- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.561
sağol canım:)çok geçmiş olsun oğluşunaMerhaba Kızlar.....
Kimseler yok hafta sonuna dönmüş burası....
Serkan Bora gece saat 2 ye kadar uyumadı sürekli kulaklarının arkasındaydı eli resmen yoldu yavrum....Dolven şurup verdim sonra ilaç etki edene kadsar oturma odasına geçtik oyun oynadık hep birlikte..
Sizlerde ağrı kesici olarak ateş düşürücümü veriyorsunuz? çünkü başka bir alternatif yok galiba bebekler için...
Merte kırkbirkere Maşallah badem gözlü oğlum...
Uykudan kalkmış hali ne güzel yavrumun yaaa,birde o el hareketii:)) Bizimkiside bazen bakıyorum elleri o şekilde farkında olmadan neler yapıyorlar...
Aytencimm Maşallahyürümeye başladı demek bizimki emeklemiyor bilekaydirigubbakcemile3 tembel teneke
Merve Allah kavuştursun canım
Bugün benim dr. kontrolüm var hast. gideceğiz görüşmek üzere...
yapma be duygu,laptopu asus aldık bizde,baya araştırdık.en çok tercih edilen 2 seçenek arasındaydı.bozulursa yandım deseneSelamlar arkadaşlar bende giremiyorum artık biliyorsunuz bilgisayarımız hala ASusun elinde...
Neyse gelecek inşallah
pasta çok güzelmiş emmee,hayatta o parayı vermem.150 lira arttırsam doktoruma gidicem kontrole:)30 liramııı ay biz burda normal günlerde 4 kişilik pastayı o kadara alıyoruz yaaa İzmirde paris gibi valla(
Evet canım maketli pasta dediğim o işte mesela şu pastanın 25 kişiliği kız bebişler için gerçi ama 175 lira...
Evet bizimdi canım:)bizimkide 14 eylül gece 22.20de bıdıkım beniimm
aslıcım acaba duygumuydu? onun 9 eylüldü sanırsam:s
sağol canım:)çok geçmiş olsun oğluşunasende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.haber ver bizede.oruca devam ediyormusun?
yapma be duygu,laptopu asus aldık bizde,baya araştırdık.en çok tercih edilen 2 seçenek arasındaydı.bozulursa yandım desene
pasta çok güzelmiş emmee,hayatta o parayı vermem.150 lira arttırsam doktoruma gidicem kontrole:)
daha doğalgaz alınacak ohoo.ev kuzey cephe,geçen sene mertten dolayı felaket gaz yaktık.bu yılda öyle olacakkafamçokkarıştı
duygucum canım bizim yaptırdıgımızda 20 kişilikti 50 tl ye yaptırdık ugur böcekli üstünde tabi hiçbir figur oyuncak falan yok canım.Doğumgünü yapan arkadaşlar pastaları kaç kişilik yaptırdınız?Ben bügün bir kaç iyi pastaneden 20 kişilik pasta fiyatı aldımda dudağm uçukladı 150 ile 175 arası maketli pastalara fiyat biçiyorlar...
selamlar millettt ben yoğun bir tempodayım çoookkk yoruluyorum bide iftar telaşı sahur derken ayaklarım dizlerim belim kollarım kendimi çook yorgun hissediyorum allah güç kuvvet versin mutlu bir yorgunluk ama yorgunluk yorgunlukturr.
ceylin bebeği kıskanıyor ikide bir kardeşimin odasına gidip bebeğe dokunmaya çalışıyor birinde başardı kaşla göz arası kardeşimi banyoya hazırlıyordum oda gitmiş odaya bi baktım yok ziilli hemen koştum ne göreyim vuruyor çocuğa ama yatağın ortasında olduğu için bebeğin ayaklarına yetişebiliyor çıkmaya çalışıyor çıkamyorr aldım çıkardım odadan nasıl ağlıyor kızıyor bana feci komikti yanii
kardeşimi yarın kendi evine götürücez kontrolleri var öğlen ordan evine götürcez 2 gün anam kalcak orda ben eve gelicem yarın evlilik yıldönümümüzz
tam 5 yılı geride bırakıyoruzALLAH NİCE YILLARA NASİP EDER İNŞALLAH SAĞLIK HUZUR DOLU MUTLULUK DOLU YILLAR YAŞARIZ NASİPSE İNŞALLAH.
duygucum canım bizim yaptırdıgımızda 20 kişilikti 50 tl ye yaptırdık ugur böcekli üstünde tabi hiçbir figur oyuncak falan yok canım.
nice uzun senelere hicrancımm saglıkla mutlulukla canım. a.s.
merhabalar hanımlarr okuldan geldik evi topladık ozanı uyut derken yeni gelebildim ama kimseler yok sanırım.
