Doğum yapmış olan anneler buraya....

sağol canım:)çok geçmiş olsun oğluşuna sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.haber ver bizede.oruca devam ediyormusun?
Selamlar arkadaşlar bende giremiyorum artık biliyorsunuz bilgisayarımız hala ASusun elinde...
Neyse gelecek inşallah
yapma be duygu,laptopu asus aldık bizde,baya araştırdık.en çok tercih edilen 2 seçenek arasındaydı.bozulursa yandım desene

pasta çok güzelmiş emmee,hayatta o parayı vermem.150 lira arttırsam doktoruma gidicem kontrole:)
daha doğalgaz alınacak ohoo.ev kuzey cephe,geçen sene mertten dolayı felaket gaz yaktık.bu yılda öyle olacakkafamçokkarıştı

bizimkide 14 eylül gece 22.20de bıdıkım beniimm
aslıcım acaba duygumuydu? onun 9 eylüldü sanırsam:s
Evet bizimdi canım:)

Emelcim laptop süper ama teknik servisin eline düşersen anandan emdiğin süt burnundan geliyor bizim tam 1.5 ay oldu inanmazsın...Yeri Üsküdardaymış artık İstanbuldan tanıdıkları falan gönderdik o derece yani..Eşimin harcadığı telefon parası 100 ytlyi bulmuştur herhalde ne zaman arasan hatta bekleyen 10dan fazla kişi var diyorlar ve yaklasış 20 25 dakika hatta bekledilkten sonra telefon kapanıyor
Pastaya gelince bizde o parayı veremeyiz valla daha doğrusu eşim duyunca zaten sanki ben belirliyorum gibi pasta parasını bana bağırdı şaka gibi ya ben yapıyorum sanki pasta fiyatlarını...

pasta da çok şıkmış canım ya çok beğendim

ben yollarım kız burdan ne olcak yani kaydirigubbakcemile3

emelcim merti,n resimlerine face bakmıştım zaten çok tatlı ya maşallah kuzuna

selamlar millettt ben yoğun bir tempodayım çoookkk yoruluyorum bide iftar telaşı sahur derken ayaklarım dizlerim belim kollarım kendimi çook yorgun hissediyorum allah güç kuvvet versin mutlu bir yorgunluk ama yorgunluk yorgunlukturr.
ceylin bebeği kıskanıyor ikide bir kardeşimin odasına gidip bebeğe dokunmaya çalışıyor birinde başardı kaşla göz arası kardeşimi banyoya hazırlıyordum oda gitmiş odaya bi baktım yok ziilli hemen koştum ne göreyim vuruyor çocuğa ama yatağın ortasında olduğu için bebeğin ayaklarına yetişebiliyor çıkmaya çalışıyor çıkamyorr aldım çıkardım odadan nasıl ağlıyor kızıyor bana feci komikti yanii

kardeşimi yarın kendi evine götürücez kontrolleri var öğlen ordan evine götürcez 2 gün anam kalcak orda ben eve gelicem yarın evlilik yıldönümümüzz
tam 5 yılı geride bırakıyoruzALLAH NİCE YILLARA NASİP EDER İNŞALLAH SAĞLIK HUZUR DOLU MUTLULUK DOLU YILLAR YAŞARIZ NASİPSE İNŞALLAH.

duygucum canım bizim yaptırdıgımızda 20 kişilikti 50 tl ye yaptırdık ugur böcekli üstünde tabi hiçbir figur oyuncak falan yok canım.

nice uzun senelere hicrancımm saglıkla mutlulukla canım. a.s.
merhabalar hanımlarr okuldan geldik evi topladık ozanı uyut derken yeni gelebildim ama kimseler yok sanırım.
Fatmacım bu arada onurun bisikleti çok güzelmiş dedigin gibi yapılabilir hem ben okula giderkende kullanabilirim süper olur. kaydirigubbakcemile5

Aslıcım ne kadar uygun fiyatlar bende araştırıcam valla sorduğum iyi olmuş normalide o zaten...

daha nice seneleriniz olsun beraberce canım. bir yastıkta kocayın emi :1hug: a.s.

