- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.181
hicrannnnnnn hayırrrrrrrrrrrrrrr İMKANSIZZZZZZ önde ben varımmmmmm -tatlicadiarzu-
walla ben daha yakınım bakırköye:)) hem yol açısından hem kafa açısındanlülülülülülü
Allah kolaylık versin güzelim. tek yesinlerde ben ugraşmaya razıyım tv açıyorum sofradan kalksa arkasından gidiyorum elimle yediriyorum herşeyi deniyorum tek yesin.
Öznurcum ben dedigim gibi kahvaltı arasında reçel niyetine veriyorum. ben kahvaltısını karıştırmıyorum sofrayı hazırlıyorum birlikte yapıyoruz ogluşumla.
DIONYSOS sen yakınsan ben sana gelim ozaman senden el ele gideriz :içelim:
aslı önceden arada ağzına atıodum akşıkla yok anammmm şimdi yemio öğürüyor .... en son halıma çıkardı halıyı yıkamak zorunda kaldım o günden beri kahvaltısına kattım..... benimki baya koyu kıvam ben bile yutkunamıom çocuk tıkanmakta haklı bööööööö :jeyyar:
ay bende kaçi,m hicran yavaş yavaş iş çok oratlığı toparlim dünden beri canım sıtkın iş yapmıom ... yapıomda gece kapanış işini yapmıom sabah berbat oluo sonra
walla hicoş döf kız beni ihtiyacım var belki kendime gelirim hihoyyyt
HERKESı KOCAMAN ÖPÜYORUMMMMMM Şeniz
:a015: :a015: :a015: :a015: :a015:
Gideriz bacımm hicranda gelsinn başımızda huniler,elimizde biberonlar kesin alırlar bizi:))
Bende kaçıyorum Alalh rahatlık versin...
selam kızlar....benim de moralimçok bozuk...kk ya giremiyorum artık yasaklandı...sinir oluyorum bütün gün can sıkıntısından ölüyorum...bu arada başka iş arıyorum işyerinde bazı cahil kafalı insanlarla uğraşmaktan bunaldım artık...nuraycım seni en iyi ben anlıyorum anlattığın biçok şeyi bende yaşıyorum çünkü...zor oluyor gerçekten ama maalesef bende işten çıkamam durumumuz buna müsait değil...ah bir evim olsaydııı bıktım valla bıktımmm...kızlar buluşma felan olursa beni haberdar edin...akşamları evdev bakmaya vakit bulursam bakarım zaten...hepinizi öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?