Doğum yapmış olan anneler buraya....

Mervecim hoşgeldin alıntı yaptım senden yazmak için yazmadan bırakmışım:)Nereye gittiniz canım nasıl geçti?Büşracık nasl iyimi?

sağol canım hoşbulduk Şeniz
Yalova / Armutlu'ya gitmiştik...güzel geçti gezdik bol bol.. ben de hastalanmıştım senin gibi, uludağa çıkmıştık temiz hava çarptı beni ..
Büşra da iyi teyzesi sağol, ege ateşlendi mi yine şimdi nasıl ? öp yerime canım..

Allah içinize sindirsin Mervecim evet bizde tatile gittik her zamanki gibi Egenin gelince dişi patladı ateş ishal mahfolduk yine dün götürdük doktora çok şükür mikrobik bişey yok..O düzeldi ben ateşlendim anlamadım gitti valla...Ama ben çok çok yorgunum Mervecim yaaa yani biliyorsun yardımcı olcak kimsem yok Ege yaşına gırcek nerdeyse bir kere bırıne verıpte ne gece ne gündüz rahat rahat uyumadım...Artık vucut sınyal verıyor bence bitkin ve halsizim:sinifsinif:

geçmiş olsun canım hava değişiminden olabilirr bencede tutma oruç dikkat et kkendine...

duygucum canım geçmiş olsun a.s.
işin zor gerçekten allah kolaylık versin
yinede dikkat et kendine

Duygucum geçmiş olsun be anam... Harbiden size nazar değmiş .Doktora çıktın mı sende?

Teşekkürler arkadaşlar ay bende merak ediyorum Büşbüşü nerde fotosu??
Bende koymak istiyorum ama nerdeee Asus istnabula bir gitti bilgisayar ıkı ay olcak nerdeyse beklıyoruz hala bu bilgisayarda hiç birşey olmuyor((

çok geçmiş olsun ikinize de canım Egemin dişleri de hayırlı olsun, geri kalan dişlerini ateşsiz, hastalanmadan çıkartır umarım..:Saruboceq:
ewet canım ben 4-5 gündür rahatsızdım, başımı kaldıramıyordum ve büşrayla ilgilenirken çok çok zorlandım.. senin işin daha zor, Allah sana güç kuvvet versin :gitme: :1hug:
biraz dinlenmeye çalış, eşin veya k.validen tutsun 3-4 saat egeyi..bu hastalıklar dinlenemeden kolay kolay geçmiyor ne yazık ki..

merve büşra nasıl büyümüş güzelleşmi maşallah takvimden gördüm
saçlarda uzamış baya
ayyy bizim daha saçımız yokben (

sağol canım... saçları bayağı uzadı ağzına giriyor toplamazsam kaydirigubbakcemile3
ben bebekken kelmişim ipoş gibi, bizim kız bubasına çekti galiba :umursamaz:

Amin canım sizede geçmiş olsun...
Kayınvalidem gezmekten Egeyi tutmaya pek vakit bulamıyor malesef eşimde erkek haliyle elinden geleni yapıyor ama oda olmuyorAllah beni elden ayaktan düşürmesinde ben bakayım hepsine:Saruboceq:

gezmekten mi kaydirigubbakcemile3
amin canım Allah elden ayaktan düşürmesin, dediğin gibi kim olursa olsun bizler kadar verimli olamıyor ki zaten....ben de 1-2 saat dışarıda işim olur da çıkarım, onun dışında bırakamam, durmaz zaten bensiz :CüvCüv:

Evet canım aynen öyle evde bulana aşk olsun randevu alman lazım benim kayınavlidemden...Ondan bir beklentim yok ondan...Allah dediğin gibi bizi elden ayatkatn düşürmesin...

kızlar bebeqım derqısı 0-6 yaş besleyıcı cocuk yemeklerı kıtabı hedıye verıyor.ben bebegım dergısıne uyuydım az once kargocu getırdı hosuma gıttı .ancak malum benım kızım butur seyler yemedıqı ıcın yıyeceqı zamana saklarım .almak ısteyen varsa dergıyı alabılır.yada tarıf ısteyen olursa kıtabtan yazabılırım.
cok kalın deqıl zaten su sekılde bılgı verıyım sızlere

mamalar
sebzelı tarhana maması
karısık sebzeı pure
brokolı maması
prınc maması
yulaf puresı
yumurtalı bezelye maması
patates maması
havuc maması
mercımek maması

