E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.201
Amın canım Allah kabul etsın, bende cok ıstıyorum tekrardan baslamayı... daım olsun ınsallah..Kimseler yok
Arkidişler selamlarınızı ben alayım bari havada kalmasın size de selambuyrunnnnnnnnn
hayırlı ramazanlar tekrardan.Oruç beni fena çarpıyor bi de Ayça sanki inadına yapıyor gibi hep mememde içim geçiyor emzirdikçe ben tamamını getiremicem böyle devam ederse bugün de niyetliyim.allah kabul etsin.tutabilen arkadaşlara ne mutlu allah kolaylık versin.İnsanın gönlü ferah oluyor.Namazlara da tam gaz başladım.Şimdilik iyi gidiyor bazen kaçırıyorum ama kaza edip topluyorum.Allah usandırmasın inşallah.İbadetlerimizi kabul etsin.:Saruboceq:
Betül niye isim değiştin canım??
Öyle iyiydin Betulyşutarafagitti
hoşgeldin mervecimm. geçmiş olsun güzelim.Merhabalar opuyorumnanaktan
gecikmeli de olsa, herkese hayırlı ramazanlar ..
ben tatilden döndüğümüzden beri rahatsızım, fazla temiz hava çarptı sanırım..bünye alışkın değil tabii bol oksijene kaydirigubbakcemile3
geçmişi okuyamadım umarım herkesler ve yavrular iyidir ..
görüşmek üzere :lepi:
hoşgeldin Gül'ümm kızz artık kimseler gelmiyor burası bomboş kaldı bende bugün seni arayayım diyordum müsait zamanda arayıp sesini duyayım. Allah kabul etsin canımm Allah ibadetten ayırmasın.güzelim bende 2 gün hafta sonu tuttum ikinci günü yorgun ve bitkin düştüm şimdide adet oldum çok istiyorum tutmayı reglim bitsin tekrar tutmayı deneyecegim.ben namazımı kılıyordum zatende bazen insan şeytana uyabiliyor.Allah'ım uydurmasın. Allah herkesin ibadetini kabul etsin canım. Ayçamız nasıl, ne zaman dönüyorsunuz.Kimseler yok
Arkidişler selamlarınızı ben alayım bari havada kalmasın size de selambuyrunnnnnnnnn
hayırlı ramazanlar tekrardan.Oruç beni fena çarpıyor bi de Ayça sanki inadına yapıyor gibi hep mememde içim geçiyor emzirdikçe ben tamamını getiremicem böyle devam ederse bugün de niyetliyim.allah kabul etsin.tutabilen arkadaşlara ne mutlu allah kolaylık versin.İnsanın gönlü ferah oluyor.Namazlara da tam gaz başladım.Şimdilik iyi gidiyor bazen kaçırıyorum ama kaza edip topluyorum.Allah usandırmasın inşallah.İbadetlerimizi kabul etsin.:Saruboceq:
Hosgeldın mervecım, umarım guzel gecmıstır tatlın... gecmıs olsun....
Kimseler yok
slmmmmmmmmm:lepi:
Betül niye isim değiştin canım??
Öyle iyiydin Betulyşutarafagitti
Kimseler yok
yeni ismi benim hosuma gitti
bence de charm hoş olmuş, yakışmış betülcüm sana, cazibeli, çekici hımmm :)
iyi geceler arkadaşlar herkes iyidir umarım bu saatte bile kalabalık burası valla süper:)
Egeyi götürdk doktora çok şükür birşeyi yokmuş kaka tahlilindede birşey çıkmadı:)Tatilden hava değişimindendir dedi doktor...Allah evlatlarımızla sınamasın valla içim rahatladı çok şükür bin şükür....
Nuray hemşire de abartmış bence yaayok artık 13 yaşına kadar emzirelim
ben de bırırmak istiyorum ama Ayça arıza yapacak gibime geliyor ben vermedikçe saldırıyor yeter ama yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?