Doğum yapmış olan anneler buraya....

ASLICIM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN NıCE UZUN SENELERE SAĞLIKLA ıNŞALLAH CANIM.. 2 doğum günümü yaptın canım ben kavrayamadım tam maşallah ozan egeye tam bi delikanlı olmuş artıs suyu sevıyo galibaa.......

canım dün aile olarak kutladık temsili diyelim küçük bir pasta aldık tek kişilik babamız,ben ve minik ogluşumun dogumu kutladık canım. hafta içinin son günü oldugu için kayınvalidemler avrupa yakasında oturuyor eltim ve yegenler çalışıyorlar o yüzden pazar gününe ayarladık asıl yarın kutlayacagız iki gün gecikmeli. aslında eşiminkinidemi kutlasak diyorum onunda 2 eylül çünki.
ayyy ben yine göremiyorum yaa ne biçim bilgisayar bu
duygucum msnden göndereyim tatlım. yada yarınki resimlerle birlikte göndereyim şekerim ev süslenmiş hazırlıklar yapılmış şekliyle pastamızla. gerçi çok bir hazırlık yapmayacagım ama bakalım. hala birşeyler daha yapsammı diyorum ama sonrada yenmez hepsi kalır diyorum birde.bende ne yapacagımı şaşırdım arkadaşlar. kaydirigubbakcemile3

ayy kimselerr yokk huhuu diger sayfalarda gezen Eylül anneleri buraya gelinde iki lafın belini kıralım.:))

Aslıcım ben fazla giremiyorum anca biraz okuyup, kapatıyorum.
Ozan Egenin ilk yaşı kutlu olsun. nice senelere....
Benimde eşimin 16 ağustostaydı ve ramazan girmeden yapalım dedik. Hem de kendi ağbimin 16 ağustostaydı. Kızımın eşimin ve ağbiminkini hep birlikte kutladık. eşimin akrabaları benimkiler falan kalabalıktı bizimki de...
Asıl 5 eylülde durunun doğum günü de.... Ne çabuk geçiyor zaman ya...
Bu arada duruyu 10da uyuttuktan sonra bende uyumuşum, oysaki eşimle film izleyecektik hatta bu gece oturalım ppazar günü olmasın diyodum.İşe gidince pazar gününden nefret ediyorum. ama anca 2de kalktım, kızdım bide niye uyandırmaddın diye... Çok yorulmuştum o da ses çıkarmamış , halimi görünce... Sanıyorum oruç tutamayacağım yarın. Azıcık bişey yedim iftarda. Şimdide duru uyandı bi yandan eşime hazırladım bi yandan gidip duruya mama yapıp doyurdum.Fazla su falan içemiyorum gün de uzun olunca yanıyorum çok. Allah affetsin yarın tutamayacağım.

Bu arada Aslıcım , çekirdek aile resmindeki arkadaki büyük yapraklı çiçekten bende de var. ama fazla büyümedi. Ona az mı su dökülecek. Bide güneş gören yerde mi olması lazım?

Bu arada arkadaşlar şu takvimi nereye yapıştırıyorduk. Dün de sormuştum kimse cevap vermemiş bana. aşkolsun yani... :çok üzgünüm:

Pamuk kızımın bi kaç resmini ekleyeyim bende. Eve gelince işten bakamıyorum. Resimlerde evde fotoğraf makinasında, eklememişiz hepsini de ..bi kaç tane olanlardan ekleyeyim. Unuttunuz kızımı alkisalkisalkis

Eh ufak da olsa uydurdum bi takvim :teytey:
Kızlar ben yatıyorum. Yarın inşallh girerim de görüşürüz. Bu arada Umut nerelerde??
Arada bi bakıyorum ama göremedim:sm_confused:

Hadi herkese iyi uykular.....

günaydın iyi pazarlar gelen arkadaşlara

nuray canım tam bi afet olcek bu kız ben sana diyim maşallah pek tatlı çıkmış gerçekten de tam pamuk hele takvimdeki resmine bayıldım

Ben kapadım ben açacam dedim ama seher gelmiş :teytey:
Saol seher , bana pek benzetemiyorlar, baba diyorlar ama aslında bana çok benziyor, inatları , kararlılığı, tükürüğünden tıkanması , teni , saçlarının rengi ve dalgası falan. Gıgıları benim anneme benziyor.. sonra gözlerinin çekikliği... ama gözler kahverengi ya gören baba diyor....

