- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.501
selam kızlar malum ben de giremiyorum nete artık evde de pek vaktim olmuyor.hızlıca şöölee bi baktım yazdıklarınıza...aslıcım ozanegenin doğum günü kutlu olsun...Allah nice sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah...buluşma ayarlarsınız gelmeye çalışıcam gerçi bu hafta sonu kızkardeşime gelinlik felan bakmaya gidicez 18 ekimde nikahımız var...bi koşturmaca gidiyoz işte kayınvalidemler denizli taraflkarına gittiler bir haftalık tunahanı da götürmek istediler duramam ben dedim...annemdeçalıştığı için yengem bakıyor amcamın eşi bugün başladık bakalım maşallah hişç ağlamadı yavrum...bütün gün oynamışbi dakika yerinde durmuyor ama valla bugün iftara gittik ayy çook zorrr kucakta da durmuyo kıpırkıpır hep bi merak içinde...bizde böleee kzlarr hala benimki anne demiyor pek kırk yılda bir diyor...deya deyyyaaa diye çağırıp duruyor benii askerlik arkadaşınmıyım oğlummm diyorummm ah aahhh:):)
Allaaaahhhh ayça yapsa gebertirim heralde bennnslm kızlar..herzamnki gibi ben geldim ve kimse yok.yani jajed ark. ımızı saymazsam.artık o yokmuş gibi davranayım barii..bizimle muhattap olmayacak belli..eee napıyorsunuz bakalım..ben de okula başladım.gidip geliyom öle az da olsa.kıvanç allhtan ben gidince huysuzluk yapmadı 3 gündür..maşşlh akıllı oğluma benim..bana çok düşkündü 2 aydır falan..ağlar diye düşünüyordum ama mşşlh şimdilik iyi gidiyor..belki de kısa süre kaldığım için pek ta anlamıyordur.
geçen gün banyodayım.lavobayı yıkıyoruum.kıvanç ta tabi bacaklarımın aralarında etrafı karıştıryor..normalde tuvaletin kapağını hep kapalı tutarım.ama açık unutmuşum malesef o ara.bir yerden çup çup su sei geliyor..anaaaaaaaaaaaaaa bir baktım bizim kıvanç elini sokmuş tuvaletin suyuna oohh ne rahat oynuyor..allh dedip kaotığım gibi sabunlarla dezenfekte ettim sonrasında..yaramaz şeyler ya gülsemmi ağlasammı ? )))) ama ben gülmeyi terçih ediyorum.çünkü şu kısacık dünyada AĞLAMAK GÖZYAŞI YOK..allhım mutluluk dışında bizleri ağlatmasın..canlarım sizleri öpüyorum..
Burdayız anam ama sen yoksun şimdik deneredesiniz kızlar yaaaa................
bu veletler bakalım bize daha ne şaklabanlıklar gösterecekkk :roflol::roflol::roflol:
slm kızlar..herzamnki gibi ben geldim ve kimse yok.yani jajed ark. ımızı saymazsam.artık o yokmuş gibi davranayım barii..bizimle muhattap olmayacak belli..eee napıyorsunuz bakalım..ben de okula başladım.gidip geliyom öle az da olsa.kıvanç allhtan ben gidince huysuzluk yapmadı 3 gündür..maşşlh akıllı oğluma benim..bana çok düşkündü 2 aydır falan..ağlar diye düşünüyordum ama mşşlh şimdilik iyi gidiyor..belki de kısa süre kaldığım için pek ta anlamıyordur.
geçen gün banyodayım.lavobayı yıkıyoruum.kıvanç ta tabi bacaklarımın aralarında etrafı karıştıryor..normalde tuvaletin kapağını hep kapalı tutarım.ama açık unutmuşum malesef o ara.bir yerden çup çup su sei geliyor..anaaaaaaaaaaaaaa bir baktım bizim kıvanç elini sokmuş tuvaletin suyuna oohh ne rahat oynuyor..allh dedip kaotığım gibi sabunlarla dezenfekte ettim sonrasında..yaramaz şeyler ya gülsemmi ağlasammı ? )))) ama ben gülmeyi terçih ediyorum.çünkü şu kısacık dünyada AĞLAMAK GÖZYAŞI YOK..allhım mutluluk dışında bizleri ağlatmasın..canlarım sizleri öpüyorum..
sabah tahlil vermeye gidicem,idrar yollarımda aylardır geçmeyen yanmam var..gribim..öksürüyorum..romatizmamada bakılacak.. emzirme olayımız 15 gün önce bitti,emzirme sonrası sedimentasyonuma bakılacak.
romatoloğumada en kısa zamanda gidicem.
saliha sende gidecektin romatolağa ne oldu?emziriyorsun dimi?
o gün sabah kaltık herzamanki gibi hiç öğlene kadar uyumadıkii bu sıpa neyse bu mutfakta tabak tencere karışırtırıyor ben balkona oturdum uyku mahmurluğu pinekliyom ana dedim bunun heç sesi çıkmıyor ne ediyorki dediydim seninki ayçiçek yağını halıya bi güzel dökmüş birde elini çıpçıp ediyor hehehehhehehehhe doğru balkona götürdüm halıyı yıkadık daha alalı 1 ay olduydu:))))
bizimkide tuvalet hastası. kapısı hep kapalı olduğundan içinide hiç görmediğinden merak ediyor sanırım. kapı açık kalsın heycanlı heycanlı gidiyor hızlı hızlı. hemen yakalıyorum tabi :))
baktım burası kalabalık ilk önce onu yazdımm:))
merhaba arkadaşlar öncelikle hiç buraya ugrayacak halim falan yoktu ama sizlere bakmadan edemedim.
