Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet cnm ya valla birazda nostaljık oldu hee neydio günler bee tam 1 yıl olduu:lepi:
canım yok nerdee sezeryan oldum bende şekerim malesefff:gitme:

şimdi okudum salihacım akşam 22.20 yazınca acaba dedim normalmiydi. birde gerçekten tam nostalji oldu okuyorumda şimdi burda olmayan o zamanları birlikte paylaştıgımız çogu arkadaşımız burda degil.

iyigeceler kızlar ancak gelebildim... ve ben hala geçmişi okuyamadımm :gitme:

eylül 1 haftadır çok zor bi çocuk oldu 3 te uyuyoruz ve gündüz ya 1 saat yada hiçççç uyku yok nasıl dayanıyor anlam vermeiyorum uykucu kızım gitti yerine gece kuşu geldi offff napacam bilmiom ... düzenini kendi kendine bozdu ... saat 3 te atlayıp zıplıyor yedi ömrümü
varmı bi fikriniz kızlar ne yapsam acaba 10 da başlıom sallamaya tam yerine yatırıyorum ciyakkkk die bi ses hayda bidaha sallaa ayaklarım koptu wallaaaa delikafadulden

gercekten bir coğu yok burda aslıcımm ama ilk baktığıma göre müjde arkadaşımız doğum yapmış sanırım ilk eylül annesi olarak ...
herkesiöptüm canlar ben yatıyorum cok uykum geldi herkese hayırlı sahurlar allah rahatlık versin byymirmirmirmir

öznur gündüz kaçta kalkmış oluyo uykudan belki geç kalkıyorsa uykusu gelmiyordur
mesela bizimki 4 5 saat arayla uyuyor
en son 5 de kalktıysa 9 10 gibi uyur
7 de kalktıysa 11 de uyur

iyi geceler cnm benim allah rahatlık versin.. opuyorumnanaktan .bizde gece daha yeni başlıo inşallah uyanmaz benim minnoşşşşş gamyoncuiremsu

öznur gündüz kaçta kalkmış oluyo uykudan belki geç kalkıyorsa uykusu gelmiyordur
mesela bizimki 4 5 saat arayla uyuyor
en son 5 de kalktıysa 9 10 gibi uyur
7 de kalktıysa 11 de uyur

serap'cım işte asıl sorun orda 8 de ayakta :bbo: :bbo:
1 hafta önce 11 de yatardı 8 de kalkardı kahvaltısını yaptırıp tekrar uyuturdum 1-2 saat uyurdu... sonra öğlen 3-4 saat
sonra akşam üstü 2 saat daha bişi oldu anlamadım ... ben gibi uykucu bi kızım vardı
ama şimdi yokkk o uykular hadi ciem büyüdü die ama az uyusun hiç uyumuyor gibi bişey şuan :jeyyar: :jeyyar:

kızlar benım oğlum evde cok mız mız olmaya basladı. hep arkamdan ayaklarımın arasında dolanıp duruyo. aglıyo. elıne bısey verıyorum ama uzun sure oynamıyo. ben yanında oturursam gayet guzel oynuyor. kalkar kalkmaz arkamdan aglayarak gelıyor. sizinkılerde aynısını yapıyormu. nasıl bır cozum bulabılırım bu duruma.

benimkide aynı canım sanırım yanlız kalmak istemiyolar, bence hepsi aynıdırr dönemsel şeyler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…