Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım geçmiş olsun ozan egeye allah iyilik şifa versina.s.

öznurcum diş falan çıkarıyo olmasın. belki acıyodur da uyuyamıyodur. gerçekten de çok güzel uykusu varmıştı inşallah o uykuları geri gelir canım

geçmiş olsun.inşallah sonucun iyi çıkar.kitle içinde bi doktora daha git benceCADIARZU

komşumun kızıda aynı,gerçekten zor bi durum.komşum bebek arabasını bile bebeğinin onu göreceği şekilde sürerdi.zaten mert bana düşkün değil,biraz rahatım bu konuda.zaman zaman niye bana düşkün değil deyip sinir olsamda..kafamçokkarıştı

Merhaba Kızlar.....
Kimseler yok hafta sonuna dönmüş burası....
Serkan Bora gece saat 2 ye kadar uyumadı sürekli kulaklarının arkasındaydı eli resmen yoldu yavrum....Dolven şurup verdim sonra ilaç etki edene kadsar oturma odasına geçtik oyun oynadık hep birlikte..
Sizlerde ağrı kesici olarak ateş düşürücümü veriyorsunuz? çünkü başka bir alternatif yok galiba bebekler için...
Merte kırkbirkere Maşallah badem gözlü oğlum...
Uykudan kalkmış hali ne güzel yavrumun yaaa,birde o el hareketii:)) Bizimkiside bazen bakıyorum elleri o şekilde farkında olmadan neler yapıyorlar...
Aytencimm Maşallah yürümeye başladı demek bizimki emeklemiyor bilekaydirigubbakcemile3 tembel teneke
Merve Allah kavuştursun canım
Bugün benim dr. kontrolüm var hast. gideceğiz görüşmek üzere...

bizimkide babaya cok duskun ama benım arkamdan da evde mız mız dolanıyo. bugun yenı bı yontem denıycem bakalım bebek arabasının tekerleklerını sılıp ıocerıde yemek yaparken yanıma koyacagım bakalım nolcak .baska bıseyde durduramıyorum.

tünaydın diimmm ,,, offff gece 3 kere uyandı eylül hn. salla salla salla yatırıyorum gelene kadar ağlıyor... en son sabah ezanıyla uyandı. bu sefer sallamadım yanıma aldım bi baktım bana sokulup uyudu ... bu kız benimi özlüo ne????

galiba hepsi öyle CADIARZU hele mutfaktayken nefes alamıyorum sanki ayağımın dibinde git annecim diyincede yarım metre ilerime gidip dolap kapaklarını aç kapa yapıo o minnacık parmağını henüz sıkıştırmadı hayret ediom walla akannehir

canım ben ağrı kesici olarak calpol yada fitil veriom spasmo panalgine veriom hem ağrı kesici hem ateş düşürücü özelliği var ama nedense tek ağrı kesici almak kısmet omadı iyi aklıma getirdin ... bugün dr. a gitcem yazdırim bi tanee
yürümeye gelince benimkide henüz yürümüo zaten yürüdükleri zaman halimiz ne olur bilmem ayten ege ye maaşallahhhhhh :lepi:

cnm ben önceden bebek arabasına koyuyodum mutfağa gidince yanıma alıodum taaa küçükkene tabiiii :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: ama şuan duracaklarını sanmıyorum ... çünkü dışarı çıktığımızda bebek arabasından çıkmak için elinden ne geliosa yapıo heleki evde hiçç durmaz ... heryeri karıştırmak varken... kaydirigubbakcemile2 sen gene dene bi bi bakarsın sürprizzzzz yapar sana hihoyyyt

