Doğum yapmış olan anneler buraya....

bizimki bazen karışık bazen ayrı istiyor kahvaltıyı karar verme aşamasında sanırım bakıcak hangisi daha az yoruyorsa kendülerini onu seçecek herhalde tembelimkaydirigubbakcemile3:roflol:

aslı önceden arada ağzına atıodum akşıkla yok anammmm şimdi yemio öğürüyor .... en son halıma çıkardı halıyı yıkamak zorunda kaldım o günden beri kahvaltısına kattım..... benimki baya koyu kıvam ben bile yutkunamıom çocuk tıkanmakta haklı bööööööö :jeyyar:

ay bende kaçi,m hicran yavaş yavaş iş çok oratlığı toparlim dünden beri canım sıtkın iş yapmıom ... yapıomda gece kapanış işini yapmıom sabah berbat oluo sonra

gulu gulu bacım bende kaçıcam zatiiiii iyi gecelerrr

walla hicoş döf kız beni ihtiyacım var belki kendime gelirim hihoyyyt

HERKESı KOCAMAN ÖPÜYORUMMMMMM Şeniz

:a015: :a015: :a015: :a015: :a015:

al sana klava: alsanakaydirigubbakcemile al sana :mymeka: al sana:tomato: yetermi bacım kendine geldinmi accıkkkkaydirigubbakcemile3

işimiz hizmet tabiii he he heee

giden arkadaşlarımıza iyi geceler,iyi uykular tatlı rüyalar.
arkadaşlar burası kaç gündür gündüzleri çok sessiz,sanki herkes ortalıktan kayboldu. umut,gül, deryamız artık işyerinde giremiyormuş, aytende ugramaz olanların arasında. serapta eskisi gibi yazmıyor arada bir yazıp kaçıyor. ne oluyor cancanlarım. gelin ama buraya sizsiz olmuyor burası.

canım ,
ceyrek.net die bi site var , yasaklı yerlere o site üzerinden girebiliyorsan
onu da yasaklamamışlarsa tabi

Gunaydınllarrr...

Aytege hey aytege delikafadulden oyle alttan bakma yavru sende yaz bısıler katkıın olsun burii.... lmaz:

Duygu hadı gozunuz aydın bısey cıkmamıs..

günaydın arkadaşlarrr. inşllah bol sohbetli güzel bir gün geçirmek dilegiyle.
çalışan arkadaşlara iyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…