıyıdır buna bır karar veremedım
güzelim sen kartaldasın hiç umut hastanesine gittinmi biz abdülkerim beye gidiyoruz ve çok memnunum.DIONYSOS cnm eylülde kalça çıkığı yok çok şükür 3 aylıkkekn ulturasona girdi kadın şüpheli dedi 15 gün sonra çağırdı gittik yok bişey dedi sonra ben farkettim havaya kaldırdığımızda tek bacağı havada tek bacağı aşağıda kalıodu götürdüm hemen özele dr. dedi evet var ama çok ufak bişey kemik kaynamamış tam kalçada bendede varmış genetik yaniama bende bi sorun teşkil etmedi ozamnalar şimdiki gibi detaylı tıp yoktu annem dedi bişey olmadı yani sonra 3 bez kullandık 4 ay kadar tamamen düzelmiş dei 3 ayrı dr. da hatta marmariste annemin orda bile dr. a götürdüm herşey normal dedi bu adam nie böle dedi anlamadım
walla aslı şikayet ettim çünkü bu ssk nın doktorları berbatlar hiç ilgi alaka yok ağızlarından lafı cımbızla alıoz nekadar acı
hicran serap sağolun kızlar aynen dediğiniz gibi offfff düzelmez bu durum böyle gelmiş böle gidio maalesef... baltalimanını bugün aylinde dedi bana napsam acaba araştırmayamı gitsem baltalimanınamı çok kararsız kaldım CADIARZU
özlem aylin canım arkadaşlarım çok sağolun içimde kötü bi his yok inaşşalah bişi çıkmaz :Saruboceq::Saruboceq:
duygucum canım çok geçmiş olsun güzelim. inşllah Egemizin birşeyi yoktur canım.Günaydın arkadaşlar herkes iyidir umarım Egenin ishali hala kesilmedi ara ara devam ediyor...Dün akşamda bir ara yine ateşi çıktı 11.30 da doktordan randevu aldık gidicez bakalım ne olcak umarım birşey yoktur dua edin bizim için öpüyorum hepinizi...
betülcüm bizde sizin gibiyiz. 3-4 kere yapıyor ozan ege yaptıgı zaten hemen belli oluyor evi koku sarmasın diye hemen alıyorum bende. bugün dra sordum ama o konu hakkında birşey söylemedi.ya kızlar sızınkıler gunde kac kere kaka yapıyo ??? ben artık mok gormekten bıktım yaa :bbo:gunde 5 kere yapıyo
bu cocuk anlamııyorum kı nıyee ıshalde degıl.. cok da yedırmıyorum 4-5 saate bır... valla butun gun mok temızlıyorum heeee....:mymeka:
Göözdeee denızz kac kere yapıyooo ??
geçen pazar günü iftar vakti sofrayı kurdum eşim yemek yemeyecegini söyledi. oturdum oruçtum o gün orucumu açtım sonrasında ozana yemek yedirdim hep önce ozanın karnını doyurur sonra kendim yerim. ozan doydu sonrasında baktım durmuyor sagolsun babamızda hiç ilgilenmedi bende sinirlenip sofrayı tam kaldıracaktımki ozan egemiz sagolsun pilav dolu tabagı kaşla göz arasında alt ters getir üstüne toplamama kalmadan elleriyle mıncıkla sonra ellerine yüzüne heryerine sür sıkıntıdan oturdum agladım.hemen ozana banyo yaptırdım arkasındanda halı sildim.Ule bu oglan delı edecek benı agayıyla bı teptı corba tabagını devırdı hep boyle yapıyo bu aralar yerlerden topluyorum yemeklerı sılıyorum yaaaa sopalıcam vallaa....klava:
Bı ayagını teper ondan kacırırken elını vurur...
ben geldim şekercim ama sen gitmişsin nereye kaçtın canımcım.kimseler yok gene ayağımı sürtsemmi napsamm =))
özlemcim biz bugün dra gittik dr kilo alımı azalmış dedi vitamin verdi birisi balık yagı canımcım.
güzelim sen kartaldasın hiç umut hastanesine gittinmi biz abdülkerim beye gidiyoruz ve çok memnunum.
duygucum canım çok geçmiş olsun güzelim. inşllah Egemizin birşeyi yoktur canım.
betülcüm bizde sizin gibiyiz. 3-4 kere yapıyor ozan ege yaptıgı zaten hemen belli oluyor evi koku sarmasın diye hemen alıyorum bende. bugün dra sordum ama o konu hakkında birşey söylemedi.
geçen pazar günü iftar vakti sofrayı kurdum eşim yemek yemeyecegini söyledi. oturdum oruçtum o gün orucumu açtım sonrasında ozana yemek yedirdim hep önce ozanın karnını doyurur sonra kendim yerim. ozan doydu sonrasında baktım durmuyor sagolsun babamızda hiç ilgilenmedi bende sinirlenip sofrayı tam kaldıracaktımki ozan egemiz sagolsun pilav dolu tabagı kaşla göz arasında alt ters getir üstüne toplamama kalmadan elleriyle mıncıkla sonra ellerine yüzüne heryerine sür sıkıntıdan oturdum agladım.hemen ozana banyo yaptırdım arkasındanda halı sildim.
ben geldim şekercim ama sen gitmişsin nereye kaçtın canımcım.
