- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.541
baktım burası kalabalık ilk önce onu yazdımm:))
merhaba arkadaşlar öncelikle hiç buraya ugrayacak halim falan yoktu ama sizlere bakmadan edemedim.
Derya ve Arzu teyzee çok teşekkür ederizz. opuyorumnanaktan
kızlarr resimleri uygun bir zamanda ekleyecegim arkadaşımda çok çekti onlarıda alayım hepsini bir eklerim. dün resmen çok yogundum yemekti hazırlıktı derken ama çok güzel geçti eşimin yegenleri ve kızı salonu çok güzel süslediler. iftarı yaptıktan sonra hemen sofrayı hazırladım ozan uyumadan yapalım diye ve yaptıkta. misafirlerimiz fazla geç gitmediler ve sonrasında olanlar oldu arkadaşlar. bizim ev güney cepheye bakıyor ve balkon fransız balkon ben evde kesinlikle ozan uyanıkken hiç açmam Allah korusun gözümüzden kaçar birşey olur diye. ve kayınvalidemler geldikten sonra ev sıcak diye bütün kapılar açıldı ben koşturmaktan ozanla pek ilgilenemedim zaten kucaktan kucagaydı. akşam yavaş yavaş hapşırıkları başladı ve herkes gittikten sonra kuzum öksürük,hapşırık,burun akıntısı herşey vardı ve 2 gündür gece uyanmalarını kesen bebegim dün gece sabaha kadar aglamaklı burun akıntılı bir şekilde geçirdik bugün solugu hemen drda aldım gribal enfeksiyon olmuş dr salgın var dedi ama ben cereyanda kaldıgı için oldu tahminim. dün sadece evi görüntüde toplayabildim bugün drda koştur sonra geldim akşam 10 kadar temizledim ozanla ilgilendim ve pilim bitti.yarında işe başlıyoruz bizde. bakıcı işini de çözemedim canım çok sıkılıyor ne yapacagım bilmiyorum. kuzum iyi olsun başka birşey istemiyorum.
kısacası arkadaşlar bizden böyle sizler nasılsınız.
serap'cım işte asıl sorun orda 8 de ayakta :bbo: :bbo:
1 hafta önce 11 de yatardı 8 de kalkardı kahvaltısını yaptırıp tekrar uyuturdum 1-2 saat uyurdu... sonra öğlen 3-4 saat
sonra akşam üstü 2 saat daha bişi oldu anlamadım ... ben gibi uykucu bi kızım vardı
ama şimdi yokkk o uykular hadi ciem büyüdü die ama az uyusun hiç uyumuyor gibi bişey şuan :jeyyar: :jeyyar:
aynen yanma bendede vardı bi paket toz ilaçiçtim gecti şükür şimdi romatizmadan çok adette düzensizlik vardı 1 aydr hergün görüyordum kadındoğuma gittim bi parça gördü bi kitleymiş işte iyihuylu tümör yani şuanda adetim yoğunlaştğı için bitince gel dedi o parcayı kürtaj yapar gibi alalım dei ve beni korku sardı çok morlim bozuk canım sıkkın neredn cıktı bu iş hiç bilmiyom off herseyde beni bulur işte..mafoldumben
romatolaga gittim gaziye aktif değil henüz dedi benimde zati hep gece nüksediyo..şimdidaha immünolojide bikültürüm var o bari iyi çıksaaa dahada alcam sonuçlar var emme ayağım hiçgitmiyo desem yeriii:bbooyoyy vardır bundda bi hayır diom artıkınn şükür allaha ...sanada cok gecmiş olsun başta sölicemi sonda sölüom işte kafaa:sinifsinif:kalmadı hala emziriyorum hemide son sürat ciciim:ecrin_bebek:
komşumun kızıda aynı,gerçekten zor bi durum.komşum bebek arabasını bile bebeğinin onu göreceği şekilde sürerdi.zaten mert bana düşkün değil,biraz rahatım bu konuda.zaman zaman niye bana düşkün değil deyip sinir olsamda..kafamçokkarıştıkızlar benım oğlum evde cok mız mız olmaya basladı. hep arkamdan ayaklarımın arasında dolanıp duruyo. aglıyo. elıne bısey verıyorum ama uzun sure oynamıyo. ben yanında oturursam gayet guzel oynuyor. kalkar kalkmaz arkamdan aglayarak gelıyor. sizinkılerde aynısını yapıyormu. nasıl bır cozum bulabılırım bu duruma.
