Doğum yapmış olan anneler buraya....

öznurcum herşey veriyorum valla o yüzden dedigin dogru bak asitli birşeyler yapmış olabilir.
bugün sen araştırmaya gittin mi canım.

Öznur canım yarın iyi haberlerle dönersiniz inşallah..minadex iştah şurubumu?
Aslı canım çok düşüyorsa her yerin halı olmasına dikkat et canım...biz 3 dr.a sormuştuk hepsi halımı yermi diye sormuştu çok engelliyormuş darbe almasını...
Umut 2 gündür yok sanırımm bir yerlere mi gitti acaba..
Mervede yok taşınma işleriyle ilgileniyordur...

Aslıcım yazını gormedım sanırım egenın popsu kızarmıs.. Aslanda dogdugundan berı bı kere pişik olmadı kızarmadı ama bu ara kakasını cok yapıyor dedım ya ondan baya kızarda bepanthen suruyorum bende..
ee o kadar kakaya kızarmasa sasarım bos kalmıyokı mıcı mubarek :)

maşallah Eylülümüze evt kız ben dedim zayıftır minnoş ama iyi toparlamış maşallah kuzuya. zayıftı gördügümde yemiyordu yemesinin düzelmesin sevindim
Edacım evt çok önemli bir faktör ama malesef her yer halı degil. :1no2:

aynen betül canım yaa bizimde öyle bazen bugün kaç oldu acaba diyorum tabi o kadar kaka yaparsa kiloda olmaz diyorum. pişik bizde pek olmadık hemen kızaracak gibi oldumu trosy,bepanten, hametan ne varsa sürüyorum valla. ama bu sefer tam poposuda degil belinin sag tarafı popo üstü.

DIONYSOS cnm dr. verdi bana minadexi baştan anlatim :):) şimdi eylül çok iştahsız bir bebekti 3 aylık ememyi bıraktı ve mamayı istemedi 30 cc le 8 saat suruyordu maalesef o ara 1 kilo alması gerekirken 200 gr almyaa başladı e haliyle.... hemen ek gıdaya geçtim çorba , muhallebi vs... kaşıkla çok güxzel yiyodu sorunu biberonmuş meğer :):) sonra birden iştahı kesildi nazar sanırım ... 1 kaşığı abartmıyorummmmm 15 dk. ka ağzında tutuyor bide gargara yapıodu çıldırmak üzereydim ... dr. a yalvardı nolu bi iştah açıcı die

canım zaman geçirdiği odayı halıflex yapabilirsen iyi olur..benim oturma odası küçük olduğundan halı hemen hemen her yeri kaplıyor o konuda rahatım..gerçi bizimki yerden çok hep kucağımızda sıpacık..

YAZIM YARIM KALDI :):)
DEVA EDıM

DIONYSOS cnm dr. verdi bana minadexi baştan anlatim :):) şimdi eylül çok iştahsız bir bebekti 3 aylık ememyi bıraktı ve mamayı istemedi 30 cc le 8 saat suruyordu maalesef o ara 1 kilo alması gerekirken 200 gr almyaa başladı e haliyle.... hemen ek gıdaya geçtim çorba , muhallebi vs... kaşıkla çok güxzel yiyodu sorunu biberonmuş meğer :):) sonra birden iştahı kesildi nazar sanırım ... 1 kaşığı abartmıyorummmmm 15 dk. ka ağzında tutuyor bide gargara yapıodu çıldırmak üzereydim ... dr. a yalvardı nolu bi iştah açıcı die ZıNCO verdi ve 2 gün sonra eylül gargarayı bıraktı yemeye başladı şok olduk eşimle neyse sonra kusmalar başladı ne yese hortum gibi çıkarıyordu zincodan şüphelendim ve bıraktım hemen kusması geçti iştahına bişey olmadı allah razı olsun zincodan :):) kurtardı beni 10 gün kullandım sadece...

minadexte balık yağı var extradan ama çok sıcaklarda önermiolar bende kullandığımda marmaristeydim 45 dereece olunca bıraktım şimdi tekrardan başlıcam ondanda memnun kaldım

hasta olan bebişlere acil şifalar ben okuyorum okuyorum çıkıyorum bu ara bişi yapasım heç gelmiyor birde yağız beni çok yoruyor

egeye,aslıcım,öznur kuzularınıza g olsun öznur kalbini ferah tut iyi haberlerini bekliyoruz