ıyi pazarlar arkadaşlar bende bugün büyük temizliğe giriştim salon halımı sildim balkona attım bütün evi sildim süpürdüm bir yatak odam kaldı ordada Ege uyuyor şimdi ama kollarım koptu valla:gitmeiğer halılarımıda hergün bir bir silip atayım balkona diyorum bayrama kadar artık yavaş yavaş...Valla pilim bitmiş benim şimdiden iki iş yapıyorum kalıveriyorum camlar yok daha içinde sadece bütün ev silindi toz alındı banyo mutfak temizlendi birde halı silindi ve ben serildim yaaa offf:bbo:

Nuraycım ben hiç bir fotoğrafı göremiyorum malesef hatta takvimler bile görünmüyor onun için kusura bakma canım eminim Durucuk çok tatlıdıropuyorumnanaktan

Nuraycım çok teşekkür ederiz güzelim siz erken kutlamışsınız. bizimde babamızın Salı günü doğum günü artı bugün birlikte kutlarız. Duru kızımıza maşallah çok güzel şeker gibi çıkmış.
Duygucum canım benim sen daha iyileşmeden hemen niye işe giriştinki güzelim yapardın sonra yapmışsın artık gerçi ama güle güle kirlenin.
Evt arkadaşlar gerçekten Umut kaç gündür görünmüyor tlfnu olan kimse yokmu bende yok olsa arayacagım.
Herkese güzel pazarlar bende sabahtan beri iş yapıyorum çogunu bitirdim yemek yapıyorum şimdide.biraz dinleneyim dedim hem sizlere bakarım diye.:)

Ben de ne zaman açsam kimse olmuyor burda.Herkesler bir yererde galiba.
Evi temizledim uzun uzun, iftara yemeklerimi hazırladım şimdi de keyif yapıyordum.Kızımı da babası dışarı gezmeye çıkardı.

emel kıss naber? nasılsın..nasıl gidiyor.mert beycik ne yapıyor..ee bir tek sen varsın benden başka..benim de okullar açıldı.okulda sınavlar yapıyoruz.gerçi 1 hafta sürecek.sonra yine sizinleyim.aralar da bakarım yine..öpüldünüz canlarım
umut yazamaış bu aralar galiba...nerdeki..? umarım kötü birşeyler yoktur.

mutlu pazarlar opuyorumnanaktan
eşimi yolcu ettim 3 günlüğüne :gitme: ama yine de buruklaştım... kızımla yalnızız, o da uyudu minik cadım
Aslıcım maşaAllah çekirdek ailenize Allah mutluluğunuza mutluluk katsın, nice mutlu seneler doğum günleri kutlayın inşAllah...Ozan Ege bulaşık makinesine girmiş kaydirigubbakcemile3 hamarat bi oğlan olacak galiba çok şanslısın kaydirigubbakcemile3

Nuraycım maşaAllah 41 kere Duru'ya...güldüğü resmine bittim ben ya opuyorumnanaktan Şeniz nazar değmesin çook şeker güzel kız ayrıca millet zayıf diyor diyordun hiç zayıf değil bence gayet iyi tombiş nanaklarından öp yerime Şeniz

ıyi akşamlar kızlar ben geldim herkesin dediği gibi kimse yokMervecim Allah kavuştursun sizide ayrılık zor valla rabbim yardımcın olsun canım...
Umut nerlerde gerçekten bende ne zaman baksam görmüyorum yaa telefonu olan varsa özelde atsın bana ararım ben yada arasın bi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…