geçmiş olsun.inşallah sonucun iyi çıkar.kitle içinde bi doktora daha git benceCADIARZU
komşumun kızıda aynı,gerçekten zor bi durum.komşum bebek arabasını bile bebeğinin onu göreceği şekilde sürerdi.zaten mert bana düşkün değil,biraz rahatım bu konuda.zaman zaman niye bana düşkün değil deyip sinir olsamda..kafamçokkarıştı
kızlar benım oğlum evde cok mız mız olmaya basladı. hep arkamdan ayaklarımın arasında dolanıp duruyo. aglıyo. elıne bısey verıyorum ama uzun sure oynamıyo. ben yanında oturursam gayet guzel oynuyor. kalkar kalkmaz arkamdan aglayarak gelıyor. sizinkılerde aynısını yapıyormu. nasıl bır cozum bulabılırım bu duruma.
Merhaba Kızlar.....
Kimseler yok hafta sonuna dönmüş burası....
Serkan Bora gece saat 2 ye kadar uyumadı sürekli kulaklarının arkasındaydı eli resmen yoldu yavrum....Dolven şurup verdim sonra ilaç etki edene kadsar oturma odasına geçtik oyun oynadık hep birlikte..
Sizlerde ağrı kesici olarak ateş düşürücümü veriyorsunuz? çünkü başka bir alternatif yok galiba bebekler için...
Merte kırkbirkere Maşallah badem gözlü oğlum...
Uykudan kalkmış hali ne güzel yavrumun yaaa,birde o el hareketii:)) Bizimkiside bazen bakıyorum elleri o şekilde farkında olmadan neler yapıyorlar...
Aytencimm Maşallahyürümeye başladı demek bizimki emeklemiyor bilekaydirigubbakcemile3 tembel teneke
Merve Allah kavuştursun canım
Bugün benim dr. kontrolüm var hast. gideceğiz görüşmek üzere...
bizimkide babaya cok duskun ama benım arkamdan da evde mız mız dolanıyo. bugun yenı bı yontem denıycem bakalım bebek arabasının tekerleklerını sılıp ıocerıde yemek yaparken yanıma koyacagım bakalım nolcak .baska bıseyde durduramıyorum.
kızlar benım oğlum evde cok mız mız olmaya basladı. hep arkamdan ayaklarımın arasında dolanıp duruyo. aglıyo. elıne bısey verıyorum ama uzun sure oynamıyo. ben yanında oturursam gayet guzel oynuyor. kalkar kalkmaz arkamdan aglayarak gelıyor. sizinkılerde aynısını yapıyormu. nasıl bır cozum bulabılırım bu duruma.
mama sandalyesi çok gerekli bişiii valla o olmasa yemek yemek dahada bir zor olcek:)))))))))benimkinin alt kılıfıda çıkınca 3 yaşına kadar kullanıllır chicco çift kılıflı olanlardan ve çok memnunum bazen sıkılınca balkona çıkarıp sandalye yapıyoruz oyalıyoruz
Mama sandalyesi benimde elim ayağım valla Mervenin dediği gibi oraya oturunca tabağı bekliyor:)Bir kere salonda verdikte eliye vurdu halıya döktü tabağa elini soktu o gün tövbe dedim son oldu...
aynı durumdayım ben de canım...bizde yalnızca şu sıralar değil ama, bebeğim etrafını idrak etmeye başladığı günden beri aynı şekildeyiz akannehir
emeklemeye başladığından beri de; arkamdan geliyor ama ağlaya ağlaya .. :a015:
en güzel çözüm; evde onu oyalayacak birisinin daha olması..
tabii o da her zaman mümkün olmuyor ,
fatma nın çözümü güzelmiş..ben de o bisikletten alıp yanımda onunla durmasını sağlayabilirim belki ...inşAllah durur :CüvCüv:
[
QUOTE=juniorprof;8818563]bizimkide babaya cok duskun ama benım arkamdan da evde mız mız dolanıyo. bugun yenı bı yontem denıycem bakalım bebek arabasının tekerleklerını sılıp ıocerıde yemek yaparken yanıma koyacagım bakalım nolcak .baska bıseyde durduramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?