Doğum yapmış olan anneler buraya....

sağolasın canım eksik olma Şeniz
Umutu ben de merak ediyorum yeni numarası yok bende, değiştirdiğini söylemişti en son sanırım...derya da vardır büyük ihitmal fisfisfis

bugünn birini işe aldımm nihayett deneme süremiz var 1 ay ..bakalım iyi cıkıcakmıı ayhhh bunaldım bu kadın işlerinden vallahi

Sende sağol Mervecim...Umarım Umut iyidir yarın Derya girerse ona sorar ararız olmazsa...
Müjdecim hayırlı olsun yabancımı bu aldığınız yine inşallah iyi olur canım:=)
Senin prenseste pek güzel çıkmış fotosunda yerim ben o tombiği:)

ben pek giremiyom kızlar ama sizi unuttum sanmayın kızlarr inanın gün nasıl geçiyor anlamıyorum ceylinin maması soğusn diye bekliyorum makinede çamaşır var 15 dk sı var onları asıp öle yatıcam e sahura kalkıcaz koşuşturmaca geçiyor günüm valla öldüm bittim ama ablalık kolay değil tabii kardeşime onun bebeğine ve kendi çocuklarıma bakmakla zaman geçiyor şu aralar ehh napalım sağlık olsun gönüller bir olsun yeter işte

canım ben çıkış işlemleri ile uğraşırken bebek hemşiresi gelmiş biz gerekeni yaptık size bişiy yapmaya gerek kalmayacak demiş.dr da eskidendi artık yapmıyoruz demiş nasıl yanii yaaaCADIARZU emzirme işini sıkı tutuyorum e dese alıyor göğsüne zaten anasının göğsünde kalmak istiyor hep paşaayerimsenibendelikafadulden

hicrancım canım bizim drumuz o zaman batikon vermişti bencede vermesi gerekiyordu sürseniz iyi olur güzelim.
SEda teyzesi çok teşekkür ederiz darısı sizin başınıza inşllah. opuyorumnanaktan

evet yaa ben yarı bi arayayım hastanesini kendim konuşayım bidaha bu avanaklar yanlış anlamış olabilir bence CADIARZU

günaydın

kimseler de yok nerdesiniz huuuu

hicrancım kolay gelsin sana canım iki bebekle.kardeşin de iyidir umarım.

müjdecim hadi hayırlı olsun. inşallah bu seferki uzun süre kalır da sen de bi rahat edersin.

Mervecim sağol canım. Senin ufaklık nasıl? Çok yaramazlıkyapmaya başladılar, dün vitrinin içine giriyordu, zor yetiştim.Vitrinde camlı kapısı , rafları falan.. Ödümüz koptu.

Duygucum tekrar geçmiş olsun canım. Biraz toparlasaydın kendini ama yapamadan da duramıyoz işşte. Koca bi haftasonu geçti ama bende hiç dinlenemedim yine...
İşe gitmmek çok zor geliyor artık. Hiç istemiyorum. Biraz sorunlar var. Cumartesi günü fizik tedaviye gideceğimi biliyor mahsus bekletti beni 1.5 saat, bişeyleri yanlış yapmışım diye. oysaki benimkiler doğru çıktı. Eşimde kapıda 1.5 saat bekledi. Sinir oldum arabaya bindim ağladım. Benim başka bişeyler bulmam lazım, brada olmayacak.
Tabii fizik tedavide kaldı cumartesi günü.. Bugün inşallah çıkarım 12de....

emelcim geşmiş olsun canım mert paşaya da maşallah adam bu yaaa o yataktan yeni kalkmış haline bayıldım yaa saçlar karışık gözler mahmur

nuraycım sana da geçmiş olsun canım işin zor valla o iş yerinde. daha güzel şartları olan bi iş bulursun inşallah da ordan kurtulursun

oyyy ben bu merti yerim maşşallhhhhh kuzumaaa........

nuraycım kızın nasıl değişmişşş hayret ettimmm nasıl değişiyo buu bıdklar böylee maşşallahhhh kepsine..

slm kızlarrrmaşallah mert e canım ya koca adam olmuşş...nuraycım canım bitmedimi tedevın çok geçmiş olsun..bu gün burası sakın nerde herkesss bakımmm ramazandan dolayı mayıştımı herkes yoksa bebişler mı fırsat vermiyooo......

slm kıslar
mervecim canım allah kavuştursun tez zamanda canım benim...opuyorumnanaktan
emel mert tam bi efe olmuş yaa maşallah 41 kere nazarlara gelmesinn paşa iyice büyümüş kuzu...alkisalkisalkis
herkese mucuk ama buralar pek bi durgunn şekerlerr:sinifsinif:

selam arkadaşlar. birşey sormak istiyorum. oğluma mama sandalyesi alacagız. önerebilecegınız marka model varmı

biraz gec kalmışssın canım benim kini yemek yedirene kadar zor zabdediyorum ama her bebişte tabi bir olmaz ama ben chicco kullanıyorum ve çok memnunum tavsiy ederim
Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi - Miro avantajliurunler.com | Alışverişte Avantajın Tek Adresi
ben bunu kullanıyorum aynısı ve çok kullanışlı

oyyy ben bu merti yerim maşşallhhhhh kuzumaaa........

nuraycım kızın nasıl değişmişşş hayret ettimmm nasıl değişiyo buu bıdklar böylee maşşallahhhh kepsine..

Öyle valla ayten ziili her gün değişiyor, büyüyor... annem buradayken çok sıkı baktı iyi toparladı o zaman. Bi ara zayıf diyolardı ya, şimdi o diğer yaşıtları yürümeye başladılar ve zayıfladılar. Tabii duruda iyi toparladı kendini . Onların kilosuna yakın ama daha uzun benim kızım. Şimdi de bouly poslu olacak diyolar .... Ya var ya bitmmezzz bu laflar bitmezzzz.
Biraz bizim tarafa benzemeye başladı kerata. Teninin rengi, saç rengi ve saçının dalgası falan. Bide huyları bana benziyor , kararlı ve inatçı....

Canım cuma günü başladı zaten, 15 gün sürecek. Günde 1 saatlik bi fizik tedavi. Tabiii patronun yüzünden cumartesi gidemedik. Bugün gittim , iyi gelir gibi, sıcak falan, bide git gel halsiz kalıyom, sonra işte yine sıkıyorum kendimi yetiştirecem diye.... İnşallah faydasını görürüm. ama çok sırtlarım da ağrıyor bu aralar....
Eve gelip duruyu uyuytup bende uyuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…