- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.521
evt canım duygunun 9 Eylül.
kopya çekmeye çalışıyorum biz doğum yaptıktan sonra liste oluşturmaya başlamıştık doğum yaptıktan sonra herkes geldiginde bebişlerin dogum kilosu,boyu saat kaçta dogdugunu falan yazmıştık bulabilirsem buraya eklerim listeyi.
Salihacım sen normal doğum mu yapmıştın?
gercekten bir coğu yok burda aslıcımm ama ilk baktığıma göre müjde arkadaşımız doğum yapmış sanırım ilk eylül annesi olarak ...
herkesiöptüm canlar ben yatıyorum cok uykum geldi herkese hayırlı sahurlar allah rahatlık versin byymirmirmirmir
öznur gündüz kaçta kalkmış oluyo uykudan belki geç kalkıyorsa uykusu gelmiyordur
mesela bizimki 4 5 saat arayla uyuyor
en son 5 de kalktıysa 9 10 gibi uyur
7 de kalktıysa 11 de uyur
kızlar benım oğlum evde cok mız mız olmaya basladı. hep arkamdan ayaklarımın arasında dolanıp duruyo. aglıyo. elıne bısey verıyorum ama uzun sure oynamıyo. ben yanında oturursam gayet guzel oynuyor. kalkar kalkmaz arkamdan aglayarak gelıyor. sizinkılerde aynısını yapıyormu. nasıl bır cozum bulabılırım bu duruma.
benimkide aynı canım sanırım yanlız kalmak istemiyolar, bence hepsi aynıdırr dönemsel şeyler bunlar.
yurumeye basladımı senınkı. bızımkınde hala tık yok. sadece bıkac sanıye daydak durabılıyo o kadar
benimkide aynı canım sanırım yanlız kalmak istemiyolar, bence hepsi aynıdırr dönemsel şeyler bunlar.
slm kızlar..herzamnki gibi ben geldim ve kimse yok.yani jajed ark. ımızı saymazsam.artık o yokmuş gibi davranayım barii..bizimle muhattap olmayacak belli..eee napıyorsunuz bakalım..ben de okula başladım.gidip geliyom öle az da olsa.kıvanç allhtan ben gidince huysuzluk yapmadı 3 gündür..maşşlh akıllı oğluma benim..bana çok düşkündü 2 aydır falan..ağlar diye düşünüyordum ama mşşlh şimdilik iyi gidiyor..belki de kısa süre kaldığım için pek ta anlamıyordur.
geçen gün banyodayım.lavobayı yıkıyoruum.kıvanç ta tabi bacaklarımın aralarında etrafı karıştıryor..normalde tuvaletin kapağını hep kapalı tutarım.ama açık unutmuşum malesef o ara.bir yerden çup çup su sei geliyor..anaaaaaaaaaaaaaa bir baktım bizim kıvanç elini sokmuş tuvaletin suyuna oohh ne rahat oynuyor..allh dedip kaotığım gibi sabunlarla dezenfekte ettim sonrasında..yaramaz şeyler ya gülsemmi ağlasammı ? )))) ama ben gülmeyi terçih ediyorum.çünkü şu kısacık dünyada AĞLAMAK GÖZYAŞI YOK..allhım mutluluk dışında bizleri ağlatmasın..canlarım sizleri öpüyorum..[/QUOT
canım büyüyünce bu yaptıklarını anlatsan ne kadar iğrenecekler ama şimdi anlamıyolar. benim de en korktuğum şey klozetle falan oynaması şimdi daha gidemiyo oralara ama yürüyünce napcam bilmiyorum herhalde duşun kapısına kilit vururum.
utku da geçen gün bi sinek avlamış onu yerken bulduk biz de ıığğk iğrenç :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?