Doğum yapmış olan anneler buraya....

o gün sabah kaltık herzamanki gibi hiç öğlene kadar uyumadıkii bu sıpa neyse bu mutfakta tabak tencere karışırtırıyor ben balkona oturdum uyku mahmurluğu pinekliyom ana dedim bunun heç sesi çıkmıyor ne ediyorki dediydim seninki ayçiçek yağını halıya bi güzel dökmüş birde elini çıpçıp ediyor hehehehhehehehhe doğru balkona götürdüm halıyı yıkadık daha alalı 1 ay olduydu:))))

deryacım kızkardeşine mutluluklar ve sana kolay gelsin
denizliye ne yapmaya geldiler kız ?

Allaaaahhhh ayça yapsa gebertirim heralde bennn
Yaa hayırdan anlıyor mu sizinkiler benimki mesela terlik ve ayakkabılarla oynamaya pek meraklı ne zaman yakalasam HAYIR AYÇA diye bağırıyorum sonra sanki bana verecekmiş de almış gibi bana al diyorlmaz: bu yasakları nasıl öğreticez valla okulda 40 dk da 40 tane çocuğu oturtup bir de İngilizce anlatıyorum ama evde şu tırnak kadar velede HAYIR ı anlatamıyorum.

O evde iş yapaken bacak arasında gezmeler,eteğe tutunup arlmaz:kamdan sürünmeler de ayrıca gıcığıma gidiyor zaten...ama hepsi bi yana Allah nasıl vermiş annelik duygusunu bize ki uyurken bile özlüyorum minik canavarımı...:asigim:

neredesiniz kızlar yaaaa................
Burdayız anam ama sen yoksun şimdik de
bu veletler bakalım bize daha ne şaklabanlıklar gösterecekkk :roflol::roflol::roflol:

aaa sen ne diyosun geçen bizim üst komşuyla karşılaştım merdivende köpek mi aldınız siz diye sordu ayyy bi utandım
biz Ayçayla kudururken,oynarken hep havlıyoz da:kedi::kedi:

kızlar bizede babannesi hediye almıştı mama sandalyesini 7 8 aylıkken
hiç kullanmadık desem yeridir
sevmedi niyeyse hiç oturmuyor
otursa bile anca 5 dk.
hele şimdi artık herşey ilgisini çekiyor hiç oturmuyor
salıncak almıştık onuda sevmedi kullanamadık yani
2 koca şey evde bekliyo valla
salıncağı belki sonra sever

bizimkide tuvalet hastası. kapısı hep kapalı olduğundan içinide hiç görmediğinden merak ediyor sanırım. kapı açık kalsın heycanlı heycanlı gidiyor hızlı hızlı. hemen yakalıyorum tabi :))

aynen yanma bendede vardı bi paket toz ilaçiçtim gecti şükür şimdi romatizmadan çok adette düzensizlik vardı 1 aydr hergün görüyordum kadındoğuma gittim bi parça gördü bi kitleymiş işte iyihuylu tümör yani şuanda adetim yoğunlaştğı için bitince gel dedi o parcayı kürtaj yapar gibi alalım dei ve beni korku sardı çok morlim bozuk canım sıkkın neredn cıktı bu iş hiç bilmiyom off herseyde beni bulur işte..mafoldumben
romatolaga gittim gaziye aktif değil henüz dedi benimde zati hep gece nüksediyo..şimdidaha immünolojide bikültürüm var o bari iyi çıksaaa dahada alcam sonuçlar var emme ayağım hiçgitmiyo desem yeriii:bbooyoyy vardır bundda bi hayır diom artıkınn şükür allaha ...sanada cok gecmiş olsun başta sölicemi sonda sölüom işte kafaa:sinifsinif:kalmadı hala emziriyorum hemide son sürat ciciim:ecrin_bebek:

hiç sesi çıkmıyorsa korkacaksın zaten :))