Anladım canım çok şükür düzelmiş..
Bizimkide aynısı eskiden zorla yedirebiliyordum çorbasını,muhallebisini oyunla binbir taklayla..şimdi ise yüzünü tutuyorum yanağını sıkıyorum kavga dövüşle yemiyor..kaşığı zorla koyuyorum ya püskürtüyor yada 3-4 kaşığı biriktirip birden fışkırtıyor..ben dahil herkesin ağzı açık kalıyor bu neresinde biriktiriyor diye.. çaktırmıyorda kerata..
Dr.umuza bende ısrar ettim ama vermedi,psikilojik sorun yaparmış...
ama ben yinede kullanamyı düşünüyorum...

ama genede kızlar dr. unuza danışmadan kullanmayın

evet aslı çok şükür allahıma allah bozmasın bütün kuzulara bol bol iştah versinn :Saruboceq:
yoksa anneleri çok üzülüorrrrrrrr

Zinco normalde gaz ilacı diye biliyordum demek iştahta açıyormuş...3-4 aylıkken kullanmıştık tekrar deneyeyim nede olsa bitkisel bir damla..dr.unada bir sorayım bakalım ne diyecek?
Saol öznurcum...

arzu'cum cnm benim allah razı olsun çok saol öpüyorum seni muckkkkk :1hug:

cnm bende o nedenle 10 gün kullandım kısa yani oyüzden korkum yok ama minadex vitamin şurubu olduğu için güvenle kullandım :lepi: :lepi:

Arzu canım hoşgeldinn şu sıralar hemen hemen herkeste aynı sorun ama kendini bıraktıkça daha kötü oluyorsun..o yüzden canlanmaya çalış..yazın son haftaları eve tıkanırız gene...gerçi benim niyetim yok ama bakalım...

öznur canım bende de zincomega3 balık yagı var kaç damla verecegim dra sormayı unuttum sen ne kadar veriyordun güzelim. sanırım 2-3 damla galiba.

Pekmez Ve Önemi
Pekmez hızla kana karışabilecek nitelikte bir gıda maddesi olduğundan acil enerji ihtiyacı için gerekli bir gıda maddesidir. İki yemek kaşığı (20 g) pekmez insan vücudu için çok değerli olan 2 mg demir, 80 mg kalsiyum ve 58 kcal enerjiyi içermektedir.

Pekmez hızla kana karışabilecek nitelikte bir gıda maddesi olduğundan acil enerji ihtiyacı için gerekli bir gıda maddesidir. İki yemek kaşığı (20 g) pekmez insan vücudu için çok değerli olan 2 mg demir, 80 mg kalsiyum ve 58 kcal enerjiyi içermektedir. Büyüme çağındaki çocuklar, işçiler, sporcular, gebe emzikli anneler için eşsiz bir gıda maddesidir.
Pekmez ayrıca 100 gramında 0.014 mg Vit B1 0.15 mg Vit B2 , 1,4 mg nisain içermektedir. Bu özellikleri açısından bala göre daha zengin olduğu tespit edilmiştir.

Yapılan bir diğer araştırmaya göre 1 kg üzüm ve 200 g pekmezin kalori açısından 1150 g süte, 300 g ekmeğe , 390 g ete eşdeğer olduğu belirtilmektedir. Ayrıca pekmezde bulunan şekerlerin, glukoz ve früktoz halinde olması sebebiyle bebek ve çocukların beslenmesinde büyük öneme sahiptir. Hem sindirim sisteminde parçalanmasına gerek yoktur, hem de kana geçmede ek bir enerjiye gerek duyulmadan hücre dışından içine basit düfüzyonla geçişi sağlanır. bu nedenle özellikle enerji aktivitesi yüksek olan çocuklarda ve sporcularda enerjinin pekmezle sağlanmasının büyük önemi vardır.

Üzüm ve pekmezin içerdiği demir (16mg/kg) kolayca emilmekte ve günlük demir ihtiyacının % 35'i bu ürünlerce karşılanabilmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…