- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.441
canım dün aile olarak kutladık temsili diyelim küçük bir pasta aldık tek kişilik babamız,ben ve minik ogluşumun dogumu kutladık canım. hafta içinin son günü oldugu için kayınvalidemler avrupa yakasında oturuyor eltim ve yegenler çalışıyorlar o yüzden pazar gününe ayarladık asıl yarın kutlayacagız iki gün gecikmeli. aslında eşiminkinidemi kutlasak diyorum onunda 2 eylül çünki.ASLICIM DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE UZUN SENELERE SAĞLIKLA İNŞALLAH CANIM.. 2 doğum günümü yaptın canım ben kavrayamadım tam maşallah ozan egeye tam bi delikanlı olmuş artıs suyu sevıyo galibaa.......
duygucum msnden göndereyim tatlım. yada yarınki resimlerle birlikte göndereyim şekerim ev süslenmiş hazırlıklar yapılmış şekliyle pastamızla. gerçi çok bir hazırlık yapmayacagım ama bakalım. hala birşeyler daha yapsammı diyorum ama sonrada yenmez hepsi kalır diyorum birde.bende ne yapacagımı şaşırdım arkadaşlar. kaydirigubbakcemile3ayyy ben yine göremiyorum yaa ne biçim bilgisayar bu
ayy kimselerr yokk huhuu diger sayfalarda gezen Eylül anneleri buraya gelinde iki lafın belini kıralım.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?