Derya ve Arzu teyzee çok teşekkür ederizz. opuyorumnanaktan
kızlarr resimleri uygun bir zamanda ekleyecegim arkadaşımda çok çekti onlarıda alayım hepsini bir eklerim. dün resmen çok yogundum yemekti hazırlıktı derken ama çok güzel geçti eşimin yegenleri ve kızı salonu çok güzel süslediler. iftarı yaptıktan sonra hemen sofrayı hazırladım ozan uyumadan yapalım diye ve yaptıkta. misafirlerimiz fazla geç gitmediler ve sonrasında olanlar oldu arkadaşlar. bizim ev güney cepheye bakıyor ve balkon fransız balkon ben evde kesinlikle ozan uyanıkken hiç açmam Allah korusun gözümüzden kaçar birşey olur diye. ve kayınvalidemler geldikten sonra ev sıcak diye bütün kapılar açıldı ben koşturmaktan ozanla pek ilgilenemedim zaten kucaktan kucagaydı. akşam yavaş yavaş hapşırıkları başladı ve herkes gittikten sonra kuzum öksürük,hapşırık,burun akıntısı herşey vardı ve 2 gündür gece uyanmalarını kesen bebegim dün gece sabaha kadar aglamaklı burun akıntılı bir şekilde geçirdik bugün solugu hemen drda aldım gribal enfeksiyon olmuş dr salgın var dedi ama ben cereyanda kaldıgı için oldu tahminim. dün sadece evi görüntüde toplayabildim bugün drda koştur sonra geldim akşam 10 kadar temizledim ozanla ilgilendim ve pilim bitti.yarında işe başlıyoruz bizde. bakıcı işini de çözemedim canım çok sıkılıyor ne yapacagım bilmiyorum. kuzum iyi olsun başka birşey istemiyorum.
kısacası arkadaşlar bizden böyle sizler nasılsınız.
baktım burası kalabalık ilk önce onu yazdımm:))
merhaba arkadaşlar öncelikle hiç buraya ugrayacak halim falan yoktu ama sizlere bakmadan edemedim.
Derya ve Arzu teyzee çok teşekkür ederizz. opuyorumnanaktan
kızlarr resimleri uygun bir zamanda ekleyecegim arkadaşımda çok çekti onlarıda alayım hepsini bir eklerim. dün resmen çok yogundum yemekti hazırlıktı derken ama çok güzel geçti eşimin yegenleri ve kızı salonu çok güzel süslediler. iftarı yaptıktan sonra hemen sofrayı hazırladım ozan uyumadan yapalım diye ve yaptıkta. misafirlerimiz fazla geç gitmediler ve sonrasında olanlar oldu arkadaşlar. bizim ev güney cepheye bakıyor ve balkon fransız balkon ben evde kesinlikle ozan uyanıkken hiç açmam Allah korusun gözümüzden kaçar birşey olur diye. ve kayınvalidemler geldikten sonra ev sıcak diye bütün kapılar açıldı ben koşturmaktan ozanla pek ilgilenemedim zaten kucaktan kucagaydı. akşam yavaş yavaş hapşırıkları başladı ve herkes gittikten sonra kuzum öksürük,hapşırık,burun akıntısı herşey vardı ve 2 gündür gece uyanmalarını kesen bebegim dün gece sabaha kadar aglamaklı burun akıntılı bir şekilde geçirdik bugün solugu hemen drda aldım gribal enfeksiyon olmuş dr salgın var dedi ama ben cereyanda kaldıgı için oldu tahminim. dün sadece evi görüntüde toplayabildim bugün drda koştur sonra geldim akşam 10 kadar temizledim ozanla ilgilendim ve pilim bitti.yarında işe başlıyoruz bizde. bakıcı işini de çözemedim canım çok sıkılıyor ne yapacagım bilmiyorum. kuzum iyi olsun başka birşey istemiyorum.
kısacası arkadaşlar bizden böyle sizler nasılsınız.
evt serapcım çok açık arası o yüzden ben gündüzleri kesinlikle o kapıyı açmıyorum ozan uyuyunca anca o zaman açıyorum.geçmiş olsun canım.
fransız balkon tehlikeli gerçekten
çıkmaya filan çalışır canım dikkat et
parmaklıklar çok aralıkmı
kapı açıksa gözünden ayırma aman
tşkler Salihacım darısı sizin başınıza artık. şimdi yarından başlayım ilk eylülde kim dogum yapmıştı hatırlıyormusunuz.
ooh sen savdın şükür aslıcım allah ömrünü güsel eylesin gecmişler olsun ozancıgada yawrum gelenlerden kapmıştr kesn bizlerde iyiiz canım iştee yuvarlanıp gidiozkaydirigubbakcemile3 valla evet bu gece kalabalık görünüyoo süper:dance:
bizimkide 14 eylül gece 22.20de bıdıkım beniimm
aslıcım acaba duygumuydu? onun 9 eylüldü sanırsam:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?