- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.141
eylül şuan 81 cm 11 kilo civarı baş çevresi : 47 cm şuan maşşalh diim ikisinede üst seviyede ama yemesi düzeldi buluştuğumuz zaman biliosun yemiodu hiç 3 aylık emmeyi bıraktı çok çektirdi bana çokkkkkkk çok şükür düzeldi ama bittim yani
Aslıcım yazını gormedım sanırım egenın popsu kızarmıs.. Aslanda dogdugundan berı bı kere pişik olmadı kızarmadı ama bu ara kakasını cok yapıyor dedım ya ondan baya kızarda bepanthen suruyorum bende..
ee o kadar kakaya kızarmasa sasarım bos kalmıyokı mıcı mubarek :)
maşallah Eylülümüze evt kız ben dedim zayıftır minnoş ama iyi toparlamış maşallah kuzuya. zayıftı gördügümde yemiyordu yemesinin düzelmesin sevindim
Edacım evt çok önemli bir faktör ama malesef her yer halı degil. :1no2:
DIONYSOS cnm dr. verdi bana minadexi baştan anlatim :):) şimdi eylül çok iştahsız bir bebekti 3 aylık ememyi bıraktı ve mamayı istemedi 30 cc le 8 saat suruyordu maalesef o ara 1 kilo alması gerekirken 200 gr almyaa başladı e haliyle.... hemen ek gıdaya geçtim çorba , muhallebi vs... kaşıkla çok güxzel yiyodu sorunu biberonmuş meğer :):) sonra birden iştahı kesildi nazar sanırım ... 1 kaşığı abartmıyorummmmm 15 dk. ka ağzında tutuyor bide gargara yapıodu çıldırmak üzereydim ... dr. a yalvardı nolu bi iştah açıcı die
hasta olan bebişlere acil şifalar ben okuyorum okuyorum çıkıyorum bu ara bişi yapasım heç gelmiyor birde yağız beni çok yoruyor
egeye,aslıcım,öznur kuzularınıza g olsun öznur kalbini ferah tut iyi haberlerini bekliyoruz
hasta olan bebişlere acil şifalar ben okuyorum okuyorum çıkıyorum bu ara bişi yapasım heç gelmiyor birde yağız beni çok yoruyor
egeye,aslıcım,öznur kuzularınıza g olsun öznur kalbini ferah tut iyi haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?