Doğum yapmış olan anneler buraya....

Merhabalar opuyorumnanaktan
gecikmeli de olsa, herkese hayırlı ramazanlar ..
ben tatilden döndüğümüzden beri rahatsızım, fazla temiz hava çarptı sanırım..bünye alışkın değil tabii bol oksijene kaydirigubbakcemile3
geçmişi okuyamadım umarım herkesler ve yavrular iyidir ..
görüşmek üzere :lepi:

Kimseler yok
Arkidişler selamlarınızı ben alayım bari havada kalmasın size de selambuyrunnnnnnnnn
hayırlı ramazanlar tekrardan.Oruç beni fena çarpıyor bi de Ayça sanki inadına yapıyor gibi hep mememde içim geçiyor emzirdikçe ben tamamını getiremicem böyle devam ederse bugün de niyetliyim.allah kabul etsin.tutabilen arkadaşlara ne mutlu allah kolaylık versin.ınsanın gönlü ferah oluyor.Namazlara da tam gaz başladım.Şimdilik iyi gidiyor bazen kaçırıyorum ama kaza edip topluyorum.Allah usandırmasın inşallah.ıbadetlerimizi kabul etsin.:Saruboceq:

Amın canım Allah kabul etsın, bende cok ıstıyorum tekrardan baslamayı... daım olsun ınsallah..
Betül niye isim değiştin canım??
Öyle iyiydin Betuly
şutarafagitti

Böyle daha iyi canım..
sengözlerimebaksanab

hoşgeldin mervecimm. geçmiş olsun güzelim.
hoşgeldin Gül'ümm kızz artık kimseler gelmiyor burası bomboş kaldı bende bugün seni arayayım diyordum müsait zamanda arayıp sesini duyayım. Allah kabul etsin canımm Allah ibadetten ayırmasın.güzelim bende 2 gün hafta sonu tuttum ikinci günü yorgun ve bitkin düştüm şimdide adet oldum çok istiyorum tutmayı reglim bitsin tekrar tutmayı deneyecegim.ben namazımı kılıyordum zatende bazen insan şeytana uyabiliyor.Allah'ım uydurmasın. Allah herkesin ibadetini kabul etsin canım. Ayçamız nasıl, ne zaman dönüyorsunuz.

Hosgeldın mervecım, umarım guzel gecmıstır tatlın... gecmıs olsun....

hoşbulduk canım sağol..
güzel geçti rutin geçen koca bir kıştan sonra iyi geldi zemuszemus

Allah kabul etsin canım..
ben ramazanın ilk iki günden sonra regl olduğum için oruçsuzum şu an ..
ama büşra da sürekli memede.. oruçlu olduğum günler inadına yapışıyordu sanki ve çok zorluyor insanı gerçekten..

hoşbulduk Aslı, sağol canım Şeniz

ayy benim sarı cadım ne yapmış kaydirigubbakcemile3
masada çiğnenmiş sakızım duruyordu onu bulmuş atmış ağzına çiğniyor :roflol: hey Allah'ım zor aldım ağzından kaydirigubbakcemile3 çocuğa nasıl rol model olduysam artık şakır şakır çiğniyordu valla şakkıdı

canim normalden daha sik emmeye basladigise sutu yetmiyor olabilir.

Duygu selam canım;
Geçmiş olsun. İyi bi şey çıkmamış kuzuda. Allah korusun hepsini...
Bu arada duru da hiç durmuyor, bağırıyor kendi kendine hep, hele biz eve bi gelelim bi şımarmalar, bi çirkincik surat ifadeleri falan... Emekleyerek koşuyor sanki....
Bide yürümeye çalışıyor, birden ayağa kalkıp bırakıyor kendini bi kaç adım gidip. zilli oldu çok valla. Yalnız çok kuvvetli maşallah, kim gelse yanına sevemek istiyo ama elleri kerpeten gibi çok sıkıyor, cimciriyor. Nereden öğrendi onları ya....
Napacaz bilmiyorum valla. Geçen görümcemin oğlunun dudağını bi parmağı ile tutup cimcirdi. Çocuk az kaldı ağlayacaktı, çok fena oldu valla.
Neden böyle yapıyor anlamıyorum ama ya..
Çok da sinirliyiz, hemen tvye, vcd ye gidiyor evde, hayır diyorum oradan alıyorum ama yok illa gidecek. Hemen başka bi şeye dikkatini çektirmeye çalışıyoruz. Nasıl öğreteceği bazı şeyleri. Alamayınca da çok sinirli bi ağlamaklı diretmeler....
Hele banyolarımız çok kötü olmaya başladı. Resmen üstüme tırmanıyor , yıkayamıyorum. Biz mi yıkanıyoruz o mu yıkanıyor belli değil... Kafaya su geldimi başlıyor ağlamaya. Denizde hiç korkmadı aslında ama banyodan kaçıyor hep...
Genelde böyle olurmuş sonra bu huy geçermiş , öyle anlatıyorlar....
Öznurcum, inşallah bişey çıkmaz ufaklıkta da.. Geçmiş olsun sizede canım...

Kızlar hala emziriyormusunuz. Ben artık kestirmeye başladım. ama bilinçli değil tabiii. Zaten azdı sütüm biliyorsunuz. İşe de başlayınca 2-3 ay önce. Arada öğlenleri gidip emzirdim. Bide huysuzlanınca ve geceleri. ama daha çok mama yiyiyoruz. Bide huysuzlanınca meme veriyoruz. Bazen karıncalanıyor acıyor gibi. ama sağdığımda 2 parmak falan anca çıkıyor. Böyle böyle azalacak heralde.
Bide sağlık ocağındaki hemşire 3 yaşına kadar emzir dedi. Bizimki memeyi görünce hemen atlıyor, kokluyor. özlüyor yada orada rahatlıyor heralde. ama süt yoksa da emzirilirmi kiiii?????

Aslıcım Mervecim iyiyiz teşekkür ederiz...

Bu akşam ıstanbula dönüyorum bu gece evimde yatacam inşallah...
Ama evde işim çoook,yarın kocam nöbetçi ayça bacağıma yapışık nasıl iş yapacam kara kara onu düşünüyorum vallii...Alıştı çocuk kalabalığa,ilgiye...

Nuray hemşire de abartmış bence yaayok artık 13 yaşına kadar emzirelim
ben de bırırmak istiyorum ama Ayça arıza yapacak gibime geliyor ben vermedikçe saldırıyor yeter ama yaaa

Nuray hemşire de abartmış bence yaayok artık 13 yaşına kadar emzirelim
ben de bırırmak istiyorum ama Ayça arıza yapacak gibime geliyor ben vermedikçe saldırıyor yeter ama yaaa

13 yaşa kadar hee :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3
ben 1,5 - 2 yaşa doğru kesmeyi düşünüyorum , bakalım fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…