E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.241
Mervecim hoşgeldin alıntı yaptım senden yazmak için yazmadan bırakmışım:)Nereye gittiniz canım nasıl geçti?Büşracık nasl iyimi?
Hepinize teşekkürler arkadaşlar...Sabahtan beri bakamadım çünkü yatak döşek 39 derece ateşle yatıyorum sabah bir kalktım bir mide bulantısı daha hiç birşey yemeden istifra etme hissi..Birde regliyim üstüne tam oldu... Allahım ne oluyor bize yaa cin çarpmış gibi olduk ikimizde oğlumla..Parol içiyorum biraz iyi geldi banyoya girdim toparlamaya çalışıyorum...Mecburum çünkü...Eşim niyetli Ege yemek bekliyor ev işi bir yandan...Ben açıkcası zaten bu durumda oruç tutamıyorum emzirme olayını saymıyorum zaten günde en az 5 6 kere emziriyorum...Tutan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah kabul etsin...
Hepinize teşekkürler arkadaşlar...Sabahtan beri bakamadım çünkü yatak döşek 39 derece ateşle yatıyorum sabah bir kalktım bir mide bulantısı daha hiç birşey yemeden istifra etme hissi..Birde regliyim üstüne tam oldu... Allahım ne oluyor bize yaa cin çarpmış gibi olduk ikimizde oğlumla..Parol içiyorum biraz iyi geldi banyoya girdim toparlamaya çalışıyorum...Mecburum çünkü...Eşim niyetli Ege yemek bekliyor ev işi bir yandan...Ben açıkcası zaten bu durumda oruç tutamıyorum emzirme olayını saymıyorum zaten günde en az 5 6 kere emziriyorum...Tutan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah kabul etsin...
Allah içinize sindirsin Mervecim evet bizde tatile gittik her zamanki gibi Egenin gelince dişi patladı ateş ishal mahfolduk yine dün götürdük doktora çok şükür mikrobik bişey yok..O düzeldi ben ateşlendim anlamadım gitti valla...Ama ben çok çok yorgunum Mervecim yaaa yani biliyorsun yardımcı olcak kimsem yok Ege yaşına gırcek nerdeyse bir kere bırıne verıpte ne gece ne gündüz rahat rahat uyumadım...Artık vucut sınyal verıyor bence bitkin ve halsizim:sinifsinif:
Duygucum geçmiş olsun be anam... Harbiden size nazar değmiş .Doktora çıktın mı sende?
merve büşra nasıl büyümüş güzelleşmi maşallah takvimden gördüm
saçlarda uzamış baya
ayyy bizim daha saçımız yokben(
çok geçmiş olsun ikinize de canım Egemin dişleri de hayırlı olsun, geri kalan dişlerini ateşsiz, hastalanmadan çıkartır umarım..:Saruboceq:
ewet canım ben 4-5 gündür rahatsızdım, başımı kaldıramıyordum ve büşrayla ilgilenirken çok çok zorlandım.. senin işin daha zor, Allah sana güç kuvvet versin :gitme: :1hug:
biraz dinlenmeye çalış, eşin veya k.validen tutsun 3-4 saat egeyi..bu hastalıklar dinlenemeden kolay kolay geçmiyor ne yazık ki..
Amin canım sizede geçmiş olsun...
Kayınvalidem gezmekten Egeyi tutmaya pek vakit bulamıyor malesef eşimde erkek haliyle elinden geleni yapıyor ama oda olmuyorAllah beni elden ayaktan düşürmesinde ben bakayım hepsine:Saruboceq:
gezmekten mi kaydirigubbakcemile3
amin canım Allah elden ayaktan düşürmesin, dediğin gibi kim olursa olsun bizler kadar verimli olamıyor ki zaten....ben de 1-2 saat dışarıda işim olur da çıkarım, onun dışında bırakamam, durmaz zaten bensiz :CüvCüv:
canım öncelikle gecmiş olsun tatlım egenin bişeyi çıkmamasına sevindim ohh şükürr ya bebişler hasta olunca çok zor oluyo cok yoruyo bizlerii..ayy canım benim ya aynıı beni anlatmışsın sankiii ishali vardıı mahvoldukk şimdi bende hastayım 1 aydr düzensiz regli oluyorum hergün bıktıım artık tedavi görüyorumm ayrıca bide oruçluyumm (tabii artık özür oluyoo):sinifsinif: ve dün yatak döşek yattım istifar ve ishal ayrıca ateşim vardıı ölüom zanettimm :bbo:valla aynı yaa kimsemde yok yardımcı olcak şuan bile kırılıyo vucudum ama işte direncli olmak için savaşıyorumm ama şükür dünden iyiyim salgın mı vardır nedirr :sm_confused:anlamadıımm..sanada cook gecmiş olsun canım seni şuan çok iyi anlıyorum allah güç versin sanadaa... şifalarr..a.s.Allah içinize sindirsin Mervecim evet bizde tatile gittik her zamanki gibi Egenin gelince dişi patladı ateş ishal mahfolduk yine dün götürdük doktora çok şükür mikrobik bişey yok..O düzeldi ben ateşlendim anlamadım gitti valla...Ama ben çok çok yorgunum Mervecim yaaa yani biliyorsun yardımcı olcak kimsem yok Ege yaşına gırcek nerdeyse bir kere bırıne verıpte ne gece ne gündüz rahat rahat uyumadım...Artık vucut sınyal verıyor bence bitkin ve halsizim:sinifsinif:
çok geçmiş olsun ikinize de canım Egemin dişleri de hayırlı olsun, geri kalan dişlerini ateşsiz, hastalanmadan çıkartır umarım..:Saruboceq:
ewet canım ben 4-5 gündür rahatsızdım, başımı kaldıramıyordum ve büşrayla ilgilenirken çok çok zorlandım.. senin işin daha zor, Allah sana güç kuvvet versin :gitme: :1hug:
biraz dinlenmeye çalış, eşin veya k.validen tutsun 3-4 saat egeyi..bu hastalıklar dinlenemeden kolay kolay geçmiyor ne yazık ki..
cok moralim boZuk cocugumu tek guvendigim bakici yarin ulkesine donuyor allahim yaa yine birilerine bakicam bunaldim su bakici meselesinden... Yarin bi ajansla randevulastim goruscem bakalim ayhh dua edin nolur birini bulimm soyle 2 sene fln calissin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?