Fatmacım bu arada onurun bisikleti çok güzelmiş dedigin gibi yapılabilir hem ben okula giderkende kullanabilirim süper olur. kaydirigubbakcemile5
selamlar millettt ben yoğun bir tempodayım çoookkk yoruluyorum bide iftar telaşı sahur derken ayaklarım dizlerim belim kollarım kendimi çook yorgun hissediyorum allah güç kuvvet versin mutlu bir yorgunluk ama yorgunluk yorgunlukturr.
ceylin bebeği kıskanıyor ikide bir kardeşimin odasına gidip bebeğe dokunmaya çalışıyor birinde başardı kaşla göz arası kardeşimi banyoya hazırlıyordum oda gitmiş odaya bi baktım yok ziilli hemen koştum ne göreyim vuruyor çocuğa ama yatağın ortasında olduğu için bebeğin ayaklarına yetişebiliyor çıkmaya çalışıyor çıkamyorr aldım çıkardım odadan nasıl ağlıyor kızıyor bana feci komikti yanii
kardeşimi yarın kendi evine götürücez kontrolleri var öğlen ordan evine götürcez 2 gün anam kalcak orda ben eve gelicem yarın evlilik yıldönümümüzz
tam 5 yılı geride bırakıyoruzALLAH NİCE YILLARA NASİP EDER İNŞALLAH SAĞLIK HUZUR DOLU MUTLULUK DOLU YILLAR YAŞARIZ NASİPSE İNŞALLAH.
saol bebeğim eksik olma hiç inş..gerek kalmas biran önce kendiliğinden kaybolur :1hug:beklemediyim bakalımakannehirSalihacım geçmiş olsun canım, sonuçların güzel çıkar inşAllah..operasyon da kolayca olup biter :Saruboceq:
Edacım sağol canım..sizin ayrılıklar bitti mi temelli ? inşAllah öyledir opuyorumnanaktan
saol teşekkür ederim..2 dr da gittim zati bi 3 ye demi gidiyiim yaneeakannehir[/FONT]geçmiş olsun.inşallah sonucun iyi çıkar.kitle içinde bi doktora daha git benceCADIARZU
komşumun kızıda aynı,gerçekten zor bi durum.komşum bebek arabasını bile bebeğinin onu göreceği şekilde sürerdi.zaten mert bana düşkün değil,biraz rahatım bu konuda.zaman zaman niye bana düşkün değil deyip sinir olsamda..kafamçokkarıştı
duyguege;8821859]30 liramııı ay biz burda normal günlerde 4 kişilik pastayı o kadara alıyoruz yaaa İzmirde paris gibi valla(
Evet canım maketli pasta dediğim o işte mesela şu pastanın 25 kişiliği kız bebişler için gerçi ama 175 lira...
Hasta bebeklere geçmişler olsuuunn
Fatma Ayçaya da biz almıştık bundan hayırlı olsun çok keyif alıyorlar binerken daha 8 aylıkken ilk bisikletini aldık lan fazla mı şımartıyoruz acaba biz bu bıdıkları...
Duygu pasta fiyatları aynen dediğin gibi ramazana denk geleceği için biz ailecek kutlayacağız resimli bir pasta yaptıracağım ben sonra bayramda kalabalıkla tekrardan kutlarız inşallah...
Bu arada kızlar siz çok bilmiş arkadaşlarıma danışmadan almayim dedim..
Ayça artık yürüyorİlk adım ayakkabısı diye bişey varmış,şu ortopedik,bilekli olanlara yeni ad koymuşlar anlicağınız onlara baktık da anam indirimde 50 TL:1no2:
Nike sporlara baktık tabanı çok sertti yavrum robot gibi yürür onlarla
Biz tabanı daha yumuşak spor ayakkabı gibi cırtlı olanlardan aldık,aslında yalınayak daha rahat yürüyor ama bunlarlada idare eder.Siz ne yaptınız?Ortopedik almak daha iyidir tabiki dimi??
Siz aldıysanız deyin bana da ben de alacam.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?