Doğum yapmış olan anneler buraya....

Daha neler artık, kolaysa kendı emzırsın.. 3 yas ne yaa.... :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin mervecim

aslıcım vallaa ben son zamnlardaaa bu işyerinin sıkıntılarından dolayı pek bişey yazamıyorum canım çok sıkkınn o yüzdennn, aslında buraya takılsam kafamı dağıtsam olacak yani..............

vallaa benim sütüm olsaydııııııııııı 5 yaşına kadar bile emzirirdimm, ege 8. ayda bıraktığı için çok üzülüyorum.

herkese gunaydınlarr

charm benı kızımda gunde 4 5 kere kakasını yapıyordu.ama sımdı gunde bır kere yapıyor nedenınıbende bılmıyorum.1 haftadır ıstahsız bırsey yedıremıyorum o gunden berıde kakasını yapmıyor .

DIONYSOS
cnm tşk ederım sağol.ben goturdum dun kızımı dra .mınadexı verdı tadıda guzel sanırım kızım ıcerkn normalde ılaclara tepkı verırdı buna vermedı.zınco aslında ıstah acıcı deqıl bazı bebeklerde cınko eksıklıgı oldugunda ıstahsızlasırlar yemek yemezler .zıncoda cınko ıcerdıqı ıcın bu eksıklıgı tamamlayınca yemeye baslıyorlarmıs .bunu ozelıkle sordum dr a.ıstah aıccı dye bır surup yoktur dedı.ancak bazı ılacların yan etkılerı ıstah acar dedı.

tanger cnm gozun aydın

nunu cnm cok gecmıs olsun.Sen sıkma canını ekrekler hep boyleler sanırım.lmaz:kendılerı bızler kadr sık rahatsızlanmadıkları ıcın bızde sık sık rahatsızlanıp ofladıgımızda hep bır laf soylerler amannn ben de eskıden uzulurdum ama sımdı takmıyorum valla o oyle derse ınadına ofluyorum zemuszemuszemuszemus

mommy cnm allah kabul etsınn .Ne mutlu sana yaa

deryacım cnm sıkma canını umarım en kısa zzamanda hayallerın gercek olur rabbım gonlune gore bır ev nasıp ederde sende calısmak zorunda kalmazsınn
kecı sutu demıssın cnm benım dr vermeme ızın vermedı onun yerıne normal sut verdı.ben bır ara hep normal sut verım ama sımdı aptamılın sutlerını verıyorum bırtek

aslı cnm gecmıs olsun .vıtamını bılemıyorum ama balık yagı kılo aldırmazkı yanı bn onu sadece takvıye amaclı bılıyorum.sana ney verdı dr bıze mınadex verdı.

oznur cnm arkadasım hıc bozma morelını guzel haberlerını beklıyoruz

valla sutu olan emzırebıldıqı yere kada mzırsın bence benımde kızım 3.5 aylıkken bıraktı ıcımde hep kaldı :gitme:

Nuray hemşire de abartmış bence yaayok artık 13 yaşına kadar emzirelim
ben de bırırmak istiyorum ama Ayça arıza yapacak gibime geliyor ben vermedikçe saldırıyor yeter ama yaaa

Allah iyiliğini versin güll, çok yaşa emiii.
Benimde ayten gibi canım sıkkın. İe gelemek istemiyorum, havalar iyileşmeye başladı ben işe girdim. Şöyle doya doya gezmek istiyorum, doyadoya tatil yapmak istiyorum ya....
Çok ihtiyacım var dinlenmeye çoookkkk

