- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.481
teşekkür ederim kızlar. ya bende bu saatten sonra almayalım dıyodum ama artık masada hıc yemek yedırmıyor bıze. masaya cıkıp oynamak kasıgı masaya vurmak yemeklerı dokmek ıstıyo. o yuzden almayı dusundum. yerde bırakınca da aglıyo. kucagıma alıncada ne o rahat edebılıyo ne de ben rahat yıyebılıyorum. mama sandalyelerı kac yasına kadar kullanılabılıyo. yanı soyle 2.5 yasa kadar felan kullanabılırse ıcıne sıgarsa almayı dusunuyom ama kullanamazsa almam heralde bakalım.
merhaba kızlar 3 gündür giremio kızıma 2 doğum günü yaptık zor oldu çok yoruldum .. bugünde aşısı vardı geçmişi okumadım daha bi merhaba diim dedimmm herkes iyidir umarımm
öpüyorum...... vakit bulunca gelcem
slm kızlar..herzamnki gibi ben geldim ve kimse yok.yani jajed ark. ımızı saymazsam.artık o yokmuş gibi davranayım barii..bizimle muhattap olmayacak belli..eee napıyorsunuz bakalım..ben de okula başladım.gidip geliyom öle az da olsa.kıvanç allhtan ben gidince huysuzluk yapmadı 3 gündür..maşşlh akıllı oğluma benim..bana çok düşkündü 2 aydır falan..ağlar diye düşünüyordum ama mşşlh şimdilik iyi gidiyor..belki de kısa süre kaldığım için pek ta anlamıyordur.
geçen gün banyodayım.lavobayı yıkıyoruum.kıvanç ta tabi bacaklarımın aralarında etrafı karıştıryor..normalde tuvaletin kapağını hep kapalı tutarım.ama açık unutmuşum malesef o ara.bir yerden çup çup su sei geliyor..anaaaaaaaaaaaaaa bir baktım bizim kıvanç elini sokmuş tuvaletin suyuna oohh ne rahat oynuyor..allh dedip kaotığım gibi sabunlarla dezenfekte ettim sonrasında..yaramaz şeyler ya gülsemmi ağlasammı ? )))) ama ben gülmeyi terçih ediyorum.çünkü şu kısacık dünyada AĞLAMAK GÖZYAŞI YOK..allhım mutluluk dışında bizleri ağlatmasın..canlarım sizleri öpüyorum..
Allaaaahhhh ayça yapsa gebertirim heralde bennnslm kızlar..herzamnki gibi ben geldim ve kimse yok.yani jajed ark. ımızı saymazsam.artık o yokmuş gibi davranayım barii..bizimle muhattap olmayacak belli..eee napıyorsunuz bakalım..ben de okula başladım.gidip geliyom öle az da olsa.kıvanç allhtan ben gidince huysuzluk yapmadı 3 gündür..maşşlh akıllı oğluma benim..bana çok düşkündü 2 aydır falan..ağlar diye düşünüyordum ama mşşlh şimdilik iyi gidiyor..belki de kısa süre kaldığım için pek ta anlamıyordur.
geçen gün banyodayım.lavobayı yıkıyoruum.kıvanç ta tabi bacaklarımın aralarında etrafı karıştıryor..normalde tuvaletin kapağını hep kapalı tutarım.ama açık unutmuşum malesef o ara.bir yerden çup çup su sei geliyor..anaaaaaaaaaaaaaa bir baktım bizim kıvanç elini sokmuş tuvaletin suyuna oohh ne rahat oynuyor..allh dedip kaotığım gibi sabunlarla dezenfekte ettim sonrasında..yaramaz şeyler ya gülsemmi ağlasammı ? )))) ama ben gülmeyi terçih ediyorum.çünkü şu kısacık dünyada AĞLAMAK GÖZYAŞI YOK..allhım mutluluk dışında bizleri ağlatmasın..canlarım sizleri öpüyorum..
Burdayız anam ama sen yoksun şimdik deneredesiniz kızlar yaaaa................
bu veletler bakalım bize daha ne şaklabanlıklar gösterecekkk :roflol::roflol::roflol:
Allaaaahhhh ayça yapsa gebertirim heralde bennn
Yaa hayırdan anlıyor mu sizinkiler benimki mesela terlik ve ayakkabılarla oynamaya pek meraklı ne zaman yakalasam HAYIR AYÇA diye bağırıyorum sonra sanki bana verecekmiş de almış gibi bana al diyorlmaz: bu yasakları nasıl öğreticez valla okulda 40 dk da 40 tane çocuğu oturtup bir de İngilizce anlatıyorum ama evde şu tırnak kadar velede HAYIR ı anlatamıyorum.
O evde iş yapaken bacak arasında gezmeler,eteğe tutunup arlmaz:kamdan sürünmeler de ayrıca gıcığıma gidiyor zaten...ama hepsi bi yana Allah nasıl vermiş annelik duygusunu bize ki uyurken bile özlüyorum minik canavarımı...:asigim:
Burdayız anam ama sen yoksun şimdik de
aaa sen ne diyosun geçen bizim üst komşuyla karşılaştım merdivende köpek mi aldınız siz diye sordu ayyy bi utandım
biz Ayçayla kudururken,oynarken hep havlıyoz da:kedi::kedi:
selam kızlar malum ben de giremiyorum nete artık evde de pek vaktim olmuyor.hızlıca şöölee bi baktım yazdıklarınıza...aslıcım ozanegenin doğum günü kutlu olsun...Allah nice sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah...buluşma ayarlarsınız gelmeye çalışıcam gerçi bu hafta sonu kızkardeşime gelinlik felan bakmaya gidicez 18 ekimde nikahımız var...bi koşturmaca gidiyoz işte kayınvalidemler denizli taraflkarına gittiler bir haftalık tunahanı da götürmek istediler duramam ben dedim...annemdeçalıştığı için yengem bakıyor amcamın eşi bugün başladık bakalım maşallah hişç ağlamadı yavrum...bütün gün oynamışbi dakika yerinde durmuyor ama valla bugün iftara gittik ayy çook zorrr kucakta da durmuyo kıpırkıpır hep bi merak içinde...bizde böleee kzlarr hala benimki anne demiyor pek kırk yılda bir diyor...deya deyyyaaa diye çağırıp duruyor benii askerlik arkadaşınmıyım oğlummm diyorummm ah aahhh:):)
Allaaaahhhh ayça yapsa gebertirim heralde bennnslm kızlar..herzamnki gibi ben geldim ve kimse yok.yani jajed ark. ımızı saymazsam.artık o yokmuş gibi davranayım barii..bizimle muhattap olmayacak belli..eee napıyorsunuz bakalım..ben de okula başladım.gidip geliyom öle az da olsa.kıvanç allhtan ben gidince huysuzluk yapmadı 3 gündür..maşşlh akıllı oğluma benim..bana çok düşkündü 2 aydır falan..ağlar diye düşünüyordum ama mşşlh şimdilik iyi gidiyor..belki de kısa süre kaldığım için pek ta anlamıyordur.
Burdayız anam ama sen yoksun şimdik deneredesiniz kızlar yaaaa................
bu veletler bakalım bize daha ne şaklabanlıklar gösterecekkk :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?