merhabalar arkadaşlar ozan egenin bir iki haftadır belinde kızarıklık vardı gittikçe arttı o yüzden bugün drdan randevu alıp gittik. dr bezi alerji yapmış degiştirin dedi ki prima kullanıyorum önceden hiç böyle birşey olmamıştı krem verdi sürün orayıda pamuklu bezle kapatın dedi. alerjik bir bünyesi var dedi ufak ufak sivilcelerimiz çıkmış ama şimdilik birşey yapmayalım artarsa bakarız o zaman dedi,kilo alımımız iyi degilmiş 3 ayda 550 gr almış biz en az 1 kg alsın istiyoruz dedi o yüzden vitamin takviyesi yapalım dedi çinko takviyesi birde balık yagı verdi kilo pek almadıgını biliyordum zaten o yüzden canım sıkıldı biraz. ev temizledim derken günümüzde böylece geçti.
ancak fırsat bulabıldım kızlar hasta bebişlere geçmiş olsun...deryacım nuraycım çalışan annelerın en buyuk sorunu yetişememek bende işe başlamak ıstıyorum ama alp ebekacak kımse yok zaten bırakmakta istemıyorum kuzumu hayırlısı olsun hakkımızdaa...,betülcum senın nickin değişmişVİRÜS! sıkıldınmı diğerınden....
iyigecelr kızlar naıslsınız??? geçmişi okuyamadım kafam yerinde deil çünkü okusamda boşa yani offfff
yarın pendik devlet hastnesine götürecek kızımı ordaki dr. da var bişey derse baltalimanı kemik hastanesine götürmeyi düşünüyorum benim için dua edin kızlar sorun yoktur inşallah kızımda çok kafayı taktım :gitme:
aslı azmı kilo almış hımmm 3 ayda 1 kilo alması gerekir dimi kaç kilo şuan ozan cnm ??
canım evt haklısın o anlık olup geçti zaten her dk gözünün içine bakıyorum yine ne yaramazlık yapacak diye.Ay aslıcım ya valla bazen sabır yokladıkları oluyor... canım benım... yınede uzulmeye degmez napalım..
Ama sabır ıste ozellıkle bende de pek yok.. sınırlerım gerılıyor hemen((
güzelim en az 1 kg alması gerekiyormuş bir 550 gr almışız şuan 9.250. canım araştırma hastanesine gidecektin ne oldu.iyigecelr kızlar naıslsınız??? geçmişi okuyamadım kafam yerinde deil çünkü okusamda boşa yani offfff
yarın pendik devlet hastnesine götürecek kızımı ordaki dr. da var bişey derse baltalimanı kemik hastanesine götürmeyi düşünüyorum benim için dua edin kızlar sorun yoktur inşallah kızımda çok kafayı taktım :gitme:
aslı azmı kilo almış hımmm 3 ayda 1 kilo alması gerekir dimi kaç kilo şuan ozan cnm ??
tşkler canım. ben öyle yapmak istiyorum ama sürekli kremliyorumda ama yinede oldu nasıl oldugunu anlamadan canım. bizimki dedigin gibi birazda alerjik. aslında ozanın yemek yemesi iyi tabi günden güne degişiyor bazen çok güzel yiyor bazen yemiyor mesela kahvaltıyı zor yaptırıyorum. ama tek düşündügüm saglıgı yerinde olsun başka birşey istemiyorum kuzumun. vitamin olarak çinko ile balık yagı verdi canım.bugün bile ben yanı başındayım emekle pozisyonundaydı ve yerle mesafesi o kadarr kısaydıki bir eli kaydı kolu altta kaldı dedim koluna birşey oldu ki dibindeydim nasıl oldugunu anlamadım ama bir baktımki dudagı kanıyor sanırım dişi geldi yavrum biraz çıglık çıglıga bagırdı sonra sustu kuzum. o yüzden Allah'ım bebişlerimize saglık versin bütün kazalar,kötülüklerden korusun.Aslı canım,geçmiş olsun...Ben bazen kakasını çişini yaptıktan sonra altını bezlemiyorum azıcık hava alsın diye...ayrıca arada bakıyorum bezin lastik kısımları iz yapmış hemen kremliyorumki ilerlemesin sonra zaten geçiyor...gerçi sizinki alerjik bir durummuşş...
Kilo alımıda düzelir umarım,ben ozanın iştahsız olduğunu bilmiyordumm vitamin iyi gelir inşallah..Gerçi Allahım büyük hastalık vermesinde bunlar atlatılır canım..benimkiside yemek konusunda beni mahvediyor...
Dr multivitamin olarak ne önerdi?
ay aslı kusra bakma şimdi gördüm geçmiş olsun cnm alerji olmuş ozan ya bezin yapması bana anlamsız geldi ama ,,, hermzan kullandığın ve iyi bez bende doğduğundan beri kullanıyorum hiç sorun olmadı ki eylülde beyaz tenli ve hassas hatta bebekken dalin kullandım die heryeri kıpkırmızı olmuştu dr. sebamed önerdi çok memnun kaldım ... yada çişi belinemi gelio bezini kontrol ettinmi ??
aslı düştümü ay kıyamam ona offff düşme haberleri duyuyom hep üzülüom yaaa
eylülden kilolu sanıodum ozanı maaşalla ama zayıf deil annesi toparlar en kısa zamanda ben minadex kullandım çok memnun kaldım başlıcam tekrar boyu kaç ozanın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?