[
QUOTE=juniorprof;8818563]bizimkide babaya cok duskun ama benım arkamdan da evde mız mız dolanıyo. bugun yenı bı yontem denıycem bakalım bebek arabasının tekerleklerını sılıp ıocerıde yemek yaparken yanıma koyacagım bakalım nolcak .baska bıseyde durduramıyorum.[/QUOTE]

canım merhaba biz bisiklet aldık onura bununla çok eğleniyor evde durmadığı zaman tekerleklerini yıkayıp içeriye de alıyoruz müzikleri falan var onlara basıyor oynuyor zaten direksiyon ve araba delisi bunda oturunca biraz rahat ediyoruz
düşme riski de yok bebek koruması var önünde belki böyle birşey de deneyebilirsin ev içinde

aynı durumdayım ben de canım...bizde yalnızca şu sıralar değil ama, bebeğim etrafını idrak etmeye başladığı günden beri aynı şekildeyiz akannehir
emeklemeye başladığından beri de; arkamdan geliyor ama ağlaya ağlaya .. :a015:
en güzel çözüm; evde onu oyalayacak birisinin daha olması..
tabii o da her zaman mümkün olmuyor ,

fatma nın çözümü güzelmiş..ben de o bisikletten alıp yanımda onunla durmasını sağlayabilirim belki ...inşAllah durur :CüvCüv:

Selamlar arkadaşlar bende giremiyorum artık biliyorsunuz bilgisayarımız hala ASusun elinde...
Neyse gelecek inşallah

Herkes iyidir umarım bugün ilk olarak koyulan bir fotoyu gördüm bu bilgisayarda oda Onur Paşayı 41 kere maşallah yerim ben bıdığı:)Bisikletide pek güzelmiş yaaa...

katılıyorum vereliniortak
çocuk nerede yemek yiyeceğini biliyor en azından alkisalkisalkis

Salihacım geçmiş olsun canım, sonuçların güzel çıkar inşAllah..operasyon da kolayca olup biter :Saruboceq:
Edacım sağol canım..sizin ayrılıklar bitti mi temelli ? inşAllah öyledir opuyorumnanaktan

Mama sandalyesi benimde elim ayağım valla Mervenin dediği gibi oraya oturunca tabağı bekliyor:)Bir kere salonda verdikte eliye vurdu halıya döktü tabağa elini soktu o gün tövbe dedim son oldu...

Mama sandalyesi benimde elim ayağım valla Mervenin dediği gibi oraya oturunca tabağı bekliyor:)Bir kere salonda verdikte eliye vurdu halıya döktü tabağa elini soktu o gün tövbe dedim son oldu...

kaydirigubbakcemile3 bizim de oluyor böyle vukuatları..genelde ananesi aman çocuk orda sıkışıyor diyip oturtmuyor, ağzı yemekli yağlı, koltuklara sürünüp kalkmaya çalışıyor kafamçokkarıştı sağa sola dökülüyor..en temizi sandalye yerimseniben

Doğumgünü yapan arkadaşlar pastaları kaç kişilik yaptırdınız?Ben bügün bir kaç iyi pastaneden 20 kişilik pasta fiyatı aldımda dudağm uçukladı 150 ile 175 arası maketli pastalara fiyat biçiyorlar...

evet canım aynı durumdaymışız. evde keske oyalayacak bırı olsa ama malesef babası olunca o oyalıyo.

canım merhaba biz bisiklet aldık onura bununla çok eğleniyor evde durmadığı zaman tekerleklerini yıkayıp içeriye de alıyoruz müzikleri falan var onlara basıyor oynuyor zaten direksiyon ve araba delisi bunda oturunca biraz rahat ediyoruz
düşme riski de yok bebek koruması var önünde belki böyle birşey de deneyebilirsin ev içinde

[/QUOTE]

iyi fikirmiş canım. bende bakayım bu bisikletlerden. daha once gordum ama bebek korumalı olanını görmemiştim. araştırayım bakayım hem oyalanır. dışarda da biner.

duygucum ben burdaki bi pastaneden yaptırdım aliş usta diye bir yer 20 kişilik pastayı 30 liraya yaptılar üzeri resimliydi resim koymuştum daha önce görmüşsünür hem de çok lezzetliydi taze taze yaptılar ordakiler baya pahalıymış bir de şeker hamurlu pastalar daha pahalı oluyor

30 liramııı ay biz burda normal günlerde 4 kişilik pastayı o kadara alıyoruz yaaa İzmirde paris gibi valla(
Evet canım maketli pasta dediğim o işte mesela şu pastanın 25 kişiliği kız bebişler için gerçi ama 175 lira...

Eklentiler

• $1 yaÅŸ pasta-1.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…