çorbalar
etlı mantı corbası
sebze corbası
domateslı prınc corbası
mercımeklı yogurt corbası
tarhanalı bugday corbası
ıspanak corbası
etlı corba

sebzelı tarfler

zeytınyaglı kerevız
ıspanak sote
karnabahar gaten
ıspanaklı patateslı omlet
kabak koftesı

etlı tarıfler
mısır gevreklı hındı(1.5 yas sonrası bu)
makarnalı tavuk yemegı
tavuklu cın boregı
cubuklu atıstırmalar
pıknık koftesı

balıklı tarıfler

papateslı balık koftesı
lımonlu levrek kızartması
mılfosyde balık
sebzelı balık corbası
hamsı surat

1.5 yas uzerı tarfılerı yazmadım.
sandovıc hamur ıslerı dondurma meyve suları meyve purelerı tarıflerıde var ama cok uzun oluyor bukadarını yazdım .ısteyene bunlardan tarıflerını yazabılırım.

benım kızım havuclu seylerı sevıyordu eskıden bende sımdı havuc mamasını yabıyım tarıfınıde yazıyım hemen

6 ay sonrası (2 kısılık)

malzemeler
2 adet havuc
yarım cay bardagı sut
tuz
havucları soyduktan sonra yıkayın.tncerede havucları ıyıce haslayın .havucları sutu ekleyerek ezın.ıstersenız ıcıne lezzet katması ıcın papates ve yesıl sebze ılave edeb ılırsınız.

yapılıslarıda kolay .

buda patates maması

2 adet patates
1 tatlı kasıgı tereyagı
1 cay bardagı sut
1 corba kasıgı beyaz peynır
1 tatlı kasıgı bal
1 tutam tuz arzuya gore

patateslerı soyup kup dograyın.soguk suda haslayın.suzdukten sonra sogumadan dıger malzemelerıde katın.pure halıne getırın

canım öncelikle gecmiş olsun tatlım egenin bişeyi çıkmamasına sevindim ohh şükürr ya bebişler hasta olunca çok zor oluyo cok yoruyo bizlerii..ayy canım benim ya aynıı beni anlatmışsın sankiii ishali vardıı mahvoldukk şimdi bende hastayım 1 aydr düzensiz regli oluyorum hergün bıktıım artık tedavi görüyorumm ayrıca bide oruçluyumm (tabii artık özür oluyoo):sinifsinif: ve dün yatak döşek yattım istifar ve ishal ayrıca ateşim vardıı ölüom zanettimm :bbo:valla aynı yaa kimsemde yok yardımcı olcak şuan bile kırılıyo vucudum ama işte direncli olmak için savaşıyorumm ama şükür dünden iyiyim salgın mı vardır nedirr :sm_confused:anlamadıımm..sanada cook gecmiş olsun canım seni şuan çok iyi anlıyorum allah güç versin sanadaa... şifalarr..a.s.

şekeriimm buraya hoşgeldin gerci msnde konuştuk ama bide burdan karşılıyım arkadaşımı...:1hug:
sanada g.olsun şekerimm kendine iyi bak o güzel yüzlü kızımada.. öptüm canım :içelimpuyorumnanaktan

cok moralim boZuk cocugumu tek guvendigim bakici yarin ulkesine donuyor allahim yaa yine birilerine bakicam bunaldim su bakici meselesinden... Yarin bi ajansla randevulastim goruscem bakalim ayhh dua edin nolur birini bulimm soyle 2 sene fln calissin(

Ya su bakıcı meselelerı cok zor degıl mı tam bırıne alısıyorsun yarıda bırakıp gıdıyor..
guvenılır bırını bulmak cok zor.. valla zor ısler yaa.. umarım ıcıne sınen bırını bulursun en kısa zamanda canım.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…