baktım burası kalabalık ilk önce onu yazdımm:))
merhaba arkadaşlar öncelikle hiç buraya ugrayacak halim falan yoktu ama sizlere bakmadan edemedim.
Derya ve Arzu teyzee çok teşekkür ederizz. opuyorumnanaktan
kızlarr resimleri uygun bir zamanda ekleyecegim arkadaşımda çok çekti onlarıda alayım hepsini bir eklerim. dün resmen çok yogundum yemekti hazırlıktı derken ama çok güzel geçti eşimin yegenleri ve kızı salonu çok güzel süslediler. iftarı yaptıktan sonra hemen sofrayı hazırladım ozan uyumadan yapalım diye ve yaptıkta. misafirlerimiz fazla geç gitmediler ve sonrasında olanlar oldu arkadaşlar. bizim ev güney cepheye bakıyor ve balkon fransız balkon ben evde kesinlikle ozan uyanıkken hiç açmam Allah korusun gözümüzden kaçar birşey olur diye. ve kayınvalidemler geldikten sonra ev sıcak diye bütün kapılar açıldı ben koşturmaktan ozanla pek ilgilenemedim zaten kucaktan kucagaydı. akşam yavaş yavaş hapşırıkları başladı ve herkes gittikten sonra kuzum öksürük,hapşırık,burun akıntısı herşey vardı ve 2 gündür gece uyanmalarını kesen bebegim dün gece sabaha kadar aglamaklı burun akıntılı bir şekilde geçirdik bugün solugu hemen drda aldım gribal enfeksiyon olmuş dr salgın var dedi ama ben cereyanda kaldıgı için oldu tahminim. dün sadece evi görüntüde toplayabildim bugün drda koştur sonra geldim akşam 10 kadar temizledim ozanla ilgilendim ve pilim bitti.yarında işe başlıyoruz bizde. bakıcı işini de çözemedim canım çok sıkılıyor ne yapacagım bilmiyorum. kuzum iyi olsun başka birşey istemiyorum.
kısacası arkadaşlar bizden böyle sizler nasılsınız.

bizimki banyoya bayılıyor kapısı açık olsun beni gördümü nasıl fırlıyor hemen. dedigin gibi serapcım sesi çıkmıyorsa asıl o zaman korkacaksın mutlaka birşeyler karıştırıyor oluyor o zaman. :jeyyar:

geçmiş olsun canım.
fransız balkon tehlikeli gerçekten
çıkmaya filan çalışır canım dikkat et
parmaklıklar çok aralıkmı
kapı açıksa gözünden ayırma aman

ooh sen savdın şükür aslıcım allah ömrünü güsel eylesin gecmişler olsun ozancıgada yawrum gelenlerden kapmıştr kesn bizlerde iyiiz canım iştee yuvarlanıp gidiozkaydirigubbakcemile3 valla evet bu gece kalabalık görünüyoo süper:dance:

bizde ipek kızımın doğum gününde babasının yanında olucaz inşallah
12 eylülde doğum günü
yemin törenine gidicez
bakalım babasını görünce ne yapacak çok merak ediyorum
eşim ise çok özlüyor ipek'i

geçmiş olsun canım.
fransız balkon tehlikeli gerçekten
çıkmaya filan çalışır canım dikkat et
parmaklıklar çok aralıkmı
kapı açıksa gözünden ayırma aman
evt serapcım çok açık arası o yüzden ben gündüzleri kesinlikle o kapıyı açmıyorum ozan uyuyunca anca o zaman açıyorum.
tşkler Salihacım darısı sizin başınıza artık. şimdi yarından başlayım ilk eylülde kim dogum yapmıştı hatırlıyormusunuz.

bizimkide 14 eylül gece 22.20de bıdıkım beniimm
aslıcım acaba duygumuydu? onun 9 eylüldü sanırsam:s

evt canım duygunun 9 Eylül.
kopya çekmeye çalışıyorum biz doğum yaptıktan sonra liste oluşturmaya başlamıştık doğum yaptıktan sonra herkes geldiginde bebişlerin dogum kilosu,boyu saat kaçta dogdugunu falan yazmıştık bulabilirsem buraya eklerim listeyi.
Salihacım sen normal doğum mu yapmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…