FATMACIM onurun bisikleti çok güzel güle güle kullanın ama kullanan da bisikletten güzel valla yerim ben onun kel kafasını opuyorumnanaktan yakışıklı şey seniiiii

[FONT="Comic Sans MS[COLOR="Black"]"]duyguege;8821859]30 liramııı ay biz burda normal günlerde 4 kişilik pastayı o kadara alıyoruz yaaa ızmirde paris gibi valla(
Evet canım maketli pasta dediğim o işte mesela şu pastanın 25 kişiliği kız bebişler için gerçi ama 175 lira...
evet canım ya şeker hamurlu olanlar mesela o resimdeki gibiler cok pahalı oluyor bende maket oyuncaklı veya resimlisine 50 lira istedi sizin orda maketli olan yani oyuncaklı olanlardamı okadar pahalıkii :bbo:
Salihacım geçmiş olsun canım, sonuçların güzel çıkar inşAllah..operasyon da kolayca olup biter :Saruboceq:
Edacım sağol canım..sizin ayrılıklar bitti mi temelli ? inşAllah öyledir opuyorumnanaktan
saol bebeğim eksik olma hiç inş..gerek kalmas biran önce kendiliğinden kaybolur :1hug:beklemediyim bakalımakannehir
saol teşekkür ederim..2 dr da gittim zati bi 3 ye demi gidiyiim yaneeakannehir[/FONT]

Son düzenleme:
sağol sehercim biz de utkuyu öptük onurla beraber

hicran nice yıllara canım sağlıkla mutlukla ve huzurla

Hasta bebeklere geçmişler olsuuunn

Fatma Ayçaya da biz almıştık bundan hayırlı olsun çok keyif alıyorlar binerken daha 8 aylıkken ilk bisikletini aldık lan fazla mı şımartıyoruz acaba biz bu bıdıkları...

Duygu pasta fiyatları aynen dediğin gibi ramazana denk geleceği için biz ailecek kutlayacağız resimli bir pasta yaptıracağım ben sonra bayramda kalabalıkla tekrardan kutlarız inşallah...

Bu arada kızlar siz çok bilmiş arkadaşlarıma danışmadan almayim dedim..

Ayça artık yürüyor İlk adım ayakkabısı diye bişey varmış,şu ortopedik,bilekli olanlara yeni ad koymuşlar anlicağınız onlara baktık da anam indirimde 50 TL:1no2:

Nike sporlara baktık tabanı çok sertti yavrum robot gibi yürür onlarla
Biz tabanı daha yumuşak spor ayakkabı gibi cırtlı olanlardan aldık,aslında yalınayak daha rahat yürüyor ama bunlarlada idare eder.Siz ne yaptınız?Ortopedik almak daha iyidir tabiki dimi??
Siz aldıysanız deyin bana da ben de alacam.:uhm:

evet canım ya şeker hamurlu olanlar mesela o resimdeki gibiler cok pahalı oluyor bende maket oyuncaklı veya resimlisine 50 lira istedi sizin orda maketli olan yani oyuncaklı olanlardamı okadar pahalıkii :bbo:

saol bebeğim eksik olma hiç inş..gerek kalmas biran önce kendiliğinden kaybolur :1hug:beklemediyim bakalımakannehir

saol teşekkür ederim..2 dr da gittim zati bi 3 ye demi gidiyiim yaneeakannehir
[/QUOTE]

Ya sorma Salihacım İzmirde meşhur 2 3 tane pastane vardır yani mesela Divan pastanesi gibi onlarda bu fiyatları istiyor bende normal pastanelere bakıcam bakalım...

Bugün kimin doğum günü?
Ceylinin mi???

9 Eylül Eguşla Ayçoşun doğum günüüüüüüü.....

Kızlar bu şeker hamuru denilen malzemenin kilosu 25TL yani her pastaya 250gr gidiyor en az
yani çok maliyetli bişey o yüzden o pastalar o kadar pahalı normal kremalı,veya şantili olanlar daha uygun.yerimseniben

gül cüm bizim bisikleti yaşına girince dedesi aldı onurun doğum günü için hediye etti

saliha canım 90 liraya aldık

hee canım ilk adım ayakkabısı bide bu çıkmış bizim zamaınımızda nie yoktu ki acep:sm_confused: hergün bişi cıkıyo ben ortapedik aldım canım indirimdeydi wennice den 30liraya aldım 50 yede vardı ama dedim minnacık zatii 19 numara bilek kısımları tutuyo rahat yürüyo orta sertlikte ya cok pahalı 2 gün sonra büyüyecek bu bıdık ayaklar ama ben yinede alıyım dedm dr danıştım ilk nadım ayakkabısı almayın dedi ama ben almıştım tabeee:bbo:
duygucum bu divan bizim burdada var ama orda fiyatlar cok uçuk ya ben normal bi pastaneye veriyorum siparişi çok ta taze oluyo ürünlerii okadar bi pastaya yazık yahuuufisfisfis

niçin baktın bana öyleeeeeeeeeeeeeeeeee

derdin nedir bana söyleeeeeeeeeeeeeeee

aaaaaaaaaaaaa

mahsunsunnnnnnn

o güzel gözleinee sürmeeee ler sürsennn

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…