slm kızlar gözün aydın diyen bütün arkadaşlara teşekkürler darısı eşi yanında olmayanların başınaa....
geçmişi okuyamadıım şöle bi baktım hasta bebişler barmış çok geçmiş olsun....
2 gundur tam giremediğim için anlayamıyorum kım ne alaemde yarımkalıyo oyuzden unuttuklarım varsa özür dilerim....
aytencım sıkma canını güzelım... benımde eşim işten çıktı şu an yenı iş bakıyo allah hepimizin yardımcısı olsun
betülcum bepanten krem çok güzel bende kullanıyorum yanlız dıkkat edılmesı gereken bir yer var bepanten derıyo yenışlıyo olu huçrelerı atıyo oyuzden yuz de ve hassas tenlerde kullanırken dıkkat edılmesı gerekıyo canım özellıkle hergun surmek sakıncalı bilgin olsun banada zeynep kamılde çalışırken bi dr arkadasım sölemıştı...
ama çok güzel bi krem bepanten
alpde bu ara yemek yemıyo ya dişi patladı alttan 2 tane aynı anda yemeğı kestı yavrum inşallah düzelır bende yarın köntrole götürmek istiyorum.....

Mevludecım tesekkur ederım canım soyledıgın ıcın, zaten ıkı kere surdum sonra gectı hemen..
Çok narın bı cıldı yok hıc pişik bile olmamıstık bu zamana kadar canım, saolasın...

aslıcım vallaa ben son zamnlardaaa bu işyerinin sıkıntılarından dolayı pek bişey yazamıyorum canım çok sıkkınn o yüzdennn, aslında buraya takılsam kafamı dağıtsam olacak yani..............
bencede aytencim yaa sen buraya takıl bak kafan dagılır canımm Allah'ım herkesin yardımcısı olsun herkes çok sıkıntıda.
mevlüdecim ben gözümden kaçırdım sanırım eşin geldi gözün aydın canım.yeni dişleriniz hayırlı olsun.
Özlemcim biri balık yagı nutrigen vermişti ama bizim evde zinkomega vardı o yüzden almadık onu,digeride nutri zinc dedigin gibi sanırım güzelim takviye amaçlı vermiştir. çinkoyuda iştah açsın diye vermiştir diye düşünüyorum.

bizim ki de aynı valla yemegei bile zor yapıyom hele bide kıonuşmaya çalışmaları yok muu deli oluyorumm yaa kapının önüne oturup bana del dell adda diyişi varr o agızını yiyesim geliyo kuzumun yaa allah şükür ediyorumm vallaa hala bana böyle duyguyu yaşattıgı için

Gunaydınllarrr...

Aytege hey aytege delikafadulden oyle alttan bakma yavru sende yaz bısıler katkıın olsun burii.... lmaz:

Duygu hadı gozunuz aydın bısey cıkmamıs..

günaydın arkadaşlar

duygucum geçmiş olsun canım

Hepinize teşekkürler arkadaşlar...Sabahtan beri bakamadım çünkü yatak döşek 39 derece ateşle yatıyorum sabah bir kalktım bir mide bulantısı daha hiç birşey yemeden istifra etme hissi..Birde regliyim üstüne tam oldu... Allahım ne oluyor bize yaa cin çarpmış gibi olduk ikimizde oğlumla..Parol içiyorum biraz iyi geldi banyoya girdim toparlamaya çalışıyorum...Mecburum çünkü...Eşim niyetli Ege yemek bekliyor ev işi bir yandan...Ben açıkcası zaten bu durumda oruç tutamıyorum emzirme olayını saymıyorum zaten günde en az 5 6 kere emziriyorum...Tutan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah kabul etsin...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin mervecim

merveeeeeeeeeeeee hoşgeldin gııııııııııııııııııııııııııııı..................

hoşbulduk sağolun, var olun opuyorumnanaktan
öperimm canımmm sen nasılsınn büşra nasıll canımm sende öpüverr şekerciği yerimee

iyiyiz çok şükür canım ben biraz rahatsızdım 4-5 gündür, bugün iyiyim toparladım kaydirigubbakcemile5
siz nasılsınız cemrem napıyor :)

Mervecim hoşgeldin alıntı yaptım senden yazmak için yazmadan bırakmışım:)Nereye gittiniz canım nasıl geçti?Büşracık nasl iyimi?

geçmiş olsun Duygucum şifa versin Allah, bir an evvel..
bizden ilgi bekleyen bebeklerimiz varken bizim hasta olmamız çok zor oluyor, dinlenebilmek zaten mümkün değil..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…