Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar bu arada bişi sorcam gerçi yaşında bırakacaz ama merak etiğimden soruom d3 hala kaç damla veriosunuz ben 3 doğrumu acaba yaaaa :kedi:
güzelim biz 9 aylıkken drumuz ne kan damlasını ne de deviti verme artık dedi. ama memlekete gittigimde kardeşimin druna götürdüm oda bir ay arayla igne şeklinde olan d3 verdi igneyi kırıp meyve suyuna katıp içirdim artık vermiyorum. kan damlasınıda kan tahlilini olduktan sonra kesti drumuz. ama dedigin gibi 3 damla veriliyor.
aslııııı yevrummm :):) benim kullandığım sadece zinco yazıo turuncu çinko var içinde aynısı deil balık yağı yok bunda
tmam canımcım.
Arzu canım hoşgeldin çok tşkler güzelim.

inşallah sorun çıkmaz öznurcum allah yardımcınız olsun

bizde 3 ayda 500 gr aldık nolcek şimcikk

hoşgeldin hicranım nerelerde kaldın kızzz.
öznurcum ben hergün kahvaltıda harnup pekmezi veriyorum kaşıkla reçel yediriyormuşum gibi.

Zinco normalde gaz ilacı diye biliyordum demek iştahta açıyormuş...3-4 aylıkken kullanmıştık tekrar deneyeyim nede olsa bitkisel bir damla..dr.unada bir sorayım bakalım ne diyecek?
Saol öznurcum...

zinco gaz ilacı iştah ilacı ayrı canım ben öle biliyom bide dr izin vermiyorsa kullanmayın ilaçları daalmaz:

iyi geceler arkadaşlar herkes iyidir umarım bu saatte bile kalabalık burası valla süper:)
Egeyi götürdk doktora çok şükür birşeyi yokmuş kaka tahlilindede birşey çıkmadı:)Tatilden hava değişimindendir dedi doktor...Allah evlatlarımızla sınamasın valla içim rahatladı çok şükür bin şükür....

hoşgeldin hicranım nerelerde kaldın kızzz.
öznurcum ben hergün kahvaltıda harnup pekmezi veriyorum kaşıkla reçel yediriyormuşum gibi.

ceylinin mamasını vermeye çalışıyordum ama 100 cc ancak verebildim akşam üstü 6:30 da çorba içti ancak ufak bir kase 150 cc ancak vardı sanırım sonra iftar vakti bizim sofradan birkaç lokma yedi ama öle fazla değil ve bu saat oldu tık yok istemiyor iteliyor ağzından çıkarıyor ben bekleyip tekrar ağzına veriyom biberonu öle yanii şimdi geri kalan için tekrar gidicem cadının başına

e gözün aydın hadi bakalım bak bişii yokmuş çok şükürr:Saruboceq:alkisalkisalkisa.s.

hicran nerdesin kızzzzzz şenlendir bacım buraları sen yokken biz yetemiozzz opuyorumnanaktan

duygu'cum çok şükür bişey çıkmamaısına inan çok sevindim hastalık zor ya geçti bitti allah korudu yavrunu yarın bende güzel haberler alsam keşke

aslı bende deiğin pekmezden veriom yalnız şey duydum hatta aylin dedi keçiboynuzu pekmezi aç karnına verilirse zayıflatırmış tok karnına verince kilo yaparmış ben hep kahvaltısına koyuyorum ama bi zayıflık sözkonusu olmadı çok merak ediom demiri kaç çıkacak acaba

cnm hicranında dediği gibi dr. una danışmadan bişey kullanma ama zincoyu sorabilirsin kullan derse kullan cnm

Duygucumm Egenin iyi olmasına çok sevindim çok şükür iyiymiş kuzumuz..amin güzelim Allah'ım sınamasın bizi. :Saruboceq:

Allah kolaylık versin güzelim. tek yesinlerde ben ugraşmaya razıyım tv açıyorum sofradan kalksa arkasından gidiyorum elimle yediriyorum herşeyi deniyorum tek yesin.
Öznurcum ben dedigim gibi kahvaltı arasında reçel niyetine veriyorum. ben kahvaltısını karıştırmıyorum sofrayı hazırlıyorum birlikte yapıyoruz ogluşumla.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan geldim bacım geldim ama formumd diilimm uykum varrrrrrkaydirigubbakcemile3

e gözün aydın hadi bakalım bak bişii yokmuş çok şükürr:Saruboceq:alkisalkisalkisa.s.

Duygucumm Egenin iyi olmasına çok sevindim çok şükür iyiymiş kuzumuz..amin güzelim Allah'ım sınamasın bizi. :Saruboceq:

Çok sağolun arkadaşlar:)Öpüyorum hepinizi iyi geceler....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…