- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.221
Kızlar hala emziriyormusunuz. Ben artık kestirmeye başladım. ama bilinçli değil tabiii. Zaten azdı sütüm biliyorsunuz. İşe de başlayınca 2-3 ay önce. Arada öğlenleri gidip emzirdim. Bide huysuzlanınca ve geceleri. ama daha çok mama yiyiyoruz. Bide huysuzlanınca meme veriyoruz. Bazen karıncalanıyor acıyor gibi. ama sağdığımda 2 parmak falan anca çıkıyor. Böyle böyle azalacak heralde.
Bide sağlık ocağındaki hemşire 3 yaşına kadar emzir dedi. Bizimki memeyi görünce hemen atlıyor, kokluyor. özlüyor yada orada rahatlıyor heralde. ama süt yoksa da emzirilirmi kiiii?????
hoşbulduk Aslı, sağol canım Şeniz
ayy benim sarı cadım ne yapmış kaydirigubbakcemile3
masada çiğnenmiş sakızım duruyordu onu bulmuş atmış ağzına çiğniyor :roflol: hey Allah'ım zor aldım ağzından kaydirigubbakcemile3 çocuğa nasıl rol model olduysam artık şakır şakır çiğniyordu valla şakkıdı
Nuray hemşire de abartmış bence yaayok artık 13 yaşına kadar emzirelim
ben de bırırmak istiyorum ama Ayça arıza yapacak gibime geliyor ben vermedikçe saldırıyor yeter ama yaaa
selam canım hoşgeldin alkisalkisalkis
cemreye bakın yaa, o nasıl bi gülüş öyle maşaAllah annesi, yerime öpüver Şeniz Şeniz
bencede aytencim yaa sen buraya takıl bak kafan dagılır canımm Allah'ım herkesin yardımcısı olsun herkes çok sıkıntıda.aslıcım vallaa ben son zamnlardaaa bu işyerinin sıkıntılarından dolayı pek bişey yazamıyorum canım çok sıkkınn o yüzdennn, aslında buraya takılsam kafamı dağıtsam olacak yani..............
mevlüdecim ben gözümden kaçırdım sanırım eşin geldi gözün aydın canım.yeni dişleriniz hayırlı olsun.slm kızlar gözün aydın diyen bütün arkadaşlara teşekkürler darısı eşi yanında olmayanların başınaa....
geçmişi okuyamadıım şöle bi baktım hasta bebişler barmış çok geçmiş olsun....
2 gundur tam giremediğim için anlayamıyorum kım ne alaemde yarımkalıyo oyuzden unuttuklarım varsa özür dilerim....
aytencım sıkma canını güzelım... benımde eşim işten çıktı şu an yenı iş bakıyo allah hepimizin yardımcısı olsun
betülcum bepanten krem çok güzel bende kullanıyorum yanlız dıkkat edılmesı gereken bir yer var bepanten derıyo yenışlıyo olu huçrelerı atıyo oyuzden yuz de ve hassas tenlerde kullanırken dıkkat edılmesı gerekıyo canım özellıkle hergun surmek sakıncalı bilgin olsun banada zeynep kamılde çalışırken bi dr arkadasım sölemıştı...
ama çok güzel bi krem bepanten
alpde bu ara yemek yemıyo ya dişi patladı alttan 2 tane aynı anda yemeğı kestı yavrum inşallah düzelır bende yarın köntrole götürmek istiyorum.....
Gunaydınllarrr...
Aytege hey aytege delikafadulden oyle alttan bakma yavru sende yaz bısıler katkıın olsun burii....lmaz:
Duygu hadı gozunuz aydın bısey cıkmamıs..
günaydın arkadaşlar
duygucum geçmiş olsun canım
Merhabalar opuyorumnanaktan
gecikmeli de olsa, herkese hayırlı ramazanlar ..
ben tatilden döndüğümüzden beri rahatsızım, fazla temiz hava çarptı sanırım..bünye alışkın değil tabii bol oksijene kaydirigubbakcemile3
geçmişi okuyamadım umarım herkesler ve yavrular iyidir ..
görüşmek üzere :lepi:
Kimseler yok
Arkidişler selamlarınızı ben alayım bari havada kalmasın size de selambuyrunnnnnnnnn
hayırlı ramazanlar tekrardan.Oruç beni fena çarpıyor bi de Ayça sanki inadına yapıyor gibi hep mememde içim geçiyor emzirdikçe ben tamamını getiremicem böyle devam ederse bugün de niyetliyim.allah kabul etsin.tutabilen arkadaşlara ne mutlu allah kolaylık versin.İnsanın gönlü ferah oluyor.Namazlara da tam gaz başladım.Şimdilik iyi gidiyor bazen kaçırıyorum ama kaza edip topluyorum.Allah usandırmasın inşallah.İbadetlerimizi kabul etsin.:Saruboceq:
Duygu selam canım;
Geçmiş olsun. İyi bi şey çıkmamış kuzuda. Allah korusun hepsini...
Bu arada duru da hiç durmuyor, bağırıyor kendi kendine hep, hele biz eve bi gelelim bi şımarmalar, bi çirkincik surat ifadeleri falan... Emekleyerek koşuyor sanki....
Bide yürümeye çalışıyor, birden ayağa kalkıp bırakıyor kendini bi kaç adım gidip. zilli oldu çok valla. Yalnız çok kuvvetli maşallah, kim gelse yanına sevemek istiyo ama elleri kerpeten gibi çok sıkıyor, cimciriyor. Nereden öğrendi onları ya....
Napacaz bilmiyorum valla. Geçen görümcemin oğlunun dudağını bi parmağı ile tutup cimcirdi. Çocuk az kaldı ağlayacaktı, çok fena oldu valla.
Neden böyle yapıyor anlamıyorum ama ya..
Çok da sinirliyiz, hemen tvye, vcd ye gidiyor evde, hayır diyorum oradan alıyorum ama yok illa gidecek. Hemen başka bi şeye dikkatini çektirmeye çalışıyoruz. Nasıl öğreteceği bazı şeyleri. Alamayınca da çok sinirli bi ağlamaklı diretmeler....
Hele banyolarımız çok kötü olmaya başladı. Resmen üstüme tırmanıyor , yıkayamıyorum. Biz mi yıkanıyoruz o mu yıkanıyor belli değil... Kafaya su geldimi başlıyor ağlamaya. Denizde hiç korkmadı aslında ama banyodan kaçıyor hep...
Genelde böyle olurmuş sonra bu huy geçermiş , öyle anlatıyorlar....
Öznurcum, inşallah bişey çıkmaz ufaklıkta da.. Geçmiş olsun sizede canım...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin mervecim
merveeeeeeeeeeeee hoşgeldin gııııııııııııııııııııııııııııı..................
öperimm canımmm sen nasılsınn büşra nasıll canımm sende öpüverr şekerciği yerimee
Hepinize teşekkürler arkadaşlar...Sabahtan beri bakamadım çünkü yatak döşek 39 derece ateşle yatıyorum sabah bir kalktım bir mide bulantısı daha hiç birşey yemeden istifra etme hissi..Birde regliyim üstüne tam oldu... Allahım ne oluyor bize yaa cin çarpmış gibi olduk ikimizde oğlumla..Parol içiyorum biraz iyi geldi banyoya girdim toparlamaya çalışıyorum...Mecburum çünkü...Eşim niyetli Ege yemek bekliyor ev işi bir yandan...Ben açıkcası zaten bu durumda oruç tutamıyorum emzirme olayını saymıyorum zaten günde en az 5 6 kere emziriyorum...Tutan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?