E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.461
İyi akşamlar kızlar ben geldim herkesin dediği gibi kimse yokMervecim Allah kavuştursun sizide ayrılık zor valla rabbim yardımcın olsun canım...
Umut nerlerde gerçekten bende ne zaman baksam görmüyorum yaa telefonu olan varsa özelde atsın bana ararım ben yada arasın bi..
Canım biz kullanmıştık sabah akşamdı yanlış hatırlamıyorsam 70' alkolü kulak çöpüyle sürüyorduk..Bence doğum yaptığı hastaneye tel. açın bebek hemşiresiyle görüşün yada nöbetçi ç.doktoruyla...
Birde sarılık riski varmış bol bol emzirsin canım.2-3 saati geçirmesin..
hicrancım canım bizim drumuz o zaman batikon vermişti bencede vermesi gerekiyordu sürseniz iyi olur güzelim.
SEda teyzesi çok teşekkür ederiz darısı sizin başınıza inşllah. opuyorumnanaktan
Mervecim sağol canım. Senin ufaklık nasıl? Çok yaramazlıkyapmaya başladılar, dün vitrinin içine giriyordu, zor yetiştim.Vitrinde camlı kapısı , rafları falan.. Ödümüz koptu.
Duygucum tekrar geçmiş olsun canım. Biraz toparlasaydın kendini ama yapamadan da duramıyoz işşte. Koca bi haftasonu geçti ama bende hiç dinlenemedim yine...
İşe gitmmek çok zor geliyor artık. Hiç istemiyorum. Biraz sorunlar var. Cumartesi günü fizik tedaviye gideceğimi biliyor mahsus bekletti beni 1.5 saat, bişeyleri yanlış yapmışım diye. oysaki benimkiler doğru çıktı. Eşimde kapıda 1.5 saat bekledi. Sinir oldum arabaya bindim ağladım. Benim başka bişeyler bulmam lazım, brada olmayacak.
Tabii fizik tedavide kaldı cumartesi günü.. Bugün inşallah çıkarım 12de....
canım bildiğim bi marka yok ben almadım bu saatten sonra otururlarmı? çok hareketlendiler çünkü....selam arkadaşlar. birşey sormak istiyorum. oğluma mama sandalyesi alacagız. önerebilecegınız marka model varmı
selam arkadaşlar. birşey sormak istiyorum. oğluma mama sandalyesi alacagız. önerebilecegınız marka model varmı
oyyy ben bu merti yerim maşşallhhhhh kuzumaaa........
nuraycım kızın nasıl değişmişşş hayret ettimmm nasıl değişiyo buu bıdklar böylee maşşallahhhh kepsine..
slm kızlarrrmaşallah mert e canım ya koca adam olmuşş...nuraycım canım bitmedimi tedevın çok geçmiş olsun..bu gün burası sakın nerde herkesss bakımmm ramazandan dolayı mayıştımı herkes yoksa bebişler mı fırsat vermiyooo......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?